Bilde 1 av Strandengveien 14Bilde 2 av Strandengveien 14
Digital salgsoppgave
Strandengveien 14

1390 Vollen • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Moderne og innbydende villa med fantastisk uteområde - basseng med motstrøm - sjøutsikt - rusleavstand til sjøen.
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
266 m²
Bruksareal (BRA)
309 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
43 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
98 m²
Kommunale avgifter
kr 2 707 / Mnd
Prisantydning
kr 21 500 000
Omkostninger
kr 518 750
Totalpris
kr 22 018 750
Byggeår
2018
Tomt
Eiet tomt 672 m²
Oppdragsnummer
85240024
card-default

Fredrik von Krogh

Eiendomsmegler / Partner
Les om Fredrik
Prisantydningkr 21 500 000,-
Dokumentavgiftkr 500 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 17 550,-
  
Totalpris kr 22 018 750
Eiendom
Strandengveien 14, 1390 Vollen

Matrikkel
Gnr. 76 Bnr. 191 i Asker kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 309 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 266 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 43 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 98 kvm

Antall soverom
5

Byggeår
2018

Tomt
Eiet tomt 672 kvm

Prisantydning
21 500 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Fredrik Hansen Takstdato: 11.03.24

Totalpris inkl. omkostninger
kr 21 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 500 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 501 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 22 001 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 22 018 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 32 480 pr. år De kommunale avgiftene inkluderer: vann, avløp og renovasjon.

Eier
Torill Kristin Berge

Beskrivelse
Velkommen til Strandengveien 14, presentert av eiendomsmegler Fredrik von Krogh ved EIE eiendomsmegling.

Vi har gleden av å presentere Strandengveien 14 - en lekker, moderne og innholdsrik villa beliggende i et meget attraktivt område. Uteområdet gjør at det lett å få feriefølelsen hjemme. Her er det både basseng, boblebad og pergola samt gode solforhold og flott sjøutsikt. Boligen ble bygget i 2018 og holder høy standard - her ligger alt til rette for en behagelig livsstil. Boligen har gjennomgående store vindusflater og inneholder hele fem soverom, flere lekre bad, oppholdsrom i alle etasjer og integrert garasje i underetasjen for å nevne noe.

Det er rusleavstand ned til Vollen, her finner vi bla. marina med spisesteder, treningssenter og båtplasser, butikker, flere badeplasser, barnehager og skoler. Med båt til Oslo og gode bussforbindelser er det enkelt å komme seg andre steder også.

Høydepunkter om boligen:
Moderne og arkitekttegnet villa
Gode solforhold og flott sjøutsikt
Dobbelgarasje i underetasjen med lader for elbil og direkte adkomst til vaskerommet
300 liters varmtvannsbereder
Varmepumpe som er boret 200-250 meter ned i grunnen som energihull til varmepumpen
Meget pent opparbeidet tomt
Fantastisk uteområde med basseng med motstrøm, pergola og plass til boblebad (følger ikke med)
Utekran med varmt og kaldt vann.
Elektrisk markise (6x4 meter) over terrassen
Kameraovervåking av terrassen og eiendommen
Integrerte hvitevarer av høy kvalitet
Kjøkken med spiseplass og utsikt
Flere av vinduene har mørke elektriske screens, selvrens og energistopp
Rusleavstand til Vollen marina
Kort vei til Vollen sentrum
Flere barnehager i nærområdet
Kort vei til barneskole og ungdomsskole
Kort vei til bussholdeplass med ekspressbuss til Oslo
Båt til Aker brygge fra Vollen sentrum


Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Fredrik von Krogh på fvk@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Parkering
Det er plass til to biler i den integrerte garasjen i underetasjen. Ellers er det god plass til flere biler på gårdsplassen.

Beliggenhet
Strandengveien
Strandengveien ligger stille og rolig til, rett ved Vollen sentrum som man rusler til på noen minutter. Området består stort sett av  eneboliger samt leiligheter og er et populært og hyggelig område i Vollen.

Vollen Handelssted
Strandengveien ligger en liten rusletur unna Vollen Handelssted som er et av de mest besøkte stedene langs kyststien ved Oslofjorden. Verneverdige trehus, lyden av bølgeskvulp og duften av nybakte boller syv dager i uka, er bare noe av det Vollen handelssted har å by på. Her kan du gå på skattejakt i små butikker, handle klær, sko og interiør selv på søndager eller nyte et bedre måltid med sjøutsikt på den populære restauranten Bukta matbar på brygga. I tillegg er Vollen kjent for sin flotte marina med kiosk og muligheter for leie av båtplass. Vollen har også fått et lite handlesenter som rommer mange fine tilbud som Rema-butikk, sushi og frisør. Ute finner vi flere klesbutikker, vinbarer, frisør og apotek blant annet.

Historiske Vollen
Vollen byr på så mye. Her ligger historiske bygninger side ved side med nye moderne bygg. Rett nedenfor sentrum, ligger Oslofjordmuseet, hit håper man at Roald Amundsens polarskute Maud vil få sitt eget museum på sikt. Skipet ble bygget i Vollen i 1917 av båtbygger Chr. Jensen. Vollen er også kjent for bringebær og på begynnelsen av 1900- tallet var det stor bærproduksjon i Vollen, og spesielt i området rundt boligen ble det produsert mye bringebær.

I Vollen drev de også med isskjæring og flere kunstige dammer ble anlagt for å kunne produsere is, flere av disse finnes fortsatt i dag, f.eks. Østenstaddammen som ligger en liten rusletur unna boligen. På slutten av 1800-tallet og begynnelsen av 1900-tallet var Vollen et yndet feriested for fornemme folk fra hovedstaden. I gamle dager hadde Vollen også sitt eget hotell, Volden hotell, som la der bygget som huser bla apoteket i dag.

Barnehager, barneskole og ungdomsskole
Det er flere barnehager i området; den nærmeste er Vollen Montessori barnehage, andre barnehager i nærområdet er Nilsemarka, Nansentunet musikkbarnehage og Bjerkås barnehage. Området sogner til Arnestad barneskole og Vollen ungdomsskole. Begge skolene ligger en liten gåtur unna boligen. Det er også en Montessoriskole i Vollen. På Drengsrud ligger Asker internasjonale skole, det er Steinerskole på Nesbru og Steinerbarnehage på Hvalstad.

Dagligvare og shopping
For de daglige innkjøp er det flere matbutikker i nærområdet. Den nærmeste er Rema 1000 i Vollen sentrum. Nærmeste butikksenter foruten Vollen er Rortunet, som åpnet helt nytt senter høsten 2021, ca. 5 km unna og Holmen senter ca. 6 km unna. Videre er det shoppingsenter på Trekanten i Asker, IKEA på Slependen og Sandvika storsenter.

Fritidsaktiviteter
Asker seilforening holder til ca. 1 km fra eiendommen. Her arrangeres det seilskole for barn og ungdom. For barn og unge er det et mylder av aktiviteter i nærområdet. Blant annet musikkorps, fotball, bandy, basket, volleyball, turn, teater, rideskole, danseskole, villmarks klubb, håndball og skiklubb.

Ved Arnestad skole, som ligger en kort rusletur unna, er det både kunstgressbane og volleyballbaner. Her har tidligere VUL, nå GUI sin hjemmearena. GUI tilbyr et stort utvalg av aktiviteter for både små og store barn. På fredager arrangeres det ofte gratis arrangement for barn i Vollenhallen.

Sjø, kyststi og marka
Vollen er kjent for sitt fantastiske friluftsområde. Mot øst har man fjorden med båtliv, et mangfold av badeplasser og kystkultursti (går fra Holmen i Asker til Sætre i Hurum). Mot vest har man marka med lysløyper, skisenter og vakker natur. På søndager er det mulighet for kaffe og vafler på flere små serveringssteder. I Vollen sentrum ligger Oslofjordmuseet med fin utstilling både innendørs og utendørs. Her er det også fine aktiviteter for barn så vel som store med blant annet  bocciabane, flott sandstrand og badebrygge.

Offentlig kommunikasjon
Bussholdeplassen ligger noen hundre meter unna boligen. Dette er ekspressbuss inn mot Lysaker/Skøyen/Oslo.
Fra Vollen sentrum går Vollenbåten. Det er tre avganger på morgenen og tre avganger tilbake på ettermiddagen. Dette er en meget populær måte å komme seg inn til byen på. Båten går helt året og tar ca. 30 minutter. Det er parkering ved båten. Ønsker man heller å ta tog så er det togstasjon både i Heggedal, på Gullhella eller i Asker sentrum. Ved alle disse togstasjonene er det parkering.

Bebyggelse
Området består stort sett av  eneboliger samt leiligheter med en god miks av folk i alle aldre.

Tomt
Eiet tomt, 672 kvm
Tomten er meget pent opparbeidet. Det er tujahekk langs grensen mot naboen på sjøsiden samt noe kantstein i granitt og hvite steiner. Gårdsplassen er asfaltert og det er hekk mot naboen. Det er utelys på gårdsplassen samt noe i trappen opp mot terrassen. Uteområdet består av en stor terrasse med basseng, boblebad og pergola med overbygg.

Adkomst
Fra Oslo tar det ca. 25 minutter å kjøre. Kjør E18 ut av Oslo. Ta av ved Holmen og følg Slemmestadveien langs Oslofjorden ut til Vollen. Like før marinaen tar man inn til høyre inn på Strandengveien. Boligen ligger inn første stikkvei du får på venstre hånd.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Underetasje: hall med trapp, gjestetoalett, vaskerom med dør til garasjen, garasje, teknisk rom, bod/trimrom, bod, bad/vaskerom, soverom, stue/kjøkken og kontor/disp rom.
1. etasje: stue med trapp, gjestetoalett, kjøkken med spiseplass og hovedsoverom med walk-in closet og bad.
2. etasje: loftstue med trapp og glassvegg, tre soverom, alkove og bad.

Byggemåte
Byggegrunn: Boligen har ukjent byggegrunn.
Drenering: Dreneringen er fra byggeår.
Grunnmur: Grunnmuren er i betong.
Etasjeskiller: Etasjeskiller og bærende konstruksjoner er i trekonstruksjoner.
Yttervegger: Ytterveggene er kledd med liggende kledning av tre.
Vindu og dører: Inngangsdører er slette og har glassfelt. Terrassedører og vinduer har 3-lags glass fra byggeår.
Tak: Taket er saltak som er tekket med takstein.

Sammendrag av boligens tilstandsgrad:
TG1 - i orden: 93%
TG2 - alder, slitasje, skader mv: 4%
TG3- strakstiltak nødvendig: 0%
TGUI - ikke undersøkt: 3%

TG2 med sidehenvisning til tilstandsrapporten:

Våtrom - 2.etg ved loftstue
Overflater gulv side 8
Det registreres bomlyd i enkelte fliser, noe som indikerer redusert vedheft mellom flis og underlag. Utbedring bør vurderes.

Våtrom
Fallforhold (gulv) side 9
Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 21 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet.

Innvendige trapper side 11
Det er kun rekkverk/håndløper på en side. TG 2 i henhold til NS 3600

Utvendige trapper
Helhetsvurdering side 14
Det mangler rekkverk. Rekkverk bør etableres.

Drenering
Vann fra yttertak og bortledning side 15
Takvann har utkast og det er ikke forsvarlig bortledning av vannet fra grunnmuren. Innebærer økt fuktbelastning på grunnmuren og risiko for fuktinnsig/-skader. Tilstrekkelig bortledning av takvann må etableres. Det anbefales ytterligere undersøkelser slik at eventuelle følgeskader kan avdekkes og utbedres.

TG3 med sidehenvisning til tilstandsrapporten: ingen

Primærrom
Primærrom: 266 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 309 kvm

Standard
Underetasje

Hall med trapp
Det første vi møter i boligen er en romslig hall med god plass til å ta imot gjester. Et stort vindu slipper inn godt med naturlig lys. Langs hele den ene veggen er det garderobeskap med god plass til å henge av seg ytterklær og sette fra seg sko. Moderne fliser og fargevalg gir et flott førsteinntrykk. Det er fliser på gulvet med vannbåren varme, malte flater på veggene og malte flater med downlights i taket.

Gjestetoalett
Fra hallen er det adkomst til et flott toalett, perfekt når man har gjester på besøk. Rommet er innredet med vegghengt toalett og vegghengt servant fra Bathco. Det er fliser på gulvet med varmekabler, malte flater på veggene og malte flater i taket.

Vaskerom
Eget vaskerom står høyt på de fleste barnefamiliers ønskeliste. Dette er et meget romslig vaskerom med god plass til å både sortere, tørke og brette klær. Innredningen består av garderobeskap samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er også utslagsvask her.  Vaskerommet har direkte adkomst til garasjen. Innenfor vaskerommet er det en bod med ytterligere oppbevaringsplass. Vaskerommet har fliser på gulvet med vannbåren varme, malte flater på veggene og malte flater med downlights i taket.

Bod/treningsrom
For den som er glad i å trene hjemme kan den ene boden i underetasjen brukes som treningsrom. Her er det plass til både treningsapparater og tredemølle. Det er parkett på gulvet, malte flater på veggene og malte flater i taket.

1. etasje

Stue
Oppe i 1. etasje kommer vi til stuen. Trappen er fra Villasnekkeriet, en lokal møbelsnekkerbedrift i Vollen. Trappen har trinn i eik og glassvegg og blir som et smykke i stuen. Stuen har store vindusflater som gjør at rommet oppleves som lyst og luftig. Det er god plass til en romslig sofagruppe samt loungemøbel og TV-møbel. Stuen har 1-stavs parkett med vannbåren varme på gulvet, malte flater på veggene og malte flater i taket.

Kjøkken med spiseplass
Det lekre kjøkkenet blir fort det sosiale samlingsstedet for familien. Innredningen er fra Svane kjøkken og har slette moderne fronter og benkeplate i kompositt. Et hardt materiale som egner seg godt for baking og matlaging. Vasken er fra Branco og er underlimt. Komposittbenken er trukket opp på veggen bak vasken også. Kjøkkenet har godt med oppbevaringsplass og gode arbeidsflater for den som er glad i å lage mat. Den store kjøkkenøya innbyr til sosial matlaging. Her er også platetoppen plassert. Platetoppen er fra Bora og har nedfelt ventilator for et rent uttrykk. På kjøkkenet finner vi også kaffemaskin, vinskap, stekeovn og dampovn, alt fra kvalitetsmerket Miele. Det er også Liebherr kjøleskap med frys samt Liebherr kjøleskuff. Kjøleskapet har isbitmaskin. Kjøkkenet har store vindusflater og to heve/skyvedører ut på terrassen. På kjøkkenet er det også plass til et stort spisebord. Her kan man samle både familie og venner til god mat og drikke. Det er 1-stavs parkett med vannbåren varme, malte flater på veggene og malte flater med downlights i taket.

Terrasse og bassengområde
Fra kjøkkenet tar en heve/skyvedør oss ut på terrassen. Terrassen er skjermet og det er lagt vekt på å opparbeide gode soner. Det er god plass til soner for både spising og avslapping. Det er god plass til både grill, spisebord og solsenger. I det ene hjørnet er det en pergola hvor det er lagt opp egen kurs til varmelampe. Med varmelampe kan pergolaen brukes fra tidlig vår og utover høsten også. Det er flott utsikt fra bassengområdet også. Det er sitteplasser rundt hele bassengområdet som gjør at man kan flytte seg etter solen. Bassenget er oppvarmet og har motstrømsanlegg. Det er også plass til boblebad på terrassen (dette følger ikke med). Uteområdet og eiendommen er videoovervåket.

Gjestetoalett
Det er et praktisk gjestetoalett i 1. etasje også. Rommet er innredet med vegghengt toalett og frittstående servant fra Bathco. Det er fliser på gulvet med varmekabler, malte flater på veggene og malte flater i taket.

Hovedsoverom med walk-in closet og bad
I 1. etasje finner vi også hovedsoverommet som har eget walk-in closet og bad. Her får man følelsen av hotellsuite hjemme hos deg selv! Dette er et soverom av meget god størrelse og det er god plass til dobbeltseng og nattbord samt andre oppbevaringsmøbler. Det er heve/skyvedør ut til bassengområdet herfra. Fra hovedsoverommet er det skyvedør inn til et romslig walk-in closet. Walk-in closet er en drøm for mange. Her er det god plass til både klær, sko og utstyr. Både soverommet og walk-in closet har 1-stavs parkett med vannbåren varme på gulvet, malte flater på veggene og malte flater med downlights i taket.

Badet som er tilknyttet hovedsoverommet har moderne overflater og innredning. Her er det vegghengt toalett og innredningen med servant og godt med oppbevaringsplass. Dusjen har innfelte hyller og armatur samt regnfallsdusj. Det er fliser på gulvet med varmekabler, fliser og malte flater på veggene samt malte flater med downlights i taket.

2. etasje
Denne etasjen blir fort barnas avdeling. Her er det samlet loftstue, tre soverom, alkove og bad.

Loftstue
Opp trappen til 2. etasje møter vi en lys og luftig loftstue. Rommet er av god størrelse og har plass til både romslig sofagruppe, kontorplass samt gulvplass til lek og moro. Her kan barna samle venner til spillekveld eller filmkveld. Hele endeveggen er vinduer som gjør at utsikten kan nytes fra hele rommet. Loftstuen er byggemeldt med åpning ned til stuen. Denne er tettet og gulvet er ført bort til yttervegg. Dette er ikke byggemeldt. Det er 1-stavs parkett med vannbåren varme, malte flater på veggene og malte flater med downlights i taket.

Soverom
Det er også tre gode soverom i 2. etasje. Disse soverommene passer godt som både barnerom, ungdomsrom eller gjesterom. Det er god plass til seng, skrivebord, oppbevaring og garderobeløsning. Det er 1-stavs parkett med vannbåren varme på gulvene, malte flater på veggene og malte flater med downlights i takene.

Alkove
I 2. etasje er det også en liten alkove med dobbel skyvedør. Perfekt for en kontorpult eller kanskje lekerom? Det er 1-stavs parkett med vannbåren varme på gulvet, malte flater på veggene og malte flater i taket.

Bad
Badet i 2. etasje er meget lekkert. Badet er innredet med frittstående badekar under takvindu, her kan man dermed ligge i badekaret og titte på stjernene. Det er også dusjhjørne med glassvegger, innfelte hyller og regnfallsdusj. Videre er badet innredet med vegghengt toalett og dobbel servant med skuffer under. Det er fliser på gulvet med varmekabler, fliser og malte flater på veggene samt malte flater med downlights i taket.

Hybel
Hybelen består av stue med kjøkkenkrok, kontor, soverom og bad/vaskerom. Hybelen har store vindusflater og er lys og trivelig. Det er parkett med vannbåren varme på gulvene, malte flater på veggene og malte flater i takene. Badet har fliser på gulv og vegger med varmekabler på gulvet. Kjøkkeninnredningen har hvite profilerte fronter og integrerte hvitevarer.

I dag er døren mellom stuen i hybelen og hallen gipset igjen på hybelen sin side. For å være i henhold til godkjente byggetegninger må denne tilbakeføres til dør. Hybelen er ikke byggemeldt som hybel, men som en del av egen hoveddel. Det er ikke gitt at man får denne godkjent. Kjøkkenet i hybelen er ikke byggemeldt. I Asker kommune kreves det at kjøkken til f.eks. hybel byggemeldes. Hybelkjøkken er ikke byggemeldt som kjøkken, men som kontor.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest for nybygg bolig med garasje i terreng datert 21.03.2022.

Boligen har følgende kjente avvik fra byggetegninger som er utført etter ferdigattest er gitt:
I Asker kommune kreves det at kjøkken til f.eks. hybel byggemeldes. Hybelkjøkken i underetasje er ikke byggemeldt som kjøkken, men som kontor. Hybelen er ikke byggemeldt som hybel, men som en del av egen hoveddel. Det er ikke gitt at man får godkjent en sekundærdel på denne eiendommen selv etter søknad ihht eiendommens bestemmelser. Per i dag er dør mellom tv-stue i underetasje og entré gipset igjen på en side. For å være i henhold til godkjente byggetegninger må denne tilbakeføres til dør. I 2. etasje er loftstuen byggemeldt med åpning ned til stue i 1. etg. Denne åpningen er tettet og gulv/tak er ført helt bort til yttervegg. Dette er ikke byggemeldt. Loftstuen er ikke tilkoblet boligens luftsystem.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen har Nibe varmepumpe med energihull for varme til basseng og de fleste gulv i boligen. Badet i underetasjen har varmekabler.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 32 480 pr. år De kommunale avgiftene inkluderer: vann, avløp og renovasjon.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune p.t.

Faste løpende kostnader
Kommunale avgifter pr år:
Vann: 10.716,-
Avløp: 13.141,-
Renovasjon: 7.623,-

Strømforbruk utgjorde 49 000 kwh pr. 2022. Strømforbruker inkluderer 2. stk elbiler (som går ca. 40 000 km i året) samt hybeldel.

Selgerne har i fellesskap med naboer i fellesvei spleiset på snømåking. Kostanden har ca. utgjort kr. 4 000,- pr. sesong.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Forsikring med polisenummer
Tryg 6589979

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 3 552 659,- Som sekundærbolig Kr. 12 789 572,-

Tekniske installasjoner
Lader for elbil i garasjen
Vannmåler
300 liters varmtvannsbereder
Varmepumpe som er boret 200-250 meter ned i grunnen som energihull til varmepumpen
Renseanlegg til bassenget
Basseng med motstrøm
Utekran med varmt og kaldt vann
Automatsikringer med ekstra kurs til varmelampe på veggen på terrassen
Elektrisk markise (6x4 meter)
Kameraovervåking
Integrerte hvitevarer
Ventilasjon (type: ENSY)
Flere av vinduene har mørke elektriske screens

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Lamper og speil følger ikke med eiendommen. Boblebadet på terrassen følger ikke med i salget.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Det er ingen servitutter registrert på eiendommen.

Eiendommen har andel i to realsameier:
1/ 4 på gnr. 76 bnr. 123 og
1/ 5 på gnr. 76 bnr 194.
Eiendommene omfatter fellesvei/felles grøntareal til eiendommene.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut. Det er innredet hybel i underetasjen, det gjøres oppmerksom på at denne ikke er omsøkt eller godkjent av kommunen. Evt. søknad om bruksendring skjer for kjøpers regning og risiko.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Det er offentlig vei til eiendommen.

Regulering
Eiendommen er regulert til formålet konsentrert småhusbebyggelse (feltnavn B3) samt bevaringsområde, med gjeldende reguleringsplan "Vollen sentrum" (id: 0220158K), vedtaksdato 19.06.1996. Ihht. reguleringsplanen §2.1 første punkt, tillates det oppført frittliggende boliger med en hovedbruksenhet.

Eiendommen ligger innenfor bebyggelsesplan "felt B3, Strandveien" (id: 0220158K2), ikrafttredelse 18.08.1998. Videre ligger eiendommen i boligområde type "B". Iht. kommuneplan for Asker 2023.2034 (id: 2020100) er 672 m2 av eiendommen regulert til boligbebyggelse nåværende, 55 m2 av eiendommen regulert til bevaring naturmiljø ( H560_1), samt 672 m2 ligger innenfor bestemmelsesområde [8 (byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav). Kommuneplanen er ikke vedlagt salgsoppgaven, men interessenter finner bestemmelsene ved å benytte følgende link: https:/ / www.arealplaner.no/ 3025/ dokumenter/ 13961/Bestemmelser_13_06_2023.pdf

Byggesaker i nærheten
Strandengveien 16 (naboeiendom):
Utvidelse av enebolig Strandengveien 16
Status: bestilling av forhåndskonferanse (datert 31.10.2022)
Søknaden omhandler utvidelse av hovedhuset med tilbygg med en svalgang imellom. Det blir kommentert i skissene at Strandengveien 14 ikke tar noe mer oppmerksomhet enn dagens situasjon. Skissefasen og saksdokumentet ligger vedlagt salgsoppgaven.

Strandengveien 20 (naboeiendom):
Søknad om ombygging av eksisterende låve til bolig
Igangsettingstillatelse gitt 09.03.2023
Ombygging av låve fra tidlig 1900-tallet. Det søkes om fasadeendring for å få en moderne bolig, med bl.a. nye vindusåpninger ny terrasse. Rammesøknaden med fasadetegninger ligger vedlagt.

Odel og konsesjon
Det er ikke odel eller konsesjon på eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 21 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 500 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 501 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 22 001 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 22 018 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.950)
Visning 2 stk. (Kr.5 900)
Overtagelse (Kr.2 950)
Direkteutlegg for selger. S&J faktura (Kr.130 153,25)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.60 000)
Kostnad for utsatt betaling (Kr.3 000)
Markedspakke 2 (Kr.21 900)
Oppgjør (Kr.7 850)
Provisjon (Kr.140 000)
Grunnhonorar/ Tilrettelegging (Kr.18 500)
Totalt kr. (Kr.391 203,25)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
85-24-0024

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Kalbakken Eiendomsmegling AS
EIE Asker
Org. nr: 918809589
Kirkeveien 212
1383 Asker
Tlf: 47 68 44 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Fredrik von Krogh

Saksbehandlere
Fredrik von Krogh
EIE Asker
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 95 42 87 01 / E-post: fvk@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Strandengveien 14
For mer om objektet
Strandengveien 14

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: