Bilde 1 av Gamle Ringeriksvei 21 CBilde 2 av Gamle Ringeriksvei 21 C
Digital salgsoppgave
Gamle Ringeriksvei 21 C

1356 Bekkestua • Bærum kommune

Prisantydning

kr 4 250 000

Omkostninger: kr 116 700Totalpris: kr 4 366 700
Lys og innbydende 2-roms for deg over 65 år - Ingen innsyn og flott utsikt - Heis og garasje - Kort vei til Bekkestua
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
41
Antall soverom
1 soverom
Etasje
3
Internt bruksareal (BRA-i)
40 m²
Bruksareal (BRA)
47 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
7 m²
Fellesutgifter
kr 3 399 / Mnd
Prisantydning
kr 4 250 000
Omkostninger
kr 116 700
Totalpris
kr 4 366 700
Fellesformue
kr 8 007
Byggeår
1936
Tomt
Eiet tomt 3860 m²
Oppdragsnummer
36240146
card-default

Elise Riise Johnsen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Elise
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 4 250 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000,-)kr 106 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
  
Totalpris kr 4 366 700
Eiendom
Gamle Ringeriksvei 21 C, 1356 Bekkestua, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 17 Bnr. 1151 Snr. 41 i Bærum kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 47 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 40 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 7 kvm

Loftsetasjen har et totalt gulvareal (GUA) på 4 m2, men grunnet skråtak/lav takhøyde er kun 2 m2 av arealet måleverdig som bruksareal (BRA-e). De delene av arealene som har lav himlingshøyde (ALH) utgjør 2 m2.

Areal
Bruksareal: 47 kvm, BRA-i:40 kvm , BRA-e: 7 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1936

Tomt
Eiet tomt 3860 kvm

Prisantydning
4 250 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex Takstdato: 25.03.24

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.23
Andel fellesformue: kr. 8 007,- pr. 31.12.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 106 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 107 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 357 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 366 700,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Felleskostnadene er kr 3399,- pr mnd og inkluderer fjernvarme, vaktmester, kabel-tv, kommunale avgifter. forretningsførsel, forsikring, garasje, vedlikehold m.m.

Herav:
Grunnkostnader kr 2 574,-
 Brensel kr 750,-
 Garasje kr 75,-

Eier
Jan Thomassen Finn Halvorsen

Parkering
Det medfølger 1 garasjeplass i felles garasjeanlegg i kjelleren. Garasjeplasser er tinglyst som tilleggsdel til den enkelte seksjon.

Ellers tre gjesteparkeringer på plassen ved inngangspartiet. Øvre Parkering er parkeringsplassen mellom Slottet og Seniorsenteret. Sameiet disponerer 15 plasser på dette området, og fordeler kostnadene til drift- og vedlikehold mellom seg iht. eierbrøk.

En seksjonseier som disponerer egen parkeringsplass på eierseksjonssameiets eiendom, har med styrets samtykke rett til å sette opp ladepunkt for elbil og ladbar hybridbil i tilknytning til parkeringsplassen. Samtykke kan bare nektes om det foreligger saklig grunn til det.

Beliggenhet
Eiendommen har en nydelig beliggenhet på et høydedrag med flott utsikt og kort gangavstand til Bekkestua sentrum. Leiligheten er en del av Ringhøyden sameie som tidligere var Stabekk Husmorskole, og som ble rehabilitert og ombygget i 2014.

På Bekkestua finner du det meste av servicetilbud som kaféer, vinmonopol, flere matbutikker og ellers det meste en måtte trenge av servicetilbud.

Det er god kommunikasjon til Oslo sentrum med bil eller offentlig transport. T-banelinjen på Bekkestua har linjer til Majorstuen/Oslo sentrum med overgang til alle øvrige linjer. Det går ekspressbusser med hyppige avganger i rushtiden til Oslo og Sandvika. Flybussen tar deg direkte fra Bekkestua til Gardermoen.

Ikke langt unna ligger også Stabekk sentrum. Her er det hyggelig å handle og her finnes det flere matforretninger og særegne butikker som f.eks. Bolina interiør, antikvitetsforretning og gullsmed for å nevne noen. Det er også bare ca. 15 min med sykkel til badestrand ved Sarbuvollen på Høvik eller til Strand.

Fra boligen går man langs småveier til flotte Bærumsmarka som tilbyr turområder for hele familien. Skiturer fra Grinijordene eller Fossum er også populære utfartssteder. Hyggelige bademuligheter på den nye stranden på Storøya, Fornebu eller Kalvøya og fjorden som byr på sjøliv og gode rekreasjonsmuligheter i sommerhalvåret. Friluftsaktiviteter er det mer enn nok av i nærheten. Det er kort vei til fotballbane, lekeplass, idrettshall, svømmehall, golfbane og treningssenter m.m.

Tomt
Eiet tomt, 3860 kvm

Stort og flott parkanlegg opparbeidet med gressplen, trær og diverse beplantning. Asfalterte adkomstveier. Sameie har en stor, felles terrasse.

Inneholder
Leiligheten ligger i 3.etasje med heisadkomst og inneholer: Entré, stue/kjøkken, bad/vaskerom, soverom og bod.

Leiligheten disponerer en bod i 5.etg på ca. 4 m2 gulvflate. Hele boden er ikke måleverdi grunnet skråtak. Det disponeres også kjellerbod på ca. 5 m2. Begge bodene er merket med nr S-301.

Det medfølger én garasjeplass.

Byggemåte
Byggeår: 1936. Boligen ligger i den Gamle Husmorskolen som i 2014 bla. ble ombygget og renovert til leiligheter for personer over 65 år.

Bolig-/servicebygg over 5 etasjer og to kjelleretasjer. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende vegger av betong-
/murkonstruksjoner. Utvendige fasader i hovedsak med naturstein og pussede/malte murflater. Tak av trekonstruksjoner tekket med takstein (taket
er ikke besiktiget). Leiligheten har entrédør med brannklasse B30 og lydklasse 35dB fra ombyggingsår. Koblede vinduer. Ytre vinduer fra ukjent
alder med 1x ett-lags glass. Vinduer på innside fra ombyggingsår med to-lags glass. Tilknyttet varmtvann/oppvarming. Sentralvarme til gulvvarme i
stue/kjøkken.
Etasjeskiller - 3.etasje:
- Etasjeskille av betong. Gulv mot grunn og etasjeskillere måles ved bruk av laser for eventuelle skjevheter. I utgangspunktet måles 2 rom i hver etasje (eventuelt
kryssmåling i ett rom), og i hvert rom er det 5 målepunkter. Følgende rom er målt: Stue/kjøkken og soverom.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom):
- Leiligheten har tekniske anlegg fra ombyggingsår. Vannrør av type rør-i-rør. Avløpsrør av plast. Fordelerskap for rør-i-rør plassert i bad. Tilknyttet
varmtvann/oppvarming. Sentralvarme til gulvvarme i stue/kjøkken. Fordelerstammer for vannbåren varme plassert bak luke i entré. Balansert
ventilasjon. Avløpsrørene er skjult og eventuell stakeluke er ikke lokalisert.

Rom for varig opphold:
- Takhøyder er målt på tilfeldige steder i leiligheten. Entré 2,24 meter. Bad 2,27 meter. Stue/kjøkken og soverom 2,52 meter.

Elektrisk anlegg:
- Sikringsskap med automatsikringer plassert i entré. Det er foretatt en forenklet vurdering av deler av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg. Det legges vekt på at den bygningssakkyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og selgers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll.
Det foreligger samsvarserklæring på det elektriske anlegget og det er ikke registrert avvik. Det gjøres oppmerksom på at vurderingen er gjort av en ufaglært fagmann, og må sees i den sammenheng. På et generelt grunnlag anbefales det alltid å få utført en utvidet el-kontroll av boligen.

Brann:
- Brannslange plassert under oppvaskkum på kjøkken. Røykvarslere og sprinkleranlegg i leiligheten.

Dører og vinduer:
- Leiligheten har entrédør med brannklasse B30 og lydklasse 35dB fra ombyggingsår. Koblede vinduer. Ytre vinduer fra ukjent alder med 1x ett-lags
glass. Vinduer på innside fra ombyggingsår med to-lags glass.
- Kommentarer til TG2: TG 2 gjelder ytre vinduer fra ukjent årstall. Vinduer er av eldre dato og fremstår med behov for oppgraderinger/overflatebehandling.
 Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises det til vedlagt takstrapport.

Primærrom
Primærrom: 38 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 47 kvm

Standard
Dette er en lys og hyggelig 2-roms i 3.etg, beliggende fint til på et høydedrag med flott utsikt. Leiligheten har en praktisk og arealeffektiv planløsning. Det er også vannbåren gulvvarme, samt balansert ventilasjon. Boligen ligger i den Gamle Husmorskolen som i 2014 ble ombygget og renovert til leiligheter for personer over 65 år.

Her er det "easy living" med garasje i underetasjen og heisadkomst til etasjeplan. Det er også mulig å leie en gjesteleilighet i for overnattingsgjester.

Leiligheten disponerer til sammen 3 boder.

Seniorsenteret ligger i samme bygg og byr på et innholdsrikt aktivitetsprogram. På seniorsenteret er det mulighet for å innta dagens måltider og sosialisere med likesinnede.

Sameiet har en stor, felles terrasse med gode solforhold som er et hyggelig samlingspunkt sommerhalvåret.

Det er kort vei til Bekkestua sentrum med kaféer, butikker og off. kommunikasjon.

Entrè | Velkommen inn!
Her bor du fint til i 3.etasje med heisadkomst. Entrèen gir et fint førsteinntrykk og har enkel adkomst til baderommet, samt ut til oppholdsrommet. Her er det mulighet for å sette opp garderobeløsning/kommode for oppbevaring av yttertøy.

Stue | Lyst
Boligen inneholder en lys og luftig stue med store vindusflater og usjenert utsikt over området. Stue og kjøkken er av åpen løsning og oppleves som et hyggelig oppholdsrom med plass til sofaseksjon, spisebord og tilhørende møblement. Rommet er holdt i lyse farger og det er parkett på gulv.

Kjøkken | Moderne
Videre har leiligheten en pen kjøkkeninnredning med hvite, profilerte fronter og laminat benkeplate med nedfelt kum i stål. Det er pene fliser på veggen over kjøkkenbenken. Kjøkkenet er innredet med integrerte hvitevarer, herav platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Innenfor kjøkkenet er det en praktisk bod med gode oppbevaringsmuligheter.

Soverom | Med garderobe
Leilighetens soverom har parkett på gulv og er malt i grønt og grått. Rommet er innredet med garderobeskap og har plass til stor seng og nattbord.

Bad | Romslig
Boligen har et pent flislagt bad med varmekabler i gulv og downlights i himling. Baderommet er av god størrelse og er utstyrt med vegghengt toalett, servantinnredning med underskap og overskap med speil. Det er dusjhjørne med innfellbare dører i glass, samt opplegg for vaskemaskin på badet.

Overflater:
- Overflater innvendige gulv med parkett.
- Overflater innvendige vegger med malte flater.
- Overflater innvendige himlinger med malte flater.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest for ombygging fra 2014.

Ferdigattest markerer den formelle avslutningen av byggesaken og skal vise at arbeidet er utført i tråd med tillatelsen og regelverket. Hovedregel etter gammel og ny plan- og bygningslov (pbl) er at et bygg ikke skal tas i bruk før det foreligger ferdigattest alternativt midlertidig brukstillatelse

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Leiligheten har vannbåren gulvvarme. Fjernvarme er inkl i felleskostnadene.

Det er elektriske varmekabler på bad.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ingen felles låån.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Protector Forsikring ASA Polisenummer: 1716003

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 096 078,- Som sekundærbolig Kr. 4 165 096,-

Sameie
Sameiet Ringhøyden, orgnr 913 585 844. Forretningsfører er ABBL.

Sameiet har en aldersklausul om at seksjonene i sameiet i utgangspunktet kun kan bebos av personer der den eldste av eventuelt flere beboere i samme bruksenhet er 65 år eller eldre. Dersom bruksenheten har bare én beboer, skal beboeren være 65 år eller eldre.

Sameiet Ringhøyden er et vanlig eierseksjonssameie, men består av en næringsdel og en boligdel. Næringsdelen eies av SBB Samfunnsbygg AS gjennom Ringstabekk AS.

Ringstabekk AS leier ut lokaler til Bærum kommune (Seniorsenteret, Hjemmetjenesten) samt en frisør. Det er p.t. noen ledige lokaler og det jobbes aktivt med utleie av disse. Boligdelen består av 49 leiligheter. Det er i utgangspunktet ingen sammenheng mellom de kommunale tjenestene og boligene ut over at de ligger i samme bygg. Næringsdelen eier også det alt vesentlige av eiendommen ellers, deriblant Slottet.

Beboerne har stor felles terrasse med skjermede soner og gode solforhold.

Seniorsenteret i samme bygg serverer hjemmelaget lunsj og middag og arrangerer en rekke aktiviteter, konserter og turer.

Den siste tiden har sameiet jobbet med bla. følgende saker:
- Fasaden mot den øvre parkeringen ble pusset og malt i 2022.

- Det har blitt arbeidet med de mange service- og vedlikeholdsavtalene som angår de ulike tekniske områdene som brannvarsling og nødlys, sprinkleranlegg, port-telefon, adgangskontroll, heiser, viftesystem og ventilasjon, strøing og snømåking, varmesentral , gressklipping og stell av parken. Videre er avtalen om vaktmestertjenester for Ringhøyden reforhandlet. Hovedformålet med arbeidet er å redusere kostnadene og å sikre bedre tjenester.

- Det er tre ventilasjonsanlegg på Ringhøyden. I løpet av 2021 ble det bygget nye filterkasser i i disse. Hensikten var å gå over til mere moderne filtre enn de papirfiltrene vi har brukt siden starten. De moderne filtrene er mere robuste og behøver ikke skiftes så ofte som de gamle. Dette vil gi anselige besparelser slik at investeringen vil være gjenvunnet i løpet av 3 til 4 år, ifølge leverandøren.

- Sameie har en gjesteleilighet for overnattingsgjester. Denne (seksjon 15, leilighet N 210) har vært leid ut åtte ganger i løpet av året. I alt har leiligheten vært leid ut 48 netter, noe som tilsvarer leieinntekter på 144.00 kroner.

- Styret gjennomførte som vanlig en felles utvendig vindusvask.

- Sameiet vaktmestertjenester hos Asker og Bærum vaktmester kompani.

Det må påregnes generelt vedlikehold av sameie.

Hele salgsoppgaven bør grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler m.m.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt. Dyreholdet må ikke være til sjenanse for de øvrige brukere av eiendommen.

Diverse
Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo. Det må legges til grunn at arvingene har begrenset kjennskap til eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med bygningssakyndig eller annen fagkyndig. Kjøper gjøres oppmerksom på at boligen ikke vil bli ytterliggere rengjort i forbindelse med overtakelsen.

Annet
Følgende tilbehør medfølger:
- Taklamper medfølger

Alt av møbler, foruten spisestuestolene, kan følge med samt støvsugere og tørkestativ hvis ønskelig.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

2014/492612-7/200  Erklæring/avtale  
17.06.2014 
Bruksenheten kan bare bebos av personer der minst en er 65 år
Bestemmelser vedrørende mislighold
Kan ikke slettes uten samtykke fra Bærum kommune
Feilaktig registrert
Rettet etter tingl. §18
07.01.2021 Arkivref. 20/56098-5
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/1012266-2/200   ** Diverse påtegning  
 30.10.2015 
Omsetningsbegrensningen hindrer ikke pantsettelse. Panteloven § 1-3 annet ledd fravikes således, jf § 1-2 første ledd

2014/523194-8/200  Best. om adkomstrett  
 25.06.2014 
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:17 Bnr:3  
Gjelder adkomst til trafobygg
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/523194-9/200  Best. om adkomstrett  
 25.06.2014 
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Gjelder adkomst til trafobygg
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/995197-1/200  Best. om vann/kloakkledn.  
 14.11.2014 
Rettighetshaver:BÆRUM KOMMUNE  
Org.nr: 935478715
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Utleie er tillatt. Dersom en seksjonseier leier ut sin bolig skal hun/han påse at leietaker skriftlig forplikter seg til å følge sameiets vedtekter, ordensregler og vedtak fattet av årsmøtet og styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig/tjenesteyting i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 106 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 107 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 357 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 366 700,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.15 900)
Visningshonorar (Kr.3 250)
Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585)
Foto (Kr.2 250)
Grunnpakke eierseksjon inkl eierskiftegebyr (Kr.12 995)
Markedspakke 1 (Kr.22 900)
Oppgjør (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.3 250)
Provisjon (forutsatt salgssum: 4 250 000,-) (Kr.51 000)
Totalt kr. (Kr.119 630)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.




Det er avtalt at megler kan legge ut for følgende utlegg dersom nødvendig: fotograf, trykking av
salgsoppgaver, takst osv. da disse faktureres direkte til selger fra leverandører.

Oppdragsnummer
36-24-0146

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Elise Riise Johnsen

Saksbehandlere
Elise Riise Johnsen
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 90 11 08 66 / E-post: erj@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Gamle Ringeriksvei 21 C
For mer om objektet
Gamle Ringeriksvei 21 C

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: