card-default

Inger Helene Simensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Inger Helene Simensen er en av de mest engasjerte eiendomsmeglere du kan møte på, og en av Norges få kvinnelige toppmeglere. Inger Helene har meglet boliger i over 20 år, både i Oslo og i Hamar.

Inger Helene har vokst opp på Sagatun, men flyttet til hovedstaden for å studere og arbeide som eiendomsmegler. I Oslo var hun med på å bygge opp flere butikker og jobbet som daglig leder på flere av Krogsveen sine kontorer. De siste årene har hun jobbet i det hun mener er Norges beste by, Hamar.

Inger Helene er like dyktig som hun er engasjert. Hun forstår at kjøp og salg av bolig er blant de viktigste avgjørelsene mennesker tar i livet, og hun har kontinuerlig fokus på at begge parter føler seg trygge og ivaretatt gjennom hele prosessen. Du vet du får profesjonell rådgivning når du velger Inger Helene som megler.

Eiendomsmegling er lidenskapen til Inger Helene velger du henne er du sikret Premium rådgivning.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: