card-default

Ingrid Bøhmer

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Ingrid Bøhmer har vokst opp på gård på Ridabu, studert eiendomsmegling på Rena, og er nå bosatt i Ottestad. Hun var aldri i tvil om at megling i Hamarområdet var drømmekarrieren. Ingrid yter alltid høy kundeservice. Hun står på for at både kjøper og selger skal føle seg ivaretatt gjennom boligbyttet. Ingrid er megleren som setter kundeservice, kvalitet og fag fremfor alt.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: