card-default

Saile Deari

Eiendomsmeglerfullmektig

Saile Deari har en bachelor i eiendomsmegling, jus og økonomi fra handelshøyskolen BI og har jobbet i EIE siden hennes tredje år på eiendomsmeglerstudiet. Hun er født og oppvokst i Oslo og har siden barndommen bodd på flere ulike steder i Oslo som har gitt henne god lokalkunnskap. Hun har også bred erfaring innenfor kundeservice, salg og markedsføring fra ulike bransjer som gir Saile en vinnerkombinasjon hva gjelder kompetanse ikke så mange andre meglere har.

Saile er strukturert og nøyaktig, og overlater ingenting til tilfeldighetene. Du skal lete lenge etter en person som er så engasjert i ditt boligsalg. Det viktigste for henne er at selger og kjøper blir 100% fornøyd og føler seg ivaretatt og trygge gjennom hele prosessen.

Ta gjerne kontakt med Saile for spørsmål vedrørende boligsalg eller boligkjøp.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: