card-default

Henrik Haugen

Trainee

Henrik er født og oppvokst på Røa i Oslo, men i jakten på sin første leilighet flyttet han seg østover til Ensjø hvor han bor i dag. Han ble raskt glad i området og ser stor verdi i utviklingen som skjer i denne delen av byen.

Han begynte på meglerstudiet på BI høsten 2021 og gleder seg veldig til å kunne ta fatt på megleryrket når han er ferdig med studiet. Hans tid som trainee hos oss vil gi ham et svært godt utgangspunkt når han begynner som eiendomsmeglerfullmektig.

Som person legger Henrik mye stolthet i å gjøre et godt stykke arbeid. Han er svært profesjonell og har et godt øye for detaljer – her gjøres ingenting halvveis. Han er i tillegg opptatt av å behandle mennesker etter deres ønsker og behov, noe han mener er selve grunnmuren i et godt samarbeid.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: