Bilde 1 av Movollen 28Bilde 2 av Movollen 28
Digital salgsoppgave
Movollen 28

7091 Tiller • Trondheim kommune

Prisantydning

kr 10 500 000

Omkostninger: kr 278 750Totalpris: kr 10 778 750
Eksklusiv funkisbolig fra 2020, med carport, høy standard & stor terrasse. 2 stuer, 3 bad & 5 soverom. Barnevennlig!
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
213 m²
Bruksareal (BRA)
226 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
13 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
69 m²
Kommunale avgifter
kr 3 637 / Mnd
Prisantydning
kr 10 500 000
Omkostninger
kr 278 750
Totalpris
kr 10 778 750
Byggeår
2020
Tomt
Eiet tomt 432 m²
Oppdragsnummer
133240071
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 10 500 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 500 000,-)kr 262 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 10 778 750
Eiendom
Movollen 28, 7091 Tiller

Matrikkel
Gnr. 324 Bnr. 171 i Trondheim kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 226 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 213 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 13 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 69 kvm

Areal
Primærrom: 213 kvm, Bruksareal: 226 kvm, BRA-i: 213 kvm , BRA-e: 13 kvm , TBA: 69 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
2020

Tomt
Eiet tomt 432 kvm

Prisantydning
10 500 000

Tilstandsrapport
Tilstandsrapporten fra takstmann er bygd opp slik at det er flere sjekkpunkter på hvert rom. Alle sjekkpunktene blir klassifisert med en egen tilstandsgrad. Denne boligen har TG1 på de fleste bygningsdeler. Se Sjekkpunktene som har fått TG 2 er listet opp nedenfor.

Følgende byggedeler er tildelt TG2:

Bad 1.etasje:
- Fallforhold (gulv): Fallforhold utenfor sluksonen vurderes til å ikke være tilstrekkelig for å lede eventuelt lekkasjevann til sluk. Ved en eventuell lekkasje er det fare for at vann kan renne ut i tilliggende arealer og forårsaker skader.

Vaskerom
- Fallforhold (gulv): Fallforhold utenfor sluksonen vurderes til å ikke være tilstrekkelig for å lede eventuelt lekkasjevann til sluk. Ved en eventuell lekkasje er det fare for at vann kan renne ut i tilliggende arealer og forårsaker skader.

Bad 2.etasje øst:
- Ventilasjon: Tilluftsspalte er ikke etablert. Forholdet fører til redusert ventilering av rommet når døren er lukket.
. Fallforhold (gulv): Fallforhold utenfor sluksonen vurderes til å ikke være tilstrekkelig for å lede eventuelt lekkasjevann til sluk. Ved en eventuell lekkasje er det fare for at vann kan renne ut i tilliggende arealer og forårsaker skader.

Bad 2.etasje vest:
- Fallforhold (gulv): Fallforhold utenfor sluksonen vurderes til å ikke være tilstrekkelig for å lede eventuelt lekkasjevann til sluk. Ved en eventuell lekkasje er det fare for at vann kan renne ut i tilliggende arealer og forårsaker skader.

Se også Tilstandsrapporten vedlagt salgsoppgave. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 10 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 262 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 500 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 263 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 10 763 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 10 778 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 43 640 pr. år kr. 10 910,- Termin nr. 1 av 4 i 2024 (gjelder januar, februar og mars).

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter. Det tas forbehold om at det kan forekomme feil.

Eier
Ketil Jenssen Hammernes Trude Jenssen Hammernes

Beskrivelse
Hall:
Et inntrukket inngangsparti ønsker velkommen, utstyrt med belysning, ringeklokke og sikkerhetslås. Ytterdøren har glassfelter, og vel inne møtes man av en flott hall der man får en god smakebit på hva det eksklusive huset har å by på. Åpen himling, store, grå gulvfliser og en stilig trapp med glassrekkverk spiller hovedrollene.

Veggene er malt i sort og en delikat grånyanse, og hallen har downlights og vannbåren gulvvarme. Yttertøyet ryddes enkelt bort i en stor og plassbygget skyvedørsgarderobe med speilfronter og sort innramming. Om ønskelig er det god plass til ytterligere garderobeløsninger, og inn til stuen har hallen en glassdør.

Stue og spisestue:
Innenfor hallen danner stuen og kjøkkenet et virkelig flott allrom, med klart avdelte soner og svært gode lysforhold via store vinduer i tre himmelretninger. Sammen med alt lyset gir ekstra takhøyde en herlig og luftig atmosfære i rommet.

Dagslyset suppleres ypperlig av integrerte lyslister og downlights rundt store deler av himlingen. En glassdør fører ut til den store terrassen, og om sommeren er det deilig å trekke ut for både avslapning og middager i varmen. På stuegulvet er det lagt nydelig 1-stavs parkett med varme, mens veggflatene er malt i en dus og trendy beigetone.

Stuen er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med langbord utenfor kjøkkenet. Her kan man enkelt invitere gjester over på store middager med god mat og drikke. I en noe adskilt del har stuen plass til en tv-krok med stor sofagruppe.

Kjøkken:
Et påkostet og toppmoderne kjøkken ligger i en klart avgrenset sone, slik at det blir en fin balanse mellom sosial matlaging og skjermet arbeidsplass. Det er direkte utgang til terrassen, utmerket for både morgenkaffen og sosiale grillmiddager. Hoveddelen er oppført i en funksjonell L-form med god arbeidsflyt, koselig sittebenk for rolige morgenstunder og store høyskap langs den ene veggen - helt opp til taket.

Innredningen fra Aubo har sorte, glatte fronter og matchende benkeplate av laminat med nedfelt oppvaskkum. Som samlingspunkt er det etablert en flott øy med integrert benkeventilator, perfekt til måltider og gode samtaler, men også for lekselesing mens middagen tilberedes.

For et luftigere uttrykk er overskap droppet til fordel for åpne flater og hyller, men det er likevel rikelig med både skap- og benkeplass på kjøkkenet. Over deler av benken er det montert et speil og en lyslist, og downlights i taket tilfører ekstra lys til arbeidsflatene. Hvitevarene er integrert i innredningen, bestående av platetopp, to stekeovner i høyskap, kjøleskap, eget fryseskap og oppvaskmaskin.

Loftstue:
Utenfor soverommene i andre etasje har boligen en lekker stue med downlights og egen balkong - et ekstra oppholdsrom for lek, vennebesøk og avslapning. Stilen er lik den presentert i stuen nede; 1-stavs parkett og beige veggflater. Det er plass til både kontorkrok og sofagruppe, og rommet er perfekt hvis man ønsker å trekke seg tilbake for litt egentid med en god bok eller film.

Bad/wc/vaskerom:
Planløsningen byr på to bad i andre etasje, samt et bad og et eget vaskerom i første etasje. Dagene får en god start på det lekre badet nede, der store, grå gulvfliser kombineres med beige flater og matchende fliser på veggene.

Her er det høyt under taket, og badet er innredet med gulvvarme, downlights og vegghengt toalett. Et dusjhjørne har slukrenne, sort regnfallsdusj og innfellbare dører. Den øvrige innredningen består av servant med sorte skuffer og et stilig, rundt speil med integrert belysning. Fra badet er det videre adkomst til et vaskerom for enklere hverdager.

Bad 2:
Oppe har badet mot øst god størrelse og et stilrent uttrykk med store, hvite gulvfliser i marmormønster. Veggene er kledd med gråmalte flater og samme type fliser som gulvet. Det er gulvvarme, downlights og vegghengt toalett, og badet har et stort dusjhjørne med glassvegg og dobbel regnfallsdusj i sort utførelse.

På badet er det dobbelt høyskap og dobbel servant med sorte skuffer, plassert under et speil som har integrert belysning og høyttaler med bluetooth tilkobling. Skapene gir god plass til oppbevaring av håndklær og hygieneartikler.

Bad 3:
Det andre badet oppe er delikat innredet med store, lysegrå fliser på gulvet og i dusjsonen. Veggene er ellers kledd med hvitmalte flater, og badet har gulvvarme, downlights og vegghengt toalett. Et dusjhjørne er utstyrt med sort regnfallsdusj og innfellbare dører. Baderomsinnredningen består av servant med sorte skuffer og samme stilige speil som det andre badet i etasjen.

Vaskerom:
Vaskerommet har gråmalte veggflater og store, grå gulvfliser med varme. Det er montert en praktisk innredning i sort, med arbeidsbenk i tillegg til både over- og underskap. Integrert i innredningen er det opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

Soverom og garderobe:
Boligen har fem stilfulle soverom, fordelt med ett i første etasje og fire sammen i andre etasje. Hele fem soverom gir mange valgmuligheter til familien, og rommet nede benyttes i dag som en ekstra tv-stue for filmkvelder og påfyll av energi. Alle soverommene er innredet med 1-stavs parkett, tidsriktige farger og downlights i himlingen.

I flere av rommene er tak og vegger malt i samme nyanse, noe som bidrar til en lun og avslappende atmosfære. Hovedsoverommet oppe har god plass til dobbeltseng og ligger i suiteløsning med et flott walk-in closet. Garderoben er innredet med hyller, skuffer og stenger for oppheng. Ekstra lagringsplass finnes i to utvendige boder på tilsammen ca. 13 kvm.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Parkering
Det er parkering i en carport på ca. 17 kvm, med bod i bakkant og en Easee elbillader installert i 2022. Boden har dør til og carporten har gjennomgang til den store terrassen. I tillegg er det gode muligheter for parkering på en gruset gårdsplass foran carporten og inngangen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Funkisboligen ligger i et trygt, attraktivt og barnevennlig boligområde på Tiller i Trondheim kommune. Stedet er meget sentralt og har en rekke fasiliteter og gode servicetilbud. Tillerparken ligger kun 4 min unna til fots, med lekeplass, i tillegg til muligheter for basket, sandvolleyball og andre ballspill.

Tiller IL har et bredt og aktivt idrettsmiljø med god idrettskultur og fine fasiliteter. Her er det blant annet satsing innen ski, fotball, håndball, ishockey og skyting. Det er kort gange til lekeplass og kunstgressbane ved Tonstad skole.

Det er gangavstand til idylliske Tillerskogen der populære turløyper og flott lysløype byr på gode rekreasjonsmuligheter til fots og sykkel, eller på ski i vintersesongen. Nidelva renner også gjennom nærområdet, noe som gir gode muligheter for ørret- og røyefiske.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på Bunnpris, Rema 1000, Coop Extra, Kiwi og Meny. City Syd ligger i gangavstand. Senteret er Midt-Norges største kjøpesenter og her finner du bl.a. apotek, vinmonopol og flere spisesteder. Ved kjøpesenteret ligger også store varehus som XXL, Elkjøp og Plantasjen. I tillegg ligger Trondheim sentrum godt innenfor rekkevidde - med alle sine tilbud og fasiliteter.

Kollektivtilbudet i området består av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Ingeborg Ofstads veg, som ligger ca. 3 min unna. Det er ellers ca. 13 min på sykkelsete til Heimdal stasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Heimdal, 13 min til Trondheim sentrum, 16 min til Melhus,  35 min til Stjørdal og 35 min til Trondheim lufthavn.

Fra boligen er det ca. 16 minutters gange til Tonstad barne- og ungdomsskole. Tiller videregående skole ligger ca. 1,6 kilometer unna boligen. Det finnes flere barnehager i nærområdet, hvor Tiller er den nærmeste - kun 5 min fra huset.

Tomt
Området er stille og rolig, men likevel sentralt, med kort vei til alle fasiliteter. Til barnas store glede er det umiddelbar nærhet til Tillerparken med ballspill og fin lekeplass. Funkisboligen ligger på en tilnærmet flat tomt, opparbeidet med gressplen og frittstående redskapsbod. Foran carporten og inngangen finner man en gruset gårdsplass med gode muligheter for parkering.

Både inne og ute er alle detaljer som stikk, brytere og karmer holdt i sort - stilrent og gjennomført. Fra stuen og kjøkkenet er det utgang til en sydvendt og delvis overbygget terrasse på ca. 63 kvm, med pergola og levegger av tre. Veggene skaper en lun og usjenert krok, skjermet fra vind og innsyn. Den herlige terrassen er ellers utstyrt med belysning, stikkontakt og uttrekkbar skjermvegg.

Uteplassen innredes enkelt i ulike soner, og innbyr til både stille stunder og lange, sosiale kvelder. Sommerdagene kan også nytes på en sydvendt balkong utenfor loftstuen. Balkongen er overbygd med trendy spiletak, og mørke glassflater langs rekkverket understreker det moderne uttrykket. Det er montert utestikk og belysning, og balkongen måler ca. 6 kvm.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
Enebolig over 2 etasjer bestående av:
1. etasje: Gang, bad, soverom, vaskerom, spisestue, stue og kjøkken.
2. etasje: Gang, fire soverom, omkledningsrom, to bad og loftstue.
Utgang fra loftstue til balkong.
Utgang fra kjøkken og stue til terrasse.

Byggemåte
Boligbygg oppført i 2020. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med liggende trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Flatt tak (ikke besiktiget). Entrédør med sikkerhetslås og glassfelter. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og tre-lags glass.

Bruksareal
Bruksareal: 226 kvm

Boder
Det er to utvendige boder tilknyttet eiendommen. Den ene er oppmålt til 5 m2 og den andre til 8 m2.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 16.11.2020 som omhandler enebolig.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 16.03.2020. Disse samsvarer med dagens bruk av boligen, med unntatt av walk-in-closet i 2. etasje som i byggetegninge var WC.

Elektrisk anlegg
Det er foretatt en forenklet vurdering av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg. Det legges vekt på at den bygningssakyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og eiers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll.

Sikringsskap med automatsikringer plassert på vaskerom.
Boligen har hovedsakelig skjult elektrisk anlegg.

Følgende spørsmål er stilt til eier/selger:
Foreligger det eltilsynsrapport fra de siste fem år: Nei
Når ble det elektriske anlegget installert, eller siste gang totalt rehabilitert: 2020
Forekommer det at sikringer løses ut: Nei
Har det vært brann, branntilløp eller varmgang i anlegget: Nei
Finnes det kursfortegnelse, og er antallet sikringer i samsvar med denne: Ja
Har det vært utført egeninnsats eller ufaglært arbeid på det elektriske anlegget: Trekkt rør i samråd med elektriker og montert noen bokser. Ingen koblinger.
Fungerer hvitevarer som følger boligen som tiltenkt: Ja

Forenklet vurdering:
Er det synlige tegn til merker på kontakt (plugg) til varmtvannsbereder: Ikke relevant
Er det synlige tegn på varmeskader (termiske skader): Nei
Er det synlige tegn på utette kabelinnføringer i inntak og/eller sikringsskap: Nei

Oppvarming
Funkisboligen oppvarmes med vannbåren gulvvarme tilknyttet fjernvarme, i kombinasjon med elektrisk oppvarming via stedvis panelovner. Det er et balansert ventilasjonsanlegg i huset, og et sikringsskap med automatsikringer er plassert på vaskerommet. I 2022 ble det gjennomført enkelte oppgraderinger på det elektriske anlegget, og arbeidet inkluderte egen kurs til elbilladeren. På kjøkkenet er det installert komfyrvakt og automatisk vannstopper med fuktsensor.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 43 640 pr. år kr. 10 910,- Termin nr. 1 av 4 i 2024 (gjelder januar, februar og mars).

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter. Det tas forbehold om at det kan forekomme feil.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 2 313 438,- Som sekundærbolig Kr. 8 791 063,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Utdrag fra selgers Egenerklæringsskjema:

Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats. TR mur og flis. Nye bad og vaskerom 2020.

Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Ja. TR mur og flis. Nybygg av 3 bad og vaskerom 2020.

Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
Ja.  Boligmappe.

Er arbeidet byggemeldt?
Ja.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
Ja, kun faglært. Rørlegger 1. Nybygg 2020.

Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun av ufaglært / egeninnsats. Energilaft Oppdal AS og meg selv.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats. Skansen Elektro AS og meg selv.

Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Ja.  Eease.

Se også Egenerklæringsskjema vedlagt salgsoppgave. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med denne.

Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Andel i realsameie
2019/38589-1/200 OPPRETTELSE AV REALSAMEIE TINGLYST
09.01.2019 21:00
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:
KNR:5001 GNR:324 BNR:118 1/173

2014/292694-1/200 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST
09.04.2014
Bestemmelse om gjensidige rettigheter og plikter ifm vann/kloakkledning, elektriske kabler, felles anlegg. Reg. plan 20110067.
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/1354920-1/200 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST
13.11.2019 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA: Samtlige Hjemmelshavere
Lnr: 20017712
RETTIGHETSHAVER:Knr:5001 Gnr:324 Bnr:170
RETTIGHETSHAVER:Knr:5001 Gnr:324 Bnr:171
RETTIGHETSHAVER:Knr:5001 Gnr:324 Bnr:172
RETTIGHETSHAVER:Knr:5001 Gnr:324 Bnr:173
RETTIGHETSHAVER:Knr:5001 Gnr:324 Bnr:174
Gjensidig rett
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 5001-324/170, 5001-324/172, 5001-324/173, 5001-324/174 i eiendomsrett
2019/1354920-1/200 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST
13.11.2019 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA: Samtlige Hjemmelshavere
Lnr: 20017712
RETTIGHETSHAVER:Knr:5001 Gnr:324 Bnr:170
RETTIGHETSHAVER:Knr:5001 Gnr:324 Bnr:171
RETTIGHETSHAVER:Knr:5001 Gnr:324 Bnr:172
RETTIGHETSHAVER:Knr:5001 Gnr:324 Bnr:173
RETTIGHETSHAVER:Knr:5001 Gnr:324 Bnr:174
Gjensidig rett
Gjelder denne registerenheten med flere


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig etter reguleringsplan  r20110067. Navnet på reguleringsplanen er Sjetnan nedre Gnr/bnr 324/54 m.fl (23.5.2013).
Eiendommen er i kommuneplanens arealdel 2012-2024 avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 10 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 262 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 500 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 263 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 10 763 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 10 778 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon 0,48% - (forutsatt salgssum: 10 500 000,-) (Kr.50 400)

Tilrettelegging (Kr.19 900)

Visningshonorar (Kr.2 990)

Foto (Kr. 5 000)

Markedspakke (Kr. 23 400)

Interiørveileder (Kr. 3 000)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
133-24-0071

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Nidaros- Eiendomsmegling Sentrum AS
EIE Trondheim sentrum
Org. nr: 831699132
Nedre Bakklandet 58 C
7014 Trondheim
Tlf:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Daniel Lanto

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Movollen 28
For mer om objektet
Movollen 28

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: