Bilde 1 av Strømsveien 57Bilde 2 av Strømsveien 57
Digital salgsoppgave
Strømsveien 57

2010 Strømmen • Lillestrøm kommune

Prisantydning

kr 3 100 000

Fellesgjeld: kr 65 571Omkostninger: kr 9 450Totalpris: kr 3 175 021
Lekker, nyoppusset og arealeffektiv 2-roms hjørneleilighet med balkong på 3 kvm. Supersentral beliggenhet på Strømmen!
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Eierseksjon
4
Antall soverom
1 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
29 m²
Bruksareal (BRA)
29 m²
Fellesutgifter
kr 3 693 / Mnd
Prisantydning
kr 3 100 000
Omkostninger
kr 9 450
Fellesgjeld
kr 65 571
Totalpris
kr 3 175 021
Fellesformue
kr 12 773
Byggeår
2007
Tomt
Fellestomt 1198 m²
Oppdragsnummer
91230194
card-default

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner
Les om Granit
card-default

Mahan Ronaghi

Eiendomsmegler / Partner
Les om Mahan
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 3 100 000,-
Fellesgjeldkr 65 571,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 500,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 8 250,-
  
Totalpris kr 3 175 021
Eiendom
Strømsveien 57, 2010 Strømmen, Etasje: 3

Matrikkel
Andelsnr. 34 Orgnr. 991075941 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Arealer
Totalt BRA 0 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal):
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal):

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal):

Areal
Primærrom: 29 kvm, Bruksareal: 29 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
2007

Tomt
Fellestomt 1198 kvm

Prisantydning
3 100 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Daniel P Martens Takstdato: 08.11.23

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 65 571,- pr. 06.11.23
Andel fellesformue: kr. 12 773,- pr. 31.12.22

Totalpris inkl. fellesgjeld
kr 3 100 000,- (Prisantydning)
kr 65 571,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 3 165 571,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
kr 1 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 166 771,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 8 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 175 021,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 693,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
TV/bredbånd, renter og avdrag felles lån, kommunale avgifter, forretningsførsel, revisjon, diverse honorarer, generell drift og vedlikehold m.m.

Herav:
 • Avdrag felleslån 446,-
 • Renter felleslån 295,-
 • Felleskostnader 2 923,-
 • Avsetning vedlikehold 29,-

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter.

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i Klare Finans AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av
finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til
avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Arben Bajramaj

Beskrivelse
Velkommen til Strømsveien 57.
Lekker og arealeffektiv 2-roms andelsleilighet fra 2007 med populær og meget sentral beliggenhet. Leiligheten ligger midt i smørøyet på Strømmen med gangavstand til alle fasiliteter du trenger i hverdagen. Det er kort vei til togstasjon, Strømmen Storsenter med over 200 butikker, kafeer, restauranter, treningssenter mm. Flotte turområder i umiddelbar nærhet.

Leiligheten er nyoppusset i 2021 og fremstår meget delikat. Boligen ligger i 3. etasje med heisadkomst til etasjeplan. Vinduer fra flere sider, og stor dobbeltdør ut til balkongen gjør hjørneleiligheten ekstra lys og innbydende. Leiligheten fremstår som velholdt og pen. Alle overflater er sparklet og malt før salg og det er laget et nytt soverom. Planløsningen er arealeffektiv og her er hvert eneste kvadratmeter godt utnyttet. Leiligheten har en åpen stue/kjøkkenløsning med tilgang til en koselig balkong på 3 kvm, et romslig bad med gulvvarme og opplegg for vaskemaskin, et soverom, samt en romslig gang med god plass for avheng av yttertøy og sko. Det medfølger en bod i kjeller på ca. 5 kvm.

Eier vil ha tilgang til en stor solrik takterrasse med solsenger, spisebord, sofagruppe m.m. Perfekt for å ta med venner, eller bare nyte solen i fred og
ro selv om du er midt i sentrum. Boligen tilhører Strømmen Studio Borettslag som er fra 2007. Denne leiligheten har innfridd det ene lånet og har derfor lav fellesgjeld og lave felleskostnader. Her er det heller ingen forkjøpsrett!

Dette er en sjelden mulighet, og en super førstegangsleilighet eller pendlerbolig som er klar for innflytting. Velkommen til en hyggelig visning!

Kvaliteter
 • Bygg fra 2007
 • Hjørneleilighet i 3. etg.
 • Kvadratsmart og arealeffektiv planløsning
 • Gode lysforhold
 • Balkong på 3 kvm.
 • Flott felles takterrasse
 • God standard
 • Nyoppusset i 2021
 • Pene overflater
 • Nytt soverom etablert i 2021
 • Downlights i himling
 • Bad med opplegg for vaskemaskin
 • Bod i kjeller på 5,3 kvm.
 • 120L varmtvannsbereder
 • Veldrevet borettslag
 • Ingen forkjøpsrett
 • Supersentralt på Strømmen - kort vei til ''alt''
 • Kort vei til buss og tog

Parkering
Gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Styret opplyser at borettslaget deler parkeringsanlegg med Atrium sameiet (Strømsveien 55). Alle parkeringsplassene er per dags dato eid, men salg og leie av disse plassene er mulig, så lenge det enten selges/leies til beboere i Strømmen Studio eller Atrium Sameiet. Borettslaget har ikke gjesteparkering, så gjester/beboere som ikke har p-plass må parkere på offentlige parkeringsplasser.

Beliggenhet
Beliggenhet
Ønsker du å bo midt i hjertet av Strømmen med gangavstand til alt? Velkommen til Strømsveien 77C! Her har du gåavstand til alt av shoppingmuligheter, treningssenter, cafeér, restauranter og offentlig kommunikasjon som tog og buss. Området ligger nært Lillestrøm, Lørenskog, Oslo og Gardermoen og er i sterk utvikling med flere boligkomplekser under oppføring. Bor du her, er du heller ikke avhengig av bilen. Under 10 minutters gange til Strømmen togstasjon og ca. 5 minutter gange til bussen. Velkommen!

Umiddelbar nærhet til tog og buss:
Området innehar et godt kollektivtilbud som forenkler det å leve et aktivt liv uten bil. Det er kort vei til både buss og togmuligheter, hvor nærmeste bussholdeplass er "Sagdalen skole" som ligger ca. 5 minutter gange unna. Gangavstand til Strømmen togstasjon med forbindelser til blant annet Oslo og Gardermoen. Reisetid til Oslo S fra Strømmen stasjon er kun 21 minutter, fra Lillestrøm stasjon kun 11 min og til Gardermoen er det 40 min med lokaltog eller du kan ta flytoget fra Lillestrøm. Tar du bilen fra Strømmen kjører du til Lillestrøm på 4 minutter, 8 minutter til Lørenskog, 17 min til Oslo S og 24 min til Oslo lufthavn.

Gode shoppingmuligheter:
Bor du her, trenger du ikke gå langt for å handle inn dine daglige innkjøp. Det er umiddelbar nærhet til Coop Prix, Kiwi, Meny eller Rema 1000. Fra leiligheten er det kun hundre meter til Strømmen Storsenter som fremstår i dag som landets mest innholdsrike kjøpesenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Videre er det nærhet til bank, post, vinmonopol, kino, puber og flere spennende restauranter. Det er også kort vei til Lørenskog med både Metro og Triaden/Lørenskog Storsenter samt Lillestrøm med alle bymessige servicetilbud.

Fritid og trening:
Strømmen har et rikt utvalg av fritid- og idrettstilbud, og leiligheten har bl.a nærhet til flotte tur-og friluftsområder langs Sagelva, badevann, skiløyper og turstier som gir gode rekreasjonsmuligheter. Det er også nærhet til lekeplass, skøytebane, svømmehall, fotballbaner, akebakker, hesteridning, skateramp, golfbane, tennisanlegg og flere treningssentre. I tillegg har både Rælingen og Lillestrøm egen skiklubb, med muligheter som alpint, langrenn og hopp. Flere treningssentre i området som SATS, Fresh Fitness og Wellness gym.

I 2020 åpnet området ved Lørenskog stasjon verdens kanskje råeste helårsarena for snøopplevelser - SNØ. Fra Strømmen bruker du bare noen minutter inn til Lørenskog. Parken har et areal på totalt 50 000 kvm, fire alpine nedfarter, stolheis, koppheis og bånd, bigjump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget er åpent hver dag, hele året, alltid nypreppet og alltid gøy. I tilknytning til skihallen er det bygd et resorthotell, skigymnas og næring rettet mot skisporten.

Skoler og barnehage:
Fra leiligheten er det gangavstand til Sagdalen barneskole med SFO og for elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Stalsberg ungdomsskole samt nybygde Bråtejordet ungdomsskole som ligger ca. 5 minutter unna med bilen. Det er også kort vei til Strømmen, Skedsmo og Lillestrøm Videregående skole, samt OsloMet som har beliggenhet på Kjeller ved Lillestrøm. Det er flere barnehager i nærområdet, både private og offentlige. Noas Ark barnehage ligger kun 5 minutters gange unna leiligheten.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av blokk-, enebolig- og rekkehusbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 1198 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Leilighet beliggende i byggets 3. etasje. Adkomst via heis eller trapper. Oppgangen har dørcalling.

Inneholder: Entré, bad, soverom, samt stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang fra stue til balkong på 3 kvm.

Det medfølger en bod i kjeller på ca. 5 kvm.

Byggemåte
Bygning generelt:
Antatt fundamentert på faste masser.
Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong.
Flatt tak (fall mindre enn 6 grader) antatt utført som kompakt tak.

Vinduer, dører og balkong:
Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass.
Balkongdør med 2 lags isolerglass.
Inngangsdøren er lyd og brannklassifisert. Glatt overflate.

Balkong på 3 kvm, utført på betong dekke.
Det er lagt treheller på gulv. Stikkontakt på vegg.
Avrenning mot ytterkant balkong.
Rekkverk i stål med innfelte glassplater.

Innvendig:
Gulv: Laminat.
Vegg: Malt mur. Malte og sparklede gipsplater.
Tak: Sparklet og malt gips. Med integrerte downlights.
Etasjeskiller er av betongdekke.
Innvendig har boligen malte glatte dører.

Baderom:
Badet er et prefabrikkert modulbad produsert på fabrikk. Forutsatt SINTEF GODKJENT.
Vegger: Fliser. Tak: Himlingsplater i metall. Flislagt gulv. Elektriske varmekabler.

Badet er innredet med vegghengt toalett med innebygd sisterne kasse, servant på vegghengt servantskap, samt vegghengte dusjdører i glass. Det er opplegg for vaskemaskin. Ventil er tilkoblet sentralt avtrekk i bygget.

Kjøkken:
Innredning med glatte fronter. Benkeplate består av et ca 3-4 mm lag massiv treverk lagt på en sponplate. Fliser på vegg over kjøkkenbenk. Det er opplegg for frittstående kjøl/frys, komfyr og oppvaskmaskin. Kjøleskap plassert i skap entré. Varmtvannsbereder i kjøkkenskap. Automatisk
vannstoppersystem er innstallert. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Tekniske installasjoner:
Fordelerskap for vann i tak bad. Med hovestoppekran.
Avløpsrør av plast. Synlig i servantskap bad og i kjøkkenskap med vask.
Sentral avtrekksventilasjon. Friskluftsventiler i yttervegg.
Varmtvannsberder. 120 liters.
Automatsikringer i sikringsskap. Hovedsikring på 63 amp.
Lokale brannvarslere.

Følgende forhold er markert med TG2 i tilstandsrapporten:
  
 • Innvendig > Overflater:
Synlige spalter mellom laminatbord. Stedvis.
Knirk i området ved soverom.
Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad
  
 • Bad > Sluk, membran og tettesjikt:
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen.
Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad

Informasjonen er hentet fra tilstandsrapport utført av bygningssakkyndig Daniel P. Martens. For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakkyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Følgende info fremkommer av selgers egenerklæringsskjema:

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja, kun faglært. Ble skiftet stikkontakter og bryter i stua, soverom, gang og en stikk ved kjøkkenbenk (alt er svarte), og det ble monterte nye spotter på stue, soverom og gang, alt dette ble monterte i 2021/august av Arben Bajramaj. Jeg har fagbrev i elektro og ferdig utdannet på fagskole innen elkraft. Alt annet elektrisk anlegg ble utført av Romerike Elektro AS i 2006.

Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
- Ja. Samsvarserklæring er skrevet av Arben Bajramaj for det som er nevnt på punkt 13/ har fagbrev i elektro og ferdig utdannet på fagskole innen elkraft. Alt annet elektrisk anlegg er gjort av Romerike Elektro AS i 2006.

Primærrom
Primærrom: 29 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, bad, soverom, stue/kjøkken.

Bruksareal
Bruksareal: 29 kvm

Total bruksareal vil etter ny arealstandard fra 01.01.24 være på 34 kvm.

Standard
For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest for nybygg boligblokk på gnr 77 bnr 65, 313 - Strømsveien 55, 57, 59 og Støperiveien 14, 18. Ferdigattesten er datert 24.08.2011.

Ferdigattest utstedes av bygningsmyndighetene på grunnlag av mottatt dokumentasjon fra kontrollansvarlige når et søknadspliktig tiltak er utført i samsvar med tillatelsen og øvrige krav etter plan- og bygningslovgivningen. At ferdigattest eksisterer, gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming med panelovner.
Varmekabler i gulv bad.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Lillestrøm kommune. Eiendomsskatt faktureres fra myndighetene til borettslaget. Dette inngår normalt ikke i felleskostnadene og blir derfor viderefakturert eier. Kravet følger boligen og det er eier som er ansvarlig for betaling (dersom kravet har forfall før overtagelsestidspunktet, er det selgers ansvar og dersom kravet har forfall etter overtagelse er dette kjøpers ansvar).

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 693,- pr.mnd.

Felleskostnader inkluderer: TV/bredbånd, renter og avdrag felles lån, kommunale avgifter, forretningsførsel, revisjon, diverse honorarer, generell drift og vedlikehold m.m.

Herav:
 • Avdrag felleslån 446,-
 • Renter felleslån 295,-
 • Felleskostnader 2 923,-
 • Avsetning vedlikehold 29,-

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i kostnadene. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Faste løpende kostnader
For aktuell leilighet vil dette blant annet være strøm etter forbruk, kabel-TV og bredbånd utover grunnpakke, forsikringer etc.

Telia er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 5500 kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Borettslaget har to lån i DNB bank.

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12112296954, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 06.11.2023: 5.5% pa.
Antall terminer til innfrielse: 55
Saldo per 06.11.2023: 9 733 512
Andel av saldo: 0
Første termin/første avdrag: 30.12.2014 ( siste termin 30.06.2037 )
IN-ordning: Det er anledning til å nedbetale på lånet den 15. mars og 15. september, forutsatt flytende rente. Usbl må kontaktes senest
to uker før nedbetaling.
Dette lånet er innfridd av nåværende eier.

Lånenummer: 16366942436, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 06.11.2023: 5.5% pa.
Antall terminer til innfrielse: 38
Saldo per 06.11.2023: 2 401 788
Andel av saldo: 65 572
Første termin/første avdrag: 30.06.2023 ( siste termin 31.03.2033 )

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP2467390

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 611 197,- Som sekundærbolig Kr. 2 200 308,-

Borettslag
Borettslag: Borettslaget strømmen studio, Orgnr: 991075941
  
 • Sameiet består av 34 boliger og ingen næringslokaler.
 • USBL er forretningsfører.
 • KPMG er revisor
 • Styrets e-post: strommenstudio@mittusbl.no

Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Forretningsfører
USBL

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets/ boligaksjeselskapets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Hund er ikke tillatt.
UNNTAK:
1. De som bodde i Strømmen Studio før 23.04.2014 og hadde hund da, vil fortsatt kunne ha dette.
2. Det forutsetter at de som får ha hund, følger visse regler.:
- Hund må ikke etterlates i boligen uten daglig tilsyn.
- Dyr er forbudt på takterrasse.
- Hund må alltid føres i bånd i boligområdet.
- Hund må ikke urinere eller annet i:
 • Svalganger
 • Trappeganger
 • Heis
 • Inn- og utenfor inngangsparti
(Er det valper som ikke er renslige, bør disse bæres ut.)

Fugler må ikke mates. Kan medføre mus og rotter.

Jf. husordensreglenes punkt 7 om husdyr.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G), jf. borettslagsloven § 5-20. Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via kommunal vei og private internveier med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Området er regulert til byggeområde folig/forretning/kontor/allmennyttig ihht. reguleringsplan for Folkets Hus - Strømmen 342/02 vedtatt 20.11.2001.
Området er videre regulert etter bestemmelsene i Kommuneplanens arealdel 2023-2035 vedtatt 14.06.2023.

Reguleringsplaner under arbeid: Strandveien fjellhall, planlegging igangsatt: 11.03.2019.

Iht. temakart "Grunnforurensning" mottatt fra Lillestrøm kommune, datert 04.10.2023, grenser eiendommen til et område som er merket med ikke akseptabel forurensning og behov for tiltak. Kartdata over forurensede områder kan ha unøyaktig utstrekning. Forurenset grunn fra Matrikkelen
viser hele eiendommen som er påvirket, selv om forurensningen bare gjelder deler av den.

I hht. temakart " kvikkleire og marin grense" mottatt fra Lillestrøm kommune, ligger eiendommen i et område under marin grense. Kvikkleire kan finnes utenfor viste områder og punkter, hvis det er under marin grense.

I hht. temakart "mulighet for marin leire" mottatt fra Lillestrøm kommune, ligger eiendommen i et område markert med stor mulighet for marin leire. Der det finnes marin leire, kan det også være kvikkleire. Dataene kommer fra NGU. For mer informasjon om kartet, se
internettsiden til NGU.

For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser mottatt fra Lillestrøm kommune.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 100 000,- (Prisantydning)
kr 65 571,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 3 165 571,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
kr 1 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 166 771,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 8 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 175 021,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon: 1%

Tilrettelegging: 14 900,-

Visnings-/overtagelseshonorar: 3 450,-/stk.

Markedspakke: 19 900,-

Oppgjør: 7 900,-
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
91-23-0194

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Ensjø Eiendomsmegling AS
EIE Ensjø
Org. nr: 921542690
Gladengveien 24
0661 Oslo
Tlf: 22 34 34 64

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner Granit Zumberi

Saksbehandlere
Granit Zumberi
EIE Ensjø
Eiendomsmegler / Salgsleder / Partner
Mob: 98 49 66 02 / E-post: gz@eie.no

Mahan Ronaghi
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 85 22 63
[/ E-post: mr@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Strømsveien 57
For mer om objektet
Strømsveien 57

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: