Bilde 1 av Blomsterstykket 27Bilde 2 av Blomsterstykket 27
Digital salgsoppgave
Blomsterstykket 27

1390 Vollen • Asker kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Rålekker, eksklusiv og totalrehabilitert leilighet - heis fra garasje - livsløpstandard - nær sjøen og Vollen sentrum
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
9
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
104 m²
Bruksareal (BRA)
106 m²
Fellesutgifter
kr 4 104 / Mnd
Prisantydning
kr 8 990 000
Omkostninger
kr 230 450
Totalpris
kr 9 220 450
Fellesformue
kr 20 466
Byggeår
2013
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
78240005
card-default

Fredrik von Krogh

Eiendomsmegler / Partner
Les om Fredrik
Prisantydningkr 8 990 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 220 000,-
  
Totalpris kr 9 220 450
Eiendom
Blomsterstykket 27, 1390 Vollen

Matrikkel
Gnr. 64 Bnr. 148 Snr. 9 i Asker kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 106 kvm

BRA - fordeling pr. etasje:
1. etasje: 85 kvm
Hems: 19 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2013

Tomt
Eiet tomt kvm

Prisantydning
8 990 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Geir Pedersen Takstdato: 30.05.23

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.22
Andel fellesformue: kr. 20 466,- pr. 31.12.22

Totalpris inkl. omkostninger
kr 8 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 220 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 221 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 9 211 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 9 220 450,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 104,- pr. mnd.

Eier
Lene Wolmer og Simen Sagmo Wolmer

Beskrivelse
Velkommen til Blomsterstykket 27, presentert av eiendomsmegler Fredrik von Krogh ved EIE eiendomsmegling.

Velkommen til Blomsterstykket 27 og denne rålekre, eksklusive og totalrehabiliterte leiligheten. Leiligheten holder en meget høy standard, alle overflater er nye og det er gjennomgående og utstrakt bruk av eksklusive materialer. Leiligheten har bla vedpeis og smarthusstrying. Det er brukt moderne farger og materialer og leiligheten fremstår som meget tiltalende - her er det bare å flytte rett inn og nye tilværelsen! Det er garasjeplass med lader i felles garasjekjeller og heis opp til leiligheten.

Fra boligen er det rusleavstand til sjøen, Vollen sentrum, buss, båt til Oslo, skoler og barnehager, kort sagt alt du trenger. I Vollen er det flere hyggelige spisesteder og vinbarer, et sted å bosette seg for de som liker å nyte livet!

Denne leiligheten må oppleves!
  
  • Totalrenovert leilighet med meget høy standard
  • Plassbygde møbler fra Brubakken
  • Hvitevarer fra Miele
  • Kjøkken fra Sigdal med innfreste grep og benkeplate i Silestone
  • Varmefolie på gulvene
  • Meget lekkert bad og separat toalett
  • Eget vaskerom
  • Garasjeplass med lader for elbil
  • Yale Doorman
  • Rusleavstand til flere badeplasser
  • Rusleavstand til Vollen sentrum
  • Flere barnehager i nærområdet og kort vei til skoler
  • Bussholdeplass og båt til byen i gangavstand

Leiligheten er innholdsrik og inneholder:
1. etasje: gang, to soverom, bad, toalett, vaskerom og stue/kjøkken med utgang til balkong.
Hems: kontor og stue

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Fredrik von Krogh på fvk@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning.

Parkering
Det følger med en parkeringsplass i fellesgarasjeanlegg. Ellers gjesteparkering etter gjeldende regler.

Beliggenhet
Blomsterstykket
Blomsterstykket ligger stille og rolig til, rett ved Vollen sentrum som man rusler til på noen minutter. Blomsterstykket består av nyere leiligheter, rekkehus og eneboliger og er et populært og hyggelig område i Vollen.

Vollen Handelssted
Blomsterstykketligger en liten rusletur unna Vollen Handelssted som er et av de mest besøkte stedene langs kyststien ved Oslofjorden. Verneverdige trehus, lyden av bølgeskvulp og duften av nybakte boller syv dager i uka, er bare noe av det Vollen handelssted har å by på. Her kan du gå på skattejakt i små butikker, handle klær, sko og interiør selv på søndager eller nyte et bedre måltid med sjøutsikt på den populære restauranten Vitos på brygga. I tillegg er Vollen kjent for sin flotte marina med kiosk og muligheter for leie av båtplass. Vollen har også fått et lite handlesenter som rommer mange fine tilbud som Rema-butikk, sushi og frisør. Ute finner vi flere klesbutikker, vinbarer, frisør og apotek blant annet.

Historiske Vollen
Vollen byr på så mye. Her ligger historiske bygninger side ved side med nye moderne bygg. Rett nedenfor sentrum, ligger Oslofjordmuseet, hit håper man at Roald Amundsens polarskute Maud vil få sitt eget museum på sikt. Skipet ble bygget i Vollen i 1917 av båtbygger Chr. Jensen. Vollen er også kjent for bringebær og på begynnelsen av 1900- tallet var det stor bærproduksjon i Vollen, og spesielt i området rundt boligen ble det produsert mye bringebær.

I Vollen drev de også med isskjæring og flere kunstige dammer ble anlagt for å kunne produsere is, flere av disse finnes fortsatt i dag, f.eks. Østenstaddammen som ligger en liten rusletur unna boligen. På slutten av 1800-tallet og begynnelsen av 1900-tallet var Vollen et yndet feriested for fornemme folk fra hovedstaden. I gamle dager hadde Vollen også sitt eget hotell, Volden hotell, som la der bygget som huser bla apoteket i dag.

Barnehager, barneskole og ungdomsskole
Det er flere barnehager i området; den nærmeste er Vollen Montessori barnehage, andre barnehager i nærområdet er Nilsemarka, Nansentunet musikkbarnehage og Bjerkås barnehage. Området sogner til Arnestad barneskole og Vollen ungdomsskole. Begge skolene ligger en liten gåtur unna boligen. Det er også en Montessoriskole i Vollen. På Drengsrud ligger Asker internasjonale skole, det er Steinerskole på Nesbru og Steinerbarnehage på Hvalstad.

Dagligvare og shopping
For de daglige innkjøp er det flere matbutikker i nærområdet. Den nærmeste er Rema 1000 i Vollen sentrum. Nærmeste butikksenter foruten Vollen er Rortunet, som åpnet helt nytt senter høsten 2021, ca. 5 km unna og Holmen senter ca. 6 km unna. Videre er det shoppingsenter på Trekanten i Asker, IKEA på Slependen og Sandvika storsenter.

Fritidsaktiviteter
Asker seilforening holder til ca. 1 km fra eiendommen. Her arrangeres det seilskole for barn og ungdom. For barn og unge er det et mylder av aktiviteter i nærområdet. Blant annet musikkorps, fotball, bandy, basket, volleyball, turn, teater, rideskole, danseskole, villmarks klubb, håndball og skiklubb.

Ved Arnestad skole, som ligger en kort rusletur unna, er det både kunstgressbane og volleyballbaner. Her har tidligere VUL, nå GUI sin hjemmearena. GUI tilbyr et stort utvalg av aktiviteter for både små og store barn. På fredager arrangeres det ofte gratis arrangement for barn i Vollenhallen.

Sjø, kyststi og marka
Vollen er kjent for sitt fantastiske friluftsområde. Mot øst har man fjorden med båtliv, et mangfold av badeplasser og kystkultursti (går fra Holmen i Asker til Sætre i Hurum). Mot vest har man marka med lysløyper, skisenter og vakker natur. På søndager er det mulighet for kaffe og vafler på flere små serveringssteder. I Vollen sentrum ligger Oslofjordmuseet med fin utstilling både innendørs og utendørs. Her er det også fine aktiviteter for barn så vel som store med blant annet  bocciabane, flott sandstrand og badebrygge.

Offentlig kommunikasjon
Bussholdeplassen ligger noen hundre meter unna boligen. Dette er ekspressbuss inn mot Lysaker/Skøyen/Oslo.
Fra Vollen sentrum går Vollenbåten. Det er tre avganger på morgenen og tre avganger tilbake på ettermiddagen. Dette er en meget populær måte å komme seg inn til byen på. Båten går helt året og tar ca. 30 minutter. Det er parkering ved båten. Ønsker man heller å ta tog så er det togstasjon både i Heggedal, på Gullhella eller i Asker sentrum. Ved alle disse togstasjonene er det parkering.

Bebyggelse
Området består av en miks av leiligheter, rekkehus og eneboligbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, kvm
Tomten er opparbeidet med felles grøntareal og asfaltert adkomst/parkeringsareal.

Adkomst
Fra Oslo tar det ca. 25 minutter å kjøre. Kjør E18 ut av Oslo. Ta av ved Holmen og følg Slemmestadveien langs Oslofjorden ut til Vollen. Like før marinaen tar man inn til høyre inn på Strandengveien. Blomsterstykket ligger som første vei på høyre hånd.

Se vedlagte kartskisse i finn.no annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen. Det vil bli skiltet med EIE-skilter til annonserte fellesvisninger.

Inneholder
1. etasje: gang, to soverom, bad, toalett, vaskerom og stue/kjøkken med utgang til balkong.
Hems: kontor og stue

Byggemåte
Leiligheten ligger i 2. etasje i en boligblokk med heis. Bygget er oppført med grunnmur og bærende konstruksjoner i betong. Over grunnmuren er det yttervegger av bindingsverk i tre som er utvendig kledd med panel. Taket har saltakkonstruksjon i tre som er tekket med betongstein. Takrenner, nedløp og beslag er i stål. Vinduene har ramme og karmer i tre med isolerglass.

Oppsummering og TG2 og TG3: ingen

Konstruksjoner som ikke er undersøkt:

Utvendig > Andre utvendige forhold

Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Bad

Primærrom
Primærrom: 104 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: alle rom er p-rom.

Bruksareal
Bruksareal: 106 kvm

Standard
1. etasje

Inngangsparti
Det er heis opp til leiligheten. Det er utvendig adkomst og plass til utemøbler ved inngangspartiet.

Entré
Vel innenfor inngangsdøren møter vi en tiltalende entré. Entreen har store fliser med varme, tapet på veggene i lin og plassbygde garderober - et meget lekkert førsteinntrykk!  I entreen er det spesialbestilte eikedører med skjulte hengsler og dempelist. Som å lukke døren på en Mercedes. I taket er det malte flater med downlights.

Stue/spisestue/kjøkken
Stue/spisestue/kjøkken er samlet i et stort, luftig og innbydende rom. Dette gjør at de ulike sonene glir naturlig over i hverandre og skaper et åpent og sosialt hjem. Innvendig takhøyde i stuen er 4,1 meter, det er store vindusflater og skulte gardinoppheng. Stuedelen er innredet med en romslig sofagruppe med plass til både familie og venner. I stuen er det et stort plassbygget skap med hide away dører og integrert vinskap fra Miele. Det er også en vegghengt TV-benk. Begge møblene er fra Brubakken. Fra denne delen av stuen er det også utgang til balkongen. Spisestuen får sin naturlige plassering ved kjøkkenet. Plasseringen gjør at gjestene rundt bordet får fin kontakt med kokken på kjøkkenet, perfekt for den sosiale hobbykokken som liker å ha gjester på besøk. Det lekre kjøkkenet har innredning fra Sigdal med trestruktur og innfreste grep. Benkeplaten er i Silestone med backsplash. Over kjøkkenbenken er det speil som gir økt romfølelse og blir en lekker detalj. Kjøkkenet har eksklusive hvitevarer fra Miele. Her får man varmeskuff, oppvaskmaskin, kjøl/frys, platetopp, stekeovn og kaffemaskinen. Platetoppen har nedfelt ventilator for et rent uttrykk. Midt i rommet er det en flott peis og en lekker trapp, disse blir som et smykke i rommet. Trappen er i heltre eik med brunet glassrekkverk. Stue/spisestue/kjøkken har utsøkt fiskebensparkett med varmefolie, malte flater på veggene og malte flater i taket.

Balkong
Balkongen er et godt sted å nyte gode sommerdager. Her er det god plass til utemøbler og grill. Balkongen vender ut mot baksiden av bygget og ligger skjermet til.

Hovedsoverom
Hovedsoverommet er av god størrelse med god plass til dobbeltseng og nattbord. Det er lagt rør for skjult tilkobling av TV på soverommene. Hovedsoverommet har også plassbygget garderobe med kontorplass. Det er utsøkt fiskebensparkett med varmefolie, malte flater på veggene og malte flater med downlights i taket.

Soverom
Det andre soverommet har også god plass til dobbeltseng. Her kan det være med barnerom, gjesterom eller kontor. Også her er det plassbygde garderobeskap. Det er utsøkt fiskebensparkett med varmefolie, malte flater på veggene og malte flater med downlights i taket.

Bad
Badet er lekkert og påkostet med plassbygde møbler fra Brubakken. Det er innfelte armaturer og plassbygget dobbelservant. Toalett er vegghengt og det er innebygget skap for oppbevaring av håndklær. Dobbeldusjen har to takdusjer med innfelte armaturer i oksiderende messing. Det er fliser på gulvet med varmekabler, fliser på veggene og malte flater med downlights i taket.

Gjestetoalett
I tillegg til badet er det også et lekkert gjestetoalett med adkomst fra entreen. Her er det vegghengt toalett og lekker flislagt vask. Det er fliser på gulvet med varmekabler, fliser på veggene og malte flater med lys i taket.

Vaskerom
Det er også et praktisk og delikat vaskerom i leiligheten. Her er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel samt plass til å tørke klær og oppbevare klær. Det er fliser på gulvet med varmekabler, malte flater på veggene og malte flater med lys i taket.

Hems/mesanin
Mesaninen er bygget om til soverom og kontor. Disse arbeidene er ikke byggemeldt hos kommunen. Sameiet har godkjent å sette inn ekstra takvindu.
I dag er hemsen innredet som soverom og hjemmekontor. Soveromsdelen er innredet med dobbeltseng og nattbord. Det er plassbygget garderobe på endeveggen. Det er lagt rør for skjult kobling av TV på veggen. Den andre delen av hemsen er innredet med et hjemmekontor. Det er utsøkt fiskebensparkett med varmefolie, malte flater på veggene og malte flater i taket.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 17.09.2013.
Ferdigattest er en sluttattest fra bygningsmyndighetene om at et søknadspliktig tiltak er ferdigstilt. At evt. ferdigattest / midl. brukstillatelse eksisterer, gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen har elektrisk oppvarming. Det er varmefolie i alle gulv med parkett. Det er varmekabler på badet, gjestetoalettet, vaskerommet og i entreen. Det er peisovn i stuen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Asker kommune.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 104,- pr.mnd.
TV/bredbånd, garasje, drift/vedlikehold, vann/avløp, renovasjon og feieavgift.

Faste løpende kostnader
Felleskostnader: Kr. 4104,-

Spesifikasjon av fellesgjeld
Det er ingen fellesgjeld i sameiet.

Forsikring med polisenummer
Tryg forsikring Polisenummer: 6647622

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 386 649,- Som sekundærbolig Kr. 4 991 935,-

Sameie
Sameie: Blomsterstykket II Boligsameie, Orgnr: 912394476

Sameiets økonomi: årsregnskapet for 2022 viser et overskudd på 42.291,- som ble overført til opptjent egenkapital
Driftsinntekter 2022: 565.184,-
Driftskostnader 2022: 523.265,-
Resultat finansinntekter/kostnader: 372,-

Forretningsfører
OBOS

Styregodkjenning
Det er ikke krav om styregodkjennelse i dette sameiet.

Tekniske installasjoner
- Lader for elbil på garasjeplassen
- Mekanisk avtrekk fra bad, vaskerom og kjøkken
- Varmtvannsbereder med waterguard
- Kjøkkenventilator med avtrekk ut
- Rør-i-rør
- Yale doorman

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Følgende servitutter er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:

2010/492338-1/200  Bruksrett 
02.07.2010
Rettighetshaver: Knr:3025 Gnr:64 Bnr:118
Rettighetshaver: Knr:3025 Gnr:64 Bnr:119
Rettighetshaver: Knr:3025 Gnr:64 Bnr:120
Bruksretten omfatter bruk frem til atkomst 220/64-121
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3025-64/148
Gjelder denne registerenheten med flere

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Boligen kan leies ut. Utleier plikter å informere leietaker om gjeldende vedtekter og husordensregler.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.
Det er offentlig vei til eiendommen.

Regulering
Området er regulert til konsentrert småhusbebyggelse og omfattes av reguleringsplan 0220157Q "Vesleheimen GNR.64, BNR.18 og 23" datert 30.08.2005.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 8 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 220 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 221 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 9 211 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 9 220 450,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Løft finn.no 5.1.24 (Kr.5 000)
Markedspakke (Kr.18 950)
Oppgjør (Kr.7 850)
Overtagelse (Kr.2 950)
Prospekter/salgsoppgave (Kr.2 000)
Visning. 17 stk. (Kr.50 150)
Ukens bolig 6.3.2024 (Kr.2 500)
Grunnhonorar/Tilrettelegging (Kr.18 500)
Løft på Finn.no 20.01.24 (Kr.5 000)
Ukens bolig 22.6.23 (Kr.2 500)
Foto (Kr.5 900)
Plantegning (Kr.551)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.500)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 688)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 780)
Innhenting av grunnbok (Kr.450)
Ukens bolig 8.23 (Kr.2 500)
Løft Finn.no 26.11.23 (Kr.5 000)
Løft Finn.no 23.10.23 (Kr.5 000)
Løft på Finn.no 27.01.24 (Kr.5 000)
Løft finn.no 22.9.23 (Kr.5 000)
Løft finn.no 7.9.23 (Kr.5 000)
Løft finn.no 31.7.23 (Kr.5 000)
Løft finn.no 22.6.23 (Kr.5 000)
Løft på finn 18.6.23 (Kr.5 000)
Løft på finn.no 21.8.23 (Kr.5 000)
Provisjon (Kr.88 000)
Løft Finn.no 21.2.24 (Kr.5 000)
Look 27.2.2024 (Kr.3 500)
Look+ 6.3.24 (Kr.7 000)
Løft Finn.no 6.3.2024 (Kr.5 000)
Løft Finn.no 23.3.24 (Kr.5 000)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 000)
Totalt kr. (Kr.294 269)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
78-24-0005

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Bolig & Prosjektmegling AS
EIE Asker
Org. nr: 997034902
Kirkeveien 212
1387 Asker
Tlf: 47 68 44 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Fredrik von Krogh

Saksbehandlere
Fredrik von Krogh
EIE Asker
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 95 42 87 01 / E-post: fvk@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Blomsterstykket 27
For mer om objektet
Blomsterstykket 27

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: