card-default

Mahan Ronaghi

Eiendomsmegler / Partner


Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

7

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig
160

Boliger solgt siste 24 mnd

Med god innsikt i hva som rører seg i boligmarkedet hjelper jeg deg med beste strategi for salg av din bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Sebastian Nuri, januar 2024

Opplevde et svært godt samarbeid. Mahan holdt meg oppdatert på fremgang under hele prosessen, og var alltid tilgjengelig for eventuelle spørsmål jeg måtte ha. Som en bonus endte salget med å gå langt over det jeg hadde forventet!

Vilde Lie, desember 2023

Opplevde et svært godt samarbeid. Mahan holdt meg oppdatert på fremgang under hele prosessen, og var alltid tilgjengelig for eventuelle spørsmål jeg måtte ha. Som en bonus endte salget med å gå langt over det jeg hadde forventet!

Maria Mortensen, desember 2023

Våre sterkeste anbefaling om å bruke Mahan når du skal selge boligen din. Han er dedikert under hele salgsprosessen, stødig og en fantastisk rådgiver under budgivning. Du kan sove godt om natten og overlate styringen helt og holdent til Mahan.

Bjarne Andersen, desember 2023

Mahan kom med anbefalinger som vi fulgte og han gav oss trygghet igjennom hele salgsprosessen. Han er veldig tilgjengelig og ivrig i tjenesten. Han ordnet alt og både foto og takst ble utført av hyggelige personer med høy kompetanse.

Carl Petter Monsen, desember 2023

Vi benyttet oss av Mahan Ronaghi for salg av vår leilighet etter mange anbefalinger fra andre som har solgt i samme område. Mahan opptrådte profesjonelt gjennom hele salgsprossen. Smidig, ryddig og et utrolig godt humør gjorde salgsprossesen til en lek.

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: