card-default

Trym Fremstad

Eiendomsmeglerfullmektig

Trym er utdannet eiendomsmegler fra Høgskolen i Innlandet. Han har jobbet i meglerbransjen siden 2019, og har god erfaring fra eiendomsmarkedet rundt om i Innlandet. Trym er svært opptatt av gode fagelige leveranser. Kunden skal oppleve en trygg og sikker prosess, hvor kvalitet og solide fagelige leveranser står i sentrum. Med god lokalkunnskap over hele Innlandet, spesielt i Hamar, Ringsaker og Løten, står han klar til å hjelpe boligselgere med premium rådgivning.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: