card-default

Petter Bakke

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Petter Bakke er et arbeidsjern av en eiendomsmegler. Han er født og oppvokst på Hamar, og har erfaring som eiendomsmegler og avdelingsleder for annen meglerkjede. Nå er han en del av drømmelaget på EIE Hamar.

Petter er opptatt av profesjonalitet og pålitelighet i jobben, og er kjent for å gjøre "alt og litt til" for kundene sine. Det er ikke tilfeldig at han har blitt rangert som en av landets best vurderte meglere på meglersiden.no. Han er opptatt av å skape de beste resultatene sammen med kunden gjennom god oppfølging, den beste rådgivingen og høyt fokus på fag.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: