Bilde 1 av Kirkerudkleiva 6Bilde 2 av Kirkerudkleiva 6
Digital salgsoppgave
Kirkerudkleiva 6

1339 Vøyenenga • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Pen & tiltalende familiebolig over 2 plan | Fantastisk utsikt | Barnevennlig | Sentralt og naturskjønt | Carport med el.
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
123 m²
Bruksareal (BRA)
123 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
26 m²
Kommunale avgifter
kr 1 206 / Mnd
Prisantydning
kr 5 780 000
Omkostninger
kr 163 750
Totalpris
kr 5 943 750
Byggeår
1974
Tomt
Festet tomt 281 m²
Oppdragsnummer
36240089
Prisantydningkr 5 780 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 147 500,-
  
Totalpris kr 5 943 750
Eiendom
Kirkerudkleiva 6, 1339 Vøyenenga

Matrikkel
Gnr. 46 Bnr. 92 i Bærum kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 123 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 123 kvm
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal):

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 26 kvm

Areal
Primærrom: 114 kvm, Bruksareal: 123 kvm, BRA-i: 123 kvm , TBA: 26 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1974

Tomt
Festet tomt 281 kvm

Prisantydning
5 780 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Thomas Grøvdal Wiik Takstdato:

Totalpris inkl. omkostninger
kr 5 780 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 147 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 148 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 928 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 943 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 14 472,97 pr. år Årsprognose for 2024

Eier
Caroline L Frydenlund Inge Tideman Frydenlund

Beskrivelse
Velkommen til Kirkerudkleiva 6 presentert av Andreas Bock v/EIE eiendomsmegling
Dette er et pent og tiltalende rekkehus over to plan, beliggende i et svært barnevennlig område med enestående utsikt. Dette hjemmet byr på en solrik, sydvendt terrasse og en like solrik hage. Med sin praktiske ski in/ski out-tilgang til Kirkerudbakken, gir det det beste fra to verdener: landlig idyll med umiddelbar nærhet til Sandvika sentrums fasiliteter. Denne bør ses!

Fremstående kvaliteter:
•Tiltalende familiebolig
•Gjennomgående god standard
•Flere oppgraderinger i nyere tid
•Veletablert og trygt boligområde
•Fibernett
•Carport med elbillader
•Gode lagringsmuligheter
•Fantastisk utsikt
•Flott hage med flere soner
•Separat vaskerom
•Nære offentlig kommunikasjon
•Kort vei til marka
•Gangavstand til butikker

Boligen går over 2 plan og har følgende romfordeling:
1.etasje: Entré, hobbyrom, 2 soverom, vaskerom og
2.etasje: Kjøkken, spisestue, stue, soverom og bad .

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Andreas Bock på abo@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning

Parkering
Det medfølger 1 parkeringsplass i felles carport. Gateparkering etter gjeldende bestemmelser

Beliggenhet
Velkommen til toppen av Vøyenenga. Her bor du høyt og fritt med nydelig utsikt mot vestre Bærum. Rolig og tilbaketrukket innerst i blindvei, i svært barnevennlige omgivelser. Nærmeste nabo er Kirkerudbakken og her har du ski in/ ski out rett til anlegget. Her er det full fart hele uken med terrengpark, barnebakke, skiskole og alpintrening.

Det er flere barnehager i området. Boligen sokner til Emma Hjort barneskole og Vøyenenga Ungdomsskole.

Boligen ligger like i utkanten av Sandvika sentrum, så her bor du landlig, men likevel meget sentralt med kort vei til sentrum. Sandvika sentrum er administrativt senter i Bærum kommune og er en aktiv kjerne med alt du trenger av servicetilbud. Her er lege og tannlege, apotek, vinmonopol, bank, kino, bibliotek, m.m. Sandvika storsenter har hele 200 varierte butikker og spisesteder å velge mellom. Sandvika har et bredt utvalg av restauranter og kafeer. Her kommer man over smakfulle og spennende matopplevelser fra flere verdensdeler, både til lunsj og middag. For de kulturinteresserte kan Bærum kulturhus tilby et tett program av konserter med flere kjente artister, samt teaterforestillinger, m.m.

Fine tur- og rekreasjonsmuligheter i nærmiljøet som for eksempel i Vestmarka, Ramsåsen, Kolsåstoppen og Einåsen. Nærmiljøet har idrettsanlegg for sommer- og vinteraktiviteter, så som Kirkerudbakken, hoppbakker, lysløyper, ridesenter og idretts- og svømmehall. Populære Kalvøya ligger rett utenfor sentrum. Fra Kadettangen er det en gangbru over til øya hvor det er flotte turstier, badestrender og fotballbaner. Her er det populært å tilbringe tiden om sommeren både for store og små. Kadettangen er for tiden under vesentlig oppgradering.

Bebyggelse
Området består stort sett av rekkehus og småhusbebyggelse

Tomt
Festet tomt, 281 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
Boligen inneholder følgende romfordeling:
2.etasje: Kjøkken, spisestue, stue, soverom og bad.
1.etasje: entré, hobbyrom, 2 soverom, vaskerom og bad.

Byggemåte
Rekkehus beliggende i Bærum kommune.
Felles tomt opparbeidet med blant annet asfaltert adkomst, gressplen, trær, prydbusker og diverse beplantning.

Boligbygg over 2 plan samt loft. Grunnmur av betong. Bærende konstruksjoner og skillende dekker av tre. Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med stålplater. Utvendig fasader forblendet med stående trepanel. Vinduer med rammer og karmer av tre med 2-lags glass fra byggeår og 2014. Balkongdør med rammer og karmer av tre med 2-lags glass fra byggeår. Profilerte entrédør med glassfelt fra 2014. Boligen har varmtvannsbereder fra 2022 på 194L

Primærrom
Primærrom: 114 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 123 kvm

Boder
Det er gode oppbevaringsmuligheter. Boligen disponerer bod ved lekeplass med ca. 6 kvm lagringsplass. Det er også kryploft i boligen med god lagringsplass

Standard
Pen familiebolig over 2 plan med gjennomgående god standard og kvalitet. Det er blitt gjennomført flere oppgraderinger i senere tid. Planløsningen er smart og meget familievennlig.

1. etasje:
Entré | Velkommen inn!
Hyggelig entré  som fører videre inn i gangen. Gangen blir det naturlige knutepunktet i boligen.

Soverom | 2 gode rom
Soverommene er av god størrelse med plass til dobbeltseng, nattbord eller annet ønskelig møblement. Rommene benyttes i dag som barnerom. Det følger med store skap.

Hobbyrom | Det ekstra rommet
Disponibelt rom som benyttes som hobbyrom. Dette rommet passer også perfekt som boligens kontor.


Bad | God morgen
Pent flislagt baderom med gulvvarme. Himling med malte flater. er utstyrt med en vegghengt servantinnredning med dører og en ovenpåliggende servant som har ett-greps armatur. Over servanten finnes et speilskap med overlys og stikkontakt. Rommet inneholder også et badekar med vegghengt badekararmatur og et gulvstående toalett. En naturlig avtrekksventil er installert på veggen.

Vaskerom | Praktisk i en hektisk hverdag
Boligen har et eget vaskerom som ble oppgradert i 2021. Her er det flislagt gulv med gulvvarme samt malte veggflater. Taket er nedsenket med downlights. Rommet er utstyrt med en gulvstående servantinnredning med dører, og en ovenpåliggende servant utstyrt med ett-greps armatur. En naturlig avtrekksventil er installert på veggen, og det er opplegg for vaskemaskin. En varmtvannsbereder er plassert i et hjørne, og fordelerskam for rør-i-rør systemet er montert på veggen

2.etasje:
Kjøkken | Matlaging i fokus
Kjøkkenet, som har en åpen løsning mot stuen, kommer med kjøkkeninnredning fra et ukjent årstall med profilerte fronter. Det har benkeplater av tre og en nedfelt oppvaskkum utstyrt med ett-greps kran. Mellom kjøkkenbenken og overskapene er det fliser. Under overskapene finnes benkeskapsbelysning og stikkontakter. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer, inkludert en komfyr og en nedfelt platetopp. En ventilator er installert i overskapet og fører ut av bygget gjennom rør

Spisestue | Plass til hele familien
Spisestue med plass til hele familien. Her kan familien samles til felles måltider. Fra spisestuen har du adkomst til den store terrassen og videre ut i hagen.

Stue | Et sosialt oppholdsrom
Romslig stue med store vindusflater som sørger for rikelig med naturlig lys. Fra stuen har du fantastisk utsikt mot Kolsåstoppen. Stuen har plass til sofagruppe, bord, TV og har generelt gode møbleringsmuligheter for ulike behov.

Soverom | Hovedsoverom/Master
Pent hovedsoverom med god plass. Rommet gjenspeiler definisjonen "master bedrom" med den gode plassen, garderobeskapsløsning samt eget baderom. Her er det plass til dobbeltseng, nattbord eller annet ønskelig møblement.

Bad | Delikat og pent
Delikat bad har flislagt gulv med gulvvarme, flislagte vegger, og panelbord i himlingen med downlights. Det er utstyrt med en vegghengt servantinnredning med skuffer og dører, og en ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Over servanten er det et speil. Det har et dusjhjørne med skyvedører av glass, vegghengt dusjarmatur med hånddusj og regndusj, og et gulvstående toalett.

Uteplass | Hage + terrasse 
Boligen har en stor uteplass med flere soner. Fra spisestue/kjøkken har du direkte adkomst til den deilige markterrassen og videre ut i hagen. Terrassen er stor med gode møbleringsmulighter. Har du plass til sittegruppe, grill, blomster m.m. Her kan man nye sene sommerkvelder med gode venner og familie.

Overflater:
Gulv: Belagt med parkett og laminat.
Vegger:  Malte flater og trepanel.
Himling: Himlingsflater med malte flater og plater.


Oppgraderinger | Siste 6 år
- Vaskerom flislagt gulv med varme + ny varmtvannsbereder 2022
- Gang malt 2023
- Nye vegger i stue/trappeløp 2024
- Vegger 2.etasje malt 2024
- Levegg mot nabo i nr8 ny 2021
- Fibernett lagt inn i 2019
- Varmepumpe hovedetasje installert høsten 2022
- El bil lader installert i carport 2018



Kommentarer til tilstandsgrad 2 | TG 2
Våtrom - Bad 2. etasje: 4 punkter.
Våtrom - bad 1. etasje: 4 punkter.
Våtrom - Vaskerom: 9 punkter.
Kjøkken: 1 punkt.
Øvrige rom: 2 punkter.
Råloft: 1 punkt.
Innvending trapper: 1 punkt.
Teknisk anlegg: 2 punkter.
Elektrisk anlegg: 1 punkt.
Yttervegger inkl. fasader og konstuksjon: 1 punkt
Dører og vinduer: 1 punkt.
Yttertak: 3 punkt.
Grunnmur: 1 punkt.
Drenering: 2 punkt.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 21.1.1976 som omhandler nybygg

Det er avvik mellom originale byggetegninger og slik boligen fremstår i dag.
Disponibelt rom benyttet som hobbyrom i 1.etasje er i utgangspunktet en bod. Opprinnelig matbod i 1. etasje er nå innlemmet som en del av vaskerommet. Vegg mellom kjøkken og spisestue er tatt bort til fordel for åpen løsning. Disse bruksendringene er ikke omsøkt eller godkjent.

Ansvar for overnevnte tilfaller kjøper

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.
Sikringsskap plassert i entré.

Det er foretatt en forenklet vurdering av deler av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg. Det legges vekt på at den bygningssakkyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og selgers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll.

Forenklet vurdering:
Er det synlig tegn til merker på plugg til varmtvannsbereder: nei
Er det synlig tegn på termiske skader: nei
Er det synlig tegn på utette kabelinnføringer i inntak og/eller sikringsskap: nei

Selgers opplysninger:
Når ble det elektriske anlegget installert, eller siste gang totalt rehabilitert: byggeår senere oppgradert 2018 med automatsikringer.
Foreligger det eltilsynrapport fra de siste fem år:nei
Forekommer det at sikringer løses ut:nei
Har det vært brann, branntilløp eller varmgang i anlegget:nei
Finnes det kursfortegnelse, og er antallet sikringer i samsvar med denne: ja
Har det vært utført egeninnsats eller ufaglært arbeid på det elektriske anlegget: nei
Fungerer hvitevarer som følger boligen: ja

Oppvarming
Varmepumpe i stue, øvrig oppvarming med elektisitet

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Kr. 14 472,97 pr. år Årsprognose for 2024
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det praktiseres ikke eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Faste løpende kostnader
Det er festetomt og det påløper festeavgift 2 ganger pr år. Boligen er også del av et interesselag hvor det også påløper kostnader f.eks til vedlikehold av fellesarealer.

Festeavgift faktureres to ganger i året (ca. kr 11.500,- pr år)

I tillegg til løpende felleskostnader, tilkommer kostnader for forbruk av strøm, innboforsikring etc.
Kjøper må selv tegne innboforsikringer.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Det må påregnes av overnevnte kostnader kan øke

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 963 875,- Som sekundærbolig Kr. 7 462 724,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
- Vinduer med rammer og karmer av tre med 2-lags glass fra byggeår og 2014
- Balkongdører med rammer og karmer av tre med 2-lags glass fra
byggeår
- Utgang fra spisestue til markterrasse oppmålt til 26m².
- Boligen har varmtvannsbereder fra 2022 på 194L. Fremlagt kvittering vedrørende ny varmtvannsbereder datert 10.10.2022
- Naturlig ventilasjon
- Himlingshøyde ca.

Elektrisk anlegg
Samsvarserklæring signert og datert er fremvist for følgende arbeider:
"Det er fremlagt samsvarserklæring, datert 09.09.2022 , arbeidene gjelder Banking av 2
nye kurser til vaske rom, bytte 1/1.Dimmer/bryter og termostat på vaskerom, bad nede og
bad oppe. Montere vifte på vaskerom. Bytte spottere på bad oppe. Trekke kabel og
montere vifte på bad oppe. Spottere på vaskerom. Monter 6 veis stikk i stue samt demontere gammel panelovn.

Annet
Medfølger ikke boligen:
- Taklampe stue
- Kjøleskap
- Fryser
- Vaskemaskin/tørketrommel

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


0/990415-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:
KNR:3201 GNR:46 BNR:118 1/50
0/990416-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:
KNR:3201 GNR:46 BNR:119 1/50
0/990417-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:
KNR:3201 GNR:46 BNR:120 1/50
0/990418-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:
KNR:3201 GNR:46 BNR:121 1/50
0/990419-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:
KNR:3201 GNR:46 BNR:122 1/50
0/990420-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:
KNR:3201 GNR:46 BNR:123 1/50
0/990421-1/100 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:
KNR:3201 GNR:46 BNR:124 1/50

Festeavtale
Areal: 281 kvm, Eierform: Festet tomt

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Området er regulert til småhusbebyggelse i reguleringsplan

Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 202101 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.06.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/23874/6403470.pdf
Delarealer Delareal 281 m
ArealbrukBoligbebyggelse,Nåværende

Reguleringsplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 1968169 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=1968169)
Navn KIRKERUD, Kirkerudbakken øst
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 09.12.1971
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/8793/1968169.pdf
Delarealer Delareal 281 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 5 780 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 147 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 148 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 928 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 943 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon: 1,5 %

Tilrettelegging: 19.500 kr

Markedspakke : 12.500 kr

Informasjonspakke bolig: 14.966kr

Visning pr. gang: 3750 kr




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-24-0089

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner Andreas Bock

Saksbehandlere
Andreas Bock
EIE Sandvika
Eiendomsmegler | Partner
Mob: 46 54 55 57 / E-post: abo@eie.no

Mona Zomlot
Medhjelper
Mob: 41 26 49 76
[/ E-post: mzo@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kirkerudkleiva 6
For mer om objektet
Kirkerudkleiva 6

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: