Bilde 1 av Consul sigval bergesens vei 106Bilde 2 av Consul sigval bergesens vei 106
Digital salgsoppgave
Consul sigval bergesens vei 106

4012 Stavanger • Stavanger kommune

Prisantydning

kr 3 090 000

Omkostninger: kr 16 500Totalpris: kr 3 106 500
Paradis Brygge - Nydelig energieffektiv 2-roms leil. - Stor felles takterrasse og hybel - Fast pris - Snart ferdig!
icon

Unngå doble renteutgifter

Last ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
1 soverom
Etasje
1
Internt bruksareal (BRA-i)
41 m²
Bruksareal (BRA)
43 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
2 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
9 m²
Fellesutgifter
kr 1 766 / Mnd
Prisantydning
kr 3 090 000
Omkostninger
kr 16 500
Totalpris
kr 3 106 500
Byggeår
2024
Tomt
Fellestomt 520 m²
Oppdragsnummer
10240032
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 3 090 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Oppstartskapital til sameietkr 6 000,-
Andel dokumentavgift av tomteverdikr 9 300,-
  
Totalpris kr 3 106 500
Eiendom
Consul sigval bergesens vei 106, 4012 Stavanger, Etasje: 1
Oppdraget gjelder salg av en kontraktsposisjon som gir rett til fast eiendom med bolig som er under oppføring.

Matrikkel
Gnr. 56 Bnr. 2388 i Stavanger kommune
Eiendommen vil bli seksjonert, og boligen som den underliggende kontrakten gir rett til vil bli tildelt seksjonsnummer.
Boder og evt. parkeringsplasser vil være plassert i anleggseiendommene som har gnr 56 og bnr 2349 og 2364 i Stavanger kommune.

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 43 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 41 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 2 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 9 kvm

Arealene fordeler seg som følger:

1. etasje:
- BRA-i (internt bruksareal): 41 kvm

Underetasje:
- BRA-e (eksternt bruksareal): 2 kvm

Areal
Primærrom: 41 kvm, Bruksareal: 43 kvm, BRA-i: 41 kvm , BRA-e: 2 kvm , TBA: 9 kvm
Arealene er hentet fra utbygger/entreprenør sin plantegning. Eiendommen er under oppføring, og er derfor ikke oppmålt.

Antall soverom
1

Byggeår
2024

Tomt
Fellestomt ca 520 kvm
Opplysninger er hentet fra utbygger/entreprenør sitt prospekt.

Prisantydning
Kr 3 090 000,- + omkostninger

Totalpris inkl. omkostninger
kr 3 090 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 6 000,- (Oppstartskapital til sameiet)
kr 9 300,- (Andel dokumentavgift av tomteverdi)
--------------------------------------------------------
kr 16 500,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 106 500,- (Totalpris inkl omkostninger)

Felleskostnad
Ca. kr. 1766,-

Fellesutgiftene er estimert til ca. kr 34,- pr. kvm pr mnd. for det første driftsåret. I tillegg skal det betales kr 99,- pr. mnd pr. enhet for TV/Internett tilkobling. Abonnement/pakke for tv/internett bekostes av kjøper. For ytterligere informasjon vises til utkast til budsjett datert 20.12.2023 fremlagt som del av salgsdokumentasjonen.

Eier
Selger (Kjøper 1): Sigurd Schwebs
Selger av original kjøpekontrakt: Lille Oslo Eiendom AS
Hjemmelshaver: Bane Nor SF org. nr: 917 082 308

Salg av kontraktsposisjon
Salget gjelder overdragelse av kontraktsposisjon med tilhørende rettigheter og forpliktelser til en bolig som ikke er fullført. Kjøper av kontraktsposisjonen trer inn i en allerede inngått kontrakt mellom selger og selger av kontrakten (kjøper 1). Den inngåtte kontrakten regulerer alle forhold knyttet til leveranse av boligen. Kjøper av kontraktsposisjonen overtar kjøper 1s rettigheter og forpliktelser, herunder lovpålagte garantier og betalingsvilkår. Det forutsettes at interessenter har satt seg grundig inn i den opprinnelige kjøpekontrakten med tilhørende vedlegg, før bud inngis. Kjøpekontrakt med vedlegg datert 25.01.2024 ligger vedlagt.

Prisantydningen som er oppgitt består av kjøpesum for boligen og kjøpesum for selve kontakten (merverdi). Merverdi til selger, kr 300 000, er prisantydning for kjøp av kontrakten, og det er denne som er utgangspunkt for kjøpet. .

Salgsdokumentasjon
Se salgsdokumentasjon for mer utdypende informasjon om prosjektet.

Alle interessenter og kjøpere oppfordres til å ha lest nøye gjennom salgsinformasjon som er tilgjengelig vedlagt i salgsoppgave eller på prosjektets hjemmeside www.hus11.no

Konf. megler ved eventuelt spørsmål, og for mer informasjon om prosjektet.

Området
Hus 11 og Paradis Brygge ligger nær togstasjon og bussvei, og med gåavstand til bykjernen.

Byggingen er allerede godt i gang slik at du får minimalt med ventetid til innflytting.

«Paradis er ledestjernen i byutvikling»
Sitatet over er Stavanger kommunes egne ord om deres nye Paradis-plan, vedtatt september 2023. Planen forteller om Paradis
som et nytt gå- og sykkelvennlig byområde med hundrevis av arbeidsplasser, 85.000 nye kvadratmeter næringsareal, promenade langs Hillevågsvatnet, tre grønne parker, moderne boliger og mye mer. Byfornyelse og verdirealisering i elitedivisjonen!

Fremtidens transportmiddel nr. 1: Sykkelen
Fra Hus 11 sykler du enkelt til jobb. Turen til alle arbeidsplassene i Hinna Park, Forus, Ullandhaug og sentrum, skjer nesten uavbrutt på gode sykkelveier. Store deler av den nye sykkelstamveien langs E39 er åpnet, og det er ikke lange turen til den.

Når sykkelstamveien er ferdig, kan du rulle helt fra Stavanger til Sandnes sentrum.

Reis grønnere med tog og buss - Bo like ved kollektivaksen
Med Paradis stasjon bare noen minutter unna kommer du deg kjapt, behagelig og køfritt sørover mot Hinna Park, Forus, Sandnes og Jæren - og til sentrum de dager du ikke spaserer. Den nye og moderne Bussveien har stoppested på Lagårdsveien, ved Paradis stasjon, og tar deg nær sagt hvor som helst i distriktet. Hele 13 bussruter er der for deg, inkludert Flybussen.

Trenger du bil en dag - på mobilitetspunktet Hillevåg Torg finner du lånebiler. Og elsykler og sparkesykler, selvfølgelig. Men glem ikke at det er mulig å kjøpe parkeringsplass «så lenge lageret rekker».

I Hus 11 og Paradis Brygge får du et rikt utvalg av handel-, helse- og servicefunksjoner i nabolaget. Alt fra små sjarmerende nisjebutikker og familiedrevne serveringssteder til de store dagligvarekjedene holder hus her. Kilden kjøpesenter ligger i hjertet av bydelen, og er en populær møteplass med 60 butikker, spisesteder og andre virksomheter som leger og treningssenter.

Rekreasjon ved sjøen
I Hus 11 bor du nær den fine turstien som tar deg fra Strømvik, langs Godalen, forbi perlene Emmaus og Rosenli og helt til Breivik i Stavanger øst.

Hele turen går i fjordkanten, og i starten passerer du de populære badeplassene Strømvik bad og Godalen friluftsbad. Perfekt for de fleste på varme sommerdager, og 365 dager i året for de ivrigste av sjøbaderne blant oss.

Prosjektet
Gled deg til takterrasse
Hus 11 får hele 140 sør- og vestvendte kvadratmeter felles terrasseareal med gode solforhold fra morgen til kveld. Det blir helt opp til sameiet hvordan dette flotte arealet best kan utnyttes, og en ting er sikkert: Denne takterrassen kan bli et godt sted å nyte tilværelsen og sommervibber både sammen med andre og fredelig alene.

Overnattingsbesøk, ingen problem!
Besøk er hyggelig, men hva om man ikke har plass til alle? I Hus 11 får du tilgang til gjesterom med eget bad. Med denne unike delingsmodellen klarer du deg med mindre areal i egen bolig, noe som reduserer miljøavtrykket og sparer deg for penger.

Flott og ferdig uteområde
Utbyggingen av Paradis Brygge fullføres med Hus 11. Det betyr at du flytter inn i et moderne leilighetsprosjekt med generøse og grønne felles områder - kanskje vi kan si det slik at du får hele Paradis som hage? 

I «hagen» finner du blant annet flere sittegrupper, bed og kasser med variert beplantning, åpne gressflater, trær, lekeareal og gangveier med belysning - ta turen ned og se selv. Kjempefint!

Klimanøytral fjernvarme til din leilighet
Det leveres fjernvarme fra Lyse til produksjon av varme til tappevann og oppvarming av leilighetene. Dette er en løsning basert på spillvarme fra avfallsforbrenningsanlegget på Forus samt lokalprodusert biogass. Selve oppvarmingen av leilighetene skjer via konvektor og det blir balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Heime gjør det enkelt å bli kjent med naboene dine i Hus 11
Arrangere eller melde deg på sameiets sommerfest? Invitere vennegjengen til utekino på takterrassen? I Hus 11 får du alle de gode mulighetene med Heime, som er et konsept spesialutviklet for å skape samhold og trivsel blant beboere i leilighetsbygg. 

Gjennom få tastetrykk i den brukervennlige Heime-appen kan du for eksempel takke ja til kveldsbad i Godalen eller starte Hus 11 sin egen vinklubb, for å nevne noe. Målet med Heime er nemlig å skape sosiale møteplasser - fysiske og digitale - like gode som i etablerte eneboligstrøk der naboene tar en prat over hekken og kjenner hverandre. Teamet bak Heime kan stille med dyktige husverter som drar i gang de første sosiale arrangementene, hvis dere beboere ønsker det.

Appen har også mange praktiske funksjoner, som å reservere takterrassen til din egen bursdagsfeiring og gjesterommet til overnattingsbesøk. Du kan til og med bestille ulike tjenester, alt fra vaskehjelp til frokost levert på døren, via appen - noen ganger også med Heime-rabatt.

Tomt
Fellestomt, ca 520 kvm

Leilighet H0104
Dyktige interiørdesignere har tatt gode valg for deg.

Det betyr at du flytter inn i en leilighet med samstemt fargevalg i alle rom og moderne, robuste materialer med lang levetid - viktig med tanke på bærekraft og miljø. Enklere blir det ikke, elegant blir det også.

Et godt kjøkken er viktig. Derfor er det valgt kjøkkeninnredning i en lett og lys gråstruktur-farge fra danske Aubo. Og ikke nok med det: Kombiskap, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp fra tyske Grundig står ferdig installert og klar til bruk den dagen du flytter inn. Her kan du invitere middagsgjester allerede første dag - velkommen!

Bad leveres med hvite 30x60 fliser på vegg og grå 30x60 fliser på gulv

Vegger males med den behagelige fargen Blek Sand. På gulvene får du elegant og slitesterkt laminatgulv av typen Parador Avant Sanded.

Se forøvrig romskjema og leveransebeskrivelse i salgsdokumentasjon for mer info

Inneholder
1. Etasje: Åpen gang / stue- og kjøkken, bad og soverom.
I tillegg er det en sportsbod i tilkytning til garasjeanlegg.

Tilvalg
Det gjøres spesielt oppmerksom på at endringer og tilvalg ikke vil være mulig før etter overtakelse da fristen er utgått.

Byggemåte
Bygget etter TEK17

Parkeringsplass
Konf. megler om eventuell mulighet til å kjøpe parkeringplass til kr 375 000,- i felles garasjeanlegg. Gebyr for eventuell tinglysning av denne kommer i tillegg.

Standard
Se romskjema og leveransebeskrivelse i salgsdokumentasjon vedlagt

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Før boligen kan overtas av kjøper skal det foreligge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Midlertidig brukstillatelse/ferdigattest besørges av utbygger. Kjøper har ingen plikt til å overta boligen eller innbetale oppgjør for boligen, før boligen er klar til overtakelse og det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Det er ikke tillatt å ta en bolig i bruk uten at det minimum foreligger midlertidig brukstillatelse

Oppvarming
Oppvarming ved fjernvarme. Konvektor plassert i himling. Fjernvarme leveres fra Lyse til produksjon av varme til tappevann og oppvarming av leilighetene. Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Energimerking
Energiklasse B. Det vil leveres energiattest pr. Leilighet. Energimerking gir relevant informasjon om hvor energieffektiv eiendommen er.
Karakterskalaen strekker seg fra A (høyest) til G (Lavest).

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt fastsettes kommunen etter ferdigstillelse.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgiftene er estimert til ca. kr 34,- pr. kvm pr mnd. for det første driftsåret. I tillegg skal det betales kr 99,- pr. mnd pr. enhet for TV/Internett tilkobling. Abonnement/pakke for tv/internett bekostes av kjøper. For ytterligere informasjon vises til utkast til budsjett datert 20.12.2023 fremlagt som del av salgsdokumentasjonen.

Forsikring med polisenummer
Utbygger forsikrer eiendommen i byggeperioden.

Etter overtakelse vil eiendommen få fellesforsikring gjennom sameiet for bygg og fellesareal. Det er forretningsfører som etablerer forsikring på vegne av sameiet.

Kjøper står selv ansvarlig for å tegne egen innboforsikring.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Sameie
Tomten og bygningsmassen til Hus 11 vil bli organisert som et eierseksjonssameie. Sameiet vil bli regulert av eierseksjonsloven og sameiets vedtekter. Utkast til vedtekter følger vedlagt som en del av salgsdokumentasjonen.

Kostnader med eiendommen som ikke knytter seg til den enkelte bruksenhet, skal hovedsakelig fordeles mellom sameierne etter sameiebrøken.

Det er opprettet et tingsrettslig sameie for fellesareal og felles parkeringsanlegg med egne vedtekter

Forretningsfører
Selger har, på vegne av sameiet, inngått bindende forretningsføreravtale med BATE. Kjøperne vil bli innkalt til ekstraordinært årsmøte i forbindelse med overtakelse, hvor beboerstyre blir valgt og hvor det vil bli foretatt en gjennomgang av budsjett og vedtekter.

Andre leverandører
Andre leverandører til sameiet:
Fjernvarme fra Lyse
TV/Internett - Lyse/Altibox
EL-bil ladning - Lyse energi AS

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Opplysninger her gjelder for den faste eiendommen som er omfattet av den underliggende avtalen. For mer informasjons vises til den underliggende kjøpekontrakten som kjøper av kontraktsposisjonen trer inn i.

Kommunen vil ha legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er lovbestemt, og tinglyses ikke. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt eiendomsmegler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere vil ha panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf.eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Eierseksjonssameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Eiendommen som kontrakten gir rett til skal overdras fra utbygger/entreprenør fri for pengeheftelser, med unntak
av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av den underliggende
kjøpekontrakten og som etter avtale skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter
disse. Det vil bli tinglyst seksjoneringsbegjæring på eiendommen.

Det kan bli tinglyst diverse erklæringer ifm. utbygging, naboforhold og veirett. Kjøperen kan ikke motsette seg
eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysning av nødvendige erklæringer/bestemmelser knyttet til
gjennomføringen av hele prosjektet og naboforhold.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Boenheten kan leies ut med de eventuelle begrensninger som følger av sameiets vedtekter og av eierseksjonsloven.

Vei/vann/kloakk
Offentlig tilknytting.

Regulering
Kjøper gjøres oppmerksom på at boligblokken er en del av et større boligprosjekt. Prosjektet iht. Reguleringsplan Paradis/Hillevåg, plan 2499P, i Stavanger kommune, i tillegg til ovennevnte reguleringsplan vises det til reguleringsplaner for naboeiendommene som viser tilgjengelig informasjon om hva som er planlagt for disse. Det er kjøpers plikt å sette seg inn i disse planene og hvordan de påvirker de aktuelle leilighetene i prosjektet.

Overtagelse
Ved kjøp av en kontraktsposisjon trer kjøper inn i avtalen som selger (kjøper1) har gjort med selger av original kontrakt om rett til fast eiendom med bolig under oppføring. Overtakelse av boligen reguleres av den kontrakten kjøper trer inn i.
Estimert overtakelse er juni 2024.

Betalingsbetingelser
Merverdien og eventuelt transportgebyr skal innbetales til Megleren for Nye Boliger AS (EIE nybygg Stavanger Sandnes) sin klientkonto ved kontraktsinngåelse.

Merverdien og transportgebyret vil bero på meglers klientkonto inntil kjøper har fått hjemmel til boligen. Når kjøper har fått hjemmel til boligen vil merverdien og transportgebyret bli utbetalt til selger (kjøper 1). Opptjente renter på merverdien tilfaller kjøper av kontrakten.

Den resterende del av kjøpesummen (kjøpesum for bolig i hht. opprinnelig kjøpekontrak og omkostninger) skal innbetales ved overtakelse av boligen, jf. bestemmelsene i kontrakten som transporteres. Oppgjør for kjøp av boligen gjennomføres av EIE Økonomi AS

Det er stilt entreprenørgaranti i tråd med bustadoppføringsloven § 12 beregnet av opprinnelig kjøpesum. Det blir ikke stilt ny garanti beregnet av merverdien.

Dersom kjøper 2 er forbruker, faller plikten til å betale merverdien bort dersom entreprenøren ikke ferdigstiller boligen, jf. Avhendingsloven §1-1 fjerde ledd. Kjøper 1 har likevel ikke noe ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra selgers side, og kjøper plikter å betale hele merverdien i disse tilfellene. Dette gjelder selv om mangler/forsinkelser er vesentlig og gir kjøper 2 rett til å heve kontrakten med selger.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (Kr.75 000)
Markedsføringspakke (Kr.2 800)
Totalt kr. (Kr.77 800)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på rimelig vederlag
for utført arbeid, samt dekning av pådratte utgifter til f.eks. innhenting av opplysninger,
markedsføring/-pakke

Garanti
Det er stilt entreprenørgaranti i tråd med bustadoppføringsloven § 12 beregnet av opprinnelig kjøpesum. Det blir ikke stilt ny garanti beregnet av merverdien. Frem til overtakelse skal garantien være på 3 % av vederlaget. Fra overtakelse og frem til 5 år etter overtakelse skal garantien dekke en sum som svarer til 5 % av vederlaget i opprinnelig kjøpekontrakt (kjøpekontrakt mellom utbygger og kjøper 1).

Oppdragsnummer
10-24-0032

Budgivning
Boligen selges til fastpris. Alle kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. mail, sms eller via TryggBudgivning.no.

Prisantydningen som er oppgitt består av kjøpesum for boligen inkludert og kjøpesum for selve kontakten (merverdi). Merverdi til selger, kr 300 000, er prisantydning for kjøp av kontrakten.

Salget gjelder salg av kontraktsposisjon og det oppfordres derfor å gjøre seg kjent med komplett salgsoppgave og vedlegg til denne før man legger inn kjøpetilbud.

Lovanvendelse
Avtalen mellom kjøper 1 (selger av kontraktsposisjon) og kjøper 2 (ny kjøper), blir regulert av avhendings- og kjøpsloven. Den underliggende kontrakten som kjøper 2 trer inn i, blir regulert av bustadoppføringsloven.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Megleren for nye boliger AS
EIE nybygg Stavanger Sandnes
Org. nr: 924773413
Niels Juels gate 50, 4008 Stavanger
4008 Stavanger

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Espen Eide

Saksbehandlere
Espen Eide
EIE nybygg Stavanger Sandnes
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 93 04 03 00 / E-post: ee@eie.no

Rune Larsen
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 93 04 49 02
[/ E-post: rla@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Consul sigval bergesens vei 106
For mer om objektet
Consul sigval bergesens vei 106

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: