Bilde 1 av Persbakken 7Bilde 2 av Persbakken 7
Digital salgsoppgave
Persbakken 7

1405 Langhus • Nordre follo kommune

Vi gjør oppmerksom på at denne tjenesten kan gjøre feil

Tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med dette, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Aia Eie profilbildeHei! Jeg er AIA, vår virtuelle meglerassistent ✨

Spør meg om det du lurer på, og jeg skal forsøke å finne svarene for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvordan er utsikten?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 10 700 000

Omkostninger: kr 288 600Totalpris: kr 10 988 600
Innholdsrik familiebolig m/utleiedel og gode solforhold. Dobbelgarasje m/45 kvm kjeller. Populært og trafikkstille.
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
285 m²
Bruksareal (BRA)
376 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
91 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
10 m²
Kommunale avgifter
kr 2 716 / Mnd
Prisantydning
kr 10 700 000
Omkostninger
kr 288 600
Totalpris
kr 10 988 600
Byggeår
2006
Tomt
Eiet tomt 893 m²
Oppdragsnummer
84240087
card-default

Brynjar Netskar

Daglig leder / Eiendomsmegler
Les om Brynjar
Visninger
Søndag 03. nov.
15:30 - 16:30
Mandag 04. nov.
17:30 - 18:30
Meld deg på visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 10 700 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 700 000,-)kr 267 500,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 19 900,-
  
Totalpris kr 10 988 600
Eiendom
Persbakken 7, 1405 LANGHUS

Matrikkel
Gnr. 120 Bnr. 129 i Nordre Follo kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 376 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 285 kvm
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal): 91 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 10 kvm

Areal
Primærrom: 270 kvm, Bruksareal: 376 kvm, BRA-i: 285 kvm , BRA-e: 91 kvm , TBA: 10 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
2006

Tomt
Eiet tomt 893 kvm

Prisantydning
10 700 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Takstdato:

Totalpris inkl. omkostninger
kr 10 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 267 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 700 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 268 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 10 968 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 19 900,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 10 988 600,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 32 592,76 pr. år Fakturert beløp i 2023: Avløp 14 004,49 kr Feiing 424,00 kr Renovasjon 6 722,00 kr Vann 11 442,27 kr Sum 32 592,76 k

Eier
Line Kristin Dalheim Pål Snarvold

Beskrivelse
Persbakken 7 er en flott familiebolig over tre plan, med godkjent utleiedel i underetasjen som gir 16.000 skattefritt pr måned. Her bor man i et populært område med trygge gang- og sykkelstier til skoler og fritidsaktiviteter. Boligen har fin utsikt, meget gode solforhold, flere uteplasser og stor hage, både foran og bak. Det er gode parkeringsmuligheter på gårdsplasser og i dobbelgarasje. Garasjen har lagring på loft i tillegg til kjeller på hele 45 kvm.

Boligen har balansert ventilasjon, mange downlights, tilpassede skyvedørsgarderober og flere doble dører. Som oppvarming er det vannbåren gulvvarme, og det er ellers valgt løsninger og materialer av god kvalitet. Her får man et lekkert kjøkken med granittbenkeplate, et flott vinkelstue med gjennomgående peis, loftstue og hele fire soverom. Et ekstra pluss er to flislagte bad og vaskerom med egen inngang.

Kort fortalt:
- Pen og godt vedlikeholdt enebolig m/godkjent utleiedel
- Familievennlig og trafikkstille
- Høyt plassert på en hjørnetomt
- Fin utsikt og utmerkede solforhold
- Stor hage både foran og bak
- Flere solrike uteplasser
- Gode parkeringsmuligheter
- Stor, frittstående dobbelgarasje
- Garasjen har bod og lagringsloft
- Kjeller i garasje på 45 kvm med muligheter
- Vannbåre gulvvarme i de fleste rom
- Det er utstrakt bruk av downlights
- Flere tofløyede dører ute og inne
- Plassbygde skyvedørsgarderober
- Romslig, luftig hall med garderobe
- Flott, herskapelig JKE-kjøkken
- Steinbenkeplate og hvitevarer
- Stor vinklestue med peisinnsats
- Loftstue med ekstra tumleplass
- To pene, flislagte baderom
- Praktisk vaskerom med egen inngang
- Fire gode soverom m/skyvedørsgarderobe
- Boligen har rikelig med lagringsplass
- Balansert ventilasjonsanlegg, m/varmegjenvinning, nytt aggregat 2024
- Varmekabler i støpt utetrapp

Velkommen til visning!

Parkering
På øvre del av tomten er det stor, gruslagt gårdplass og en frittstående dobbelgarasje med plass til to biler og tilhenger. Garasjen har automatisk portåpner, to gangdører, sportsbod, lagringsloft og kjeller på ca. 45 kvm med muligheter. På nedre del er det egen, gruslagt parkering til utleiedelen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eneboligen ligger i et familievennlig og populært boligområde på Ramstad - ett av de nyeste boligfeltene på Langhus i Nordre Follo kommune. På Langhus er det flere butikker, to nærsentre, skoler og barnehager. Det er dessuten kort vei til påkjøringen til E6, samt gangavstand til både buss og tog, noe som er ypperlig for pendleren i familien. I 2023 åpnet Follobanen, og dette har bidratt til betydelig kortere reisetid til Oslo.

Langhusområdet er perfekt for fritidsaktivitet utendørs så vel som innendørs, og i nærområdet finnes det flere aktive idrettslag og andre organisasjoner med et bredt tilbud. Langhusbadet åpner snart og det er ellers kort vei til lekeplass, skøytebane, speiderhus og et flott idrettsanlegg med fotballbaner og idrettshall. For golfentusiasten ligger det flere golfbaner i nærheten.

Norges største fornøyelsespark, Tusenfryd, ligger bare en kort biltur unna, med et vell av attraksjoner for både små og store. Nøstvedtmarka byr på et stort nett av turstier og veier og mange interessante kulturminner. Om vinteren kjøres det opp skiløyper her, og det er servering på Stuene.

I tillegg er det kort vei til Sørmarka med skiløyper, skistuer og akebakker om vinteren, samt terrengsykkelstier, fiskevann og kanomuligheter om sommeren. Idylliske Tussetjern har badebrygge, svaberg og en fin tursti rundt vannet. Ved Breivoll innerst i Bunnefjorden finner du mange små sandstrender, store grøntarealer, kiosk, stupebrett og fiskeplass.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny og Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Langhus flere butikker, to nærsentre med et variert utvalg og en fantastisk bra pizzeria. I tillegg etableres det nye butikker rett ved Langhus stasjon.

Ski storsenter med 145 butikker, restauranter, kino, bibliotek, bowling og legesenter er et populært møtested i kommunen. Tog og buss stopper ved hovedinngangen og det er 1600 gratis parkeringsplasser. Det er også kort vei til Vinterbro handelspark.

Boligen har kort vei til offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Langhus stasjon som ligger ca. 10 min i gangavstand fra boligen. Fra Langhus stasjon går det buss til Ski flere ganger i timen, tog med fire avganger i timen til Oslo og Ski. Reisetid med tog fra Langhus til Oslo ca. 35 min, og fra Ski til Oslo ca 12 min. Med bil fra eiendommen tar det ca. 8 min til Ski, 13 min til Vinterbro, 8 min til Oppegård, 15 min til Kolbotn, 27 min til Oslo S, 27 min til Drøbak og 57 min til Oslo Lufthavn.

Langhus har gode gang- og sykkelstier og trygge skoleveier. Fra eiendommen er det gangavstand til Langhus barnehage, Langhus barneskole og Haugjordet ungdomsskole. Nye Follo barne- og ungdomsskole åpnet høsten 2018 og er en skole for barn med særlige behov. Nærmeste videregående skoler ligger i Ski.

Bebyggelse
Området består for det meste av villa- og småhus bebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 893 kvm
Boligen ligger i et trafikkstille område, høyt plassert på en hjørnetomt, med fin utsikt og meget gode solforhold. Tomten ligger i skrånende terreng og er pent opparbeidet med hage og flere uteplasser både foran og bak - her er det lett å finne en plass i solen, eller sval skygge på dager da solen blir for varm. I hagen vokser det gress, flere typer bærbusker, rabarbra, samt urte- og grønnsakshage. I tillegg er det plass til frukttrær om ønskelig.

Hagen skjermes med vintergrønne hekker og er en sosial møteplass hvor familien kan grille, spille spill, arrangere utebursdag, ha akekonkurranse og mer til. I tilknytning til inngangspartiet er det et stort, skjermet og steinbelagt uteareal hvor man kan ha hagemøbler, hagestue og utekjøkken. På husveggen, over vinduene, er det markise, og flere utelamper i nostalgisk stil bidrar til stemningsfull belysning i skumringen. Opp mot gårdsplassen er det forstøtningsmurer og en støpt trapp med varmekabler og hvitmalt rekkverk. .

På hver side av boligen er det overbygde verandaer på ca. 5 kvm hver, med utgang fra henholdsvis stuen i første etasje og loftstuen i andre etasje. Begge verandaene har spaltegulv av tre, luftige rekkverk av spiler og utelys. Verandaen utenfor stuen har i tillegg terrassevarmer for økt komfort. Utsikten er flott og her kan man la blikket vandre utover bebyggelse og skogkledde åskammer som endrer fargepalett i takt med årstidene.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
Planløsning
Underetasje, utleiedel: Entré, gang, stue/kjøkken, soverom, bad/wc/vaskerom og 3 boder.
Underetasje, hoveddel: Gang, bod og teknisk rom/bod.
1. etasje: Hall m/trapp, bad/wc, vaskerom, stue og kjøkken.
2. etasje: Loftstue, 4 soverom og bad/wc.

Byggemåte
Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:

Grunnmur og fundamenter:
Grunnmur - Registrert et mindre riss/setningssprekk i del av mur. I følge eier er denne av eldre dato og synes å ha vært stabil over mange år. Deler av grunnmur er utlektet med trevegg på innside av grunnmur under terreng som er å anse som en risikokonstruksjon.

Drenering:
Drenering og fuktsikring - Registrert noe skader i synlig del av grunnmurspapp og klemlist.

Yttervegg:
Del av kledning - Registrert dels noe tørr kledning/virke på del av fasade og omramming av vinduer. Registrert noe lokal råte i del av underliggende vannbord.

Renner, nedløp og beslag:
Renner og nedløp -  Alder.

Bad - 2. etasje:
Overflater - Gulv - Dels noe misfarging og jordslag og kalkutfelling i fuger. Det er registrert noe hullyd i enkelte fliser men ikke bom/løse fliser.
Overflater - Vegger - Dels noe misfarging og jordslag i fuger. Det er registrert sprukket flis.
Membran, tettesjikt og sluk (i gulv eller vegger) - Alder.
Sanitærutstyr / armaturer og innredning - Alder.

Vaskerom: 
Membran, tettesjikt og sluk (i gulv eller vegger) - Høyde topp sluk og gjennomføring i gulv er under 25 mm.

Innvendige overflater:
Gulv - Stedvis har parkett bruksslitasje.

Etasjeskiller og gulv på grunn:
Etasjeskiller - To soverom i 2. etasje viser stikkprøver skjevheter på drøyt 10 mm innenfor 2 meter.

Radon:
Radon - Det er i følge eier på et tidspunkt utført radonmålinger men disse er ikke å oppdrive. I følg eier var resultatet den gang at det ikke var behov for tiltak.

Andre forhold (som ikke inngår i de andre punktene):
Utvendig terreng - Det er registrert mangelfullt fall på deler av terreng.

Tekniske anlegg, VVS-anlegg:
Vannrør (stoppekran) - Stoppekran er plassert på vanninntak i teknisk rom i underetasje.
Varmtvannsbereder -  Bereder er tilsluttet strøm via stikkontakt.
Ventilasjon underetasje - Naturlig ventilasjon.

Elektrisk anlegg:
Helhetsvurdering av det elektriske anlegget - Dette er en særdeles forenklet kontroll begrenset til de spørsmål og undersøkelser som forskrift til avhendingslova (tryggere bolighandel) § 2-18 inneholder.

Bad - 1. etasje:
Membran, tettesjikt og sluk (i gulv eller vegger) - Høyde topp flis/tettesjik ved dør og sluk er under 25 mm.
Sanitærutstyr / armaturer og innredning - Alder. 

Bad - Underetasje:
Overflater - Gulv -  Det er endel misfarging av fliser og fuger.
Overflater - Vegger - Det er endel misfarging av fliser og fuger
Membran, tettesjikt og sluk (i gulv eller vegger) - Alder. Høyde topp sluk og gjennomføring i gulv er under 25 mm.
Ventilasjon - Avtrekk fra rommet er tilsluttet mekanisk avtrekk, men dette fungerte ikke på befaringstidspunkt. Således fremstår ventilering naturlig.
Sanitærutstyr / armaturer og innredning - Alder.

Vinduer og ytterdører -  vinduer:
Vindussprosser - Dels er disse værslitt og løs i innfesting på vinduer.

Vinduer og ytterdører - Inngangsdør - hybel:
Vinduer og ytterdører - Dør har noe slitasje og er noe trang.


Følgende punkter har fått TG3 i tilstandsrapporten:
Andre forhold (som ikke inngår i de andre punktene) Forstøtning mot terreng:
Forstøtningsmur i terreng mot gårdsplass - Årsak / Konsekvens:
Forstøtning har utglidninger med påfølgende skjevheter. Videre utvikling av forholdet kan før til utglidning av overliggende terreng og det bør følges med på forholdet og evt gjøres ytterligere undersøkelser. I følge eier opplever de at dette dette vært stabilt slik det fremkommer over mange år.
Kommentar til estimert kostnad:
Kostnadsestimat kr.: 50 000 - 100 000,-
Beløpet er kun et sjablongmessig kostnadsestimat.
For å få en presis kostnad knyttet til utbedring må
det innhentes tilbud fra utførende for en fagmessig
utbedring.


For mer informasjon det vises til boligsalgsrapport utført av: Stein Rølles

Boder
Boligen disponerer 5 boder underetasjen inkludert utleiedelen, samt en bod i garasje.

Standard
Entré:
Inngangspartiet ligger skjermet under verandaen i andre etasje og har velkomstterrasse i samme stil, med utelys og en tofløyet ytterdør med glassfelt. På innsiden finner man flere doble dører, og det er utstrakt bruk av downlights. Som oppvarming er det lun, vannbåren varme i de fleste rom.

Plassering av rom og soner, samt gjennomtenkte valg av løsninger, utstyr og materialvalg av god kvalitet gjør boligen praktisk og funksjonell, og dette får man et godt førsteinntrykk av allerede i en luftig og tiltalende hall med god plass til av- og påkledning.

Hallen har mørke fliser på gulvet, kremhvitt panel på veggene og downlights i himling. Rett ved ytterdøren er det en tilpasset skyvedørsgarderobe med speil over brystning og litt lenger inn er det rom for sittebenk og kommode. En trapp med tette trinn svinger seg elegant opp til andre etasje. Rommet er ellers tilknyttet bad, vaskerom, kjøkken og stue. Vaskerommet har for øvrig egen inngang utenfra, noe som er kjærkomment med dyr og småbarn i hus.

Kjøkken:
Kjøkkenet er et stort og flott rom med skyvedør inn fra hallen og en tofløyet dør ut mot stuen, slik at man får en fin flyt mellom rommene. Kjøkkenet har panel på veggene i samme farge som entreen, mens det flislagte gulvet er byttet ut med parkett. Vinduer på to sider gir herlige lysforhold og suppleres med downlights i himlingen. Mellom to av vinduene er det god plass til et spisebord.

Kjøkkeninnredningen er fra JKE av typen Milano og har en smart utforming i hestesko som bidrar til god arbeidsflyt og mye skapplass. Innredningen har takhøye skap med ettspeils fronter. vitrineskap med dekorative blyglass og benkeplater i granitt av typen Black Galaxy. Benken ender i en barløsning og utenfor barløsningen er det et høyskap i samme stil som resten av innredningen.

I benken er det dobbel, planlimt oppvaskkum og over er det lyse, matchende mosaikkfliser på veggene bak. Alle hvitevarer er integrert og består av induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Induksjonstopp og stekeovn er plassert i hjørnet og over er det avtrekk fra ventilator i hette.

Stue:
Stuen er et stort, luftig rom med utgang til solfylt terrasse og flott, naturlig lyssetting fra vinduer i tre himmelretninger. Det naturlige lyset suppleres med downlights i himlingen. På gulvet er det parkett og veggene har tapet. En funksjonell L-form danner gode soner for flere ulike sittegrupper og godt plassert midt i vinkelen er det en peis som gir god varme og innsyn via store glass på tre sider.

Loftstue:
I tillegg til den store stuen nede har boligen også en romslig loftstue hvor man kan se på tv, slappe av eller ha venner på besøk. Dagslyset faller inn via to vinduer og en dobbel dør med utgang til veranda, og det er god plass til både sittegruppe og oppbevaringsmøblement. Stilen ellers er lik som i stuen nede, med downlights i himling, kremhvite panelplater på veggene og parkett på gulvet.

Bad/wc/vaskerom:
Boligen har to pene, originale bad og et separat vaskerom. Det ene badet ligger i andre etasje og fremstår som et herlig velværebad for hele familien. Rommet har grå gulvfliser med lyse sjateringer, hvite fliser med matchende bord og gulvvarme. Deler av himlingen er skrånet og er pent lyssatt med downlights. To vinduer bidrar til deilig dagslys og det er avtrekk til balansert ventilasjon.

Badet har vegghengt toalett, dusjhjørne med frostede glass og et innfliset massasjebadekar for en ekstra luksus i hverdagen. Baderomsinnredningen består av en vegghengt skuffeseksjon med slette, eikefolierte fronter, heldekkende dobbelservant og et like bredt overskap med belysning. To av skapene har speil og ett har frostet glass.

Bad 2:
Det andre badet ligger i første etasje ved hallen. Rommet har flissatte overlater i lik stil som badet oppe, vegghengt toalett, gulvvarme og dusjhjørne med innfellbare glassdører. Baderomsinnredningen har mørk skuffeseksjon, heldekkende servant og et speilskap med belysning.

Vaskerom:
Vaskerommet ligger i tilknytning til hallen, og har som tidligere nevnt, egen dør utenfra. Ytterdøren var ny i 2024 og er hvitmalt med glassfelt. Veggene i rommet er malt hvite og på gulvet er det sorte fliser med sokkelflis og gulvvarme. En lekker, stilren innredning er bygget langs to sider og bidrar til mye skapplass.

Innredningen er fra Sigdal av typen Flexline Lønn og har takhøye skap, høyskap og gode arbeidsbenker. Frontene er slette, i et mørkegrått design med detaljer i eik, og benkeplaten er av laminat og har nedfelt skyllekum med fleksibelt hode på armatur. Under benken er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel ved siden av hverandre.

Soverom og garderobe:
Boligen har fire gode soverom som ligger tilbaketrukket i andre etasje. Alle rommene har panelplater på veggene, parkett på gulvene og gode muligheter for møblering av senger og annet tilbehør. Hovedsoverommet har en lys beigefarge på veggene og ett rom har en lun kontrastvegg i grått, mens øvrige vegger er hvitmalt. Tre av rommene har koselig utforming med skråhimling. Det er romslige skyvedørsgarderober på alle soverom.

Det er også skyvedørsgarderobe i hallen og ellers godt med oppbevaringsplass i flere skap på vaskerommet og i gangen i underetasjen. For øvrig har boligen rikelig med lagringsplass i form av flere boder i underetasjen og på gulvet loft, samt i garasjen hvor det er lagringsloft med et gulvareal på ca. 32 kvm og stor kjelleretasje på rundt 45 kvm. Kjelleren har tilgang rett ut i hagen og byr på flere muligheter for innredning og bruk.

Slik rommet er nå er det særdeles praktisk til lagring av hageutstyr, hagemøbler, verktøy og trampoline, i tillegg er det perfekt til bursdager, eller bar og diskotek om man skal feire stort. Alternativt kan rommet deles inn og benyttes som eksempelvis hobbyrom, treningsrom eller behandlingsrom.

Godkjent utleiedel
Utleiedelen generer en skattefri månedsinntekt på 16 000,- kroner og er et stort pluss som bankene tar med i beregning av lån og finansiering av boligkjøp. Leiligheten har egen inngang under verandaen i etasjen over og består av entré, en romslig gang, bad, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Flere av rommene har plass til garderobeløsning og for lagring er det tre boder.

Stuen og kjøkkenet er et hyggelig og sosialt oppholdsrom med hvitmalte vegger, gode lysforhold og parkettgulv. I stuedelen er det plass til sofa og tv-løsning og i grensen mot kjøkkenet er det rom for spisebord. Selve kjøkkeninnredningen er bygget i vinkel og er av typen Relieff fra Sigdal. Innredningen har takoppforede skap, hvite speilfronter og benkeplater av eik laminat.

Nedfelt i benken er det oppvaskkum og koketopp, og over er det avtrekk fra ventilator og hvite veggfliser. Stekeovn og oppvaskmaskin er integrert og på enden av innredningen er det plass til kjøl/frys. Badet har flislagte overflater, servantinnredning og vegghengt toalett. Videre er det opplegg for vaskemaskin og et dusjhjørne med veggmontert dusjgarnityr.


For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 04.02.2009 som omhandler enebolig med sekundærleilighet.
Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 08.12.2005. Disse samsvarer med dagens bruk av boligen.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Elektriskt anlegg
Beskrivelse:
Sikringsskap med automatsikringer 400v-anlegg og 40 amp hovedsikring og overspenningsvern. Sikringer er fordelt på 2 skap hvorav et i hoveddel og et i underetasje.

Sjekkliste for det elektriske anlegget - Spørsmål til eier:
Når ble det elektriske anlegget installert eller siste gang totalrehabilitert?
2006 Byggeår

Er alle elektriske arbeider / elektrisk anlegg i boligen utført av en registrert elektroinstallasjonsvirksomhet?
Ja

Er det elektriske anlegget utført, eller er det foretatt tilleggsarbeider på det elektriske anlegget etter 01.01.1999?
Ja Det er byttet trafo for deler av downlights. Det er forevist samsvarserklæring for arbeidet.

Når ble det sist gjennomført vedlikehold på det elektriske anlegget (av en kvalifisert elektrofaglig person)?
Ikke utført

Foreligger det kontrollrapport fra offentlig myndighet, det lokale el-tilsyn (DLE) eller aventuelle andre tilsvarende kontrollinstanser?
Nei

Forekommer det ofte at sikringene løses ut?
 Nei

Har det vært brann, branntilløp eller varmgang (for eksempel termiske skader på deksler, kontaktpunkter eller lignende) i boligens elektriske anlegg? (Sjekk samtidig tilstanden på støpsel og stikkontakt for varmtvannsbereder.)
Nei

Finnes det kursfortegnelse, og er det i samsvar med antall sikringer?
Ja

Observerte mangler:
Er det tegn til at det har vært termiske skader (tegn på varmgang) på kabler, brytere, downlights, stikkontakter og elektrisk utstyr? Er det synlig defekter på kabler, eller er disse ikke tilstrekkelig festet?
Nei

Foreligger det dokumentasjon for varmekabler og innfelt belysning?
Ja. Det er forevist samsvarserklæring for opprinnelig installasjon og bytte av trafo for deler av downlights.

Ved uisolerte ledninger/koblinger som man kan komme i berøring med. Er kabelinnføringer og hull utette?
Nei. Dette er ikke synlig da gjennomføringer er bak deksel i skapene.

Oppvarming
Eneboligen oppvarmes med vannbåren gulvvarme i de fleste rom, hvor aktuatorer for varmestyring er skiftet i nyere tid.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Kr. 32 592,76 pr. år Fakturert beløp i 2023: Avløp 14 004,49 kr Feiing 424,00 kr Renovasjon 6 722,00 kr Vann 11 442,27 kr Sum 32 592,76 k
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er pr. dags dato ikke eiendomsskatt i Nordre follo kommune.

Forsikring med polisenummer
IF

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 3 594 029,- Som sekundærbolig Kr. 11 578 654,-

Tekniske installasjoner
Eneboligen oppvarmes med vannbåren gulvvarme i de fleste rom, hvor aktuatorer for varmestyring er skiftet i nyere tid. Første og andre etasje har balansert ventilasjon med varmegjenvinning tilknyttet aggregat som var nytt i 2024. I utleiedelen er det mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad og naturlig ventilasjon for øvrig.

Det er byttet trafo på deler av downlights og det er to sikringsskap med automatsikringer, hvor ett er lokalisert i hoveddel og et i underetasjen. Hoveddelen har en dobbeltmantlet bereder for forbruksvann og vannbåren varme, og i utleiedelen er det en varmtvannsbereder med et volum på 200 liter. Utvendig har boligen flere utelys og utekran med både kaldt og varmt vann, ypperlig til bilvasken og for perfekt temperatur i barnebassenget.

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Eier har opplyst om følgende punkter i egenerklæringsskjemaet:
Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller
lignende? Ja. Liten sprekk i mur utvendig

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun faglært.
Firmanavn: Aarseth Boligventilasjon AS og elektrikerfirma: Wist Mikaelsen & Gifstad AS
Skiftet nytt aggregat for balansert ventilasjon. Elektriker skiftet defekt trafo til downlights i kjøkken.
 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja. Fra Ringstad Elektro AS og fra Wist Mikaelsen & Gifstad AS

Selges eiendommen med utleiedel, leilighet eller hybel eller lignende?
Ja.
Hvis ja, er rommene som benyttes til ovennevnte godkjent til beboelse (rom til varig opphold) av bygningsmyndighetene?
Ja. Vi har ferdigattest

Kjenner du til om det er foretatt radonmåling?
Ja. Måling var foretatt ikke så lenge etter vi flyttet inn. Husker ikke hvilket firma som utførte målingen. Resultatet i området ligger på moderat til lavt.

Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedrørende eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld?
Nei. Vi har tidligere hatt innbetaling av medlemsavgift til vellet, ca kr. 500. De siste årene har det ikke vært noe.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


2001/14424-2/6  Bestemmelse iflg. skjøte  
 17.10.2001 
Pliktig medlemskap i velforening m.v. (500 kr for felles lekeplass)

2001/14425-1/6  Best. om adkomstrett  
 17.10.2001 
rettighetshaver:Knr:3207 Gnr:120 Bnr:130  
rettighetshaver:Knr:3207 Gnr:120 Bnr:131  
rettighetshaver:Knr:3207 Gnr:120 Bnr:133  
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Rettigheter på 3207-120/133

Rettigheter i eiendomsrett
2001/10336-1/6  Best. om vann/kloakkledn.  
 06.08.2001 
rettighetshaver:Knr:3207 Gnr:120 Bnr:129  
rettighetshaver:Knr:3207 Gnr:120 Bnr:130  
rettighetshaver:Knr:3207 Gnr:120 Bnr:131  

Rettigheter på 3207-120/128/0/1,2
Rettigheter i eiendomsrett
2003/2120-1/6  Best. om adkomstrett  
 19.02.2003 
rettighetshaver:Knr:3207 Gnr:120 Bnr:129  
rettighetshaver:Knr:3207 Gnr:120 Bnr:130  
rettighetshaver:Knr:3207 Gnr:120 Bnr:131  
rettighetshaver:Knr:3207 Gnr:120 Bnr:133  
Gjelder denne registerenheten med flere


Utleie
Boligen har egen utleiedel som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei, vann og kloakk.

Regulering
Kommuneplaner:
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id KPLAN2023
Navn Kommuneplan Nordre Follo 2023 - 2034
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 03.05.2023
Delarealer Delareal 487 m
KPHensynsonenavnH310_1
KPFare Ras- og skredfare
Delareal 894 m
ArealbrukBoligbebyggelse,Nåværende
Delareal 894 m
KPHensynsonenavnH110
KPSikring Nedslagsfelt drikkevann

Reguleringsplaner:
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 196
Navn RAMSTAD
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 17.06.1998
Delarealer Delareal 892 m
Formål Frittliggende småhusbebyggelse
Feltnavn A
Delareal 21 m
Formål Frisiktsone
Delareal 2 m
Formål Kjørevei

Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (500 meter):
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon
Id 202002
Navn Parkveien 3-5, Langhus stasjon
Status Planforslag
Plantype Detaljregulering

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 10 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 267 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 700 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 268 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 10 968 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 19 900,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 10 988 600,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.3 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 10 700 000,-) (Kr.123 050)
Tilrettelegging (Kr.19 900)
Grunnpakke enebolig (Kr.7 900)
Fakturagebyr (factoring) (Kr.3 450)
Markedspakke premium + (Kr.38 300)
Oppgjør (Kr.7 900)
Totalt kr. (Kr.204 000)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-24-0087

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges «som den er». Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Uautorisert kopiering eller gjenbruk av all tekst og alle bilder i denne annonse/salgsoppgave er ikke tillatt.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
EIE Ski & Ås
Org. nr: 818809522
Haugenveien 5
1423 Ski
Tlf: 64 80 97 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler Brynjar Netskar

Saksbehandlere
Brynjar Netskar
EIE Ski & Ås
Daglig leder / Eiendomsmegler
Mob: 91 82 99 32 / E-post: bne@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Persbakken 7
For mer om objektet
Persbakken 7

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: