Bilde 1 av VERKSTEDHAGEN AS - Bekkedroga 10/12 Leilighet C203Bilde 2 av VERKSTEDHAGEN AS - Bekkedroga 10/12 Leilighet C203
Digital salgsoppgave
VERKSTEDHAGEN AS - Bekkedroga 10/12 Leilighet C203

1920 Sørumsand • Lillestrøm kommune

Prisantydning

kr 4 090 000

Omkostninger: kr 88 990Totalpris: kr 4 178 990
3-roms selveier med garasjeplass - 2. etg. - 1 min. til tog - Salg av kontraktsposisjon - Ferdigstillelse 4. kvartal 24
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Selveier
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
54 m²
Bruksareal (BRA)
54 m²
Fellesutgifter
kr 1 918 / Mnd
Prisantydning
kr 4 090 000
Omkostninger
kr 88 990
Totalpris
kr 4 178 990
Byggeår
2024
Tomt
Fellestomt m²
Oppdragsnummer
75240052
card-default

Ali Hashmi

Eiendomsmegler / Partner
Les om Ali
card-default

Sandra Nilssen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Les om Sandra
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 4 090 000,-
Anleggsbidrag strøm/fjernvarme m/ind. avlesning (til selger)kr 8 500,-
Tinglysningsgebyr for skjøte/hjemmelsdokument (til staten)kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. panterettsdokument (til staten)kr 755,-
Etableringsomkostninger sameie (til selger)kr 7 000,-
Etableringsgebyr for gjesteleilighet (til selger)kr 5 000,-
Á konto innbetaling til boligsameiet (til sameie)kr 7 000,-
Transport gebyrkr 30 000,-
Dokumentavgift til staten, 2,5 % av andel tomteverdi (til staten)kr 7 620,-
Tilvalgkr 22 530,-
  
Totalpris kr 4 178 990
Boligtype
Leilighet

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 0 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal):
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal):

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal):

Antall soverom
2

Byggeår
2024

Prisantydning
4 090 000

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 090 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 585,- (Tinglysningsgebyr for skjøte/hjemmelsdokument (til staten))
kr 755,- (Tinglysingsgebyr pr. panterettsdokument (til staten))
kr 5 000,- (Etableringsgebyr for gjesteleilighet (til selger))
kr 7 000,- (Etableringsomkostninger sameie (til selger))
kr 7 000,- (Á konto innbetaling til boligsameiet (til sameie))
kr 7 620,- (Dokumentavgift til staten, 2,5 % av andel tomteverdi (til staten))
kr 8 500,- (Anleggsbidrag strøm/fjernvarme m/ind. avlesning (til selger))
kr 22 530,- (Tilvalg)
kr 30 000,- (Transport gebyr)
--------------------------------------------------------
kr 88 990,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 178 990,- (Totalpris inkl omkostninger)

Eier
Raja Shahzeb Khan

Salg av kontraktsposisjon
Salget gjelder overdragelse av kontraktsposisjon med tilhørende rettigheter og forpliktelser til en bolig som ikke er fullført. Kjøper av kontraktsposisjonen trer inn i en allerede inngått kontrakt mellom utbygger (entreprenør/selger) og selger av kontrakten (kjøper 1). Den inngåtte kontrakten regulerer alle forhold knyttet til leveranse av boligen. Kjøper av kontraktsposisjonen overtar kjøper 1s rettigheter og forpliktelser, herunder lovpålagte garantier og betalingsvilkår. Det forutsettes at interessenter har satt seg grundig inn i den opprinnelige kjøpekontrakten med tilhørende vedlegg, før bud inngis. Kjøpekontrakt med vedlegg datert 30.06.2022 ligger vedlagt.

Prisantydningen som er oppgitt består av kjøpesum for boligen inkludert eventuelle tilvalg som kjøper 1 har bestilt hos utbygger (i hht. opprinnelig kontrakt), og kjøpesum for selve kontakten (merverdi). Merverdi til selger, kr 225 000, er prisantydning for kjøp av kontrakten, og det er denne som er utgangspunkt for budgivingen.

I tillegg kommer eventuelt transportgebyr og forskudd som første kjøper allerede har innbetalt til opprinnelig selger/utbygger.

Hjemmeside: https://verkstedhagen.no/om-prosjektet/

Parkering
Garasjeplass medfølger.
Fra parkeringsanlegget har man atkomst til sykkelparkering, boder, heis og trapp til leilighetene for byggene A-C. Parkering skjer i hovedsak i automatisk bilheissystem. Det er avsatt gjesteplasser utendørs.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et sentralt område i Sørumsand i Lillestrøm kommune. I Sørumsand er det skoler for alle alderstrinn, god offentlig kommunikasjon med både buss og tog, samt gode servicetilbud og flere fasiliteter. Her finner du både bibliotek, to treningssentere, spaanlegg, restauranter og trivelige kafeer.

I området ligger populære Texasdalen, et yndet sted for terrengsykling, aking og lek. Om vinteren legges det is på banen ved barneskolen, og her møtes familier på kveldstid for skøytelek og moro. Det er ellers kort vei til lekeplass, flere fotballbaner, og idrettshaller.

Det er kort vei til Sørumsand med Bingfosshallen, en flerbrukshall for kultur og idrett. Her finner man også Glomma med Bingsfossen som byr på fiskemuligheter og annen form for rekreasjon med flere kilometer naturstier langs elva, og Romerikes eneste kjente helleristning. Det er også gangavstand til dagligvare med post-i-butikk, og kun 500 meter til idrettsplass med fotballbane, friidrettsbane og sandvolleyballbane.

Sørumsand IF har aktivitetstilbud innen allidrett, fotball, håndball, svømming og ski. Ved idrettshallen er det skateanlegg og anlegg for sandvolleyball. For den friluftsinteresserte er det flotte turområder i nærheten, med flere vann og oppkjørte skiløyper vinterstid.

Kuskerudnebben er et utendørs badeanlegg som holder åpent hele sommeren, med temperert vann, kiosk, garderober og dusjanlegg. På andre siden av Glomma ligger Bingsfossen. Her er det fine sandstrender, svaberg og gode fiskemuligheter.

Bebyggelse
Verkstedhagen vil bestå av 4 frittstående boligbygg med ca 109 leiligheter i ulike størrelser. Byggene har separate innganger fra felles utomhusanlegg og fra parkeringsetasjen. Bygg D er et eksisterende bygg som ikke er knyttet direkte til parkeringsetasjen. I parkeringsetasjen finnes i tillegg til parkeringsplasser også sykkelparkering, boder og tekniske rom. Bruken av arealene vil organiseres og reguleres nærmere i vedtekter.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
Ali Hashmi ved EIE eiendomsmegling har gleden av å presentere en 3- roms selveier leilighet under oppføring med en attraktiv beliggnehet på Sørumsand. Leiligheten har en supersentral beliggenhet - her har du både busstopp, togstasjon og dagligvarebutikk like utenfor døren! I tillegg er det kort vei til flotte turmuligheter i marka sommer som vinter. Dette er salg av kontraktsposisjon. Estimert overtaglese er satt til Q4.

Leiligheten ligger i byggets 2 etajse og inneholder: Entré/gang. bad, stue/kjøkken, soverom og soverom/kontor. Det medfølger en sportsbod.

Fra stuen er det utgang til en balkong på 6,4kvm.

Kvaliteter:
  
  • 3-roms selveier
  • Fjernvarme
  • Garasje
  • Kjøkken fra HTH
  • Komplet hvitevarepakke fra Electrolux
  • Tilvalg
  • Cream oak en stavs parkett
  • Baderomsfliser, Ceppo de gre grey
  • Klosett, Alterna Opus Maxi


Leilighetene leveres med integrerte hvitevarer, vannbåren gulvvarme på våtrom, entré, stue og kjøkken. Det leveres parkett på gulv og fliser i våtrom. Takpunkt i soverom, lysspotter i entré og på bad. Fiberløsning for tv/ internett.

Byggemåte
Byggene føres opp i stål og betong som bærende konstruksjoner. Toppetasjene er tilbaketrukket, fasader i tre.
Bygningen utføres med bærekonstruksjon i stål eller betong. Etasjeskiller utføres i betong/hulldekker. Yttervegger over terreng bygges som isolerte bindingsverk-konstruksjoner. Til utvendig fasadekledning benyttes farget og impregnert trekledning. Tilpasninger, materiale og fargebruk i fasader er ikke endelig klart og kan endres. Treverk vil påvirkes i utseende beroende av sol, regn, detaljer i fasaden o.l. Innvendige vegger utføres i stål- og trestendere, kledd med gipsplater med foreskreven lydisolasjon.

Primærrom
Primærrom: 54,6 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Boder
Det medfølger en sportsbod per leilighet. Boden ligger i hovedsak under bygg A og i tilknytning til parkeringsetasjen.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Før boligen kan overtas av kjøper skal det foreligge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Midlertidig brukstillatelse/ferdigattest besørges av utbygger (Selger i den kontrakten kjøper trer inn i). Kjøper har ingen plikt til å overta boligen eller innbetale oppgjør for boligen, før boligen er klar til overtakelse og det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Det er ikke tillatt å ta en bolig i bruk uten at det minimum foreligger midlertidig brukstillatelse.


Leilighet under oppføring selges som kontraktsposisjon.
Boligene planlegges ferdigstilt ca. 18-22 måneder etter varslet byggestart fra selger. Det forventes oppstart i andre kvartal 2022, med overtakelse ved første kvartal 2024. Denne leiligheten forventes ferdigstilt siste kvartal 2024.
Selger vil minst 6 mnd før overtakelse orientere om forventet tidsrom for overtakelse av boligen. Selgeren skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre forsinkelser. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal skriftlig varsles ca 4 uker før overtakelse. Forut før overtakelse vil selger innkalle kjøper til forhåndsbefaring av boligen. Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt.


Kjøkkeninnredning
Stilrent og tidløs kjøkkeninnredning leveres fra HTH med beige fronter som standard. Benkeplate i laminat. Skuffer og skap leveres med demping. Kjøkken utstyres med nedfellbar vask og et-greps blandebatteri. Takhøye overskap med plass til føringsveier for ev. ventilasjon over skapene. LED lys leveres under overskap. Innredninger leveres i henhold til egne tegninger fra kjøkkenleverandøren og kan avvike fra arkitektens tegninger. Endringer fra leverandør for angitte produkter kan forekomme. Kjøper kan gjøre sine individuelle tilvalg.

Hvitevarer
Sammen med kjøkken leveres komplett hvitevarepakke fra Electrolux som inkluderer induksjonstopp, stekeovn, integrert kjøleskap med frys og helintegrert oppvaskmaskin.

Bad
Bad leveres som prefabrikkert baderom. I himlingen monteres innfelte downlights med dimmer. Rektangulære flis, typisk 30x30 på gulv og 30x60 på vegg, begge i lyse farge. I dusjsonen på gulv leveres mindre fliser, typisk 5x5 el 10x10. Dusjsonen kan være noe senket. Dusjgarnityr og sammenleggbare dusjvegger. Det er avsatt plass til vaskemaskin og kondenstørketrommel. Det leveres skuffer under vask og speilskap med lys samt strømuttak.

Gulv
Gulv i leilighet leveres med hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett lakkert i matt utførsel. Gulv i toppetasjene leveres med hvitpigmentert 1-stavs eikeparkett lakkert i matt utførsel. Gulv i våtrom leveres med keramiske fliser.

Vegger
Gips- og betongvegger sparkles og males i oppholdsrom og leveres standard farge. Andre farger kan velges som tilvalg mot pristillegg. På våtrom leveres fliser.

Himling
Malt betonghimling med synlige V-fuger. Toppetasjen leveres med nedforet himling i gips. I forbindelse med ventilasjonskanaler og sprinkelanlegg vil det være lokal nedforing. Synlig del av ståldrager mot vegg i enkelte rom malt i takfarge. Plater eller gips i entre. Nedsenket systemhimling i felles korridor/trapperom.

Tilvalg
Flis: Flis, Ceppo de Gre Grey(NOK 5,827.50 * 1)

Toalett: Alterna Opus Maxi(NOK 4,252.50 * 1)

Parkett: 8867 Cream Oak (NOK 250.50 * 49.7)

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarmingsbehovet dekkes gjennom vannbåren gulvvarme i entré samt i stue og kjøkken. Baderom leveres med elektriske varmekabler i gulv dersom denne ikke leveres med vannbåren gulvvarme.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer / avgifter.

Faste løpende kostnader
fra 31 til 40 kr pr BRA/mnd. Felles utgiftene er basert på erfaringstall og kan variere.

Første års felleskostnader for denne seksjonen / boligen er på bakgrunn av det stipulerte budsjett / driftskostnadene stipulert til kr. 1 918,-. Felleskostnadene for seksjonen / boligen fastsettes imidlertid endelig av sameiet og seksjonseier må svare til enhver tid gjeldende faktiske
felleskostnader etter sameiets bestemmelser. Hvor store kostnadene endelig blir, avhenger av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer samt hvilke priser som oppnås.
Parkeringsplass kommer i tillegg i felleskostnader pr. mnd. ca. kr. 225,-.

Fellesutgifter vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Fellesutgifter fordeles i hovedsak etter eierbrøk. Sameiet dekker felles boligforsikring, felles drift og felles renhold, heis, forretningsførsel, forsikring, internett mv. Det er utarbeidet
forslag til driftsbudsjett med stipulerte fellesutgifter som skal dekke boligsameiets ordinære driftsutgifter. Det er inngått bindene avtale på fire år med Telenor for internett og TV.
Fellesutgiftene er stipulerte og viser kostnader for knyttet til boligen. I tillegg til fellesutgifter kommer månedlige kostnader knyttet til parkeringsplass. Leilighetene leveres med varmtvanns- og varmemåler for slik at korrekt og faktisk forbruk registreres pr leilighet.
Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte. Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall. Fordelingsnøkkel for fordeling av utgifter reguleres i sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til fordeling likt på alle seksjoner, eller etter forbruk. Selger har engasjert forretningsfører for sameiet. Kostnader for 15.02.22 dette er tatt inn i budsjett for fellesutgifter.
Kommunale avgifter og eiendomsskatt for den enkelte leilighet beregnes etter kommunens gebyrregulativ og blir fastsatt etter ferdigstillelse. Dette faktureres normalt direkte til hjemmelshaver i Lillestrøm kommune.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Høyhastighets fiber føres frem til ett kontaktpunkt i den enkelte leilighet. Fiber leverer signal til TV, data og telefoni. Det er inngått kollektiv avtale med Telenor for internett- og TV leveranser med bindingstid. Den enkelte kjøper kan fritt inngå avtale for TV tilbud og programpakker.

Diverse
Selger/utbygger
Navn: Verkstedhagen AS
Adresse: c/o Barlindhaug Eiendom AS, Pb 6154 Langnes, 9291 Tromsø
Org.nr.: 925 829 021

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei, vann og avløp skjer via private stikkledninger til kommunens hovedledninger.

Regulering
Området er regulert til bolig, grønnstruktur, fortau, gangsykkelvei mv . Reguleringsplanen kan fås ved å henvende seg til salgsrepresentant. Gjeldende reguleringsplan, plan-ID 0226_225 Sørumsand Næringspark ble vedtatt 26.10.2016 og revidert 01.04.2020 av Lillestrøm kommune. Rammetillatelse for prosjektet vil bli omsøkt i løpet i april 2021. Selger har anledning til å søke dispensasjoner fra reguleringsplan. Det søkes byggetillatelse etter gjeldene reguleringsplan for det tre nye byggene A-C. Bygg D er eksisterende bygg i Bekkedroga 10, Sandengården. Dette bygget vil bestå med næringsformål i underetasjen (i dag, Telenorsentral) og boliger i etasjene over. Eksiterende bygg planlegges økt med en boligetasje. Hele boligområdet planlegges under ett for å gi beste forutsetning for et godt boområde. Selger forbeholder seg rettet til å fordele boder og parkeringsplasser. Selger tar forbehold om at organiseringen av parkeringsanlegg og felles arealer utomhus kan endres frem mot endelig ferdigstillelse av boligprosjektet Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til endringer som må finnes hensiktsmessig uten å forringe den generelle kvaliteten eller bruken. Kjøper aksepterer uten prisjusteringer at selger kan gjøre slike endringer. Det tas forbehold om plassering av sjakt, ned- og utforinger, tekniske skap, inspeksjonsluker, o.l. samt endringer som følge av offentlige krav. Utomhus- og parkeringsanlegg kan ferdigstilles etter overtakelse av boligen basert på årstid og fremdriften av de ulike byggetrinnene.
Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt/internett og leveransebeskrivelsen har leveransebeskrivelsen forrang. Dersom selger ikke har varslet byggestart innen 30. september 2022 kan partene fri seg fra kontrakten uten at det kan rettes krav mot hverandre. Eventuelt innbetalt forskudd skal da tilbakebetales kjøper med påløpte renter.

Overtagelse
Ved kjøp av en kontraktsposisjon trer kjøper inn i avtalen som selger (kjøper1) har gjort med utbygger/entreprenør om rett til fast eiendom med bolig under oppføring. Overtakelse av boligen reguleres av den kontrakten kjøper trer inn i.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 090 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 585,- (Tinglysningsgebyr for skjøte/hjemmelsdokument (til staten))
kr 755,- (Tinglysingsgebyr pr. panterettsdokument (til staten))
kr 5 000,- (Etableringsgebyr for gjesteleilighet (til selger))
kr 7 000,- (Etableringsomkostninger sameie (til selger))
kr 7 000,- (Á konto innbetaling til boligsameiet (til sameie))
kr 7 620,- (Dokumentavgift til staten, 2,5 % av andel tomteverdi (til staten))
kr 8 500,- (Anleggsbidrag strøm/fjernvarme m/ind. avlesning (til selger))
kr 22 530,- (Tilvalg)
kr 30 000,- (Transport gebyr)
--------------------------------------------------------
kr 88 990,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 178 990,- (Totalpris inkl omkostninger)

Betalingsbetingelser
Selger (kjøper 1) har innbetalt et forskudd stort kr. 100.000,- til utbygger i henhold til den opprinnelige kontrakten.
Merverdien kr. 225.000,-, transportgebyr kr. 30.000,- og forskuddet kr. 100.000,- skal innbetales til EIE eiendomsmegling Stovner (Novum Eiendomsmegling AS) sin klientkonto ved kontraktsinngåelse.
 
Kjøper av kontraktsposisjonen gjøres oppmerksom på at et beløp tilsvarende forskuddet vil utbetales til selger (kjøper 1) så snart utbygger har fått melding om at kontrakten er transportert. En slik utbetaling til selger forutsetter at utbygger har stilt garanti etter bustadoppføringsloven § 47 og har instruksjonsretten over beløpet. Ved slik utbetaling til selger (kjøper 1) overtar kjøper rettighetene knyttet til forskuddsbeløpet som selger (kjøper 1) har betalt til utbygger (selger).

Merverdien og transportgebyret vil bero på meglers klientkonto inntil kjøper får hjemmel til boligen. Når kjøper har fått hjemmel til boligen vil merverdien og transportgebyret bli utbetalt til selger (kjøper 1). Opptjente renter på merverdien tilfaller kjøper av kontrakten.

Den resterende del av kjøpesummen (kjøpesum for bolig i hht. opprinnelig kjøpekontrakt, eventuelle tilvalg og omkostninger) skal innbetales ved overtakelse av boligen, jf. bestemmelsene i kontrakten som transporteres. Oppgjør for kjøp av boligen gjennomføres av Weboppgjør AS.

Det er stilt entreprenørgaranti i tråd med bustadoppføringsloven § 12 beregnet av opprinnelig kjøpesum. Det blir ikke stilt ny garanti beregnet av merverdien.

Dersom kjøper 2 er forbruker, faller plikten til å betale merverdien bort dersom entreprenøren ikke ferdigstiller boligen, jf. Avhendingsloven §1-1 fjerde ledd. Kjøper 1 har likevel ikke noe ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra selgers side, og kjøper plikter å betale hele merverdien i disse tilfellene. Dette gjelder selv om mangler/forsinkelser er vesentlig og gir kjøper 2 rett til å heve kontrakten med selger.

Garanti
Det er stilt entreprenørgaranti i tråd med bustadoppføringsloven § 12 beregnet av opprinnelig kjøpesum. Det blir ikke stilt ny garanti beregnet av merverdien. Frem til overtakelse skal garantien være på 3 % av vederlaget. Fra overtakelse og frem til 5 år etter overtakelse skal garantien dekke en sum som svarer til 5 % av vederlaget i opprinnelig kjøpekontrakt (kjøpekontrakt mellom utbygger og kjøper 1).

Utbygger har stilt garanti etter bustadoppføringsloven § 47 for forskudd.

Oppdragsnummer
75-24-0052

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Prisantydningen som er oppgitt består av kjøpesum for boligen inkludert eventuelle tilvalg som kjøper 1 har bestilt hos utbygger (i hht. opprinnelig kontrakt), og kjøpesum for selve kontakten (merverdi). Merverdi til selger, kr xxx xxx, er prisantydning for kjøp av kontrakten, og det er denne som er utgangspunkt for budgivingen.

Lovanvendelse
Avtalen mellom kjøper 1 (selger av kontraktsposisjon) og kjøper 2 (ny kjøper), blir regulert av avhendings- og kjøpsloven. Den underliggende kontrakten som kjøper 2 trer inn i, blir regulert av bustadoppføringsloven.


Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr: 990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Ali Hashmi

Saksbehandlere
Ali Hashmi
EIE Stovner
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 44 78 66 / E-post: ali@eie.no

Sandra Nilssen
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Mob: 99 38 10 66
[/ E-post: sin@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av VERKSTEDHAGEN AS - Bekkedroga 10/12 Leilighet C203
For mer om objektet
VERKSTEDHAGEN AS - Bekkedroga 10/12 Leilighet C203

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: