card-default

Lasse Bastrup

Salgsleder / Partner / Eiendomsmegler

Lasse Bastrup har 10 års erfaring som eiendomsmegler, og har i karrieren omsatt mange eiendommer i Asker, Bærum, Oslo og områdene rundt. Lasse er utdannet eiendomsmegler ved BI i Oslo. Han er også tidligere utdannet tømrersvenn med god kunnskap om boligbygging og andre boligrelaterte emner. Lasse er en megler med stort engasjement for jobben. Han arbeider hardt for å oppnå gode resultater for sine kunder på best mulig måte. Lasse setter alltid kundene i fokus og tenker kvalitet gjennom hele salgsprosessen. Han skaper en merverdi for deg, slik at du som kunde opplever prosessen som en investering og ikke en kostnad. Han er født og oppvokst i Asker som gir en fordel når det gjelder lokalkunnskap. Lasse selger også mange boliger i Oslo, hvor han har et stort nettverk og bor selv i dag.

Fornøyde kunder er det Lasse lever av og det motiverer han til å yte mer. Han ligger helt i toppen i Norge med sine gode resultater innen kundetilfredshet.

Kontakt Lasse for et optimalt resultat!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: