card-default

Rune Larsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Rune Larsen er partner og daglig leder i Eie's første kontor i Sandnes. Han har lang fartstid i bransjen fra både fra Eiendomsmegler Vest og Sandnes sparebank, hvor han har blitt kåret til årets megler flere ganger.
Rune er oppvokst i Sandnes og har bodd i området hele sitt liv foruten to år i hovedstaden for å studere eiendomsmegling. Han har et stort nettverk, og de som kjenner han beskriver han som ærlig, kunnskapsrik og direkte. For han er eiendomsmegling en livsstil og han drives av å gjøre alt for kundene sine. Dette er en mann som ikke gir seg før alle parter er fornøyde og litt til. Rune er en sosial type og har alltid mange baller i lufta. Enten det er aktiviteter med barna, hytteturer eller sporten han brenner for; fotball. Han har vært aktivt med i Sandnes Ulf i og rundt 05-kullet i klubben.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: