card-default

Kristian Birkan

Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner

Kristian Birkan er født og oppvokst i Oslo. Han både jobber og bor på Ensjø. Kristian brenner for å levere skikkelig eiendomsmegling til sine kunder og har opparbeidet seg solid lokalkunnskap i områdene han megler i.

Han har etablert seg som en ekspert på Oslo øst og området rundt nye Hovinbyen. Områder han mener har gått fra å være skjulte perler til store satsingsområder for byutvikling i Oslo.

Å selge menneskers største verdier er noe han har stor respekt for. Kombinasjonen av hans faglige styrke, omsorgsfullhet og ansvar er egenskaper som gjør Kristian godt egnet til å hjelpe boligselgere og -kjøpere på en effektiv og behagelig måte gjennom hele prosessen.

I tillegg er han alltid tilgjengelig for sine kunder.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: