Bilde 1 av Inges gate 16BBilde 2 av Inges gate 16B
Digital salgsoppgave
Inges gate 16B

2004 Lillestrøm • Lillestrøm kommune

Vi gjør oppmerksom på at denne tjenesten kan gjøre feil

Tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med dette, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Aia Eie profilbildeHei! Jeg er AIA, vår virtuelle meglerassistent ✨

Spør meg om det du lurer på, og jeg skal forsøke å finne svarene for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvordan er utsikten?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 10 690 000

Omkostninger: kr 283 500Totalpris: kr 10 973 500
Lekker og oppgradert enebolig | Garasje | To bad, vaskerom og WC | Stor hage | Solrike uteplasser | Sentralt
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
214 m²
Bruksareal (BRA)
229 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
15 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
45 m²
Kommunale avgifter
kr 1 844 / Mnd
Prisantydning
kr 10 690 000
Omkostninger
kr 283 500
Totalpris
kr 10 973 500
Byggeår
1976
Tomt
Eiet tomt 537 m²
Oppdragsnummer
127240077
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 10 690 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 690 000,-)kr 267 250,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 10 973 500
Eiendom
Inges gate 16B, 2004 Lillestrøm

Matrikkel
Gnr. 81 Bnr. 2118 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 229 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 214 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 15 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 45 kvm

Areal
Primærrom: 212 kvm, Bruksareal: 229 kvm, BRA-i: 214 kvm , BRA-e: 15 kvm , TBA: 45 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Inneholder
1.Etasje består av: Gang, toalettrom, kontor/ soverom, soverom, omkledningsrom, stue, spisestue, kjøkken, bad, vaskerom og kjølerom. Utgang fra stue til terrasse. Utgang fra soverom 1 til balkong.

Kjeller består av praktikantdel med stue/ kjøkken, bad, gang og to disponible rom som idag benyttes som soverom. Hoveddel med gang og disponibelt rom benyttet som soverom.

Frittstående garasje.

Byggeår
1976

Tomt
Eiet tomt 537 kvm

Tilnærmet flat tomt opparbeidet med gruslagt innkjørsel, plenareal og diverse beplantning.

Prisantydning
10 690 000

Tilstandsrapport
Tilstandsrapporten er levert av Anticimex AS v/ Stian Christensen.

Befaringsdato: 16.07.2024

Totalpris inkl. omkostninger
kr 10 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 267 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 690 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 268 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 10 958 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 10 973 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Prognose kommunale gebyrer fakturert på eiendommen inneværende år: Kr. 22 125,64 pr. år

Fakturert hittil i år ( pr 04.07.2024 ) kr. 11 022,39,-.

Eier
Eivind Huser

Beskrivelse
Boligen ligger i et attraktivt og barnevennlig område i Lillestrøm, med nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. I umiddelbar nærhet finner man også idylliske rekreasjonsmuligheter og et variert kulturtilbud.

Boligen er over to plan, og kjelleretasjen er innredet med praktikantdel. Første etasje byr på en tiltalende og overbygd adkomstveranda. Inne i boligen blir man møtt av en entré med praktiske oppbevaringsmuligheter for sko og yttertøy. Med fire fleksible soverom, fordelt på to i hver etasje, kan romløsningene enkelt tilpasses individuelle behov og preferanser. Det leveres et toalettrom, to bad, badstue og eget vaskerom. Oppholdsrommet i første etasje imponerer med en åpen løsning som integrerer stue og spisestue, noe som skaper naturlige soner for møblering og sosiale aktiviteter. Kjøkkenet er adskilt, med tilgang til eget kjølerom. Fra oppholdsrommet er det direkte tilgang til en stor og sjarmerende terrasse over to plan, som fungerer som en naturlig forlengelse av boligen i sommermånedene. Den nedre delen av terrassen leder direkte ut i hagen og gir rikelig med plass til grilling og utendørs aktiviteter. Boligen har også to balkonger. Kjelleretasjen har egen inngang og er innredet med stue, kjøkken, bad og soverom. I tillegg har boligen lagringsplass på loftet, noe som gir mulighet til effektiv organisering og lagring av eiendeler, samtidig som det frigjør plass innendørs.

Parkering
Parkering i frittstående garasje samt på gårdsplass.

Beliggenhet
Boligen ligger et attraktivt, barnevennlig og meget sentralt boligområde i Lillestrøm. Lillestrøm er Norges niende største kommune og besto tidligere av Sørum, Fet og Skedsmo. Området har nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt det meste av bymessige fasiliteter og fritidstilbud.

I kort avstand fra eiendommen ligger idylliske Sørumsparken med lekeplass, benker, gazebo, trær og fine plenområder. Det er også kort gangavstand til St. Sunnivas plass, en liten perle av en skøyteplass, og her kan kalde vinterdager tilbringes med skøyter, kakao, venner og familie.

På kulturfronten står Lillestrøm for store nysatsinger og kan by på et rikt uteliv. Tidligere har Syklistenes Landsforening kåret Lillestrøm til landets beste sykkelby to år på rad. Det er gangavstand til Lillestrøm Idrettspark med blant annet Skedsmohallen, Romerike friidrettsstadion, LSK-hallen og Lillestrøm Tennishall.

Åråsen stadion og Sørum gård ligger i nærheten og kan nås via gang- og sykkelvei. Ved Nitelva finner du Nebbursvollen Friluftsbad, byens populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. Boligen har også nærhet til idylliske tur- og rekreasjonsområder ved Øyeren og rundt Nitelva.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av ene-/ og tomannsboliger.

Shopping og dagligvare
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Joker og Rema 1000. Coop Obs Hypermarked er også et populært handlested i kommunen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv og de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum et rikt og variert utvalg av butikker. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter, landets mest innholdsrike kjøpesenter.

Skole/barnehage
Boligen ligger like ved Vigernes og Volla barneskole, og det er kort vei til Kjeller skole (1.-10.klasse). Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lillestrøm og Skedsmo Videregående, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Nærmeste barenhage er Lillestrøm barnehage og Lillehagen Fus barnehage.

Offentlig kommunikasjon
Området byr på offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Roald Amundsens gate, som ligger ca. 5 minnutters gange unna. I tillegg er det ca. 21 minutters gange til Lillestrøm stasjon, hvor toget har en reisetid på ca. 10 min til Oslo S og ca. 12 min til Oslo Lufthavn. Med bil tar det ca. 9 min til Strømmen, 12 min til Lørenskog, 28 min til Oslo S og 29 min til Oslo Lufthavn.

Byggemåte
Boligen er oppført med støpt gulv mot grunn og grunnmur av betong. Etasjeskillere og bærende vegger er av trekonstruksjoner. Det leveres yttervegger av trekonstruksjoner kledd med stående kledning. Saltak i trekonstruksjoner tekket med takshingel. Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 2011. Balkongdør med to-lags glass fra 2024. Terrassedør med to-lags glass fra 1998. Ytterdør med to-lags glass fra 2017. Vinduer med karmer av tre, to-lags glass fra 2018 og 1975.

Entré
Boligen har et sjarmerende inngangsparti med en trapp som leder opp fra gårdsplassen og et praktisk takoverbygg som gir beskyttelse mot vær og vind. Når man trer inn i den romslige entréen, blir man møtt av et slitesterkt laminatgulv som går igjen i hele boligen, med unntak av våtrom. Vegger og himlinger er malt i lyse toner, noe som bidrar til en frisk og luftig atmosfære. Himlingen er utstyrt med downlights. I tillegg kommer naturlig lys inn gjennom vinduene i inngangsdøren. Entreen er designet i en åpen løsning, og gir god plass til oppbevaring av sko og yttertøy.

Bad/WC/Vaskerom
Toalettrommet og et av de to badene ligger praktisk tilknyttet entréen i første etasje. Toalettrommet ble oppgradert i 2018 og har laminatgulv, mens vegger og himling er malt i lyse farger. Downlights i himlingen gir god belysning. Rommet er utstyrt med en vegghengt servant og et gulvstående toalett.

Badet har et flislagt gulv med behagelig gulvvarme samt flislagte vegger. Himlingen er nedsenket og utstyrt med downlights. I tillegg kommer naturlig lys inn gjennom et stort vindu. Badet har et vegghengt servantskap med god lagringsplass med servant, speil med belysning og overskap over servanten. Det leveres et gulvstående toalett og et badekar med hånddusj.

Badet i kjelleren har gulvbelegg og flislagte vegger. Himlingene er malt, og rommet har en vegghengt servantskap med servant, speil og belysning over servanten, og et gulvstående toalett. Det leveres dusjkabinettet med hånddusj. Dette badet gir også tilgang til en badstue. Badstuen har trepanel på gulv, vegger og himling, samt trebenker. En veggmontert ovn sørger for varmen.

Vaskerommet i 1 etg. ble oppgradert i 2018. Det leveres flislagt gulv med varme som sørger for komfort, mens vegger og himling har malte flater. Himlingen er nedsenket med downlights. Rommet er utstyrt med praktiske benkeskap med skuffer, en laminert benkeplate som gir rikelig med arbeidsplass og utslagsvask. Vaskerommet har også opplegg for vaskemaskin. Et eget vaskerom i huset gir praktisk og effektiv plass for klesvask og husholdningsoppgaver, noe som bidrar til et ryddigere og mer organisert hjem.

Soverom
Boligen leveres med to/tre romslige soverom i hovedetasjen og to disponible rom som benyttes som soverom i underetasjen som gir stor fleksibilitet. Disse rommene er av varierende størrelse og utforming, perfekt som soverom, gjesterom, kontor, hobbyrom eller en kombinasjon av disse. Hvert rom har plass til seng, nattbord og ønsket garderobeløsning, noe som gjør dem svært funksjonelle. Soverommet i første etasje er ekstra luksuriøst med eget omkledningsrom utstyrt med garderobeskap og direkte tilgang til en balkong, som gir en privat og eksklusiv følelse.

Stue/kjøkken
Oppholdsrommet i første etasje har en åpen løsning som kombinerer spisestue og stue. Rommet er stort og møbleringsvennlig, perfekt for underholdning og familietid. Stuen har en innbydende peis som skaper en koselig atmosfære. Store vinduer slipper inn rikelig med naturlig lys og gir en luftig og romslig følelse. Downlights i taket bidrar til en moderne og stilren belysning. Fra stuen er det utgang til en svært romslig terrasse over to plan, ideell for avslapning og utendørs måltider. Kjøkkenet, oppdatert i 2012, har profilerte fronter og laminerte benkeplater som gir et stilfullt og funksjonelt preg. Det er også en flislagt flate mellom benkeplate og overskap. Downlights i taket og overbelysning over benken gir optimal arbeidsbelysning. Kjøkkenet er velutstyrt med frittstående kjøleskap med fryser og vann-/isdispenser, frittstående oppvaskmaskin, integrert stekeovn, mikrobølgeovn og platetopp, samt en vegghengt ventilator. Kjøkkenet har tilgang til et praktis kjølerom via vaskerommet.

I kjelleren leveres stue og kjøkken i en åpen løsning, perfekt for sosialt samvær og avslapning. Kjøkkenet, som ble oppgradert i 2018, har moderne og glatte fronter med laminert benkeplate, noe som gir en stilren og funksjonell arbeidsflate. Mellom benkeplaten og overskapene er det malte flater som gir en ren og moderne følelse, samt overbelysning og stikkontakter for optimal arbeidsbelysning og bekvemmelighet. Kjøkkenet er utstyrt med frittstående kjøleskap med fryser, integrert oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp, samt en ventilator i overskapet for effektiv luftgjennomstrømning.

Terrasse
Boligen har to balkonger på til sammen ca. 10 kvm, perfekt plassert ved inngangspartiet og et av soverommene. Den store terrassen på ca. 35 kvm er tilknyttet oppholdsrommet og strekker seg over to plan, hvorav det øverste planet har et praktisk takoverbygg. Dette gir en fantastisk uteplass uansett vær. Den nedre delen av terrassen leder direkte ut i hagen, og byr på rikelig med plass til grilling og utendørs aktiviteter. Her kan man nyte gode solforhold hele dagen, fra frokost i morgensolen til middag under kveldssolen.

Boder
Boligen har et uinnredet kaldloft som gir god lagringsplass, perfekt for sesongutstyr og andre eiendeler man ikke trenger daglig tilgang til. Adkomst til loftet skjer via en takluke og stige, noe som gjør det enkelt å komme til.

Utvendig har boligen en garasje med mulighet for lagring.

Tilstandsrapport
Tilstandsgrader, forkortet til TG, beskriver på en enkel og visuell måte en tilstand eller en risiko opp mot referansenivå. I tillegg til graderingen med tall, benyttes trafikklysets prinsipp med fargene grønt, gult og rødt. TG0 og TG1 er valgt slått sammen. Tiltak vurderes som ikke nødvendig. Alle TG2 og TG3 kommenteres med årsak og konsekvens.

Tilstandsrapporten har kun avdekket TG2:

Våtrom - Vaskerom
Ventilasjon: Ingen luftespalte over/under dør, som fører til redusert ventilasjon når dørene lukkes. Tiltak bør iverksettes ved behov. Ingen ventilasjon. Mekanisk avtrekk bør etableres.

Slukets tilkomstmulighet for rengjøring: Sluk er ikke tilgjengelig for rengjøring. Tilkomst anbefales etablert.

Våtrom - Bad 1.etasje
Ventilasjon: Ventilasjonsspalte under dør er vurdert til å være for smal, som fører til redusert ventilasjon når dørene lukkes. Tiltak bør iverksettes ved behov.
Vannrør: Vannrør i våtrom er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.

Sanitærutstyr / innredning: Servant bærer preg av alder/ slitasje.

Overflater: vegger Vinduets plassering i våtsone er uegnet. Fare for fukt i konstruksjon. Vindu bør skjermes.

Overflater gulv: Det registreres bomlyd (tegn til hulrom) under enkelte gulvfliser. Eksakt årsak er ikke kjent. Forholdet indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Fliser med bom kan løsne og være svekket mot ytre påvirkninger. Jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov. Det er ikke benyttet elastisk fugemasse mellom gulv- og veggfliser. Kan føre til sprekkdannelser. Fuger bør fornyes.

Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres.

Fukt i tilliggende konstruksjoner: Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument (Protimeter MMS), i tilstøtende rom til våtsone. Det ble ikke registrert forhøyede verdier. Det er registrert fuktmerker på veggplate inn mot bad. Ukjent årsakssammenheng. Målingene viser følgende: RH 34,4 %, temperatur 23,8 grader C og duggpunkt 7,2 grader C. Målingen gir kun et øyeblikksbilde av forholdene og kan endre seg med årstider, fukt- og temperaturforhold.

Fallforhold (gulv): Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet. Høydeforskjell fra topp sluk til topp flis ved dørterskel bør være 25 mm.

Avløpsrør (ink. sluk): Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.

Våtrom - Hybeldel
Ventilasjon: Ingen luftespalte over/under dør, som fører til redusert ventilasjon når dørene lukkes. Tiltak bør iverksettes ved behov.

Vannrør: Vannrør av kobber er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.

Overflater gulv: Gulvbelegg har utettheter ved dør. Utbedring bør vurderes.

Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Gulvbelegg har utettheter ved dør. Utbedring bør vurderes.

Avløpsrør (ink. sluk): Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.

Toalettrom (Ikke våtrom)
Ventilasjon: Ingen luftespalte over/under innerdører, som fører til redusert ventilasjon når dørene lukkes. Tiltak bør iverksettes ved behov.

Øvrige rom
Overflater gulv: Feillist mellom entre/spisestue dekker ikke skjøt i gulv. Mangler feielist fra soverom mot balkong.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje)
Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM): Klaffventiler stedvis i vegg. Usikker tilluftløsning. Anbefaler mer kontrollerbar ventilering.

Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger): Det er observert saltutslag/kalkutslag på grunnmur. Tiltak for å stoppe fuktinnsig/-vandring må påregnes. Ytterligere undersøkelser anbefales for å avdekke skadeårsak/-omfang og eventuelle følgeskader. Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument (Protimeter MMS), i tilstøtende rom til våtsone. Det ble registrert forhøyede fuktverdier lg plast/dampsperre i utlektet kjellervegg. Målingen gir kun et øyeblikksbilde av forholdene og kan endre seg med årstider, fukt- og temperaturforhold. Målingene viser følgende: RH 78,1 %, temperatur 19,1 grader C og duggpunkt 15,3 grader C. Dette kan indikere utettheter/funksjonssvikt. Årsak må avklares og videre fukttilførsel må stoppes.

Loft - uinnredet / råloft
Annet: Det er mangler stedvis isolasjon ned mot oppvarmet etasje. Fare for kondens. Tiltak anbefales.

Kjølerom
Helhetsvurdering: Synlige vesentlige feil og skader ikke påvist. Bygningselementet er fra ukjent. Alder og materialvalg tilsier at gjenværende anbefalt brukstid er redusert. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Innvendige trapper
nnvendige trapper: TG2 er satt iht NS3600 (som henviser til dagens forsikriftskrav) grunnet sikkerhet. Det er kun rekkverk/håndløper på en side. TG 2 i henhold til NS 3600.Trappen har åpninger på mer enn 0,10 meter. Av denne grunn oppfyller ikke trappeløpene dagens krav. Forholdene anbefales utbedret/undersøkt med bakgrunn i dagens gjeldende krav til sikkerhet.

Etasjeskiller - Kjeller og 1.etasje
Skjevhetsmåling: Målingene er foretatt i en eldre bygning og bør ses i den sammenheng. Skjevheter er mer påregnelige i eldre bygninger enn i nye. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert. Det er noe målbare skjevheter i boligen. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt på 2,0 meter er målt til 10 mm i stue/spisestue og 15 mm i gang.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom)
Varmtvannsbereder: (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): TG2 gjelder varmtvannsbereder fra 2002. På bakgrunn av berederens alder er det
grunn til å varsle om usikker restlevetid eller andre forhold som utvikles over tid. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjon/utskiftning. Jevnlig ettersyn anbefales slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Fordelerskap mangler dekklokk. Konsekvens kan være fuktskader hvis det skulle
oppstå lekkasje fra vanninstallasjoner i fordelerskapet. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

Avløpsrør. (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På
bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.

Elektrisk anlegg
Forenklet vurdering av det elektriske anlegget: Med bakgrunn i at det er mer enn fem år siden det har vært utført el-kontroll av boligen er det gjennomført en forenklet vurdering av det elektriske anlegget, uten at det er registrert avvik. Det legges vekt på at undersøkelsene ikke er utført av en elfagkyndig kontrollør/eltakstmann. På generelt grunnlag anbefales utvidet el-kontroll av kvalifisert elfagkyndig kontrollør/eltakstmann. Som følger av manglende samssvarerklæring på det elektriske anlegget som er montert etter år 1999 er TG2 satt i henhold til NS3600.

Dører og vinduer
Vinduer: Det ble stedvis påvist punktert glass/vindu på kontor/ soverom. Utskifting må påregnes. TG2 gjelder vinduer fra 1975. Vinduer er av eldre dato, og det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på vinduer hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.
 
Yttertak
Tekking (undertak, lekter og yttertekking): Det er registrert symptomer på elde og slitasje, selv om det ikke ble observert tegn på lekkasjer eller skader, anbefales oppfølging med jevnlig ettersyn slik at vedlikeholdsog eventuelle utbedringstiltak kan iverksettes ved behov. TG2 er satt for å belyse skaderisikoen som følge av alder og observert tilstand.

Takvinkel/Takform: Det er benyttet et tekkingsmateriale (på deler av taket over terrasse) som er beregnet for bruk på tak med høyere takvinkel. Selv om det ikke ble observert tegn på lekkasjer eller skader er TG2 valgt for å belyse at bygningsdelen kan ha svekket lekkasjesikkerhet.

Balkonger, terrasser, veranda etc.:
Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer): Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift. Tiltak
anbefales.

Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer): Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift. Ett knekt
terrassebord ved inngangsdør. Tiltak anbefales.

Terrasser / platting på terreng: Terrasser på terreng (understøttet av bjelker/pilarer): Det er observert noe skjevheter i konstruksjonen. Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift. Tiltak anbefales.

Drenering
Fuktmåling i lukkede konstruksjoner: Det er observert saltutslag/kalkutslag på grunnmur. Tiltak for å stoppe fuktinnsig/-vandring må påregnes. Ytterligere undersøkelser anbefales for å avdekke skadeårsak/-omfang og eventuelle følgeskader. Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument (Protimeter MMS), i tilstøtende rom til våtsone. Det ble registrert forhøyede fuktverdier lg plast/dampsperre i utlektet kjellervegg. Målingen gir kun et øyeblikksbilde av forholdene og kan endre seg med årstider, fukt- og temperaturforhold. Målingene viser følgende: RH 78,1 %, temperatur 19,1 grader C og duggpunkt 15,3 grader C. Dette kan indikere utettheter/funksjonssvikt. Årsak må avklares og videre fukttilførsel må stoppes. Alder Dreneringens funksjon er å forhindre fuktinnsig og fuktskader i underetasjen. Dreneringen er nedgravd og skjult. Tilstanden må derfor vurderes ut fra alder. Estimert teknisk levetid for drenssystem ligger mellom 20 - 60 år. Det ble ikke observert tegn på fuktinnsig eller fuktskader. TG2 er valgt for å belyse at dreneringen har nådd en alder der funksjonssvikt ikke kan utelukkes. Det anbefales derfor oppfølging med jevnlig ettersyn slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

Stikkledninger og tanker
Vann- og avløpsledninger (ink. stikkledninger): Alder og materialvalg tilsier at anbefalt brukstid og restlevetid på vann- og avløpsrør med tilliggende utstyr bør vies spesiell oppmerksomhet. Materialene er skjulte i grunnen og dermed er det kun alder som kan gi indikasjon på tilstand. TG2 settes for å belyse risiko.
Frittstående byggverk -Garasje
Helhetsvurdering: Garasje har ikke vært gjenstand for detaljerte undersøkelser. Det er observert skjevheter i konstruksjonen. Det er foretatt en forenkel og overordnet vurdering av tilstanden og i forhold til byggeår vurderes moderat vedlikehold å være tilstrekkelig

Tilstandsrapporten har kun avdekket TG3:

Ildsteder / skorsteinerinnvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp)
Skorsteiner inne i boligen: Innkledd elementpipe. Minimum to sider skal kunne inspiseres. Konstruksjonen må åpnes slik at minimum to sider blir synliggjort. Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000.

Brann
Rømningsveier: Det er ikke etablert to uavhengige trapperom eller rømningsvei til planert terreng fra boligens kjelleretasje. Dette kan være forskriftsstridig. Forholdet er ikke videre undersøkt i denne rapporten. Underliggende sjablongmessig prisanslag gjelder for brannteknisk inspeksjon.
Sjablongmessig prisanslag: kr 0 - 10 000.

Egenerklæringsskjema
Følgende punkter er bemerket i egenerklæringen:

1. Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller
soppskader? - Ja. Var vannlekasje i 2018, dette ordnet forsikringsselskapet opp i. Badekar som rant over.

2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
-  Ja, kun faglært. Firmanavn: Solid rør as.
-  Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Det ble laget et vaskerom.

2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
- Ja. Firmanavn: Solid rør as.
- Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Nytt vaskerom.

4. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? -  Ja, kun faglært. Firmanavn: Solid tør as
-  Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Nytt vaskerom. Nye varmtvannstanker, og nytt kjøkken i hybel. 5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i
underetasje/kjeller?
- Ja. Er noen fuktmerker, men drenering fungerer.

7. Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller
lignende?
- Ja. Utbygg over terrasse har fått seg en trøkk, grunnet manglende måking av snø, før overtakelse i 2018.

11. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja. Tak over terrasse kan det dryppe litt, etter den trøkken det fikk i 2018. Ellers ingen ting.  13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank,
sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja, kun faglært. Firmanavn Sæther elektrokonsult as
- Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Det ble satt inn nye sikringskap i hoveddel og hybel. Alt elektriske ble trukket om.

13.1Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om
lavspenningsanlegg)?
- Ja. Sæther elektrokonsult as.

20. Selges eiendommen med utleiedel, leilighet eller hybel eller lignende?
-  Ja.

21. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
- Ja. Kommentar Innredet. Tilleggskommentar: Huset ble pusset opp innvendig i 2018. Da ble det elektriske anlegget oppgradert. Nye varmtvannsberedere, nytt kjøkken i
hybel, nye overflater i hele huset unntatt trapperom. Varmefolie i de fleste rom.
Varmepumpe installert i hoveddel 2023.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen har oppvarmet med elektrisitet/ gulvvarme, luft-til-luft varmepumpe og vedfyring.

Det leveres også naturlig ventilasjon.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Prognose kommunale gebyrer fakturert på eiendommen inneværende år:
Mat/restavfall 240 liter: kr 8 187,00,-
Feie- og tilsynsgebyr: kr. 559,20,-
Fast gebyr vann bolig: kr. 1 124,00,-
Fast gebyr avløp bolig: kr. 1 489,00,-
A-konto vanngebyr: kr. 4 440,83,-
A-konto avløpsgebyr: kr. 6 406,46,-
Målt forbruk vann: kr. 4 104,40,-
Målt forbruk avløp: kr. 5 921,00,-
-Fradrag innbetalt vann: kr. -4 137,50,-
-Fradrag innbetalt vann: kr. -4 137,50,-
-Fradrag innbetalt avløp: kr. -5 968,75,-

Sum: 22 125,64

Fakturert hittil i år ( pr 04.07.2024 ): kr. 11 022,39,-

Fakturert beløp i 2023 var på kr. 6 950,49,-.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt per 2024 er beregnet til kr. 6529,-

Faste løpende kostnader
Foruten eventuelle lån, strøm, villa- og innboforsikring, tv/internett m.v. være faste løpende kostnader.

Forsikring med polisenummer
DNB Polisenummer: 22511421

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 951 892,- Som sekundærbolig Kr. 7 417 191,-

Diverse
På bakgrunn av at det ikke er fremlagt byggetegninger, er bruken av arealene i boligen ikke kontrollert opp mot de sist godkjente tegningene og man må påregne avvik fra opprinnelige byggetegninger til dagens planløsning. Arealer kan være i strid med byggeforskriftene og mangle nødvendig godkjenning i kommunen, uten at dette har hatt betydning for klassifisering og vurdering av måleverdighet på befaringstidspunktet. Se mer utfyllende informasjon i tilstandsrapportens premisser om areal.

Underetasjen er bl.a. innredet med praktikantdel med egen inngang. Dagens eier har hatt leieboer i praktikantdel, men det opplyses om at underetasjen består av disponible rom som ikke er godkjent eller søkt kommunen for varig opphold.

Annet
Det er tinglyst bestemmelser om garasje/parkering, datert 10.04.1978. Dette dokumentet inneholder blant annet begrensninger knyttet til eventuelle byggeplaner eller endringer på eiendommen. Det er viktig at interessenter setter seg inn i disse bestemmelsene. Dokumentet er vedlagt salgsoppgaven.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


HEFTELSER
_________________________________________________

Kun et pantedokument tilhørende selgers bank og

1983/100662-1/8  Bestemmelse om bebyggelse  
Tinglyst: 04.02.1983 
Rettighetshaver:Knr:3205 Gnr:81 Bnr:1190  

GRUNNDATA
_________________________________________________

1975/105326-1/8  Registrering av grunn  
Tinglyst 01.10.1975 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3205 Gnr:81 Bnr:904

2020/1922844-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
Tinglyst 01.01.2020 00:00 
 
2024/195894-1/200  Omnummerering ved kommuneendring
Tinglyst 01.01.2024 00:00

RETTIGHETER PÅ ANDRE EIENDOMMER
_________________________________________________

Rettigheter på 3205-81/2139

Rettigheter i eiendomsrett

1978/101798-1/8  Best om garasje/parkering  
Tinglyst 10.04.1978 
Rettighetshaver:Knr:3205 Gnr:81 Bnr:2118

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 01.mars.1976.

Etter at bygningsmassen ble oppført har det blitt innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven. Ferdigattest utstedes ikke for bygg/endringer/tiltak som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.

Utleie
Underetasjen er bl.a. innredet med praktikantdel med egen inngang. Dagens eier har hatt leieboer i praktikantdelen.

Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei og en privat vei over tomten til naboboligen. Det er tinlyst rett til kjørevei over naboeiendommen 0.04.1978. Dokumentet ligger vedlagt salgsoppgaven.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert av Kommuneplanens arealdel 2023 - 2035. Arealbruk: Nåværende boligbebyggelse, indre sone.

Det oppfordres til å sette seg inn DOK-Analysen som ligger vedlagt salgsoppaven. Rapporten viser bl.a. at eiendommen er berørt av følgende datasett:
- Geologi: Løsmasser: Fyllmasse/antropogene masse
- Geologi: Marin grense: Areal under marin grense
- Geologi: Mulighet for marin leire: stor
- Samfunnssikkerhet: Flom aktsomhetsområder: Potensielt flomfareområde
- Samfunnssikkerhet: Flomsoner: 1000-års flomsone

Det er ingen byggeplaner på naboeiendommer.

Odel og konsesjon
Det er ikke odel på eiendommen.

Eiendommen er konsesjonsfri.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 10 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 267 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 690 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 268 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 10 958 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 10 973 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Provisjon (Kr.70 000)
Overtagelse med megler tilstede kr. 2.490,- (Kr.1)
Innhenting av eiendomsskatt (Kr.112)
Innhenting av godkjente byggetegninger (Kr.929)
Tilrettelegging (Kr.19 900)
Visning: kr. 2.490,- pr. fellesvisning (Kr.2 490)
Premium markedsføring (Finn.no, hjem.no, Eie.no, Look Digital markedsføring, Digitalt prospekt, Boligfoto dagbilder)
(Kr.24 900)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.4 565)
Oppgjør (Kr.6 900)
Innhenting av tinglyste heftelser pr. stk. (Kr.200)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.200)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.500)
Totalt kr. (Kr.134 209)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
127-24-0077

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges «som den er». Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Uautorisert kopiering eller gjenbruk av all tekst og alle bilder i denne annonse/salgsoppgave er ikke tillatt.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Oslo og Akershus Bolig- og prosjektmegling AS
EIE Bolig- og prosjektmegling
Org. nr: 929508610
Karenslyst allé 49
0279 Oslo
Tlf:

Ansvarlig megler
Salgsleder | Eiendomsmegler | Partner Torkild Vinje

Saksbehandlere
Torkild Vinje
EIE Bolig- og prosjektmegling
Salgsleder | Eiendomsmegler | Partner
Mob: 40 84 00 56 / E-post: tov@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Inges gate 16B
For mer om objektet
Inges gate 16B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: