card-default

Kari Dale Førsund

Medhjelper / Partner

Kari Dale Førsund er oppvokst på Sørlandet, nærmere bestemt i Tvedestrand. Hun er utdannet advokatassistent og har mange års erfaring fra advokatkontor. Denne bakgrunnen sammen med hennes lange erfaring som medhjelper eiendomsmegling i Kristiansand gjør at hun har en god forståelse for meglerfaget og alle deler av et eiendomssalg. Kari er opptatt av alle oppdrag blir gjennomført på en grundig, nøyaktig og effektiv måte.

13

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: