card-default

Lars Faale

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Lars har jobbet som megler siden 1986, og er en av eiendomsbransjens mest erfarne meglere, og har tidligere både jobbet i Aktiv og Krogsveen.

Lars startet opp Eie eiendomsmegling Asker i 2006, og på Stabekk i 2007. Nå er han daglig leder på Eie Stabekk i Bærum. Han har bred lokalkunnskap i hele Akershus, og har også solid erfaring og kompetanse på nybyggprosjekter.

Lars jobber hovedsakelig med referanseoppdrag og har en sterk lidenskap for meglergjerningen og for sine kunder. Dette gjør at han håndterer alt fra små leiligheter, til de største og mest eksklusive eiendommene i Norge. Erfaring, kunnskap og sterkt kundefokus gjør at han ofte selger for de samme kundene og anbefales videre til andre.

Du treffer Lars på alle de objektene han selger fordi han mener at dette er den viktigste arenaen i et hvert salg, og fordi " en dag uten visning er en dag uten mening ".

Lars jobber ikke som eiendomsmegler, han ER eiendomsmegler - og det er hele forskjellen !Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: