card-default

Ole Petter Søberg

Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Ole Petter ønsket et spennende og variert yrke, og endte dermed opp som eiendomsmegler. Han setter pris på friheten og ansvaret som følger med jobben. Kollegaene til Ole Petter beskriver ham som en positiv og glad person som gir alt for kundene.

Tidligere har Ole Petter jobbet i DnB og Aktiv. Han ble en del av Eie-familien i 2013. Som megler er målet hans alltid å ende opp med at kjøper og selger er like fornøyde med både prosess, salg og pris.

Ole Petter spiller innebandy i Bekkelaget sportsklubb, står mye på ski og nyter ofte en flott dag i skogen med familien sin.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: