hero
Artikler / Nyheter

Skal du selge bolig og har mange spørsmål?

Når du skal selge bolig er det mye å tenke på
I denne artikkelen

Hva lurer du på i forbindelse med boligsalg?

Vi i EIE ønsker å hjelpe deg med å svare på spørsmålene du sitter inne med. Still ditt spørsmål på vår Facebook-side og vi vil legge ut svarene fortløpende her.

Se våre svar om det å selge bolig

Her legger vi ut spørsmål og svar fortløpende som vi mottar de.

Hva bør du tenke på når du skal velge megler?
Du bør velge en megler med god kunnskap om området, en som har tid til deg og din bolig, samt en med stå på-vilje, som tar de gode valgene underveis. Da oppnår du en trygg salgsprosess og dene høyeste salgsummen til slutt.

Hvorfor bør du style boligen før foto og visning?
Vi bruker styling for å fremstille boligen på en best mulig måte, for å vise muligheter. Det handler om å skape en stemning og treffe følelser ute hos folk, og skape en god og riktig oppmerksomhet. Folk klikker seg inn på den boligen som skiller seg mest ut, og det kan bidra til at du får flere folk inn på visning og igjen i en budrunde.

Hvordan har antall salg i år vært sammenlignet med i fjor?
På generelt grunnlag har det vært en økning på ca 16% flere salg hittil 2020 sammenliknet med hittil 2019

Hva er viktig å tenke på når man skal selge en bolig?
Velge riktig megler, gjøre nødvendige utbedringer/forbedringer av boligen og lage en pen presentasjon med gode bilder og nøyaktig informasjon.

Hvilken måned anbefaler EIE at man selger bolig?
Det beste tidspunktet å selge din bolig er når du har forbedret boligen og lagt en god plan med megler for gjennomføringen. Statistisk sett er første og tredje kvartal de to periodene med mest aktivitet.

Hør våre radiospotter her


Radiospot 1 – verdi:


Radiospot 2 – oppussing:


Radiospot 3 – styling:


Radiospot 4 - tidspunkt:

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: