Bilde 1 av Hesselbergs gate 1BBilde 2 av Hesselbergs gate 1B
Digital salgsoppgave
Hesselbergs gate 1B

0555 OSLO • OSLO kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Attraktiv og svært romslig 2‐roms med separat og nytt HTH-kjøkken. Originale tregulv. Gjennomgående planløsning. Peis*
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Andel
Andelsnummer
1
Antall soverom
1 soverom
Etasje
2
Internt bruksareal (BRA-i)
40 m²
Bruksareal (BRA)
45 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
5 m²
Fellesutgifter
kr 4 303 / Mnd
Prisantydning
kr 4 200 000
Omkostninger
kr 9 490
Fellesgjeld
kr 178 004
Totalpris
kr 4 387 494
Fellesformue
kr 20 235
Byggeår
1890
Tomt
Eiet tomt 602 m²
Matrikkel
knr. 0301, gnr. 228, bnr. 465, snr. 4
Oppdragsnummer
4240022
card-default

Ada Kjenner

Daglig leder / Eiendomsmegler
Les om Ada
Visninger

Det er p.t. ingen annonserte fellesvisninger.

Meld din interesse til megler her

Meld interesse for visning
Prisantydningkr 4 200 000,-
Andel av fellesgjeldkr 178 004,-
Pantattest kjøperkr 240,-
Tingl.gebyr BRL-skjøtekr 500,-
Tingl.gebyr pantedokument BRLkr 500,-
Tryg Boligkjøperpakke Leilighetkr 8 250,-
  
Totalpris kr 4 387 494
Standard

Entré |

Leiligheten er fint plassert i byggets 2. etasje med adkomst via en tiltalende felles oppgang. Vel inne i leiligheten blir du møtt av en romslig entre med god plass for oppbevaring av yttertøy og plassering av sko. Det er installert calling-anlegg i leiligheten.


Stue |

Leiligheten har en lys og luftig stue - et deilig oppholdsrom som det er lett å trives i. I stuen er det flotte klassiske detaljer som en raus takhøyde på ca. 3 meter, store vinduer som rikelig med naturlig lys og originale gulv som er godt bevart. Selger informerer at det er muligheter for peis i stuen. Det informeres at megler ikke har undersøkt de praktiske omstendighetene vedrørende innsetting av peis, og at en slik endring er søknadspliktig til styret. Stuen er et arealvennlig område med god plass til sofagruppe, TV-møblement og spiseplass.


Kjøkken |

Kjøkkenet ligger i eget rom, og fremstår som pent og brukervennlig. Leiligheten har en tidløs HTH kjøkkeninnredning fra 2022 med spesialbestilt benkeplate av laminat med innlimt vask fra Danmark. Kjøkkenet er utstyrt med integrert komfyr med induksjon steketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Det er montert ventilator med kullfilter over stekesonen, komfyrvakt over steketoppen og lekkasjestopper i kjøkkenbenken.


Bad |

Bad fra 2008 med flislagte overflater og behagelig gulvvarme. Badet er innredet med inn- og utslående dusjvegger, servant med underskap, veggmontert toalett og opplegg for vaskemaskin. Rommet har naturlig ventilasjon. Hulltaking er foretatt, uten å påvise unormale forhold.


Soverom |

Soverommet er lyst og åpent rom som er innredet med fastmontert sengehems. Den praktiske hemsen gir gode muligheter for å innrede med en kontorløsning under. Rommet har godt med lagringsplass i et garderobeskap med forheng på skinner.


Innvendige overflater |

- Gulvoverflater: originale/eldre tregulv, belegg og fliser.

- Veggoverflater: Malte flater/strie.

- Himlingsoverflater: Malte flater. Takhøyden i stue er målt til ca. 3 meter.


Oppgraderinger |

- Bad fra 2008. Pusset opp i regi av tidligere eiere.

- I 2015 ble fasade og tak pusset opp i borettslaget.

- Kjøkken ble pusset opp i regi av selger i 2022. Ny kjøkkeninnredning og benkeplate, samt nytt gulv og behandling av original mur.

- Stue ble malt i april 2023.

- Pipeløpet ble renovert før vinteren i 2023 i regi av borettslaget.

- Kontorområdet malt i 2024, samt montering av ny gardinstang med forheng til klesskapet.

- Malt kjøkken i 2024, samt montering av nye lister og dørkarm.



Tilstandsrapport og byggemåte

Selger har i forbindelse med salget innhentet en tilstandsrapport fra Takstmann Kjetil Nilsen AS v/Kjetil Nilsen, datert 03.05.2024. Det følgende er hentet fra den bygningssakkyndiges beskrivelse av boligen:


Gjennomgående leilighet beliggende i blokkens 2. etasje. Leilighet fremstår som normalt vedlikeholdt med vanlig bruksslitasje.


Tilstandsgrad 3 (TG3) |

Etasjeskille / Gulv mot grunn:

TG3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. I stuen ble det målt en høydeforskjell på ca. 182mm gjennom hele rommet og målt ca. 23mm høydeforskjell over en lengde på ca. 2 meter. På kjøkkenet ble det målt en høydeforskjell på ca. 35mm gjennom hele rommet og målt ca. 20mm høydeforskjell over en lengde på ca. 2 meter. For å få TG0 eller TG1 må høydeforskjeller rettes opp. Ytterligere undersøkelser må foretas for å få kartlagt omfanget for utbedring.

Kostnadsestimat: 50.000-100.000.


Våtrom > Bad > Sluk, membran og tettesjikt:

Tilstandsgrad settes på grunn av alder/ gjenværende brukstid, tilstand, ukjent underlag/oppbygging og manglende garantier. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Det er av den grunn ikke hensiktsmessig å foreta en fullverdig kontroll av våtrommet, da det må påregnes full rehabilitering for å føre baderommet opp til dagens krav. Rommet er funksjonelt men utfra dagens krav til våtrom og rapportens krav jmf. Byggeforskrifter fra før 1997 settes sluk, membran og tettesjikt med TG3.

Kostnadsestimat: Over 300.000.


Vannledninger:

TG2 settes med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for originalt kobber røranlegg er oppbrukt. Eldre og åpent rørsystem over himling på badet. TG3 settes på bakgrunn av stoppekran som er ikke lokalisert eller tilgjengelig. Det må påregnes etablering/montering av stoppekraner som stenger alt vannet til leiligheten, ved en eventuell lekkasje er det viktig å få stengt vannet så raskt som mulig.

Kostnadsestimat (kun TG3 avvik): 10.000-50.000.


Tilstandsgrad 2 (TG2 - avvik som kan kreve tiltak) |

Vinduer:

Malte trevinduer med 2- og 3-lags glass fra 1990.

Vinduene synes å oppfylle tiltenkt funksjon, men TG er gitt utfra alder/ gjenværende brukstid på glassene, samt manglende barnesikring på vinduene.


Radon:

Det er ikke fremlagt dokumentasjon fra eier på sikring av boligen mot radon. Det er ikke kjent for takstmannen om bygget er sikret med radonsperre eller andre tiltak. Boligen ligger i et område som i NVE Radon aktsomhetskart er definert til "usikkert" aktsomhetsgrad.


Innvendige dører:

Det ble registrert fukt svellinger i nedre del av dørblad til badet.


Bad:

- Overflater vegger og himling: Dusjnisje på bad har en definert våtsone som er på minimum 1m. ut på hver side utenfor dusjnisje. Dør på bad er plassert innenfor denne våtsonen. Dette har liten betydning, men standardens strenge krav gjør at dette vurderes til TG2.

- Overflater gulv: Tilstandsgrad settes på grunn av manglende høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel på gulv iht. forskrift. Badegulv med manglende oppbrett på 25mm kan likevel fungere tilfredsstillende, men det anbefales årvåkenhet ved bruk. Det er målt 9mm fra sluk til topp gulvflis ved dørterskel.

- Sanitærutstyr og innredning: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.

- Ventilasjon: Rommet har kun naturlig ventilasjon. Tilstandsgrad settes på bakgrunn standardens strenge krav til mekanisk avtrekk på våtrom.


Kjøkken > Avtrekk:

Tilstandsgrad settes på bakgrunn standardens strenge krav til forsert avtrekk (mekanisk avtrekk ut av vegg, eller over tak) fra kjøkkenventilator over kokesone.


Varmtvannstank:

Bereder av typen Møretank på 120 liter fra 1995. Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Tilstandsgrad settes grunnet dette og alder.


Elektrisk anlegg:

Sikringsskap med automatsikringer. Det ble ikke opplyst om noe feil med det elektriske anlegget i leiligheten på befaringen. Det foreligger samsvarserklæring fra Elektrikkergruppen datert 16.03.2021 på installasjon av nytt takpunkt i kjøkken, samt opplegg for og montering av taklampe på kjøkken med trådløs dimmer.


Tilstandsgrad 2 (TG2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) |

Innvendige overflater:

TG2 settes på bakgrunn av stedvis knirk i gulvene, slitte gulv med stedvis stor bruksslitasje og store glipper mellom bordene og generell bruksslitasje. Boligen fremstår med overflater av eldre dato/standard med bruksslitasje på innvendig bygningsmasse. Det må påregnes overflatebehandling/modernisering ved et eierskiftet. Det er foretatt arbeider på soveromstaket, arbeidene fremstår ufagmessige med synlig sprekker og manglende fugemasse i plateskjøter. Det er også settningsprekker i stuetaket.


Konstruksjoner som ikke er undersøkt (TG IU) |

Kjøkken > Varmtvannstank:

Egen bereder på kjøkkenet som iflg. eier er byttet samtidig med kjøkkenet i 2021, denne berederen er plassert i lukket hjørneskap og er ikke inspisert av takstingeniøren. Takstingeniøren har satt TGIU på grunn av manglende inspeksjon av varmtvannsberederen som er satt i lukket hjørneskap på kjøkkenet. Det må demonteres skap og plater for inspeksjon av berederen.


Modernisering iht. eier |

- Pusset opp hele kjøkkenet i 2022.

- Ny innredning, nye gulv, pusset murvegg og nye gipsvegger, dørkarm.

- Oppgraderte lister i hjørner og dørkarm 2024.

- Ny varmtvannstank på kjøkken og installert dimmer i taklampe.

- Nye stikkontakter i 2022.

- Maling utført i stue 2023. Kjøkken og kontor 2024.

- Byttet også termostat til badet i 2022.

- Nytt brannvarslingsanlegg i 2014.


Bygning, generelt |

Grunnmur i tegl/naturstein.

Trebjelkelag med undergulv av gulvbord.

Yttervegger i mur, utvendig pusset.

Saltak i trekonstruksjon.

Betongsåle/grunnmur fundamentert til antatt fast masse og drenering trolig fra byggeår. Såle på ukjent grunn for takstmannen. Det presiseres at undertegnede ikke har foretatt noen geotekniske undersøkelser og derved har begrenset kunnskap til byggets byggegrunn og stabilitet utover eventuelle visuell observasjon som gjelder sprekker og setninger. Dreneringsforhold er ikke kjent for takstmannen og ikke kontrollert videre.


Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik, samt kostnadsoverslag for eventuelle oppgraderinger. Ovennevnte punkter er hentet fra rapporten, men er på ingen måte utfyllende. For ytterligere informasjon om byggemåte, årsak bak tilstandsgrader, konsekvens og anslag på eventuelle utbedringskostnader, se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.



Arealer

Totalt bruksareal: 45,0 m²

  • BRA-i: 40,0 m²
  • BRA-e: 5,0 m²
  • BRA-b: 0,0 m²


Arealbeskrivelse

Det totale bruksarealet fordeler seg som følger:


Andre etasje:

BRA 45m²

- BRA-i 40m²: Entré , stue, kjøkken, soverom og bad

- BRA-e 5m²: Kjellerbod i nabo oppgang (lav takhøyde på ca. 1.9m)


Det gjøres særskilt oppmerksom på at bod som er medtatt som BRA-e og i totalt BRA ligger på fellesareal, men disponeres av denne leiligheten. 


Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er beregnet og angitt med utgangspunkt i NS 3940:23. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra den faktiske bruken, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.




Elektrisk anlegg

Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget, og at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.



Oppvarming og energimerking

Leiligheten er elektrisk oppvarming med panelovner, samt gulvvarme på badet.


Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.


Energiattest med energimerke Rød G er vedlagt salgsoppgaven.



Løsøre og tilbehør

Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.


Interessenter oppfordres til å lese vedlagte liste over løsøre og tilbehør som skal medfølge ved handelen. I de tilfeller det medfølger hvitevarer, overleveres disse uten noen form for garanti utover leverandørgaranti. Det gjøres oppmerksom på at løsøre som har en klar karakter av å være en del av selgers møbler - selv om det er skrudd opp på veggen, normalt sett ikke vil medfølge boligen ved overtakelse.



Tomten

602,00 m² eiet


Selger informerer at bakgården har nydelige solforhold på dagtid frem til ca. kl. 15:00 (midtsommer). Bakgården stelles årlig før våren er i gang og er til fri disposisjon for beboere. For selger har bakgården vært til stor glede, hvor hun bl.a. har benyttet seg av den til 17. mai feiringer og hjemmekontor i solen.


Tomten er et fellesareal som tilhører boligselskapet, og kan som utgangspunkt benyttes av alle beboere. Normalt sett vil kjøper allikevel kunne disponere det arealet som naturlig tilfaller boligen. Avtalen følger av dagens praksis og kan ikke dokumenteres.



Parkering

Det er beboerparkering i området. Ved godkjent beboerparkeringssøknad kan man parkere døgnet rundt – også utover det som er maksimal parkeringstid - på parkeringsplasser regulert til beboerparkering.

Priser beboerparkering, indre by, 2024:

- Bensinbil, dieselbil, hybridbil, ladbar hybridbil: kr 5.950 for ett år

- Motorsykkel og moped: kr 2.975 for ett år

- El-bil: kr 2.000 for ett år

- El-motorsykkel og el-moped: kr 1.000 for ett år


Det tas forbehold om prisendring. For mer informasjon og priser for andre transportmidler se: https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/



Diverse

Kort utdrag fra Egenerklæringsskjema |

2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?

Info fra forrige eier: Badet ble pusset opp i 2008, dette er det jeg fikk av info fra forrige eier.


2.1. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?

FIXEL AS. I følge forrige eier ble dette gjort i 2015: Jordingsledning fjernet i sluk på badet. Etter vurdering fra elektriker fra FIXEL AS. Hull etter dette ble tettet med først et lag smøremembran, deretter sikkerhetsduk og nye to lag med smøremembran.


2.2. Foreligger det dokumentasjon på arbeidene

Dette har jeg kun info fra tidligere rapport på leiligheten.


7. Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f.eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?

Gulv stue og soverom er skjevt. Målt og rapportert i tilstandsrapport.


12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?

Sikring av fasade 2011, oppussing av fasade i 2015 (ny puss og kalkmaling på alle fasadevegger og vinduer. Fjerning av gammel maling, løs mur og gammel puss). 2015 - båndtekking av nytt tak i sink, etterisolering av tak og nytt beslag rundt trevinduer. Nye luftehatter på piper, nye takrenner og nedløpsrør, samt utskiftning av metallbeslag på sokkel. Bakgård oppgradert i 2016. Ingen info på nøyaktig hva som ble gjort. Arbeidene ble utført av Malercompagniet (fasade) og Storo Blikkenslagerverksted (tak).


14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner?

El-anlegg ble utbedret i 2014.


26. Kjenner du til om sameie/laget/selskapet er involvert i tvister av noe slag?

Tvist med tidligere utbygger av loft pga. mangler ved denne. Feilene er utbedret og erstatningssak gikk i retten hvor borettslaget vant. Her må mer info fås av styret om ønskelig.


28. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet?

Det var rotter i kjelleren i fjor, men dette ble håndtert av styret. Dette følges også opp kontinuerlig og sjekkes godt.


Tilleggskommentar:

Taket på soverommet er helt nytt (skiftet i april 2024). Jobb utført av WeFix AS.


Selgers Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.



Skole og barnehage

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor. Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over andre skoler og barnehager i nærheten.



Adkomst

Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.



Områdebeskrivelse

Leiligheten er beliggende midt i hjertet av Grünerløkka, i en blindgate som er rolig og skjermet. Området har de seneste årene etablert seg til å bli en av de mest populære bydelene i Oslo, med muligheten til å nyte grønne områder og alt av fasiliteter rett utenfor døren. Grünerløkka er et mangfoldig og spennende område med et rikt forretnings- og kulturliv, mange kafeer og restauranter. I nærmiljøet finnes flere store åpne grøntanlegg som blant annet Sofienbergparken og Birkelunden med et myldrende folkeliv, arrangementer og konserter på sommerstid. Området kan på mange måter beskrives som en by i byen!


Servicetilbud |

Boligen er ideell for deg som ønsker å bo sentralt med et rikt utvalg av servicetilbud, men likevel ha muligheten for å slappe av i grønne omgivelser. Grünerløkka er kjent for sitt pulserende uteliv med noen av Oslo sine mest spennende restauranter og barer som blant annet Delicatessen, Trattoria Popolare, Südøst m.m. Området kan også by på et mangfold innenfor kultur- og shoppingtilbud med flere nisjeforretninger og loppemarked hver søndag i Birkelunden. Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Extra i Sannergata eller Joker i Seilduksgata, begge to innen kort gange fra leiligheten.


Tur- og rekreasjonsmuligheter |

Leilighetens beliggenhet gir deg et godt utgangspunkt for et parkliv og flere flotte gåturer. Sofienbergparken, Olaf Ryes plass, Kubaparken og Birkelunden er alle innenfor en kort spasertur. Parkene er populære destinasjoner for soling, grilling, leker og sport på sommerstid. I tillegg har du Akerselva i nær tilknytning. Her finner du fine tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Her kan du ta deg langs elva forbi Nydalen og Frysja, og videre innover mot Maridalsvannet og inn i Maridalen. "Elvelangs" hvor belysningen langs elven blir byttet ut med ca. 4 000 fakler er å anbefale å få med seg.


Gangavstand er det også til flere treningsmuligheter. Treningssentrene EVO Grünerløkka, SATS Schous Plass og Athletica Vulkan ligger innen kort gange fra leiligheten. Dælenenga ligger cirka 800 meter fra leiligheten og kan by på en kunstgressbane for fotball. Det er her planlagt å bygge en flerbrukshall som skal gi lokalområdet og idretten et økt aktivitetstilbud. På vinterstid er det kort vei med enten kollektivt eller bil til flotte langrennsløyper i marka og Tryvann alpinanlegg.


Offentlig kommunikasjon |

Leiligheten ligger i et område med gode kollektivmuligheter. Kun 150 meter fra leiligheten ligger trikkeholdeplasset Birkelunden hvor du finner trikkelinje nr. 11 og 12 (Majorstuen - Storo-Grefsen st.), samt 18 (Rikshospitalet - Storo-Grefsen st.). Ellers er det gode buss- og trikkeforbindelse på Grünerløkka som enkelt tar deg inn til Jernbanetorget med et ytterligere tilbud av kollektivtransport. Se https://www.ruter.no for mer info.


"Nabobil" har parkering og biler i området, dersom man skulle ha behov for leiebil "rett utenfor døra".


Utdanningsinstitusjoner |

Utdanningsinstitusjoner som Handelshøyskolen BI Nydalen, Blindern - Universitetet i Oslo, Oslo MET (Høyskolen i Oslo og Akershus), Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Lovisenberg Diakonale Høgskole og Arkitekthøyskolen er alle innen kort avstand.



Eiendomsskatt

Det er ikke innført eiendomsskatt på leiligheten.


Oslo kommune har eiendomsskatt.

Bunnfradraget i Oslo er i 2024 på inntil 4,7 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 2,8 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/.



Kommunale avgifter

Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.



Fellesutgifter

Fellesutgiftene utgjør kr. 4 303,- pr. mnd. og inkluderer:

TV/bredbånd, kapitalkostnader, trappevask, forsikringer, drift og vedlikehold, kostnader sameie, andre driftskostnader m.m.


Fellesutgiftene justeres normalt årlig iht. boligselskapets faktiske driftsutgifter, og de fordeler seg som følger:

- Felleskostnader: 2.948,-

- TV/bredbånd: 199,-

- Kapitalkost. lån 2 OBOS03: 1.156,-


Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av boligselskapet kan medføre økning i felleskostnadene.


IN-ordning |

Ved nedbetaling av andel fellesgjeld på lån 2 OBOS03 vil månedlige fellesutgifter reduseres med kr 1.156,-,



Andre løpende kostnader

Ny eier må belage seg på bl.a. følgende løpende tilleggsutgifter:


Strøm |

Selger informerer om et estimert årlig strømforbruk som tilsvarte ca. 10 296 kWh for foregående år (2023). Dette tilsvarte en strømkostnad på kr 17.259. Strømforbruk og kostnad varierer fra husstand til husstand.


Felles husforsikring |

Eiendommen er p.t. forsikret i Gjensidige Forsikring. Kostnaden er inkludert i de månedlige fellesutgiftene.


Kabel-tv og internett |

Kostnaden for kabel-tv og internett er inkludert i de månedlige fellesutgiftene.


Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.



Forsikring

Eiendommen er forsikret i Gjensidige Forsikring med polisenummer: 76577855



Formuesverdi

Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2022:


Som primærbolig kr. 1 020 096,00,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.


Som sekundærbolig kr. 3 876 365,00,- ved annen bruk av eiendommen.


Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.



Borettslaget

HESSELBERGSGATE 1 BORETTSLAG, Orgnr: 986 235 450

Forretningsfører: Obos Eiendomsforvaltning AS


Gnr. 228, bnr. 465 består av 4 seksjoner (Hesselbergs gate 1 sameie): 3 stk. næringsseksjoner og 1 stk. samleseksjonbolig som er Hesselbergsgate 1 borettslag.


Borettslaget består av 23 andeler/leiligheter, hver pålydende NOK 100.


Vaktmester driftes av Bygård Vaktmesteren AS.


På Årsmøte 2023 ble det enstemmig vedtatt å godkjenne OBOS-nøkkel. Dette er en løsning hvor man kan bruke mobilen som nøkkel, som supplement til eksisterende lås og nøkkel-løsning. OBOS kunne tilby gratis installasjon på en slik løsning. Månedsprisen for en slik løsning er kr 500,- (minstepris).


Utdrag fra vedlagte Vedtekter, datert 26.06.18 |

3.1 (2): Andel i borettslaget gir enerett til å benytte den bolig i borettslaget som andelen hører til, samt rett til å benytte fellesarealene til den bruk de er påtenkt eller vanligvis benyttes til, og for øvrig til bruk som er i samsvar med tiden og forholdene på benyttelsestidspunktet.


3.3: En andelseier kan, med de begrensninger som følger av ufravikelige regler i borettslagslovgivningen og disse vedtektene, overlate bruken av sin bolig i borettslaget til andre, for eksempel ved bruksoverlating. Styrets godkjenning er nødvendig, og styret skal søke å fatte et vedtak så snart som mulig, og senest innen de frister loven setter for slik godkjenning, p.t. innen 1 måned. Styret må alltid ha saklig grunn for å nekte godkjenning.


3.4: En andelseier har rett til å overdra sin andel, med de begrensninger som følger av ufravikelige bestemmelser i borettslagslovgivningen. Når en andel skifter eier skal den nye eieren gi melding om dette til borettslagets styre. Styret kan nekte overtakelse dersom det er saklig grunn for dette. Styret sørger for at overdragelsen blir registrert.


5.1: Det skal være ro og orden i tidsrommet 23:00 til 06:00 på hverdager (søndag til torsdag). Det skal være ro og orden i tidsrommet 24:00 til 08:00 i helger (fredag og lørdag).


5.3: Dyrehold er tillatt så fremt det ikke er til ulempe eller sjenanse for naboer, jf. borettslagsloven § 5-11 (4).


Større vedlikehold og rehabilitering |

2016: Oppussing portrom, bakgårdshus og bakgård.

2015: Pusset opp fasader (etterisolering av tak, rehabilitering piper og gesims m.m.).

2014: Utbedret el-anlegg. Nytt brannvarslingsanlegg.

2009: Montert sprinkleranlegg i kjeller. Pusset opp inngangsparti og oppganger. Montert brannsikre dører.



Sikringsordning

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i OBOS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene.



Fellesgjeld

Boligselskapet har en total gjeld på kr. 6 252 822,- pr. 25.03.2024.

Andel fellesgjeld er kr. 178 004,- pr. 01.03.2024.

Andel fellesformue er kr. 20 235,- iht. fjorårets likningsoppgave.


Fellesgjelden har følgende betingelser:

Lånenr.: OBOS02-98207962252

Type lån: Annuitetslån

Rentesats: 6,10%

Type rente: Flyt

Restgjeld: 1.704.821,-

Restløpetid: 6 år 2 md.

Term pr. år: 12

Andel av saldo: 0,-


Lånenr.: OBOS03-98208065467

Type lån: Annuitetslån

Rentesats: 6,10%

Type rente: Flyt

Restgjeld: 4.547.001,-

Restløpetid: 24 år 4 md.

Term pr. år: 12

Andel av saldo: 178.004,-

Kapitalkostnader: 1.171,-


IN-ordning |

Lånenr. OBOS03-98208065467 er inkludert i IN-ordning.

Boligselskapet har tilrettelagt for individuell nedbetaling av fellesgjeld. Innbetaling kan foretas to ganger pr. år ved terminforfall på borettslagets felleslån. Andelseier må ta kontakt med OBOS minimum en måned før terminforfall for opprettelse av avtale. Innbetalingen må være kreditert OBOS’ klientkonto senest 10 dager før terminforfall. Dersom fristen ikke overholdes vil nedbetaling ikke kunne foretas, og beløpet blir returnert andelseier. Minimumsbeløpet for innbetaling er kr 60 000 pr. gang. Andelseieren vil da få redusert sine kapitalutgifter (andel renter og avdrag) som kreves inn sammen med felleskostnadene. Kontakt megler for ytterligere informasjon rundt dette.



Årsregnskap

Borettslaget hadde regnskapsåret 2022 inntekter på kr 1.547.976, utgifter på kr 1.247.128 og et årsresultat på kr 424.395. Regnskap for regnskapsåret 2023 er ikke levert megler. Regnskapet og øvrige dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse hos megler.



Styregodkjennelse og forkjøpsrett

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kun fysiske personer kan være andelseiere, og ingen kan eie mer enn én andel.


Andelen er ikke beheftet med forkjøpsrett.



Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest

Eiendommen er oppført før 1998 og har ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Dog foreligger det en bygningsanmeldelse fra 1894. Det er innført nye bestemmelser i plan- og bygningsloven om at ferdigattest ikke utstedes for bygg/endringer som ble omsøkt før 01.01.1998. Det vil dermed ikke være mulig å be om ferdigattest for slike tiltak. Dette betyr ikke at tiltak blir lovlige, men at saken ikke lenger kan avsluttes med ferdigattest.


Byggetegninger i sammenheng med bygningsanmeldelse fra 1894, viser at det er foretatt bruksendringer i boligens hoveddel etter byggeår. Leiligheten var opprinnelig en større leilighet, men er i dag delt opp i to enheter. Meglerforetaket finner ingen dokumentasjon på at denne oppdelingen er søkt om / godkjent. Dog foreligger det byggetegninger i sammenheng med innredning av 18 stk. bad, datert 1995. Dagens planløsning samsvarer med disse tegningene. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning. Kopi av tegninger og eventuelle attester kan fås ved henvendelse hos megler.


Øvrige dokumenter som omfatter leiligheten |

- Ferdigattest datert 1997, vedrørende innredning av 18 stk. bad.

- Ferdigattest datert 2023, vedrørende rehabilitering av piper.



Regulering

Eiendommen er i hovedsak regulert til bolig med tilhørende anlegg iht. reguleringsplan S-2255, datert 28.07.1977. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2025, sak 626 (Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn).


Deler av eiendommen (ut mot Thorvald Meyers gate) er regulert etter reguleringsplan S-5007, datert 13.06.2018. Denne delen av eiendommen er regulert til fortau og båndlegging etter lov om kulturminner. Reguleringsplanens intensjon er å sikre god fremkommelighet for trikk og bedre forhold får gående og byliv. Formålet med planen er å regulere Thorvald Meyers gate til kollektivgate med fortau, hvor det legges til rette for sykkelparkering og overvannshåndtering.


Pågående plan- og byggesaker i området |

Vogts gate-Toftes gate - Saksnr. 202315257 - Fremkommelighetstiltak for trikk

Det er sendt inn en bestilling av oppstartsmøte i forbindelse med reguleringsplan for Vogts gate - Toftes gate. Planens hensikt er fremkommelighetstiltak for trikken på en ca. 1,2km lang strekning. Foreslått tiltak er en del av en "pakke" av fremkommelighetstiltak for kollektivtrafikk, som støtter opp om ønsket byutvikling.


Hesselbergs gate 2 - Saksnr. 202452592 - Oppføring av seks balkonger

Det er søkt om oppføring av seks balkonger på fasade mot bakgård i Hesselbergs gate 2. Søknaden ble sendt inn i februar 2024.


Fredet |

Eiendommen inngår i et av fem kvartaler som er vurdert av Byantikvaren som kvartaler med prioriterte gårdsrom. Eiendommen har fått vernestatus "Forskriftsfredet". En søknad om tiltak som forringer bevaringsverdien på et bygg vil kunne avslås med hjemmel i plan- og bygningslovens § 29-2 vedrørende visuelle kvaliteter eller § 31-1 om bygninger med kulturminneverdi. Det vil også være mulighet for å vedta midlertidig forbud mot tiltak i medhold av plan- og bygningslovens § 13-1, i påvente av en bevaringsregulering. Eieren må påregne at kommunen vil kunne ha innsigelser til eventuelle tiltak på eiendommen.



Vei, vann og kloakk

Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.



Rettigheter og heftelser

Foruten om andel fellesgjeld, overdras andelen fri for pengeheftelser. Kommunen har lovbestemt legalpant i sameiets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Iht. burettslagslova § 5-20 har borettslaget legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav. Pantet er begrenset til 2G per bruksenhet.


Dnr. 67322, tgl. 17.10.2003 - Seksjonering

SNR: 4

Formål: Samleseksjon bolig

Sameiebrøk: 1450 / 2300


Dnr. 990706, tgl. 17.05.1890 - Erklæring/avtale

Bestemmelse om benyttelse

Med flere bestemmelser

Gjelder denne registerenheten med flere


Dnr. 248875, tgl. 24.05.2006 - Fredningsvedtak

Forskrift om fredning av Birkelunden kulturmiljø, fastsatt ved kongelig resolusjon av 28. april 2006. Hovedformålet med fredningen av Birkelunden kulturmiljø er å sikre og bevare et bymiljø fra annen halvdel av 1800-tallet av nasjonal interesse når det gjelder byplanhistorie, kulturhistorie og arkitektur.

Kongelig resolusjon om fredning av Birkelunden kulturmiljø, Oslo kommune. vedtatt av Riksantikvaren 21. August 1997 GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 975989, tgl. 18.12.2009 - Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel

Reseksjonering der loftet som har vært tilleggsareal til snr. 1 (næringsseksjon) blir etter reseksjoneringen en del av snr. 4 (samleseksjon bolig). Det er bygget 5 nye leiligheter på loftet. Seksjon 2 får del av areal på loft.



For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.




Utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke fra styret kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål. Det gjøres oppmerksom på at det er krav om forsvarlige radonverdier ved utleie.


Det gjøres oppmerksom på at iht. vedtektenes punkt 3.3 er korttidsutleie gjennom AirBnb e.l. å anses som bruksoverlating. Slik utleie er tillatt inntil 30 dager i året. Det er et vilkår for godkjenning fra styret at man informerer styret før innflytting.



Radon

Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvarlige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.



Konsesjon og odel

Erverv av eiendommen er ikke konsesjonspliktig.

Det hviler ikke odel på eiendommen.



Totalpris inkl. omkostninger

Prisantydning kr 4 200 000,-

Andel fellesgjeld kr 178 004,-


I tillegg til prisantydning og ev. fellesgjeld, påløper følgende omkostninger:

Pantattest kjøper kr 240,00,-

Tingl.gebyr BRL-skjøte kr 500,00,-

Tingl.gebyr pantedokument BRL kr 500,00,-

Tryg Boligkjøperpakke Leilighet kr 8 250,00,-


Totalpris inkl. omkostninger og fellesgjeld kr 4 387 494,-


Det ovenstående forutsetter at eiendommen selges til prisantydning og at det kun tinglyses ett pantedokument. Av denne summen utgjør kr. 178 004,- andel fellesgjeld som vil følge andelen, men som ikke skal innbetales med oppgjøret. Det tas forbehold om endringer i offentlige gebyr.



Overtakelse

Overtakelse etter avtale med selger. Interessenter oppfordres til å angi ønsket overtakelse i budskjema. Antall nøkkelsett ved overtakelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten og styrets godkjennelse er avklart.



Boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring

EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.


Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.


Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.


Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.


Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.



Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.



Budgivning

Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.


Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.


Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen.


Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form.


Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.



Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, samt eventuelt pantedokument tilknyttet lån, skal kunne disponeres over hos megler senest 2 virkedager før overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.



Lovanvendelse

Generelle bestemmelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.


Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.


En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.


Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.


På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.


Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.


Forbrukerkjøp - definisjon

Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.


Forbruker – avtalevilkår

Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.


Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.


Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).


Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon

Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp.


Ikke-forbruker – avtalevilkår

Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning.


Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.


Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.


Uautorisert kopiering eller gjenbruk av all tekst og alle bilder i denne annonse/salgsoppgave er ikke tillatt.



Personvern

Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret for videre oppfølging. Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften. Mulighetene for å få slettet personopplysninger er derfor begrenset. Les mer om EIE`s behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på eie.no/personvern



Hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift, som pålegger oss å gjennomføre kundekontroll av selger og kjøper, herunder fullmektiger. Slike kontrolltiltak vil i praksis gjøres ved å bekrefte våre kunders og reelle rettighetshaveres identitet, samt å innhente informasjon knyttet til handelens formål og tilsiktede art.


Dersom kjøper ikke bidrar til dette, og det medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig.


I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kontrolltiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.


Dersom nødvendige kontrolltiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.



Meglers vederlag

Følgende er avtalt om meglers vederlag, og skal betales av selger:


Provisjon 1,1% av salgssummen inkl. mva (minimum 55 000 inkl. mva)


Tilrettelegging: 15 900,00

Grunnpakke andel: 19 690,00

Markedspakke Premium: 24 900,00

Visningshonorar/overtakelseshonorar pr stk.: 3 000,00

Oppgjørshonorar: 7 900,00

Gebyr for utsatt betaling : 3 500,00


Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har oppdragstaker krav på rimelig vederlag for medgått tid/utført arbeid og avtalte utgifter (utgifter til påløpte visninger, innhenting av opplysninger, markedspakke og tilrettelegging), samt eventuelle utlegg. Alle priser er inkl. mva.




Om oppdraget

Oppdr.nr: 4240022

Ansvarlig megler: Ada Kjenner


EIE Valkyrien

Valkyrien Eiendom AS

NO 930 299 308 MVA



Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan spørre megler for mer informasjon om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 1 av Hesselbergs gate 1B
0555 OSLO
Hesselbergs gate 1B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: