card-default

Herman Nerdal Fagernes

Eiendomsmegler | Fagansvarlig | Partner

Herman Nerdal Fagernes setter kundetilfredshet som sitt høyeste mål, og stiller høye krav til seg selv og sine samarbeidspartnere for å gi deg de beste resultatene. For mange er boligen den største formuen man besitter i løpet av livet, og den skal presenteres i likhet med det. Gjennom faglig tyngde, god forhandlingsteknikk og riktig markedsføring kan Herman oppnå den beste prisen for akkurat din bolig!

Han selger alle slags boliger i Rana, Hemnes, Nesna og Lurøy. Han er født og oppvokst på Gruben, noe som har gjort han til en områdespesialist akkurat der.

Herman er svært opptatt av å ha en grundig og ryddig prosess slik at både selger og kjøper kan føle seg trygg og ivaretatt. Han er ydmyk og har stor respekt for at kjøp og salg av bolig er en viktig avgjørelse for både kjøper og selger.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: