card-default

Andreas Haanes

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Andreas Haanes har jobbet som eiendomsmegler i 17 år og har alltid hatt en genuin interesse for boliger og fritidsboliger. Hans styrke er å se potensiale i alle typer boliger. Han har en løsningsorientert innstilling og jobber aktivt for at både kjøper og selger skal bli fornøyde. Han er glad for at jobben han har gir mulighet til å jobbe med mange ulike mennesker.

Andreas har godt humør og er fremoverlent. Hans ryddige arbeidsmønster og holdning er en trygghet for kunden. Han tar ansvar og sørger for at jobben blir gjort etter avtale.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: