card-default

Houssam Ben Zrelli

Eiemdomsmegler | Daglig leder

Houssam Ben Zrelli er oppvokst i Oslo, og har bodd i flere av Oslos bydeler som gjør at han med trygghet kan tilby god lokalkunnskap. Han startet karrieren i Privatmegleren, før han gikk over til OBOS. I 2023 startet han som daglig leder i EIE Veitvet, og kan markere et tiår med arbeid i Oslos boligmarked.

Gjennom årene har Houssam opparbeidet seg en svært bred erfaring med salg av ulike typer bolig. Alt fra prosjekt, enebolig, rekkehus og leiligheter. Han har også erfaring med næringseiendom.

«Han er dyktig, alltid tilgjengelig og kan jobben sin meget godt. Man føler seg trygg med Houssam.» Slike tilbakemeldinger oppsummerer hvordan Houssam oppfattes av sine kunder. Deres trygghet og opplevelse er i fokus under hele prosessen. Han har også bistått kunder med kjøp av eiendom.

Ønsker du en megler med høy faglig kompetanse, som er tilstede i hele salgsprosessen og gjør det som skal til for et trygt og solid boligsalg? Da er Houssam den du bør snakke med!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

12

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: