card-default

Irja Haarberg

Eiendomsmeglerfullmektig

Det å selge og kjøpe bolig er en av de største avgjørelsene og investeringene man gjør i løpet av livet. Ved å velge meg som din megler kan du være sikker på at salgsprosessen blir skreddersydd ditt boligsalg.

For å oppnå det beste resultatet for ditt boligsalg vil jeg legge ned tiden det kreves for å gjøre det ordentlig. Ved å gjøre gode forberedelser, lage en premium presentasjon av boligen og gi deg som kunde god rådgivning, er jeg sikker på at vi får det best mulige resultatet.

Jeg har vokst opp på Hadeland og har god kjennskap til området. Dette gjør at jeg har gode muligheter til å skreddersy salgsoppgaven og gi deg premium rådgivning gjennom salgsprosessenFinn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: