hero

Vi søker ny ansatt til vårt kontor på Skøyen

Eiendomsmegler/fullmektig - EIE Skøyen & Ullern

EIE eiendomsmegling Skøyen & Ullern søker en kompetent, hyggelig og engasjert eiendomsmegler eller fullmektig. Vi er på utkikk etter deg som ønsker å være del av et aktivt, hyggelig og faglig dyktig lag. Vi er opptatte av å dyrke et inkluderende og hyggelig miljø hvor det er lett å prestere og lykkes.

Du må være fleksibel og villig til å jobbe i et høyt tempo, være nøyaktig, strukturert og interessert i å lære av erfarne eiendomsmeglere.

EIEs visjon er å levere Premium rådgivning. Vi er engasjerte og kompetente meglere som skal skape verdier både for boligselger og -kjøper.

Krav:

  • Relevant meglerutdanning
  • Fleksibilitet mtp kveld- og helgejobbing
  • Stor arbeidskapasitet og evne til å jobbe i høyt tempo over tid
  • Interesse for faget og et ønske om å utvikle deg som megler
  • Tilfredsstillende datakunnskaper

Hva kan vi tilby?

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Et sterkt faglig miljø
  • Et inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø
  • Opplæring/kursing/oppfølging


Om arbeidsgiveren
I dag har EIE snart 50 kontorer og gjennomfører over 8500 omsetninger hvert år.

EIE har hele tiden vokst ved å speile våre kunders behov. Utover megling av boliger, besitter vi i dag kompetanse innen næringsmegling, nybygg og advokattjenester knyttet til alle juridiske aspekter ved kjøp og salg av eiendom. Evnen til å lytte til våre kunders tilbakemeldinger, kombinert med høy kompetanse og solid erfaring, har gjort oss til landets største uavhengige meglerkjede.

Både mennesker og boliger er forskjellige, men en vellykket prosess har alltid én viktig ingrediens: Tid til å gjøre det ordentlig. Våre kunder har lagt ned mye innsats i sine hjem og sine prosjekter - de fortjener det samme fra oss. Vi stiller derfor bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre meglere.

I EIE ønsker vi rett og slett å være best rustet til å gjøre den beste jobben for deg. Derfor kaller vi det Premium rådgivning.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: