Bilde 1 av FrostveienBilde 2 av Frostveien
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Frostveien

1164 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning i prosjekt

kr 8 200 000 - 8 400 000

Arealer: 135 - 135 m²Antall enheter: 7 (7 solgt)Byggeår: 2022
NORDSTRAND: ALLE SOLGT! 7 prosjekterte rekkehus m/ god standard i populært område! Takterr. 4 sov, 2 bad, parkering.
Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveSe alle enheter i prosjektet
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Borettslag
Antall soverom
4 - 4 soverom
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
58219000
card-default

Carl Fredrik Sønsteby

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les om Carl

Se alle prosjektenhetene i tabellen lenger ned på siden.

Nøkkelinformasjon
Nøkkelinformasjonen fra megler er en oppsummering av hovedpunktene i prosjektet. Det vil kunne forekomme mindre avvik i forhold til illustrasjoner og bilder. For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til kjøpekontrakt med vedlegg for prosjektet, hvilket er det avtalemessige grunnlaget for kjøp av leilighet.
Selger har godkjent salgsoppgaven 31.01.2022.

Hovedoppdragsnummer
58-21-9000

Eiendom
Frostveien, 1164 Oslo

Matrikkel
Gnr. 180 bnr. 610 orgnr. 923440445 i Oslo kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Borettslag

Ferdigstillelse
Ferdigstillelse, antatt 2-3 kvartal 2023.

Ansvarlig megler
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF/ Partner Carl Fredrik Sønsteby og Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner Rita Josefsen.

Selger/Utbygger
Bifrost utvikling as

Hjemmelshaver
Bifrost utvikling as

Priser fra - til
Priser fra 8 200 000 - til 8 400 000.

Se kartet i salgsoppgaven vedr priser på de ulike enhetene.
Frostveien 21-29 kr. 8.2 mill. pr. enhet. Nr 21 og nr. 29 SOLGT.
Frostveien 31 kr. 8.3 mill.  SOLGT
Frostveien 33 kr. 8.4 mill. SOLGT

Arealer
Bruksareal: 135 kvm

Totalpris inkl. fellesgjeld
kr 8 200 000,- - 8 400 000,- (Prisantydning)

Fellesutgifter
Estimert kr. 3 000 pr. mnd.

Energimerke
Energiattest med energimerke er ikke utarbeidet da det er nybygg.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Beskrivelse
Bo barnevennlig og rolig til på Nordstrand.
7 prosjekterte nye rekkehus på ca. 135 kvm BRA i barnevennlig område. Totalt føres det opp 10 enheter, 7 av disse er for salg. Moderne boliger med flott arkitektur, gode materialvalg og hyggelige uteområder. Boligene ligger rolig til, tett på friområder og Ljanselva. Det enkelte rekkehus er fordelt over 3 plan med praktisk og god planløsning. Det blir takterrasse på hele 37,9 m²  med utgang fra loftsstue. 1. etg. inneholder entré, wc/vask/teknisk rom, kjøkken og stue i åpen løsning. 2. etg. inneholder 4 soverom, 2 bad, gang og trapp. 3.etg. inneholder loftsstue. Her får du moderne boliger med flott beliggenhet og høy standard. Det vil bli praktisk og velfungerende planløsninger som gir en luftig og romslig atmosfære. På den store takterrassen kan du kose deg med gode solforhold.

Høydepunkter:
- God standard!
- KVIK kjøkken
- Takterrasse på 37,9 m²
- 4 soverom, 2 bad, wc/vaskerom
- 1 stavs parkett i alle oppholdsrom utenom entré
- Vestvendt og solrikt
- Romslig stue og kjøkken i åpen løsning
- Moderne og flott arkitektur
- Muligheter for tilpasning av løsninger, farger osv etter kjøpers ønske
- Sentral beliggenhet med kort avstand til mange servicetilbud, butikker og idrettsanlegg.
- Nærhet til flotte rekreasjonsmuligheter for barn og voksne.
- Prosjektet bygges etter de nyeste tekniske forskrifter. (TEK 17).
- Det foreligger rammetillatelser fra Oslo Kommune Plan og Bygningsetaten.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et attraktivt, trafikkskjermet og barnevennlig boligområde på Nordstrand i Oslo, med nærhet til skoler, barnehager og et godt kollektivtilbud. Sæter og Holtet handelssenter ligger også i området, og byr på gode servicetilbud. I nærområdet ligger Nordstrand idrettsplass, Nordstrandhallen, flere tennisanlegg, svømmehall, ridesenter og treningssenter. Du finner også flere idrettslag med en allsidig satsning innenfor et stort spekter av idrettsgrener. Det er kort vei til fjorden med flere populære badeplasser langs Bunnefjorden, inkludert lokale Nordstrand Bad og Sydstranda på Ulvøya. Brannfjell ved Ekebergsletta er et av de første skogsområdene i hovedstaden som blir bart på vårparten, noe både hundeeiere, barnefamilier, terrengsyklister og idrettsutøvere vet å benytte seg av. Det er stier over hele åsen, alt fra brede lysløyper til trange skogstier og svabergpartier. Et besøk i skulpturparken på Ekeberg, kan absolutt anbefales. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Rema 1000. Holtet og Sæter har et godt utvalg av butikker, spisesteder og helsetilbud. På Holtet finner du blant annet delikatesseforretningen Jacobs og Godt brød. Lambertseter kjøpesenter og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og gangavstand.

Tomt
Eiet tomt.

Skole/barnehage
Området tilhører Munkerud skole (1-7 kl.) ca. 15  min gange unna. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av barnehager.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Det er ca. 9 minutters gange til holdeplass rute 72C til Oslo sentrum og ikke langt til buss rute 79 som går til Holmlia eller Grorud. Med bil fra Nordstrand tar det ca. 4 min til Lambertseter, 9 min til Ryen, 7 min til Ekeberg, 7 min til Oslo S og 35 min til Oslo Lufthavn

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Borettslaget
Er opprettet. Det vil være en engangsbetaling for etablering på kr. 30 000 pr. enhet. Betales sammen med kjøpesummen.

Stipulert overtagelse
2-3 kvartal 2023.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 8 200 000,- - kr. 8 400 000,-. (Prisantydning)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Det innbetales 10 % av kjøpesummen ved kontrakt, og med forfall på 10 dager. Det forutsettes garanttistillelser av selger i forkant.

Det vil være en engangsbetaling for etablering på kr. 30 000 pr. enhet. Betales sammen med kjøpesummen.

Oppdragsnummer
58-21-9000

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

For å gi bud må du gå inn på en enhet i prosjektet. Du kan se alle enhetene tilgjengelig ved å gå til og åpne prosjektenheter og klikke deg videre inn på den enheten du ønsker å legge inn bud på.

Har du spørsmål rundt budgivningen er det bare å kontakte megler.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Boliger i prosjektet

EnhetsnrRomEtasjeStørrelseTotalprisStatus
Bilde 3 av Frostveien
For mer om objektet
Frostveien

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: