card-default

Børge Martinussen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Børge har alltid interessert seg for boliger, og før han ble megler gikk han byggeteknisk ingeniørlinje. Meglerkarrieren hans begynte med en annonse der de søkte etter en meglerassistent. Han tenkte det måtte være en perfekt jobb for han. Han oppdaget fort at han fikk jobbe mye og tett med mennesker. Det falt fort i smak. Børge er en ekte Tromsøgutt som både bor og jobber i Nordens Paris, han lar seg ikke stresse selv om det koker.

Han har et smittende godt humør, og er alltid positiv. Han motiveres av at resultatet er direkte målbart ved et godt salg. En gang solgte han 100 leiligheter for sykehuset i Tromsø til en kjøper for over 100 millioner kroner. Dette står sterkt i minnet.

Tromsømegleren med over 30 års erfaring elsker musikk og gode konserter, men nyter gjerne stillheten på hytta mens han driver med hagearbeid eller lignende.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.