card-default

Kathrine Kjendlie

Eiendomsmegler / Salgskoordinator

Kathrine Kjendlie har bodd i Brumunddal i hele sitt liv. Hun har alltid hatt en interesse for eiendomsmegling, da hun var yngre elsket hun å titte på boligannonser. Etter at Høgskolen i Rena åpnet eiendomsmeglerstudiet kunne hun både dyrke interessen, og samtidig bo i området hun trives så godt i.

I tillegg til å være svært lokalkjent, er Kathrine pliktoppfyllende, ansvarsfull og alltid blid. Hun er opptatt av å være ærlig, redelig og en du kan stole på. Det aller beste er når hun kan gjøre kunder fornøyde.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: