card-default

Ole Morten Grotnes

Eiendomsmegler MNEF | Daglig leder

Ole Morten Grotnes er oppvokst i Plurdalen uten mobildekning, søsken eller internett. Til tross for dette har man blitt en sosial person som trives med mange jern i ilden. Han flyttet hjemmefra i en alder av 15 år for å gå på Norges Toppidrettsgymnas i Oslo. Dette gjorde at han måtte bli tidlig voksen.

Konkurranseinstinktet har alltid bodd i han. Eiendomsmegling sammenlignes ofte med toppidrett, og et brennende konkurranseinstinkt kommer godt med.

Ole Morten er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Trondheim. Han jobbet i Trondheim i flere år før han vendte snuten hjem til Mo i Rana. Ole Morten utmerket seg som en av byens desidert mest selgende meglere raskt. Tidligere har han vunnet priser som en regionens, og landets mest omsettende eiendomsmeglere.

Han beskrives av de rundt han som innovativ, initiativrik og med glimt i øyet er han stadig på jakt etter flere fornøyde kunder.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

7

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig
150

Boliger solgt siste 24 mnd

Med god innsikt i hva som rører seg i boligmarkedet hjelper jeg deg med beste strategi for salg av din bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Thomas Ugelstad, juni 2022

Ole Morten er kjempedyktig, har stålkontroll, behersket og får meg som selger til å føle meg helt trygg igjennom hele salgsporsessen. Skikkelig profesjonell! Anbefaler han av hele mitt hjerte! 11 av 10 poeng!

Rolf Andre Lorentsen, september 2021

Veldig flink og tydelig megler som var tilgjengelig hele veien. God lokalkunnskap om området som førte til god salgspris. Blir garantert min megler om jeg skal selge igjen.

Gunn Lillian Simonsen, november 2020

En behagelig og trivelig kar med stor kunnskap innen faget sitt

Randi Storvik, september 2020

Ole Morten ga et meget godt inntrykk fra første møte. Han har gjennomført salget på en meget effektiv og ryddig møte. Han har et vinnende vesen og fulgt opp helt i tråd med det han skisserte, både med tidsplan, gjennomføringen og oppnådd pris.

Einar og Janne, august 2020

Effektiv og hjelpsom under slagsprosessen. Dyktig megler som gir ærlige og gode råd underveis. Veldig fornøyd.

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: