EIE artikkelbilde
Artikler / Arkiv

Her er det best å bo i bydel Bjerke

Bydel Bjerke er en av de 15 bydelene i Oslo kommune. Den ligger nordøst i Oslo og grenser til bydelene Grünerløkka, Sagene, Nordre Aker, Stovner og Alna.


Bydelen har en blanding av boligområder, industriområder og grønne områder. Noen av de største boligområdene i Bjerke inkluderer Romsås, Veitvet, Linderud og Årvoll. Her finnes det både leiligheter og eneboliger i ulike størrelser og prisklasser.


Bjerke har også flere grøntområder og parker, som Stovner kirkegård, Bjerke travbane og Lillomarka naturpark. Lillomarka naturpark er spesielt populær blant turgåere, løpere og syklister, og har mange turstier og skiløyper.


Bjerke har også en stor industriell aktivitet, med flere store bedrifter og fabrikker. Blant annet er Orkla Foods en av de største bedriftene i området.


Bydelen har en god infrastruktur med både buss- og t-baneforbindelser som gir god tilgang til resten av Oslo. Bjerke t-banestasjon ligger på linje 5 og 6, som går direkte til sentrum av Oslo.


Bjerke er også hjem til flere kulturtilbud, som Bjerke bibliotek og Linderud kunst- og kulturhus. Bjerke har også et aktivt idrettsmiljø, med flere idrettsanlegg og sportsklubber som tilbyr ulike aktiviteter for barn og voksne.


Alt i alt er Bjerke en bydel med et mangfoldig og variert miljø, med boligområder, industriområder, grønne områder og kulturtilbud.


Her er noen områder som mange vil mene er populære i Bydel Bjerke:


Romsås


Dette er en av de største boligområdene i Bjerke, og har en blanding av leiligheter og rekkehus. Romsås har god tilgang til offentlig transport, og er kjent for sitt aktive lokalmiljø med flere kultur- og idrettstilbud.

Linderud


Linderud er et etablert boligområde med både eneboliger og leiligheter. Området har en god beliggenhet nær marka og har flere idrettsanlegg, blant annet Linderudkollen skisenter.

Veitvet


Dette er et boligområde med både leiligheter og eneboliger. Området har en sentral beliggenhet, og har flere tilbud som barnehager, skoler, butikker og restauranter.

Årvoll


Dette er et etablert boligområde med både leiligheter og eneboliger. Området har en god beliggenhet nær marka og har flere idrettsanlegg og grønne områder.

Kalbakken


Kalbakken er en sentrumsnær bydel som er godt tilknyttet offentlig transport. Her finnes det flere butikker og kjøpesentre, og området er kjent for sitt pulserende byliv.
Det er viktig å merke seg at det kan være individuelle forskjeller i hva som oppfattes som populært, og at det kan være flere andre områder i Bydel Bjerke som også er attraktive å bo i, avhengig av ens preferanser og behov.Finn ditt neste hjem i bydel Bjerke

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: