Bilde 1 av Bekkesvevegen 53 A-CBilde 2 av Bekkesvevegen 53 A-C
Digital salgsoppgave • Prosjekt
Bekkesvevegen 53 A-C

2315 Hamar • Hamar kommune

Prisantydning i prosjekt

kr 8 990 000 - 12 690 000

Arealer: 148 - 225 m²Antall enheter: 3 (0 solgt)Byggeår: 0
HAMAR/BEKKESVEA - 3 stilige eneboliger tilrettelagt for herlig bokvalitet, med smarte løsninger og lekre materialvalg.
Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveSe alle enheter i prosjektet
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 - 3 soverom
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
22229022
card-default

Trude Stina Hval Ekeberg

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Trude

Se alle prosjektenhetene i tabellen lenger ned på siden.

Nøkkelinformasjon
EIE har gleden av å presentere tre prosjekterte, tiltalende eneboliger med attraktiv beliggenhet i Hamar! Boligene vil ligge sentralt til på Bekkesvea med gangavstand til alt du trenger i hverdagen med skoler, barnehager, dagligvarebutikker og sentrumskjernen i Hamar. Området er barnevennlig og det er flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet.

Her er det lagt nøye vekt på bokvalitet og boligene får stilfult design, gode materialvalg og lekre løsninger. Boligene bygges etter TEK 2017 som sørger for at boligene blir meget energivennlige.

Boligene bygges med tre forskjellige utforminger, så her burde det være noe for enhver smak. Felles for boligene er at de får store vindusflater og herlige utplasser med gode solforhold. Verdt å nevne er også at de fleste gulv får varmekabler, det blir utstrakt bruk av downlights, og vinduene blir soldempende og selvrensende.

Hver av boligene får også tilhørende garasje med direkte adkomst til boligens 1. etasje. Her ligger alt til rette for at du kan flytte inn i ditt nye og lettstelte hjem.

For fullstendig informasjon og dokumentasjon vises det til salgsoppgaven med vedlegg. Ta kontakt med megler for å avtale presentasjonsmøte.

Hovedoppdragsnummer
22-22-9022

Eiendom
Bekkesvevegen 53 A-C, 2315 Hamar

Matrikkel
Tomtene for hver av boligene er fradelt og har fått Gnr. 1
Bnr. 2078, 7688 og 7689 i Hamar kommune.

Boligtype
Eneboliger

Eierform
Selveier

Ferdigstillelse
Bygging er allerede igangsatt (gjelder bolig 1 og 3), men ferdigstillelse vil avhenge av tidspunkt for salg. Bolig 2 vil bli igangsatt ved salg. Uteareal ferdigstilles først når alle boligene er solgt/overlevert. Konferer megler ved spørsmål.

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Trude Stina Hval Ekeberg

Selger/Utbygger
Designbygg AS v. Tom Sørum

Hjemmelshaver
Designbygg AS

Priser fra - til
Priser fra 8 990 000 - til 12 690 000 (fastpris)

Bolig 1: Kr. 12 690 000,- + omkostninger.
Bolig 2: Kr. 8 990 000,- + omkostninger.
Bolig 3: Kr. 11 990 000,- + omkostninger.

Omkostninger:
Dokumentavgift (avgiftgrunnlag kr. 2 000 000,-) kr. 50 000,-
Tingl.gebyr pantedokument kr. 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr. 585,-
Pantattest kjøper kr. 200,-

Totale omkostninger pr. bolig kr. 51 370,-.

Arealer
BRA-i:148,80 kvm  - 225,60 kvm , TBA: 26,30 kvm  - 31,20 kvm

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er ikke fastsatt. Eiendomsskatten blir fakturert direkte fra Hamar kommune. Se mer under punktet kommunale avgifter.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter er ikke satt. Beløp som vil inngå i kommunale avgifter er eiendomsskatt, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr samt vann- og avløpsgebyr. Eiendomsskatten vil utgjøre 4 promille av boligens skattegrunnlag. Renovasjonsavgiften vil avhenge av hvilke type beholdere boligen har. Feie- og tilsynsgebyr vil utgjøre kr. 775,- (feiing av ett pipeløp årlig) og kr. 405,- for tilsyn. Vann og avløp betales etter forbruk med kr. 44,31,- pr. m3 for vann og ca. kr. 53,82,- pr. m3 for kloakk. I tillegg påløper abonnementsgebyr på vann kr. 1008,5,- og på avløp kr. 1511,-

Beløpene er hentet fra prislisten til Hamar kommune 23.01.2024.

I Hamar kommune faktureres kommunale avgifter vanligvis 4 ganger pr. år. Det kan søkes om månedlig fakturering

Energimerke
Energimerking av boligen skal utføres av selger og vil foreligge ved overtagelse.

Innhold
Areal og fordeling:
Bekkesvevegen 53A (Bolig 1):
Totalt: 200,2 kvm BRA / 200,2 kvm BRA-i
1. etasje: 111,7 kvm BRA / 111,7 kvm BRA-i
2. etasje: 88,5 kvm BRA / 88,5 kvm BRA-i

Følgende areal i boligen:
1. etasje: Gang, bad, vaskerom, TV-stue, to soverom, bod/teknisk rom. dobbelgarasje og sportsbod.
2. etasje: Stue/kjøkken, bad, WC, soverom, matbod og garderobe.

I tillegg er det 31,2 kvm med åpent areal (takoverbygd veranda).

Bekkesvegen 53C (Bolig 2):
Totalt: 148,8 kvm BRA / 148,8 kvm BRA-i
1. etasje: 84,9 kvm BRA / 84,9 kvm BRA-i
2. etasje: 63,9 kvm BRA / 63,9 kvm BRA-i

Følgende areal i boligen:
1. etasje: To soverom, bad, gang, trapperom, dobbelgarasje og sportsbod.
2. etasje: Stue/kjøkken, soverom og bad.

I tillegg er det 26,3 kvm med åpent areal (takoverbygd veranda).

Bekkesvegen 53B (Bolig 3):
Totalt: 225,6 kvm BRA / 225,6 kvm BRA-i
Kjeller: 76,8 kvm BRA / 76,8 kvm BRA-i
1. etasje: 84,9 kvm BRA / 84,9 kvm BRA-i
2. etasje: 63,9 kvm BRA / 63,9 kvm BRA-i

Følgende areal i boligen:
Kjeller: Vaskerom, WC, gang, to boder, disponibelt rom og teknisk rom.
1. etasje: To soverom, bad, gang, trapperom, dobbelgarasje og sportsbod.
2. etasje: Stue/kjøkken, soverom, bad og garderobe.

I tillegg er det 26,3 kvm med åpent areal (takoverbygd veranda).

Ovennevnte arealer er hentet fra tegninger datert 17.01.2024, samt opplysninger fra utbygger/arkitekt. Arealene er inklusive innvendige vegger.

Beliggenhet
Eiendommene har en attraktiv beliggenhet i et rolig og veletablert område på Bekkesvea. Området passer godt for mennesker i alle livssituasjoner. For de yngste er det kort avstand til barnehager, skoler og idrettsanlegg. Ellers er det matbutikker, Storhamarsenteret med diverse forretninger og Maxi storsenter i gangavstand fra eiendommene. Også kort avstand til blant annet Furuberget som byr på flotte tur- og rekreasjonsmuligheter for hele familien. Her er det turstier i sommerhalvåret og lysløype på vinteren. Godt med fritidstilbud i nærområdet med Ankerskogen svømmehall som har helse og velværeavdeling, samt tennisbaner. Ankerskogen har også opplyste turstier, skiløyper, skøytebane, akebakke og frisbeegolfbane.

Det er ca. 2 km til Hamar sentrum. Bybussen tar deg enkelt til byen og hjem igjen med bussholdeplass rett ved. I sentrum finner du alt av servicefunksjoner, et riktig kulturtilbud og fine turmuligheter langs Mjøsa. Flere koselige kaféer og restauranter som Larsen hvor du får god kaffe, koselig atmosfære samt interiør- delikatessevarer og klær, ellers har man Royal India med indisk mat, samt Nagomi med nydelig sushi og italienske Il Teatro i Victoriakvartalet. Hamar kulturhus med kino, bibliotek og forestillinger ligger også i sentrum.
I kulturhuset er det et godt tilbud av aktiviteter for både liten og stor, med blant annet diverse konserter og øvingslokaler for kulturskolen. I Hamar sentrum ligger også skysstasjon med bussforbindelser til distriktet og tog med meget gode forbindelser til Gardermoen og Oslo.

Tomt
Bekkesvegen 53A (Bolig 1): 568 kvm
Bekkesvevegen 53C (Bolig 2): 452 kvm
Bekkesvevegen 53B (Bolig 3): 416 kvm

Tomtestørrelse/-areal er hentet fra digitalt kartverk. Det gjøres oppmerksom på at denne type kart kan være noe upresise og at man dermed kan få avvik ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet arealsvikt, jfr. avhendingslovas § 3-3, kan derfor ikke påberopes.

Utomhusarealet leveres iht til situasjonsplan vedlagt salgsoppgaven. Uteplasser og inngangsparti leveres i pusset betong. Plenarealer leveres med ferdigplen. Utearealer ferdigstilles først når alle boliger er ferdig og overlevert.

Leveransebeskrivelse
EIE har gleden av å presentere tre prosjekterte, innbydende eneboliger med attraktiv beliggenhet i Hamar! Boligene vil ligge sentralt til på Bekkesvea med gangavstand til alt du trenger i hverdagen med skoler, barnehager, dagligvarebutikker og sentrumskjernen i Hamar.

Her er det lagt nøye vekt på bokvalitet og boligene får stilfult design, gode materialvalg og lekre løsninger. Boligene bygges etter TEK 2017 som sørger for at boligene blir meget energivennlige.

Boligene bygges med tre forskjellige utforminger, så her burde det være noe for enhver smak. Felles for boligene er at de får store vindusflater og herlige utplasser med gode solforhold. Verdt å nevne er også at de fleste gulv får varmekabler, det blir utstrakt bruk av downlights og vinduene blir soldempende og selvrensende.

Hver av boligene får også tilhørende garasje med direkte adkomst til boligens 1. etasje. Her ligger alt til rette for at du kan flytte inn i ditt nye og lettstelte hjem.

Bolig 1 vil gå over to plan. Det vil bli adkomst inn til boligen via garasje inn til vaskerom eller entré. Garasjen får også sportsbod. I 1. etasje vil det bli hall, vaskerom, bod/teknsik rom, bad, to soverom og TV-stue. I 2. etasje blir det soverom med walk-in-closet og eget bad, ekstra toalettrom og stor åpen løsning mellom stue og kjøkken. Innenfor kjøkken blir det også praktisk matbod. Boligen får fine uteplasser i begge etasjer, og verandaen med adkomst fra stue/kjøkken er delvis overbygd.

Bolig 2 vil også gå over to plan. Det vil bli adkomst innt il boligen via garasje eller inngangsparti til gang og trapperom. Garasjen får sportsbod. 1. etasjen får to soverom og bad, i tillegg til gang og hall. 2. etasjen får åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til delvis overbygd veranda. Etasjen får også soverom og bad.

Bolig 3 har ganske lik utforming som bolig 2, men denne boligen har også kjeller - perfekt for deg som trenger ekstra plass. Det vil bli adkomst inn til boligen via garasje eller inngangsparti til gang og hall. Garasjen får sportsbod. 1. etasjen får to soverom og bad, i tillegg til gang og hall. 2. etasjen får åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til delvis overbygd veranda. Etasjen får også soverom med garderobe og bad. I kjelleren blir det praktisk vaskerom, ekstra toalettrom, teknisk rom og store bodrom.

Boligene blir levert med innervegger som bygges som lettvegger med isolasjon og gipsplatekledning. Disse males to strøk i fargen klassisk hvit 0500N. Overgangen mellom vegg/tak og vegg/vindusforing leveres uten listverk. Himlinger får giplsplater som sparkles og males med NCS S0500N. Gulv blir 1-stavs parkett, Barlinek Banana Song Oak Grande eller tilsvarende, og Artigo gummiflis. På vaskerom, bad og gang leveres fliser 60x60 Glade Arntracite eller tilsvarende. Listing mot gulv leveres som fabrikkmalt NCS 0500N 15x45/15x58 glattkantlist. Innerdører leveres med malte flater, sort karm, utforing og list i farge dempet sort. Også dørhåndtak leveres i sort utførelse.

Kjøkken i alle boligene leveres med sorte (matte) fronter, takhøye overskap og benkeplate i lekker grå stein. Kjøkkenet leveres komplett med integrerte hvitevarer fra Bosch (kjøl-/fryseskap, stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin).

Boligene får flislagte bad med 60x60 Glade Antracite eller tilsvarende på både gulv og vegger. Innredningen leveres i mørk grå utførelse med glatte fronter og integrert servant i glass på hovedbad, Dansai Largo eller tilsvarende. WC blir vegghengt i sort. Dusjhjørne i 90 graders vinkel av type Dusjvegg INR ARC 13 eller tilsvarende, klart glass og sort profil, 90x90 cm.

Soverom leveres med ett garderobeskap 80x180 cm. To dører med sidehengsler, en side med oppheng og en med hyller.

Boligene varmes opp ved elektrisitet og ved. Bolig 1 og 2 får elektriske varmekabler i begge etasjer (bortsett fra garasje). I bolig 3 blir det elektriske varmekabler i alle etasjer (bortsett fra garasje, bod og teknisk rom). Alle boligene får peisinnsats i stuene av typen Rais Visio 3 med utførelse i pusset mur.

Det leveres belysning ved downlights i enkelte rom, effektbelysning med LED-striper og ellers LED-taklamper. Se komplett leveransebeskrivelse for de ulike boligene for å se antall punkter for downlights i rommene.

Se leveransebeskrivelse og romskjema for ytterligere beskrivelse. Leveransebeskrivelsene ligger vedlagt salgsoppgaven. Ved avvik er det leveransebeskrivelsen som gjelder. Det er ulik leveransebeskrivelse for boligene.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Vei / Vann / Kloakk
Adkomst til eiendommene vil bli via offentlig veg. Denne vil bli felles for de tre eiendommene. Det er tinglyst vegrett over de ulike eiendommene.

Eiendommene vil bli tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via felles private stikkledninger. Det er tinglyst rett til å legge og vedlikeholde vann- og avløpsledninger over de ulike eiendommene.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Eiendommen omfattes av kommuneplans arealdel 2018-2030, planid. 20170001. Området eiendommen ligger i er avsatt og utnyttet til boligbebyggelse. Eiendommen ligger innenfor hensynsone fra radon og krav vedrørende infrastuktur (omfatter konsesjonsområde for fjernvarme).

Eiendommen ligger innenfor kommunedelplan for kulturminner og kulturmiljøer innenfor byvekstgrensen. Den ligger likevel ikke innenfor hensynsoner eller bestemmelsesområder i selve planen.

Kopi av planer fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Stipulert overtagelse
Bygging er allerede igangsatt (gjelder bolig 1 og 3), men ferdigstillelse vil avhenge av tidspunkt for salg. Bolig 2 vil bli igangsatt ved salg. Uteareal ferdigstilles først når alle boligene er solgt/overlevert. Konferer megler ved spørsmål. Selger skal skriftlig varsle kjøper om når overtakelsesperioden begynner og slutter. Senest 10 uker før ferdigstillelse av boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato. Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende.

Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelsen vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Utleie
Hele eller deler av boligen kan fritt leies ut. Boligene har ikke hybel eller leilighet.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Følgende er tinglyst på eiendommene:
- Dagboknr. 101912, tinglyst 24.07.1950. Gjelder bestemmelse om vann/kloakkledning. Bestemmelse om septiktank m.v. Megler har forsøkt å rekvirere servitutten, men har ikke lykkes i dette. Det er derfor ikke mulig å redegjøre for innholdet.
- Dagboknr. 316386, tinglyst 22.03.2022. Gjelder bestemmelse om vann/kloakk og veg. Dette gjelder de tre eiendommene som er selges. Her er det gitt veirett og rett til å vedlikeholde ledninger på hverandres eiendommer. Se under punktet "Vei/vann"kloakk".
- Dagboknr. 361194, tinglyst 01.04.2022. Gjelder avtale. Det godkjennes at eldre støttemur med gjerde på toppen, tilhørde eiendom Gnr. 1 Bnr. 3237, svinger i svak bue inn på eiendommene med Gnr. 1 Bnr. 2078 og 7689. Eier av Bnr. 3237 står for alt vedlikehold av både gjerde og støttemur i hele lengden mot disse eiendommene.

Dokumentene kan ses hos meglerforetaket eller utleveres etter forespørsel.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
Priser fra 8 990 000 - til 12 690 000 (fastpris)




Bolig 1: Kr. 12 690 000,- + omkostninger.

Bolig 2: Kr. 8 990 000,- + omkostninger.

Bolig 3: Kr. 11 990 000,- + omkostninger.




Omkostninger:

Dokumentavgift (avgiftgrunnlag kr. 2 000 000,-) kr. 50 000,-

Tingl.gebyr pantedokument kr. 585,-

Tingl.gebyr skjøte kr. 585,-

Pantattest kjøper kr. 200,-




Totale omkostninger pr. bolig kr. 51 370,-.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging kr. 7 500,- + mva pr. enhet.

Provisjon pr. solgte enhet utgjør kr. 36 000,- + mva.

Oppgjørshonorar kr. 4 000,- + mva.

Informasjon fra kommunen kr. 4 400,- inkl. mva.

Markedspakke kr. 20 000,- + mva for alle enhetene.




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestilling
Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper kunne bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av avbestillingen. I stedet for erstatning kan det være fastsatt et avbestillingsgebyr. Erstatning og avbestillingsgebyr reguleres av bustadoppføringslova §§ 53 og 54.

Garantier
Garanti etter buofl. § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper.

Garanti etter buofl. § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang.

Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Selgers forbehold
Selger tar forbehold om at endelig produkt kan fravike i forhold til opplysninger i prospekt, tegninger og leveransebeskrivelse. Endringer skal ikke forringe kvaliteten på boligen eller være til særlig ugunst for kjøperen. Siden detaljplanlegging ikke er utført på det tidspunkt når denne beskrivelse er utarbeidet, tas det forbehold om endringer i fasadeutforminger/-uttrykk og at veggtykkelser kan bli endret for å tilpasse seg nødvendige fremføringer av sjakter og tekniske anlegg.

Tegninger og illustrasjonsbilder av boligen er kun ment som illustrasjoner. Disse bør således ikke benytte som grunnlag for nøyaktig mål eller forventet produkt. Leveransebeskrivelsen gjelder i de tilfeller illustrasjonsbildene og beskrivelsen ikke samsvarer.

Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for boligene som måtte følge av at kommunen ikke godkjenner byggetegninger. I så tilfelle må kjøper varsles angående endringene.

Illustrasjoner er ikke retningsgivende for detaljer rundt leveranser. Perspektivtegninger i 3D er illustrasjoner og kan avvike fra leveransen.

Det gjøres oppmerksom på at svinnsprekker og riss kan oppstå en tid etter overlevering. Spesielt gjelder dette i overgang mellom yttervegg og himling og i hjørnet på gerikter. Dette er i utgangspunktet ikke reklamasjonsberettiget. Dette vil bli befart i forbindelse med 1-årsbefaring hvor det gjøres avtale om en eventuell utbedring.

Mer detaljert dokumentasjon av innredninger i kjøkken, bad og garderobe vil bli fremlagt på forespørsel.

I tillegg kan det vise seg nødvendig og kasse inn mindre vertikale og/eller horisontale tekniske føringer for fremføring av tekniske anlegg. Plassering av tekniske anlegg vil primært bli plassert i teknisk bod, men detaljprosjekteringen kan medføre at plasseringen vil måtte justeres noe.

Viktig informasjon
Ved salg til forbruker selges boligene iht. bustadoppføringslova. Selger skal overlevere boligene i ryddig og byggerengjort stand, og uten noen form for leieforhold. Kontakt meglerforetaket ved spørsmål knyttet til hvilke lovverk som skal gjelde ved kjøp. Det er ikke mulig å tegne boligselger- og boligkjøperforsikring ved salg/kjøp etter bustadoppføringslova.

Videresalg av kontraktsposisjon
Videresalg av kontraktsposisjon aksepteres ikke av selger.

Tilvalg
Adgang til tilvalg eller endringer begrenset opp til 15% av kontraktsverdien ihht. Bustadoppføringslova §9. Slike tilvalg leveres mot pristillegg. Tilvalg må bestilles ift. oppsatt produksjon, og mulighetene begrenses etter hvert som produksjonen igangsettes.

Det vil bli satt opp egne tilvalgsmøter for kjøper. Alle tilvalgsavtaler avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør/ underleverandør.

Prosjektets gjennomføring og offentlige tillatelser gir begrensninger i hvilke valg av tekniske løsninger og materialer som er mulig. Dette begrenser hvilke tillegg og endringer kjøper kan forvente å få gjennomført, og innenfor hvilke tidsrom arbeider kan bestilles. Eksempler på tilvalg som ikke tillates er endring av fasade, vindusform, plassering av vann og avløp mv. Dersom selger krever tilvalgskostnadene utbetalt før hjemmelsovergang, skal det stilles §47 garanti ihht bustadoppføringslova direkte ovenfor kjøper.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Arealangivelser
Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Budgivning
Faste priser og boligene selger etter "først til mølla". Se hver bolig for gjeldende pris. Selger/megler kan fritt endre prisliste uten varsel. Bruk "bindende kjøpsbekreftelse" for å levere en forpliktende kjøpsmelding.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Oppdragsnummer
22-22-9022

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

For å gi bud må du gå inn på en enhet i prosjektet. Du kan se alle enhetene tilgjengelig ved å gå til og åpne prosjektenheter og klikke deg videre inn på den enheten du ønsker å legge inn bud på.

Har du spørsmål rundt budgivningen er det bare å kontakte megler.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Boliger i prosjektet

EnhetsnrRomEtasjeStørrelseTotalprisStatus
Bilde 3 av Bekkesvevegen 53 A-C
For mer om objektet
Bekkesvevegen 53 A-C

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: