card-default

Rune Larsen

Daglig leder / Fagansvarlig /

Rune Larsen har jobbet som eiendomsmegler siden 2005. Han leder EIE sitt kontor i Sandnes, og har gjort det siden oppstart i 2015. Han er både daglig leder og fagansvarlig på kontoret. Rune setter alltid kundene først, og har med sin erfaring opparbeidet seg et stort nettverk. Rune er kvalitetsbevisst, effektiv, løsningsorientert, kreativ og strukturert. Han når sine mål, og jobber hardt for at kundene hans skal få det beste resultatet. Rune er den lokale eksperten som kjenner boligmarkedet og menneskene.

I EIE speiler vi både selger og kjøper. For oss i EIE er både selgeren og kjøperen akkurat like viktige. For vi vet at en fornøyd kjøper en dag blir en selger på jakt etter den beste rådgiveren. Dette er differensierende egenskaper i bransjen og vi i EIE skal stå rak i ryggen og fortelle dette med stolthet. En EIE megler skal være en informasjonsgiver til både selger og kjøper, hvor de får partene til å enes, og skal gjøre både salgs- og kjøpsprosessen til en verdifull opplevelse.

Både mennesker og boliger er forskjellige, men en vellykket prosess har alltid èn viktig ingrediens: Tid til å gjøre det ordentlig. Våre kunder har lagt mye innsats i sine hjem og sine prosjekter – de fortjener det samme fra oss. Vi stiller derfor bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av alle våre meglere.

I EIE ønsker vi rett og slett å være best rustet til å gjøre den beste jobben for deg.

Derfor kaller vi det Premium rådgiving.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: