card-default

Inger Helene Simensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Inger Helene Simensen er en av de mest engasjerte eiendomsmeglere du kan møte på, og en av Norges få kvinnelige toppmeglere. Inger Helene har meglet boliger i snart 20 år, både i Oslo og i Hamar.

Inger Helene har vokst opp på Sagatun, men flyttet til hovedstaden for å studere og arbeide som eiendomsmegler. I Oslo var hun med på å bygge opp flere butikker og jobbet som daglig leder på flere av Krogsveen sine kontorer. De siste årene har hun jobbet i det hun mener er Norges beste by, Hamar.

Inger Helene er like dyktig som hun er engasjert. Hun forstår at kjøp og salg av bolig er blant de viktigste avgjørelsene mennesker tar i livet, og hun har kontinuerlig fokus på at begge parter føler seg trygge og ivaretatt gjennom hele prosessen. Du vet du får profesjonell rådgivning når du velger Inger Helene som megler.

Eiendomsmegling er lidenskapen til Inger Helene, men når hun klarer å rive seg vekk fra jobben en gang i blant, bruker hun helst tiden på familie, konserter, mat og venner.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.