EIE diamantmønster bakgrunnsbilde til kontorside
Oslo

EIE Bekkelaget & Nordstrand

Besøksadresse

Solveien 118 B

Postadresse

Solveien 118 B
1170 Oslo

Juridisk navn
Bekkelaget & Nordstrand Eiendom AS
Fagansvarlig
Ole Petter Søberg
Kontakt oss Se våre boliger Se Google Bedriftsprofil

Møt en eiendomsmegler på Bekkelaget og Nordstrand med høy lokal kunnskap. Vi kjenner godt til områdene Bekkelaget, Nordstrand, Ekeberg, Grønlia, Karlsrud, Ljabru, Sæter, Bråten, Nordseter, Nordstrandhøgda, Kastellet, Munkerud, Bekkelagshøgda, Brattlikollen, Kongshavn og Lambertseter.

Vi i EIE Bekkelaget & Nordstrand kan hjelpe deg med alt fra befaring og verdivurdering til å selge boligen din. Vi sørger for at du får mest mulig verdi for boligen når du skal selge.

Som en del av EIE-kjeden, en av Norges største eiendomsmeglerkjeder, har vi et solid nettverk og god lokalkunnskap som vi bruker til å gi deg den beste opplevelsen når du skal kjøpe eller selge bolig. Vi har også et bredt utvalg av boliger til salgs.

Kontoret ble etablert i 1992 under navnet Bekkelaget og Nordstrand eiendom. Alle ansatte har solid lokalkunnskap, bred erfaring og høy faglig kompetanse. I tillegg er flere av oss oppvokst og alle bor i området.

Hos oss får du Premium hjelp og råd samt personlig og dedikert oppfølging gjennom hele salgsprosessen.

Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å finne din drømmebolig eller få solgt din nåværende bolig på best og raskest mulig måte.Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte:

Gå til meglerbookingFå kvalifisert boligverdi med verdivurdering:
Vi kan komme på befaring av din bolig og tilbyr verdivurdering på Bekkelaget og Nordstrand i forbindelse med boligsalg.

Bestill verdivurdering

Våre eiendomsmeglere og medarbeidere

card-default

Ole Petter Søberg

Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les om Ole
card-default

Carl Fredrik Sønsteby

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les om Carl

Kontakt oss

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: