card-default

Magnus Grasmo

Eiendomsmeglerfullmektig


Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Marcus, januar 2024

Superflink og dyktig. Kjempegod oppfølgning hele veien og alltid tilgjengelig når vi lurte på noe. Vi er veldig fornøyd med Magnus! 10/10.

Malin, januar 2024

God kommunikasjon, tydelig og realistisk, tilgjengelig, engasjert.

Ragnhild, september 2023

Magnus med sitt ungdommelig engasjement og "sulten" på oppgaven, så fikk jeg hjelp med salget av min leilighet. Han var ryddig og ga meg bra oppfølginger. Leiligheten i Odalen ble solgt fra gata i Longyearbyen. Magnus hjalp meg også gjennom det. Megler som kan anbefales.

Trine, leilighet Hemnes, september 2023

Opplevde at Magnus var «på» fra første stund. Følte meg trygg på at han visste hva han drev med. Følte meg kort og godt ivaretatt som selger hele veien! Alltid tilgjengelig og raske svar tilbake hvis det var noe jeg hadde spørsmål om! Veldig fornøyd!

Joakim, leilighet Lørenskog, august 2023

Vi hadde en veldig god opplevelse når vi brukte Magnus som megler. Han var på tilbudssiden fra start og svarte på alle våre spm underveis. Magnus ga oss hjelpsomme tips, gode råd og gjorde hele salgsopplevelsen til noe positivt! Kan anbefales til andre😃

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: