header image

Råsterkt 2022 for EIE Bergen Sentrum

Et fantastisk 2022 er over og det er på tide å se fremover. Men før det tar vi oss tid til å hylle prestasjonene i året som gikk. To av våre stjerner i EIE Bergen Sentrum står bak noen av de største prestasjonene i hele EIE-kjeden i 2022. Simon Aasen leverer nok et ellevilt salgsår, og er svært nære å bli årets megler i hele kjeden. Som en av de desidert beste meglerne i Norge er han en stor inspirator for andre som ønsker seg opp og frem.

En annen som utmerket seg er Joakim Wiik Bjerknes. Han stakk av med en knallsterk 2. plass under kåringen av årets beste kundetilfredshet. En god kundeopplevelse er avgjørende for en bedrift, og Joakim går i bresjen for å sikre at deres kunder får den beste kundeopplevelsen når de bruker EIE Bergen Sentrum.

Vi er opptatt av at våre kunder skal ha en så oversiktlig, trygg og behagelig opplevelse av boligsalg som mulig. Som selger skal du føle deg ivaretatt gjennom hele prosessen, fra klargjøring og planlegging av salg – helt frem til nøkkelen blir levert. Derfor velger du EIE Bergen Sentrum.

Toppmegler siden 2018

Simon Aasen er Norges mestomsettende megler på Vestlandet og er godt etablert på topp 5 i landet. Han er både bygdegutt og bergenser, født og oppvokst på Søfteland i Os, like sør for Bergen. Han har hele livet bodd mellom de syv fjell, og har opparbeidet seg svært god lokalkunnskap både i og utenfor Bergen by.

Med snart et halvt tiår bak seg som megler er viktig å huske på hvor ekstreme prestasjoner Simon står for. De fleste meglere bruker ofte dobbelt så lang tid, om ikke mer, på å prøve å gjøre kometkarriere slik som Simon. De aller fleste kommer ikke så langt en gang, uansett hvor mye arbeid man legger ned. Av og til er det bare sånn at man møter folk som er født til å holde på med det de gjør. Simon er en av disse. Han startet sin selgerkarriere med dørsalg av aviser som 12-åring, og har siden da tilegnet seg troen på knallhardt arbeid, evnen til å være innovativ og viktigheten av dedikasjon til det man gjør.

Han beskrives som grundig, energisk og svært målrettet — i tillegg til å ha en vinnervilje av en annen verden. Dette er egenskaper som gjør Simon godt egnet til å hjelpe boligselgere- og kjøpere på en effektiv og behagelig måte gjennom hele prosessen. Vurderer du boligsalg vet du hvem du skal ringe.

Alltid kunden i fokus

En av de gjeveste prisene i EIE eiendomsmegling er «Årets beste KTI». Altså årets beste kundetilfredshet. Her scorer Joakim, ikke overraskende, skyhøyt hos sine kunder. Han har hatt høy kundetilfredshet siden han begynte i EIE, og i 2022 når han nesten helt til topps blant flere hundre meglere i Norges største uavhengige eiendomsmeglerkjede. Tilbakemeldingene fra kundene er entydig, og sammenlagt har de gitt han en score på hele 98,71%. Kun 0,13 % unna førsteplassen i hele kjeden. Intet annet en enn fryktelig imponerende prestasjon!

Joakim Wiik Bjerknes er en dedikert eiendomsmegler som har stålkontroll på boligmarkedet i Bergen. Han beskrives av kunder og kollegaer som nøyaktig, sosial og meget målrettet. Gjennom presist arbeid, god oppfølging og alltid et glimt i øyet strekker han seg alltid litt lengre for kunden.

Avslutningsvis er det verdt å nevne at Joakim har et meget godt øye for boligpresentasjon, noe denne casen testamenterer ytterligere.

Vurderer du boligsalg?

Ta kontakt med EIE eiendomsmegling Bergen Sentrum

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: