EIE artikkelbilde
Artikler / Boligmarkedet

Nytt valg for boligkjøpere og -selgere: Velkommen hjem

I en verden i stadig utvikling, der behovene til forbrukerne kontinuerlig endres, trer Hjem.no frem som en banebrytende aktør innen bolighandel i Norge. Denne nyskapende og innovative markedsplassen, eid av noen av største eiendomsmeglerkjedene i landet, markerer et vendepunkt for både boligkjøpere og -selgere.

– Dette er en spennende tid for bransjen, og EIE er stolte over å være en del av denne reisen med Hjem.no, sier Hedda K. Ulvness, administrerende direktør I EIE eiendomsmegling.

Mer brukervennlig og innovativ teknologi

Hjem.no har tatt utfordringen med å skape en mer brukervennlig og effektiv plattform for boligkjøpere og -selgere. Ved å kombinere norskutviklet teknologi med avanserte algoritmer og kunstig intelligens, tilbyr plattformen en førsteklasses brukeropplevelse som setter nye standarder.

– Den innovative tilnærmingen til Hjem.no strekker seg langt utover tradisjonell boligsøkning. Hjem.no skal gjøre det enklere å matche kjøper og selger, forteller Ulvness.

Med en mer treffsikker søkefunksjon og et fleksibelt kartverktøy, hjelper plattformen boligkjøpere med å finne sine drømmehjem på en mer personlig og relevant måte.

Samtidig adresserer Hjem.no også behovene til boligselgere ved å fokusere på å tiltrekke flere budgivere. Ifølge en norsk studie kan en ekstra budgiver øke salgsprisen med opp til 3,5 prosent*. På Hjem.no blir du presentert for mer relevante boligannonser, basert på dine søk og interesser. Da er du sikker på at ingen potensielle drømmeboliger går deg hus forbi.

Ikke lenger monopol

Undersøkelser viser at flertallet av nordmenn foretrekker hjelp fra eiendomsmeglere når de skal gjennomføre bolighandler. Til tross for mange valgmuligheter når det gjelder meglere, har det vært begrenset valgfrihet når det gjelder annonsering av bolig for salg eller boligsøk på nett.

– Hjem.no bryter denne tradisjonen ved å tilby et alternativ som ikke bare utfordrer det eksisterende monopol, men også gir forbrukerne større valgfrihet og kontroll over sin bolighandelsopplevelse, sier Ulvness.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: