Bilde 1 av Statsrådvegen 116ABilde 2 av Statsrådvegen 116A
Digital salgsoppgave
Statsrådvegen 116A

2074 Eidsvoll verk • Eidsvoll kommune

Prisantydning

kr 3 990 000

Omkostninger: kr 24 945Totalpris: kr 4 014 945
Lekker, nybygget 3-roms sentralt på Råholt | Lave omkostninger | Balkong | Garasjeplass
Last ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
9
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
61 m²
Bruksareal (BRA)
74 m²
Prisantydning
kr 3 990 000
Omkostninger
kr 24 945
Totalpris
kr 4 014 945
Byggeår
2023
Tomt
Fellestomt m²
Oppdragsnummer
101230064
card-default

Silje Melby Rundberg

Eiendomsmegler | Partner
Les om Silje
Visninger
Prisantydningkr 3 990 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (basert på tomteverdi)kr 3 750,-
Etablering av sameietkr 10 000,-
Innmelding veilagetkr 2 000,-
Oppstartskostnader Sundbyhagan 3 Sameiekr 7 995,-
  
Totalpris kr 4 014 945
Eiendom
Statsrådvegen 116A, 2074 Eidsvoll verk, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 97 Bnr. 144 Snr. 9 i Eidsvoll kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Ferdigstillelse
Boligen er ferdigstilt og klar innflytting.

Selger/Utbygger
Sagmoen prosjekt as

Hjemmelshaver
Sagmoen prosjekt as

Areal
Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 74 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Tomt
Tomten har et parkmessig preg, pent opparbeidet med plen, div beplantning, sittegrupper, lekeapparater, tuftepark, pergola og gjennomtenkt belysning med blant annet pullertbelysning langs gangstier.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 3 990 000,- (Prisantydning)




Omkostninger:

kr 200,- (Pantattest kjøper)

kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)

kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)

kr 3 750,- (Dokumentavgift (basert på tomteverdi))

kr 10 000,- (Etablering av sameiet)

kr 2 000,- (Innmelding veilaget)

kr 7 995,- (Oppstartskostnader Sundbyhagan 3 sameie)

--------------------------------------------------------

kr 24 945,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)

--------------------------------------------------------

kr 4 014 945,- (Totalpris inkl omkostninger)

Fellesutgifter
Estimerte felleskostnader skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter slik som fyring og varmtvann, forsikring, forretningsførsel, vedlikehold, trapperenhold, styrehonorar, felleskostnader til driftssameiet m.m., men avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Felleskostnader skal fordeles mellom seksjonseierne med 30 prosent av utgiftene med like store beløp på hver seksjon, mens øvrige 70 prosent av utgiftene fordeles på hver seksjon etter sameiebrøken. Det gjelder ikke bredbånd/TV som skal fordeles med like store beløp på hver seksjon. Basert på erfaringstall og utkast til driftsbudsjett vil dette beløpe seg til gjennomsnittlig ca. kr. 40,- pr. kvm. BRA/mnd. I tillegg kommer basisabonnement til TV og internett, stipulert med ca kr 400,- mnd. Det føres fiberkabel inn til elskap. Det leveres ett uttak for kabel-TV-system i stue. Sameiet er bundet til aktuell leverandør (Canal Digital) de første 36 måneder fra overtakelsen. Etter dette tilhører infrastrukturen sameiet.

Driftsbudsjett og størrelse på felleskostnader vedtas av styret og fremlegges til orientering på sameiets konstituerende generalforsamling. Kostnader til drift og vedlikehold av sameiets fellesarealer påhviler sameierne i felleskap i henhold til de enkelte sameiebrøker. Utbygger er ansvarlig for felleskostnader for eventuelle usolgte enheter etter ferdigstillelse.

Kommunale avgifter
Den enkelte sameier betaler kommunale avgifter direkte til kommunen.

Parkering
Det medfølger parkering i felles garasjekjeller.

Beliggenhet
Denne eiendommen er sentralt plassert i et attraktivt boligområde på Råholt, Eidsvoll kommune. Beliggenheten er ideell for barnefamilier og gir umiddelbar tilgang til tog, skoler og kjøpesenter, noe som gjør området svært ettertraktet. Dette området har opplevd betydelig vekst takket være nærheten til Gardermoen hovedflyplass, og det er fortsatt økende interesse fra nye tilflyttere.
 
Offentlig transport, inkludert busser og tog, er lett tilgjengelig og gir hyppige forbindelser til både flyplassen og Oslo sentralstasjon. Togreisen tar henholdsvis 5 og 30 minutter. Med bil tar det ca. 5 minutter til Eidsvoll Verk, 15 minutter til Eidsvoll, 15 minutter til Oslo lufthavn og omtrent 45 minutter til Oslo sentrum. I tillegg er området rikt utstyrt med skoler, barnehager og gode servicetilbud. Råholt skole ligger innen gangavstand, og det er flere videregående skoler i nærområdet, i tillegg til et variert utvalg av både private og kommunale barnehager.
 
Fritidsmuligheter er rikelig tilgjengelige, med lekeplasser, fotballbaner, lysløyper, skiløyper, alpinanlegg, idrettshaller, treningssentre. Vakre turstier i umiddelbar nærhet, spesielt rundt Huldretjern, gir flotte muligheter for aktiviteter året rundt. Hurdalssjøen har flere badeplasser og en egen småbåthavn med båtramper, og det er et yrende båt- og badeaktiviteter om sommeren. Om vinteren kan du benytte deg av Råholt bad, som tilbyr et variert tilbud for mosjonister, svømmere og barnefamilier. Svømmebassenget er klorfritt og har et stupetårn, samt innendørs og utendørs boblebad. Eiendommen gir også enkel tilgang til flotte turmuligheter både om sommeren og vinteren, perfekt for rulleski, løping, langrenn eller sykling.
 
For dagligvareinnkjøp finner du Kiwi, Rema1000, Spar og Coop Ekstra i nærheten. Hvis du ønsker flere servicetilbud, kan Amfi Eidsvoll imøtekomme dine behov med et variert utvalg av butikker og tjenester. Dette moderne kjøpesenteret har over 50 butikker, samt vinmonopol, serveringssteder og treningssenter. I tillegg finner du et helsesenter med lege, tannlege, kiropraktor, fotterapeut, tanntekniker og bank. Jessheim Storsenter, et annet moderne kjøpesenter med mer enn 140 forskjellige butikker og tjenester, ligger også i nærheten.

Bebyggelse
Området består av boligbebyggelse.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Kort vei til Eidsvoll Verk Stasjon med hyppige avganger mot Oslo og Oslo Lufthavn. Området har også et godt busstilbud med avganger mot EIdsvoll og Jessheim.

Byggemåte
Byggets bærekonstruksjon er utført i betong fundamentert på grunn for kjeller og trappehus, mens hovedkonstruksjonen over p-kjeller har bæresystem i tre.  Veggene leveres i elementer fra fabrikken. 13 mm gipsplater på alle vegger. Plastfolie, bindingsverk,
200 mm isolasjon, vindtett plate, vindsperre, utlekting og utvendig liggende D-fals kledning. Plastfolie og innvendige plater påsettes på byggeplassen. Vegger i våtrom er påført smøremembran og Cipreste 25x45 Branco Matt.
Bygget er basert på ferdige veggelementer og hvor veggene transporteres til byggeplassen sammen med øvrige byggevarer, godt emballert mot fukt og støv. Byggemetoden sikrer rask tetting av huset og dermed et friskt bygg gjennom hele bygge- prosessen.

Hovedentreprenør Hedalm Anebyhus har eget leveransesystem for fremstilling av bolig, basert på elementproduksjon fra egen fabrikk på Ilseng utenfor Hamar. Elementer, takstoler og prekapp produseres innendørs, dette sikrer kvalitetsmessige fordeler.
Prosjektet er bygget i henhold til Teknisk forskrift av 2017 med gjeldende revisjoner på det tidspunktet rammetillatelsen ble gitt.

Primærrom
Primærrom: 61 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
Entré, stue, kjøkken, bad og to soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 74 kvm

Boder
Det medfølger lagringsplass i innvendig bod og sportsbod i forbindelse med garasjeanlegget.

Leveransebeskrivelse
Stue/Kjøkken:
Parkett, type Landås 3-stavs hvitlassert eik med hvite fotlister. Malte veggplater type Sandermoen i lys farge. Hvite utforinger og gerikter. Kitchen Board mellom benk og overskap. Malte himlingsplater med hvite taklister. Downlights. Kjøkkeninnredning fra AUBO i Venezia hvit. Robotstøvsuger.

Baderom:
Gulv med FK Pro Shadow Antrasite 30*30/ 10*10. Nedsenket dusjgrube. Kinetik 10x10 Mørk spettet. Varmekabler. Vegger med 20*50 flis type FK Pro Uni type matt. Malte himlingsplater med hvite taklister. Downlights. Vegghengt klosett. Vannbesparende dusj m/ batteri og slangeholder. Dusjhjørne type Harmoni Driva 90x90 el.tilsv. Baderomsinnredning fra VIKING bad type ELI.

Soverom:
Parkett, type Landås 3-stavs hvitlassert eik med hvite fotlister. Malte veggplater type Sandermoen i lys farge. Hvite utforinger og gerikter. Malte himlingsplater med hvite taklister. Soverom 1 har 2. stk hvite garderobeskap. Soverom 2 har 1 stk. hvit garderobeskap.

Bod:
Lyst belegg med hvite fotlister. Malte veggplater type Sandermoen i lys farge. Hvite utforinger og gerikter. Malte himlingsplater med hvite taklister. Brannslukkingsapparat 1 stk. Takhengt ventilasjonsaggregat.

Sportsbod:
Ubehandlet betonggulv. Nettingvegger med utforinger og gerikter for dør. Leveres uten himling.

Annet:
Hvite dører fra Harmoni type Ask Tett Formpresset. Ytterdør av type Harmoni Møre med systemnøkkel for alle leiligheter.

Formuesverdi
Formuesverdi for denne eiendommen foreligger ikke ettersom boligen er nyoppført. Utgjør normalt 25% av boligens verdi for primærbolig, og 80% av boligens verdi for sekundærbolig (for ligningsåret 2016).

Vei / Vann / Kloakk
Adkomst fra privat vei. Private veier inne på området. Eiendommen skal tilknyttes offentlig vann og avløp via private
stikkledninger. Tilknytningsavgifter bekostes av utbygger.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Eiendommen ligger i regulert område i Eidsvoll kommune og er i reguleringsplanen regulert til boligbebyggelse. Området vil bli utbygget iht. gjeldende reguleringsplan/kommunedelplan. Reguleringsplan for Sandhaugen, Gnr. 97, Bnr 9 m.fl., PlanID 023724800 datert siste rev 14.06.2019. For kopi av gjeldende reguleringsplan for Sandhaugen eller informasjon om øvrige
reguleringsplaner i området, ta kontakt med megler.

Servitutter / Rettigheter
Bestemmelse om vannledning
Overført fra: KNR: 3035 GNR: 97 BNR: 9
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde
ledninger m.m.
Gjelder denne registerenheten med flere.

Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: KNR: 3035 GNR: 97 BNR: 107
Overført fra: KNR: 3035 GNR: 97 BNR: 9
Veirett til underjordisk parkeringsanlegg
Gjelder denne registerenheten med flere
kan ikke slettes uten samtykke fra: Eidsvoll kommune.
ORG.NR: 964 950 113

Bestemmelse om nettstasjon
Rettighetshaver: ELVIA AS
ORG.NR: 980 489 698
Overenskomst om rettigheter og plikter ved oppføring,
drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon
Bestemmelse om byggeforbud og beplantning.

Sameiet
Det vil bli opprettet eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 16. juni 2017 nr. 65.
Fremtidig eier plikter å være medlem av eierseksjonssameiet.  Som seksjonseier i et seksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boligseksjon. Eneretten omfatter også balkong/terrasse og/eller privat uteareal. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal. Seksjonseierne har full råderett over sine seksjoner og seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner.

Stipulert overtagelse
Boligen er klar for overtakelse.
Før overtakelse vil det bli gjennomført en førbefaring der boligen blir gjennomgått/ befart samtidig som boligens drift instruks/ FDV-mappe blir utlevert/gjennomgått. Påpekte og aksepterte mangler skal utbedres innen rimelig tid.
Før utlevering av nøkler kan finne sted, skal det dokumenteres at alle innbetalinger inkludert eventuelle tilleggsleveranser er innbetalt som avtalt.  Boligen overleveres ryddet og støvsugd, men ikke utvasket ("byggrengjort").

Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Utleie
Hele eller deler av boligen kan fritt leies ut.

Fordeler ved å kjøpe nybygg
Det er mange fordeler for den som kjøper ny bolig.
For mange er det fristende å starte med blanke ark i en helt ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.

Lavere omkostninger og høy trygghet.
Kjøpere av nybygg har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse. Vanligvis er det lavere omkostninger ved kjøp av prosjekterte boliger, da man kun betaler dokumentavgift av andel tomteverdi.

Lavere driftskostnader/fellesutgifter
Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter de nyeste byggestandarder og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.

Fast pris gir forutsigbarhet
Ofte er prisene faste og du vet på forhånd hva boligen koster. Forutsigbarhet i kjøpsprosessen er noe mange setter stor pris på.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 2 000,- (Innmelding veilaget)
kr 3 750,- (Dokumentavgift (basert på tomteverdi))
kr 7 995,- (Oppstartskostnader Sundbyhagan 3 Sameie)
kr 10 000,- (Etablering av sameiet)
--------------------------------------------------------
kr 24 945,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 014 945,- (Totalpris inkl omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke eierseksjon (Kr.17 900)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 000)
Digital møblering (Kr.2 783)
Markedspakke 2 (Kr.17 900)
Oppgjør (Kr.7 500)
Visningshonorar (Kr.3 000)
Totalt kr. (Kr.52 083)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestilling
Kjøper kan avbestille i henhold til reglene i bustadoppføringslova §§ 52 og 53 frem til overtakelse har funnet sted. Lovens utgangspunkt er at utbygger skal holdes skadesløs ved avbestilling. Det vil si at den som avbestiller må dekke alle tap som måtte oppstå på selgers hånd. Selger kan alternativt velge å fremsette et tilbud om et fast avbestillingsgebyr jfr. bustadoppføringslovens
§54. Dersom det aksepteres av kjøper, vil det utgjøre grunnlaget for et endelig oppgjør mellom partene. Størrelsen på avbestillingsgebyret vil i tilfelle bli beregnet i det enkelte tilfelle.

Selgers forbehold
Ved overtagelse må det påregnes at det gjenstår mindre utvendige eller innvendige arbeider på eiendommens fellesarealer. Etter at styret i sameiet er etablert, vil selger innkalle sameiets styre til overtakelse av sameiets fellesarealer. Kjøper må akseptere at sameiets styre skal representere alle sameierne ved overtakelse av fellesarealene. Selger tar forbehold om å foreta endringer/omregulering
av omkringliggende bebyggelse og endringer av utomhusarealer i forhold til det som er presentert for kjøper. Det arbeides med tilsvarende utvikling også av nabotomten på den andre siden av adkomstveien.

Selger tar forbehold om å overdra rettigheter og plikter etter denne kjøpekontrakt til et annet selskap (for eksempel et utbyggerselskap). Kjøper aksepterer en slik eventuell overdragelse. Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper, samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper. Selger forbeholder seg retten til uten varsel å kunne endre priser og betingelser for usolgte leiligheter. Det utearealet som hører til de respektive byggetrinn vil bli ferdigstilt i den grad det er mulig. Gjennomføring av et stort byggeprosjekt i flere trinn vil, blant annet på grunn av løpende byggevirksomhet, kunne medføre enkelte ulemper for beboerne inntil ferdigstillelse av samtlige byggetrinn.

Det tas forbehold om forsinkelser ved gjennomføringen av kontraktene. Det innebærer forsinkelser som følge av forsinket leveranse av byggemateriell fra utlandet, stans/opphold, sykefravær, karantene og andre tiltak for å begrense smittespredning. Kjøper må være innforstått med den usikkerhet som foreligger med hensyn til fremdrift og overtakelse, og kan ikke påberope seg overskridelser av det antatte overtakelsestidspunkt som avtalt frist for ferdigstillelse/overtakelse. En forsinkelse i forhold til disse estimatene vil således ikke danne grunnlag for krav om dagmulkt eller annen erstatning. Det tas forbehold om trykkfeil i prospekt og salgsoppgave.

Videresalg av kontraktsposisjon
Kjøper kan søke om å få transportere sine rettigheter og plikter til en ny kjøper, dog senest 2 måned før overtagelse. Transport krever samtykke fra selger, og selger kan nekte overdragelse på fritt grunnlag. Transportgebyret utgjør kr. 50.000, - og betales av opprinnelig kjøper. Utgifter til bruk av oppgjørsadvokat kommer i tillegg. Videresalg av kontraktsposisjon vil kun godkjennes av utbygger dersom dette gjennomføres av Gjermund Pekeberg, advokat (H)/partner. Advokatfirmaet Økland & Co DA / Saga 2 -
Wergelands gate 7, 2080 Eidsvoll. Tlf. 47 908 71 838.

Det forutsettes at skjøte tinglyses i kjøpers navn. Dersom interessenter mot formodning ikke ønsker tinglysing av skjøte må det tas forbehold om dette i kjøpetilbudet. Ved evt endring i eierskap eller navneendring fra kjøpers side etter budaksept vil det påløpe administrasjonsgebyr på kr. 25.000,- som innbetales til advokatens klientkonto. Eventuell endring krever selgers samtykke.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Arealangivelser
Prislister er angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter. I tillegg opplyses ca. P-rom i prislisten. Arealet for P-rom er inklusive innervegger men fratrukket areal for sjakter og boder. Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Budgivning
Faste priser. Se egne dokumenter for prisliste og kjøpsbekreftelse. Selger/megler kan fritt endre prisliste uten varsel. Det er til en hver tid den siste versjonen som er gjeldene.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Oppdragsnummer
101-23-0064

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner Silje Melby Rundberg

Saksbehandlere
Silje Melby Rundberg
EIE Råholt
Eiendomsmegler | Partner
Mob: 46 50 30 06


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Statsrådvegen 116A
For mer om objektet
Statsrådvegen 116A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: