card-default

Erik Høyem

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Med sin unike erfaring og personlige tilnærming til både boligselgere og -kjøpere, skiller Erik seg ut i bransjen. Mange mener han er en av de beste meglerne på Oslo Vest. Målet til Erik er alltid en komfortabel salgsprosess til best mulig pris. Derfor skreddersyr han salgsprosessen slik at den passer deg og dine aktuelle boligkjøpere.

Hvis du er på utkikk etter en eiendomsmegler som bryr seg om dine behov og som har kunnskapen og erfaringen til å sikre en vellykket transaksjon, bør du definitivt kontakte Erik.

Er du en av de heldige som bor i fantastiske Holmenkollen, og nå vurderer å selge?

Erik Høyem er et naturlig valg som sparringspartner og rådgiver.

Erik har vokst opp og bor fremdeles i Holmenkollen.

Erik har inngående lokalkunnskap, både til de små detaljene så vel som de større trendene som påvirker boligmarkedet i Holmenkollen.

Erik startet som eiendomsmegler i 2007 og har sine viktigste nedslagsfelt på Røa, Ullern, Skøyen og i Holmenkollen.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

17

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: