Bilde 1 av Jarlsøveien 64Bilde 2 av Jarlsøveien 64
Digital salgsoppgave
Jarlsøveien 64

3124 Tønsberg • Tønsberg kommune

Prisantydning

kr 6 550 000

Omkostninger: kr 50 522Totalpris: kr 6 600 522
Kontrakt Fjordparken - Flotte solforhold - Utsikt - 2 soverom - Garasjeplass - Lav dok.avgf
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Internt bruksareal (BRA-i)
78 m²
Innglasset balkong (BRA-b)
13 m²
Fellesutgifter
kr 2 262 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 1 417 / Mnd
Prisantydning
kr 6 550 000
Omkostninger
kr 50 522
Totalpris
kr 6 600 522
Byggeår
2024
Tomt
Fellestomt m²
Oppdragsnummer
67230248
card-default

Matias Wahl Rostad

Daglig leder / Eiendomsmegler
Les om Matias
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 6 550 000,-
Transportgebyrkr 37 500,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 473 400,-)kr 11 820,-
  
Totalpris kr 6 600 522
Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 91 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 78 kvm
- BRA-b (innglasset balkong): 13 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal):

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal):

Antall soverom
2

Byggeår
2024

Prisantydning
6 550 000

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 550 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 202,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 11 820,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 473 400,-))
kr 37 500,- (Transportgebyr)
--------------------------------------------------------
kr 50 522,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 600 522,- (Totalpris inkl omkostninger)

Fellesutgifter
Kr.2 262,- pr.Mnd. basert på estimat kr.29,- pr m2 bra pr.mnd. endringer kan forekomme.

I estimatet som ligger til grunn fra Utbygger representerer dette 29,- pr.m² BRA pr. mnd. Dette tilsvarer kr.1.769,- for denne leiligheten. Felleskostnader skal dekke sameiets driftskostnader, som vil omfatte bl.a felles bygningsforsikring, kostnader til administrasjon, drift og vedlikehold av sameiet samt sameiets anlegg og bygningsmasse, forretningsførsel, fjernvarme for felles areal, vaktmestertjenester, snøbrøyting og renhold, TV- basispakke samt strøm i fellesarealer mm. Endelig budsjett utarbeides av styret og vedtas av årsmøtet. Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall. Fordelingsnøkkel for fordeling av utgifter reguleres i sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til fordeling likt på alle seksjoner, eller etter forbruk.

Kommunale avgifter
Kr. 17 000 pr. år

Beløpet er ett anslag basert på standard priser for bolig over 71 m2 i Tønsberg kommune i 2024.  Det tas forbehold om endringer basert på valg av felles renovasjonsløsninger, vannmåler og andre forhold som er utenfor Selgers kontroll.

Helt ny og lekker leilighet til sommeren?
Her får du muligheten til å sikre deg en innbydende og lekker leilighet på hele 78 kvm med flotte solforhold og utsikt til sjøen i det nye byggetrinnet på Jarlsø med solrik balkong på hele 13 kvm. I tillegg er det stor, felles takterrasse i 4.etasje i sameiet med sittegrupper og utekjøkken - og med ekstra mye sol og utsikt.

Livet i nybygget leilighet på Jarlsø er enkelt og herlig - her slipper du snømåking og annet vedlikehold, ta heisen til bilen, ha få meters gange til stranda, småbåthavn og dagligvareforretning. Småbåthavnen er forbeholdt beboere på Jarlsø, og bryggesameiet finner du her: https://www.havneweb.no/jarlso-brygge/

Ønsker du mer informasjon eller mulighet til å se leiligheten? Ta kontakt!

Salg av kontraktsposisjon
Salget gjelder overdragelse av kontraktsposisjon med tilhørende rettigheter og forpliktelser til en bolig som ikke er fullført. Kjøper av kontraktsposisjonen trer inn i en allerede inngått kontrakt mellom utbygger (entreprenør/selger) og selger av kontrakten (kjøper 1). Den inngåtte kontrakten regulerer alle forhold knyttet til leveranse av boligen. Kjøper av kontraktsposisjonen overtar kjøper 1s rettigheter og forpliktelser, herunder lovpålagte garantier og betalingsvilkår. Det forutsettes at interessenter har satt seg grundig inn i den opprinnelige kjøpekontrakten med tilhørende vedlegg, før bud inngis. Kjøpekontrakt med vedlegg datert 06.12.2022 ligger vedlagt.

Prisantydningen som er oppgitt består av kjøpesum for boligen inkludert eventuelle tilvalg som kjøper 1 har bestilt hos utbygger (i hht. opprinnelig kontrakt), og kjøpesum for selve kontakten (merverdi). Merverdi til selger, kr 600 000,- er prisantydning for kjøp av kontrakten, og det er denne som er utgangspunkt for budgivingen.

I tillegg kommer eventuelt transportgebyr og forskudd som første kjøper allerede har innbetalt til opprinnelig selger/utbygger.

Parkering
1 parkeringsplass i felles garasjekjeller.

Beliggenhet
Boligen vil bli beliggende midt på Jarlsø som har blitt ett meget populært boligstrøk - med flott arkitektur - og med masse sol, sjø og flotte uteområder rundt seg.  Fra boligen er det kort gangavstand til sandstranda i vest - og fine turstier som går rundt nesten hele øya.  Det er selvfølgelig også verdt å nevne at det er kort vei inn til Tolvsrød med butikker og handel - og til Tønsberg med "Brygga" , Slottsfjellet, Alti m.m.

På øya er det egen dagligvarebutikk "Joker Jarlsø" - som også er søndagsåpen samt diverse andre tilbud. Jarlsø Eiendom som er utbygger av Jarlsø, har etablert flott rekreasjonsområde for beboerne og besøkende - i tett samarbeid med Tønsberg kommune- blant annet tennisbane, utendørs treningsapparater, lekeapparater og en gangvei som forbinder øst- og vest. Det er også båthavn på Jarlsø - og med en svært populær og vakker skjærgård på utsiden.

Tomt
Fellestomt
Tomteareal foreligger ikke p.t. Tomten blir felles for Sameiet.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Leiligheten ligger i Husvik skolekrets.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Primærrom
Primærrom: 78 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Standard
Leveransebeskrivelse

Leveransebeskrivelse er hentet fra opplysninger fra utbygger Jarlsø Eiendom AS' sin leveransebeskrivelse for prosjektet Fjordparken samt tilvalg og beskrivelser fra selger. Det tas forbehold om avvik og/eller feil eller endringer. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.
Prosjektbeskrivelsen  beskriver hvilke materialer og arbeider som inngår i leveransen for leiligheten. Leveranser utføres i henhold til teknisk forskrift av 2017 (TEK17).

Prosjektet skal bestå av to bygg i fire leilighetsetasjer og kjeller.  Garasjeanlegg i kjeller med heis og trapp til hver etasje.

BYGNINGENE: Bygningene utføres med plass-støpt bærekonstruksjon i betong alternativt betongelementer. Fasader blir kledd med teglstein og delvis treverk. Innvendige vegger blir i tre eller stål stenderverk kledd med gipsplater.

TERRASSE/BALKONGER: Terrassedekke utføres med tremmegulv. De fleste hovedterrassene leveres med innglassing (enkeltglass uisolert). Rekkverk leveres med glassflater og aluminium. Forbehold om at det kan tilkomme bærende søyler på terrasser/balkonger etter detaljprosjektering.

INNVENDIG STANDARD

GULV: Som standard leveres enstavs parkett. På baderom og wc vil det bli lagt fliser på gulv og vegg.

VEGGER:

Vegger blir malt

TAK/HIMLINGER OG TAKLISTER: Tak leveres i sparklet og malt betong med synlige V-fuger.

I gang og bad blir taket nedforet, med innfelte LED-spotter. God takhøyde i hoveddel av stue, lavere i øvrige rom for fremføring av tekniske installasjoner. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak sjakter, innkassinger, og helt eller delvis nedforede platehimlinger. Listverk blir malt eller leveres ferdigmalt.

KJØKKEN: Kjøkken blir levert med komplett innredning inklusive komfyr, induksjonstopp, kombiskap med kjøl/frys, oppvaskmaskin og ventilator. LED-dimmbare spotter under overskap. De største leilighetene får ventilator med kullfilter integrert i platetopp. Andre kjøkken får ventilator i overskap.

BAD: På bad leveres dusj, baderomsinnredning og servant med ettgreps blandebatteri og garnityr. Vegger og gulv blir flislagt, gulv får varmekabler. Vegghengt toalett. Belysningen er downlights i tak. I mindre bad leveres innredning med servant og toalett, de fleste også med dusj. Vannfordelingsskap for tappevann og gulvarmefordelinger er ikke endelig plassert, men vil fortrinnsvis plasseres i bod, garderobe eller bad.

GARDEROBE: Det leveres garderobe i gang/hall. Selger leverer følgende garderobeskap:

INNVENDIGE DØRER: Som standard leveres hvite Swedoor Unique dører eller lignende.

VINDUER/BALKONGDØRER: Bygget utføres med aluminiumbelagte trevinduer og balkongdører.

GULVLISTER/GERIKTER: Det leveres malt eller lakkert listverk til gulv. Gerikter og eventuelt taklister leveres i neopren eller lignende.

HOVEDINNGANGSDØR TIL LEILIGHET: Det leveres brann/lyddør i henhold til krav som inngangsdør.

VENTILASJON:  Balansert boligventilasjon.

ELEKTRISK: Alle framføringer utføres skjult i vegger og tak så langt det er mulig. Det vil bli downlight belysning i bad/entré i form av innfelte spotter. Det leveres takpunkter i øvrige rom.

Belysning leveres i bod og på terrasse. Sikringsskap plasseres enten i bod, gang eller i garderobe i leiligheten. Elektropunkter leveres og plasseres i henhold til NEK 400 for bolig.

OPPVARMING OG VARMTVANN: Leilighetene blir oppvarmet med vannbåren gulvvarme. Våtrom leveres med elektrisk gulvvarme.

TV/TELEFON: Leilighetene leveres med et telefonuttak og en-to uttak til TV/bredbånd. Bredbånd ligger ferdig koblet til leilighetene. Kjøper betaler selv tilknytnings- og abonnementsavgifter.

PORTTELEFONI: Det monteres porttelefon med døråpner i hver leilighet. Hovedinngangspartiet får ringetablå med callinganlegg til leilighetene.

RENOVASJON: Det vil bli etablert delvis nedgravd utvendig avfallssystem for kildesortering etter retningslinjene for Tønsberg kommune

TEGNINGER AV TEKNISKE ANLEGG: Fremføringer til disse blir ikke inntegnet på prospekttegningene. Endelig plassering bestemmes av hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Det tas forbehold om endringer på plantegninger for fremføring av sjakter for ventilasjonsanlegg, elektriske føringer og innkassing av avløp osv.

SE forøvrig vedlagt oversikt over selgers tilvalg som medfølger.

FELLESAREALER

INNGANGSPARTI: Hovedinngangspartiet blir flislagt og får innvendige trapper og heis til leilighetene. I gangene i etasjene oppover legges det vedlikeholdsvennlig teppe.

HEIS: Heis fra garasjeanlegg til alle etasjer. Heisen blir dimensjonert etter gjeldende krav.

TRAPPER/TRAPPEROM: Trapper i betong blir hovedsakelig belagt med fliser og ellers malt.

GARASJEPLAN: Garasjeanlegget får fjernstyrt rulleport i aluminium. Laveste høyde i garasjen er cirka 205 cm.

GARASJEPLASS OG BOD: Det medfølger en stk. sportsbod og en stk. parkeringsplass i parkeringskjeller. Det blir mulighet for å kjøpe ekstra garasjeplass etter tilgjengelighet. El-bil ladestasjon vil ikke leveres av selger.

Det tas forbehold om tilstrekkelig kapasitet på strømnettet i bygningen.

Utbygger Jarlsø Eiendom AS forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan organisering av parkeringsanlegget, uteareal utenfor boliger i 1. etasje og bodene vil bli. Dette kan bli søkt organisert som tilleggsdel(er) til Kjøpers boligseksjon, skilles ut som en egen eiendom, eller bli lagt som fellesareal med vedtektsfestet bruksrett.

SYKKELPARKERING: Det blir både etablert sykkelparkering ute og avsatt plass i garasjen.

UTEOMRÅDER: Området får attraktive grøntområder og beplantning.

UTENDØRS BELYSNING: Det blir felles utelys ved innkjøringer, interne veier, inngangspartier og på fasade. Hver leilighet får egen belysning på terrasse og balkong.

BRANNVERN: Det installeres sentralanlegg for brannvarsling i byggene, med detektorer og meldeanlegg i alle leiligheter. Det leveres brannslukkeapparater.

SPESIELLE OPPLYSNINGER OG FORBEHOLD

VEGGTYKKELSER: Prospekttegningene baserer seg på arkitektens første tegninger før ferdig detaljprosjektering. Derfor må det tas forbehold om at veggtykkelser kan bli endret for å tilpasses nødvendige fremføringer av tekniske anlegg, isolasjonsevne og bæringer.

TEGNINGER: Tegningene i prospektet er veiledende. Innervegger som er tegnet med hel strek inngår i leveransen, stiplede streker viser vegger som ikke er inkludert i prisen. Gråfarget innredning på plantegninger viser møbleringsmuligheter, og leveres ikke.

UTEANLEGG: Uteanlegg blir ferdigstilt så fort årstiden tillater det. Dette kan bli etter overtakelse. Utbygger Jarlsø Eiendom AS har ansvaret for dette.

OFFENTLIGE PÅLEGG: Selger tar forbehold om endringer grunnet offentlige pålegg som ikke er kjent på salgstidspunktet.

AREALER: Leilighetene og balkongene er målt på tegning og mindre avvik kan forekomme.

se www.jarlsoe.no samt vedlagt salgsoppgave for prosjektet for ytterligere informasjon.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Før boligen kan overtas av kjøper skal det foreligge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Midlertidig brukstillatelse/ferdigattest besørges av utbygger (Selger i den kontrakten kjøper trer inn i). Kjøper har ingen plikt til å overta boligen eller innbetale oppgjør for boligen, før boligen er klar til overtakelse og det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Det er ikke tillatt å ta en bolig i bruk uten at det minimum foreligger midlertidig brukstillatelse

Kommunale avgifter
Kr. 17 000 pr. år Beløpet er ett anslag basert på standard priser for bolig over 71 m2 i Tønsberg kommune i 2024. Det tas forbehold om endringer basert på valg av felles renovasjonsløsninger, vannmåler og andre forhold som er utenfor Selgers kontroll.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Sameiet
Heimtun &Bryn  er valgt som forretningsfører for Eierseksjonssameiet.
Selger har rett til å inngå avtaler på vegne av eierseksjonssameiet før overtagelse for kabel-tv og data.

Det vil bli opprettet eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 16. juni 2017 nr. 65.
Fremtidig eier plikter å være medlem av eierseksjonssameiet.  Som seksjonseier i et seksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boligseksjon. Eneretten omfatter også balkong/terrasse og/eller privat uteareal.
Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal.
Seksjonseierne har full råderett over sine seksjoner og seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner.

Det gjøres oppmerksom på at sameiet i sine vedtekter må sikre at parkeringsplasser som i vedtak etter plan- og bygningsloven er krevet opparbeidet til bruk av personer med nedsatt funksjonsevne, gjøres tilgjengelige for disse. Dette kan sikres ved at det i vedtektene inntas en "bytterett " eller lignende ordning. En seksjonseier med nedsatt funksjonsevne som disponerer en parkeringsplass i sameiet, kan kreve at styret pålegger en seksjonseier uten behov for en tilrettelagt plass å bytte parkeringsplass. En slik bytterett ell. vil gjelde uavhengig av eierforhold til parkeringsplassene.

Det er ikke avgjort hvordan rettighetene til parkeringsplass og boder skal sikres. Organiseringen vil enten fremgå av vedtektene og/ eller annen dokumentasjon og/eller ved tinglysning av rettighetene, og alternativt fremgå av seksjoneringsbegjæringen.
For øvrig gjelder lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.
Det vil bli avhold konstituerende sameiermøte der det velges et styre som vil representere sameiet.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Utleie
Hele eller deler av boligen kan fritt leies ut. Lov om eierseksjon gjelder. Vedtekter kan begrense korttidsutleie.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen vil ha adkomst fra offentlig vei.
Eiendommen blir tilkoblet offentlig vann og avløp. Det vil være sameiets felles ansvar å vedlikeholde ledningsanlegget.

Overtagelse
Ved kjøp av en kontraktsposisjon trer kjøper inn i avtalen som selger (kjøper1) har gjort med utbygger/entreprenør om rett til fast eiendom med bolig under oppføring. Overtakelse av boligen reguleres av den kontrakten kjøper trer inn i.

Forventet ferdigstillelse er 2.kvartal 2024. Dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindende og utløser ikke dagmulkt. Senest 10 uker før ferdigstillelse av boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato.  Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 6 550 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 202,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 11 820,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 473 400,-))
kr 37 500,- (Transportgebyr)
--------------------------------------------------------
kr 50 522,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 600 522,- (Totalpris inkl omkostninger)

Betalingsbetingelser
Selger (kjøper 1) har innbetalt et forskudd stort kr. 625 000,- til utbygger i henhold til den opprinnelige kontrakten. Merverdien, eventuelt transportgebyr og et beløp tilsvarende forskuddet skal innbetales til EIE eiendomsmegling Tønsberg sin klientkonto ved kontraktsinngåelse.
 
Kjøper av kontraktsposisjonen gjøres oppmerksom på at et beløp tilsvarende forskuddet vil utbetales til selger (kjøper 1) så snart utbygger har fått melding om at kontrakten er transportert. En slik utbetaling til selger forutsetter at utbygger har stilt garanti etter bustadoppføringsloven § 47 og har instruksjonsretten over beløpet. Ved slik utbetaling til selger (kjøper 1) overtar kjøper rettighetene knyttet til forskuddsbeløpet som selger (kjøper 1) har betalt til utbygger (selger).

Merverdien og transportgebyret vil bero på meglers klientkonto inntil kjøper får hjemmel til boligen. Når kjøper har fått hjemmel til boligen vil merverdien og transportgebyret bli utbetalt til selger (kjøper 1). Opptjente renter på merverdien tilfaller kjøper av kontrakten.

Den resterende del av kjøpesummen (kjøpesum for bolig i hht. opprinnelig kjøpekontrakt, eventuelle tilvalg og omkostninger) skal innbetales ved overtakelse av boligen, jf. bestemmelsene i kontrakten som transporteres. Oppgjør for kjøp av boligen gjennomføres av

Det er stilt entreprenørgaranti i tråd med bustadoppføringsloven § 12 beregnet av opprinnelig kjøpesum. Det blir ikke stilt ny garanti beregnet av merverdien.

Dersom kjøper 2 er forbruker, faller plikten til å betale merverdien bort dersom entreprenøren ikke ferdigstiller boligen, jf. Avhendingsloven §1-1 fjerde ledd. Kjøper 1 har likevel ikke noe ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra selgers side, og kjøper plikter å betale hele merverdien i disse tilfellene. Dette gjelder selv om mangler/forsinkelser er vesentlig og gir kjøper 2 rett til å heve kontrakten med selger.

Garanti
Det er stilt entreprenørgaranti i tråd med bustadoppføringsloven § 12 beregnet av opprinnelig kjøpesum. Det blir ikke stilt ny garanti beregnet av merverdien. Frem til overtakelse skal garantien være på 3 % av vederlaget. Fra overtakelse og frem til 5 år etter overtakelse skal garantien dekke en sum som svarer til 5 % av vederlaget i opprinnelig kjøpekontrakt (kjøpekontrakt mellom utbygger og kjøper 1).

Utbygger har stilt garanti etter bustadoppføringsloven § 47 for forskudd.

Oppdragsnummer
67-23-0248

Eier
Andreas Rojahn Sunde

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form.

Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Prisantydningen som er oppgitt består av kjøpesum for boligen inkludert eventuelle tilvalg som kjøper 1 har bestilt hos utbygger (i hht. opprinnelig kontrakt), og kjøpesum for selve kontakten (merverdi). Merverdi til selger, kr 600 000,- er prisantydning for kjøp av kontrakten, og det er denne som er utgangspunkt for budgivingen.

Lovanvendelse
Avtalen mellom kjøper 1 (selger av kontraktsposisjon) og kjøper 2 (ny kjøper), blir regulert av avhendings- og kjøpsloven. Den underliggende kontrakten som kjøper 2 trer inn i, blir regulert av bustadoppføringsloven.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
EIE Tønsberg
Org. nr: 955607171
Nedre Langgate 19
3126 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler Matias Wahl Rostad

Saksbehandlere
Matias Wahl Rostad
EIE Tønsberg
Daglig leder / Eiendomsmegler
Mob: 40 06 36 73 / E-post: mwr@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Jarlsøveien 64
For mer om objektet
Jarlsøveien 64

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: