card-default

Halid Talic

Eiendomsmegler / Daglig leder / Partner

Halid Talic er daglig leder og partner i Eie eiendomsmegling Ensjø og har jobbet som eiendomsmegler i over 8 år, både i og utenfor Oslo. Nå leder han Eies kontor på Ensjø, et område i sterk utvikling - midt i hjertet i den nye ”Hovinbyen”.

Halid strekker seg langt for å oppnå fornøyde kunder, og er over gjennomsnittlig interessert i boligmarkedet. Dette kommer til syne ved hans engasjement og stå-på-vilje. Han tilrettelegger og skreddersyr opplevelsen for både selger og involverte interessenter, så salget og resultatet blir så bra som overhodet mulig.

”Jeg går alltid helhjertet inn i ethvert salg, gir mye av meg selv for å skape gode opplevelser, og får bra tilbakemeldinger fra både selger og kjøper på dette. Gode salgsresultater kommer som ett naturlig resultat av dette forarbeidet”

Det er ikke uvanlig at Halid til slutt også blir ”kjøpers selger”. Når du velger Halid til å selge din bolig får du en engasjert, vennlig, og faglig dyktig megler som forstår virkeligheten av ett boligsalg, og som gir jernet under budrunden!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: