card-default

Steinar Elnan

Eiendomsmegler MNEF

Steinar har jobbet som Eiendomsmegler siden 2015 og har kontor på Steinkjer. Markedsområde er primært Steinkjer og Inderøy men også i områdene rundt. Han selger både eneboliger, leiligheter, hytter, tomter og småbruk.

Han har opparbeidet seg god erfaring og har fokus på å skaffe seg fornøyde kunder. Dette gjøres gjennom god oppfølging, tilrettelegging og et utbredt kundefokus. Hver bolig er unik og det må planlegges deretter for å få en best mulig pris i markedet.

Steinar er oppvokst i Sør-Beitstad ca. 12km fra Steinkjer sentrum men bor nå i sentrumsområdet. Han ønsker gjerne du tar kontakt for en uforpliktende prat dersom du har spørsmål rundt kjøp og salg av eiendom.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: