card-default

Elisabeth Hjelle

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Elisabeth Hjelle kom i 1995 ved en tilfeldighet over det som skulle vise seg å være hennes vei. Elisabeth er oppvokst på Hamar Vest, og har bodd i byen nesten hele sitt liv. Hun kjenner Hamar og omegn bedre enn de fleste, og kan trygt defineres som lokalekspert. Hun er glad i byen og kunne ikke tenke seg bo andre steder i landet.

Elisabeth er opptatt av fornøyde kunder og yter alltid en høy kundeservice. Hun står på for at både kjøper og selger skal føle seg ivaretatt og trygge gjennom hele boligprosessen. Velger du Elisabeth som megler, får du en skikkelig eiendomsmegler som gir det lille ekstra. Elisabeth er over gjennomsnittet sosial, og tilbringer helst tiden med venner og familie. Ellers finner du henne på treningssenteret eller på reise.

Ta kontakt for en hyggelig prat og en trygg boligreise.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: