Bilde 1 av Løvsethaugen 4ABilde 2 av Løvsethaugen 4A
Digital salgsoppgave
Løvsethaugen 4A

7224 Melhus • Melhus kommune

Prisantydning

kr 5 590 000

Omkostninger: kr 156 000Totalpris: kr 5 746 000
Særdeles lekkert & moderne enderekkehus i funkisstil fra 2022. Vesentlig oppgradert, vidstrakt utsikt, carport & hage.
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
133 m²
Bruksareal (BRA)
160 m²
Fellesutgifter
kr 200 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 955 / Mnd
Prisantydning
kr 5 590 000
Omkostninger
kr 156 000
Totalpris
kr 5 746 000
Byggeår
2022
Tomt
Eiet tomt 187 m²
Oppdragsnummer
97230176
card-default

Yasin Unal

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Yasin
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 5 590 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 590 000,-)kr 139 750,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 5 746 000
Eiendom
Løvsethaugen 4A, 7224 Melhus

Matrikkel
Gnr. 99 Bnr. 86 i Melhus kommune

Denne matrikkelenhet har andel i: Gnr: 99 Bnr: 32

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 133 kvm, Bruksareal: 160 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2022

Tomt
Eiet tomt 187 kvm

Prisantydning
5 590 000

Tilstandsrapport
Bygningsdeler med TG2

Bad/vaskerom
- Overflater gulv: Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrommet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.

Se også Tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgave. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 5 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 139 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 590 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 140 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 730 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 746 000,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 23 449 pr. år Årsgebyret inkluderer eiendomsskatt, vann, kloakk og rennovasjon. Gebyret for rennovasjon faktureres av ReMidt.

Eier
Preben Halseth Anne Skaget Høgmo

Beskrivelse
Av oppgraderinger så har vi gjort følgende:

- Elbillader.
- Sensorstyrt lys i carport.
- Listefritt hele huset utenom bad, inkl rundt vinduer.
- Oppgradering til enstavs parket i alle rom, foruten soverom hvor vi har oppgradert til samme type gulv, men i 3 stavs parkett.
- Oppgradering av flisgulv og baderomsplater på begge bad.
- Oppgradert baderomsinteriør på bad oppe.
- Oppgradert alt av stikkkontakter, armatur, dusj, lysbrytere, trykknapp over begge toalett og dørhåndtak til svart.
- Eiketrinn i trapp, med glassrekkverk.
- Hele kjøkkenet er vesentlig påkostet og oppgradert med bl.a
nye fronter, eikespiler, større kjøkkenøy og utvidelse av kjøkkenet.
- Alle hvitevarer er oppgraderte til Siemens og Miele.
- Lysspotter på alle rom bortsett fra soverommene.
- Flere stikkontakter.
- Oppgradert alle dører.
- Kubbing bak TV i begge stuer.
- Varmepumpe av merket Toshiba Signatur.

Oppgraderinger og tilvalg til kr ca. 850.000,-


Entré:
Rekkehuset har et overbygget inngangsparti med belysning og ringeklokke. Vel inne ønskes man velkommen av en innbydende entré med vinylgulv i antrasitt og vegger malt i en lys trendfarge. Entreen er utstyrt med downlights og varmekabler. Jakkene ryddes enkelt bort i en stor, plassbygget skyvedørsgarderobe med speilfronter og sort innramming. Entreen ligger i tilknytning til en gang med stor bod - perfekt for oppbevaring av yttertøy og utstyr.

Stue:
Stuen og kjøkkenet danner et virkelig lekkert allrom for hele familien, med flott gjennomlys via store vinduer på begge sider av rommet. Dagslyset suppleres ypperlig av downlights i store deler av himlingen, og to skyvedører i glass fører ut til de to terrassene. Om sommeren er det hyggelig å trekke ut for både avslapning og middager i sola.

På stuegulvet er det lagt 1-stavs parkett, som står godt til veggflater malt i en dus og trendy beigetone. Stuen har en lun atmosfære med både peisovn og varmepumpe. Kjøkkeninnredningen deler stuen opp i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spisebord på den ene siden og en sofagruppe på den andre siden.

Kjøkken:
Kjøkkenet er oppført midt i stuen, med en moderne og meget funksjonell innredning. Innredningen har hvite, glatte fronter og lys benkeplate av laminat med sort oppvaskkum. Mellom de ulike sonene er det en flott kjøkkenøy med pop up stikk, trendy spilefronter og integrert benkeventilator. Øya er rommets samlingspunkt, perfekt til måltider og gode samtaler, men også for lekselesing mens middagen tilberedes.

På kjøkkenet er det godt med skap- og benkeplass, og her er det plass til at både store og små blir med på matlagingen. Over benken er det montert en glassplate, og downlights i deler av himlingen tilfører lys til arbeidsflatene. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert induksjonstopp, stekeovn, kombinert stekeovn og mikrobølgovn, oppvaskmaskin, og et kjøleskap. Ovnene er praktisk plassert i et høyskap.

Loftstue:
Utenfor soverommene finner man en meget pen stue - et ekstra oppholdsrom for lek, vennebesøk og avslapning. Stilen er lik den som ble presentert i hovedstuen; parkettgulv, downlights og duse vegger. Her får man upåklagelig utsikt over landskapet, og rommet er perfekt hvis man ønsker å trekke seg litt tilbake med en god bok eller film.

Bad/wc/vaskerom:
Planløsningen byr på to strøkne bad - ett i første etasje og ett ved soverommene i den øverste etasjen. Badene er delikat innredet med store, grå gulvfliser og stilige våtromsplater i grå utførelse. Begge badene har gulvvarme, downlights og vegghengt toalett. Alle detaljer som stikk, armaturer og brytere er holdt i sort, noe som bidrar til et stilrent og gjennomført uttrykk.

På badet oppe er det et dusjhjørne med mosaikkfliser, sort regnfallsdusj og innfellbare dører. Den øvrige innredningen består av heldekkende servant med hvite skuffer, et matchende høyskap og et speil med bakenforliggende belysning. Det andre badet har et deilig badekar med dusjløsning og et hvitt benkeskap med nedfelt utslagsvask. Under benken er det opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe:
Rekkehuset har tre stilfulle soverom beliggende sammen i tredje etasje, meget praktisk hvis man har små barn. Her er det parkettgulv og veggflater malt i en trendy beigefarge. På hovedsoverommet er det plass til dobbeltseng, og langs den ene veggen har rommet en stor, plassbygget skyvedørsgarderobe med speilfronter og sort innramming.

Skapet gir både mye oppbevaringsplass og ekstra romfølelse. Et av de øvrige soverommene har et åpent skap med hyller, skuffer og en stang for oppheng. Også entreen er innredet med en stor skyvedørsgarderobe. Ekstra lagringsplass finnes i en bod ved gangen, med utgang til carporten og et areal på ca. 8,5 kvm.

Parkering
Det er parkering i en integrert carport på ca. 15,5 kvm, med direkte inngang til huset via boden. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Det er montert elbillader i carport som følger med.

Beliggenhet
Rekkehuset ligger i et landlig og barnevennlig boligområde på Løvset i Melhus kommune, ca. 3,3 km fra Melhus sentrum. Fra huset er det ca. 7 minutters gange til Løvset nærmiljøanlegg med mulighet for ballspill. Det er kort vei til lekeplass, lysløype, skiløyper, idrettshall og treningssenter m.m.

Området har god satsning innen idrett, og eget håndballag som benytter Melhushallen som hjemmebane. Melhushallen og Melhus fotballbane ligger en liten sykkeltur unna, i tilknytning til Melhus videregående skole.

Rekkehuset har også nærhet til fine tur- og friluftsområder, både innover i marka og langs lakseelva Gaula. Området kan friste med toppturer og bedagelige søndagsturer. Det er kort vei til Vassfjellet skisenter og Øysanden badeplass med fin strand.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på Rema 1000 og Coop Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det i overkant av 3 km til Melhustorget kjøpesenter, som er Gauldalsregionens største. Her finner du et bredt utvalg tilpasset alle kundegrupper. Trondheim sentrum ligger også godt innenfor rekkevidde, med alt av bymessige fasiliteter.

Kollektivtilbudet på stedet består av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Hesttrøa, som ligger ca. 4 min unna. Med bil tar det ca. 5 min til Melhus sentrum, ca. 6 min til Melhus stasjon, 15 min til City Syd, 22 min til Trondheim, 33 min til Orkanger og 45 min til Trondheim lufthavn Værnes.

Fra rekkehuset er det ca. 2,7 km til Høyeggen barneskole, og langs hele Løvsetvegen er det gang- og sykkelsti. Til Gimse ungdomsskole og Melhus videregående skole er det ca. 4,6 km. Det ligger flere barnehager i området, hvor Løvset barnehage er det nærmeste.

Tomt
Området er stille og rolig, med lite trafikk og landlige omgivelser. Her bor man i umiddelbar nærhet til flotte tur- og friluftsmuligheter i skog og mark. Boligen ligger fint til på enden, og til barnas store glede er det en felles lekeplass rett bak huset. Fra stuen er det utgang til to herlige terrasser på hver sin side av huset, så her kan man enkelt flytte seg etter solen og utnytte hver eneste stråle. Begge terrassene er utstyrt med belysning og utestikk.

Terrassen på baksiden måler ca. 17 kvm og har trapp ned til et grønt fellesområde. Her løper barna fritt på en stor gressplen, mens de voksne følger med fra terrassen. Den andre terrassen har et areal på ca. 10,5 kvm, og det er fantastisk utsikt over landskapet. Uteplassene innbyr til både stille stunder og lange, sosiale kvelder.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Primærrom:
1.etasje: Entre, gang med trapp og bad.
2.etasje: Stue og kjøkken med trapp.
3.etasje: Tv-stue med trapp, 3 soverom og bad.

Sekundærrom:
1.etasje: Bod

Byggemåte
Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon over grunnmur er oppført i en trekonstruksjon, utvendig kledd med liggende trekledning. Taket er tilnærmet flatt, tekket med papp eller lignende. Etasjeskille er et trebjelkelag og vinduer med 3-lags isolerglass.

Primærrom
Primærrom: 133 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 160 kvm

Standard
1. etasje
Entre: Vinyl på gulv og malt flater på vegger. Malt glatte flater i tak med downlight. Gulvvarme som varmekilde.

Gang med trapp: Parkett på gulv og malt flater på vegger. Malt glatte flater i tak med downlight.

Vaskerom/bad: Flis på gulv og våtromsplater på vegger. Malt glatte flater i tak med downlight. Badet er utstyrt med skap med glatte fronter, laminat benkeplate med utslagsvask, veggmontert wc, varmtvannstank, opplegg for vaskemaskin, badekar, vannfordelerskap og mekanisk avtrekk. Gulvvarme som varmekilde.

Bod: Mur gulv og malte flater på vegg og i tak. Rommet er utstyrt med ventilasjonsaggregat og utgang til carport.

2. etasje
Kjøkken / stue med trapp: Parkett på gulv og malt flater på vegger. Malt glatte flater i tak med downlight. Kjøkkeninnredning med glatte fronter og laminat benkeplate.

Av utstyr finnes det kombi stekeovn og mikrobølgeovn, mulig å bruke to stekeovner samtidig. Induksjon topp, kjøleskap, oppvask maskin og avtrekk i induksjon topp.
I tillegg har kjøkkenøy integrert vinskap med to soner.

3.etasje
Loftstue med trapp: Parkett på gulv og malt flater på vegger. Malt glatte flater i tak med downlight.

Soverom 1: Parkett på gulv og malt flater på vegger. Malt glatte flater i tak med downlight. Skyvedørsgarderobe.

Soverom 2: Parkett på gulv og malt flater på vegger. Malt glatte flater i tak med downlight. Garderobe.

Soverom 3: Parkett på gulv og malt flater på vegger. Malt glatte flater i tak med downlight.

Bad: Flis på gulv og våtromsplater på vegger. Malt glatte flater i tak med downlight. Badet er utstyrt med servantskap med glatte fronter med heldekkende servant, innfelbare dusjdører, veggmontert wc og mekanisk avtrekk. Gulvvarme som varmekilde.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 13.09.2022 som omhandler 7 rekkehus, lekeplass, utomhusarealer.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Rekkehuset oppvarmes elektrisk med en varmepumpe i stuen, supplert av gulvvarme i entreen og på badene. Det er et balansert ventilasjonsanlegg med avtrekk fra badene, og på kjøkkenet er det installert en ventilator med kullfilter. En ca. 200 liters varmtvannsbereder er plassert på det kombinerte badet/vaskerommet. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer, og er montert i boden.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 23 449 pr. år Årsgebyret inkluderer eiendomsskatt, vann, kloakk og rennovasjon. Gebyret for rennovasjon faktureres av ReMidt.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 400,- pr.år.

Dette gebyret går til Langbekken sameie.

Faste løpende kostnader
Det er pliktig medlemskap i Sameiet Løvsettoppen. Årsgebyret er kr. 3000,- men er forespeilet å gå ned til kr. 1 000,- innen 1-2 år, da nødvendige oppgraderinger i gate og på lekeplasser er ordnet.

Eiendommen er også medlem av Løvsethaugen Veglag, hvor årlig kontigent er kr. 587,-

Tekniske installasjoner
Boligen har installert fiber fra både Telenor og NTE. Utstyr følger med salget.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

2018/766187-1/200 JORDSKIFTE TINGLYST
15.05.2018 21:00
17-153534REN-JTRD Løvsethaugen
OVERFØRT FRA: 5028-99/32
Gjelder denne registerenheten med flere

2020/2691882-1/200 JORDSKIFTE TINGLYST
03.07.2020 21:00
Sak 17-153534REN-JTRAD LØVSETHAUGEN
OVERFØRT FRA: 5028-99/32
Gjelder denne registerenheten med flere

2022/974067-1/200 BESTEMMELSE OM KLOAKKLEDNING TINGLYST
02.09.2022 21:00
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

2022/974067-2/200 BESTEMMELSE OM VANNLEDNING TINGLYST
02.09.2022 21:00
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

2022/974067-3/200 BESTEMMELSE OM ELEKTRISKE LEDNINGER/KABLER TINGLYST
02.09.2022 21:00
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

2022/974067-4/200 BESTEMMELSE OM FIBER-, DATA- OG TELEKABEL TINGLYST
02.09.2022 21:00
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

2022/974067-5/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
02.09.2022 21:00
Bestemmelse om vedlikehold av bebyggelse i nabogrense
Gjelder denne registerenheten med flere

2022/1042312-2/200 BESTEMMELSE OM MEDLEMSKAP I VELFORENING/HUSEIERFORENING TINGLYST
19.09.2022 21:00


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei, vann og kloakk.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 5 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 139 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 590 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 140 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 730 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 746 000,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:




Provisjon (Kr.49 800)

Tilrettelegging (Kr.15 000)

Visningshonorar (Kr.2 690)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
97-23-0176

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Nidaros-Eiendomsmegling AS
EIE Heimdal
Org. nr:930815551
Heimdalsvegen 4
7080 Heimdal
Tlf: 73 20 02 10

Ansvarlig megler
Yasin Unal
EIE Trondheim
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 97 40 64 38 / E-post: yau@eie.no

Saksbehandlere
Robel Ablel Mebrahtom
EIE Trondheim
Kontorsjef / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 90 24 51 48 / E-post: rm@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Løvsethaugen 4A
For mer om objektet
Løvsethaugen 4A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: