card-default

Sebastian Eide

Partner | Faglig leder | Eiendomsmegler MNEF

Sebastian Eide er født og oppvokst på Sotra og har senere bosatt seg på Askøy. Dermed er Sebastian særdeles godt kjent i hele Bergen Vest og en eiendomsmegler som virkelig har lokalkunnskap om området. Han har erfaring fra både Privatmegleren og Eiendomsmegler Vest, men for en eiendomsmegler med et så høyt fokus på gode resultater ønsket han å komme over til Eie Eiendomsmegling for å bli en del av Eie – teamet.
Sebastian leverer meget gode resultater og har et sterkt fokus på god presentasjon, gode kunde opplevelser og dette med et enormt engasjement.

"Mitt mål er å sørge for at du som kunde skal bli 100% fornøyd og at vi oppnår høyest mulig pris for din bolig. En god presentasjon, skreddersydd markedsføring og god kunnskap om markedet er viktig for å nå ut til de rette kjøperne. Sammen med et godt team i Eie kan vi levere kvalitet i hvert ledd av prosessen som vil føre til et godt resultat for ditt boligsalg."Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.