card-default

Halid Talic

Eiendomsmegler / Partner

Halid Talic er daglig leder og partner i Eie eiendomsmegling Ensjø og har jobbet som eiendomsmegler i over 11 år, både i og utenfor Oslo. Nå leder han Eies kontor på Ensjø, et område i sterk utvikling - midt i hjertet i den nye ”Hovinbyen”.

Halid strekker seg langt for å oppnå fornøyde kunder, og er over gjennomsnittlig interessert i boligmarkedet. Dette kommer til syne ved hans engasjement og stå-på-vilje. Han tilrettelegger og skreddersyr opplevelsen for både selger og involverte interessenter, så salget og resultatet blir så bra som overhodet mulig.

”Jeg går alltid helhjertet inn i ethvert salg, gir mye av meg selv for å skape gode opplevelser, og får bra tilbakemeldinger fra både selger og kjøper på dette. Gode salgsresultater kommer som ett naturlig resultat av dette forarbeidet”

Det er ikke uvanlig at Halid til slutt også blir ”kjøpers selger”. Når du velger Halid til å selge din bolig får du en engasjert, vennlig, og faglig dyktig megler som forstår virkeligheten av ett boligsalg, og som gir jernet under budrunden!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

11

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig
144

Boliger solgt siste 24 mnd

Med god innsikt i hva som rører seg i boligmarkedet hjelper jeg deg med beste strategi for salg av din bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Meglersiden, januar 2022

https://meglersiden.no/eiendomsmegler/halid-talic

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: