Bilde 1 av Søbyveien 6Bilde 2 av Søbyveien 6
Digital salgsoppgave
Søbyveien 6

1940 Bjørkelangen • Aurskog-høland kommune

Vi gjør oppmerksom på at denne tjenesten kan gjøre feil

Tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med dette, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Aia Eie profilbildeHei! Jeg er AIA, vår virtuelle meglerassistent ✨

Spør meg om det du lurer på, og jeg skal forsøke å finne svarene for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvordan er utsikten?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 4 900 000

Omkostninger: kr 141 250Totalpris: kr 5 041 250
Svært innholdsrik familiebolig nært sentrum |5 soverom, 3 stuer og 3 bad | Solfylt hage | Stor terrasse | Dobbelgarasje
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
234 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
51 m²
Kommunale avgifter
kr 1 645 / Mnd
Prisantydning
kr 4 900 000
Omkostninger
kr 141 250
Totalpris
kr 5 041 250
Byggeår
1987
Tomt
Eiet tomt 966 m²
Oppdragsnummer
32240240
card-default

Ellen Celine Heireth

Eiendomsmegler | Partner
Les om Ellen
Visninger
Søndag 13. okt.
17:00 - 18:00
Meld deg på visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 4 900 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 900 000,-)kr 122 500,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 17 550,-
  
Totalpris kr 5 041 250
Eiendom
Søbyveien 6, 1940 BJØRKELANGEN

Matrikkel
Gnr. 71 Bnr. 120 i Aurskog-høland kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 234 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 234 kvm
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal):

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 51 kvm

Areal
Primærrom: 219 kvm, BRA-i: 234 kvm , TBA: 51 kvm
Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
1987

Tomt
Eiet tomt 966 kvm

Prisantydning
4 900 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Henning Fagersand Takstdato:

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 122 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 900 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 123 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 023 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 041 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 19 734 pr. år De kommunale avgiftene inkluderer renovasjonsgebyr, feie/tilsynsgebyr, abb. gebyr vann og avløp og forbruksgebyr vann og avløp.

Eier
Morten Armand Engebretsen Cecilie Graff

Parkering
Det er parkering i dobbelgarasje med elbillader. Garasjen har nyere, elektriske leddporter i aluminium fra 2018. Det er også plass til biler på gårdsplassen foran garasjen.

Beliggenhet
Søbyveien 6 ligger i et veletablert og populært boligområde såvel for barnefamilier som for folk i andre livsfaser. Her er det stille og rolig med trygge bo- og oppvekstkår.

Marka og friområder:
Eneboligen for salg har nærhet til to opparbeidede lekeplasser samt en liten alpinbakke som er i drift i snørike vintere. Tett på ligger også skogen og marka med merkede turstier i sommerhalvåret, lysløype med skiløyper på vinterstid og små tjern. Stigtjern er et fint turmål for barnefamilier. Her er det en liten gapahuk og skøyteis hvis det er nok kuldegrader på vinterstid. Litt lenger unna ligger Langvannet som byr på fiske- og bademuligheter.

Ønsker du flere turmuligheter ligger Eidsdammen, Langsjøen og Mangenfjellet innen rekkevidde. Sistnevnte med et godt utviklet løypenett på vinterstid og mange sykkelveier på sommerstid. Vil du golfe har du 18 hulls golfbane på Aurskog.

Om sommeren er Røytjern et populært badevann og innen rekkevidde på sykkel for den spreke. Litt lenger unna finner du Setten og Mjermen som er idylliske innsjøer hvor det også er populært å ha hytte eller campingvogn. 

Skoler, barnehager idrettsanlegg og fritidsaktiviteter:
I gangavstand fra boligen finner du den ene av to videregående skoler på Bjørkelangen. Her er det idrettshall, friidrettsanlegg og kunstgressbane samt sandvolleyball- og tennisbane. Den andre videregående skolen ligger på motsatt side av sentrum. Til sammen har disse to skolene et godt utvalg av linjer og utdanningsmuligheter.  Klubbhuset til Bjørkelangen Sportsforening er det kafedrift. Idrettslaget og friidrettslaget er veldrevet og tilbyr en rekke aktiviteter for alle aldre året igjennom.

I 2018 ble det bygget ny 1-10 skole med SFO-ordning. Skolen ligger ca 1,5 kilometer unna og det er i all hovedsak trygg ferdsel via gang- og sykkelsti. Ved skolen finnes det ballbinge og skaterampe i tillegg til lekeapparater. Skolebussen stopper rett i nærheten av boligen som nå er for salg.

Bjørkelangen har tre barnehager og den ene ligger i gangavstand til Burholtoppen barnehage. Kommunen har generelt god barnehagedekning.

Det er også to teaterlag og flere aktive kor i kommunen. Det er flere treningssenter sentralt på Bjørkelangen med tilbud om diverse salaktiviteter i tillegg til helsestudio. Det er tilbud om kampsport via en selvstendig forening. Bjørkelangen har også et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland (holder til på Eksismoa motorpark ca. 2 km utenfor sentrum). Det er også skytterbaner i nærheten, samt jakt- og fiskeforeninger.

Kommunen har også en levende kulturskole med en rekke tilbud innen dans, drama, forming og musikk, samt egen "øvingsboks" for band og musikere. Kulturskolen har flotte lokaler og tilgang til kultursal i den nye skolen.

Bjørkebadet ble bygget i 2018 og har tilbud til alle aldersgrupper. På Bjørkebadet er det et terapibasseng på 12,5 m og et konkurransebasseng på 25 m, plaskebasseng på ti kvadrat for de minste, og en velværeavdeling med boblebad, steambadstue og kaldkulp.

Forretninger, servicetilbud og serveringssteder:
Bjørkelangen er kommunesenter i Aurskog-Høland og har et hyggelig handelssentrum med et godt utvalg av forretninger fordelt på blant annet den bilfrie gågata, Alti Bjørkelangen og Bjørkelangen Næringspark.  I Helsehuset fra 2018 finnes det blant annet legevakt, fastlegekontor, helsestasjon, jordmortjeneste og utekontaktene.

I sentrum finner du bibliotek, bank, post, vinmonopol, interiør, tekstil, elektronikk, velvære og øvrige "bymessige" fasiliteter. Gjennom året arrangeres det flere aktiviteter i og rundt sentrum.  Av kjeder som er representert kan det nevnes blant annet Rema 1000, Kiwi, Coop Ekstra, Princess, Nille, Traktøren, Norli, Cubus, Dollarstore, Intersport, Synsam og Dressmann.  I ytterkant av sentrum ligger Bjørkelangen Næringspark med kjeder som Maxbo, Gausdal, Europris, Power og Plantasjen.   Bjørkelangen har restauranter og kafeer som hyggelige å besøke for et godt måltid. På Aurskog finner du restaurant Fjøset ved golfbanen. Sentrum og næringsparken er i stadig utvikling med utbygging og nyetableringer.

Tomt
Eiet tomt, 966 kvm
Eiendommen har en fin størrelse med tomt på 966 kvm, sentralt plassert på Einerhaugen, rett vest for sentrum. Veien er rolig, og tomten er skrånende, med planerte nivåer og trapper i terrenget. Hagen er opparbeidet over tid, slik at trær, prydbusker, hekk- og klatreplanter har fått vokst seg store og lubne i tomtegrensen, og byr på et vakkert fargespill og god skjerming.


Hagen omkranser huset på tre sider, hovedsakelig mot syd, øst og vest, mens dobbelgarasjen er oppført på nordsiden med gruset gårdsplass foran. Den smarte plasseringen gir de beste solforholdene i hagen fra sent til tidlig. Boligens inngangsparti ligger på vestsiden, med singlet adkomst, belysning og et lite trapperepos fra 2014.

Det er montert utvendig solskjerming på noen av vinduene på vestsiden. Langs gavlveggen på sydsiden er det bygd en stor terrasse på ca. 42 kvm, med dekke av terrassebord, rekkverk i enden og trapp ned til hagen. Innerste del av terrassen overbygges av en sydvendt veranda på ca. 9 kvm - en inntrukket og lun uteplass utenfor hovedsoverommet. Dette gir terrassen en ekstra lun del under verandaen, utstyrt med downlights, terrassevarmer og markise.

Terrassen har god plass til ulike møbler, både på åpen del og under overbygget, samt en velegnet grillplass i hjørnet mot trappen. Hagen rett utenfor terrassen har fått espalier til klatreplanter, en sandkasse for de minste, og har god plass til trampoline eller andre lekeapparater.

Fra nederste del av tomten er det trapp opp til gårdsplassen og ved siden av bugner det i vintergrønt og ulike prydbusker i et murt bed i skråningen.

Skole/barnehage
Fra eiendommen er det gangavstand til Bjørkelangen barne- og ungdomsskole som åpnet våren 2018. Ellers er det god barnehagedekning i Aurskog-Høland kommune, med både kommunale- og private barnehager. Det er gangavstand til Burholtoppen barnehage. Bjørkelangen har også to videregående skoler.

Offentlig kommunikasjon
Fra Bjørkelangen er det ca 36 km til Lillestrøm og ca 57 km til Oslo sentrum og Gardermoen. Til Charlottenberg i Sverige er det omtrent 45 minutters kjøring med bil. Skolebussen stopper i krysset ved Dalhaugveien/Einerhaugen.

Det er offentlig kommunikasjon via buss ved bussholdeplass ved Trandumsvingen eller Bjørkelangen videregående skole (ca 10 minutters gange fra boligen.)

Byggemåte
Enebolig fremstår med i hovedsak liten bruksslitasje og er i hovedsak godt vedlikeholdt.

- Bygningen har grunnmur av lettklinkerblokker.
- Yttervegger i trekonstruksjon med stående trekledning.
- Kjelleretasje med pussede murvegger.
- Saltak med A-takstoler og oppløft av tre, ventilert møneloft (loft over loftetasje) og kneloft (rom mot yttervegger under skråtak), med innvendig tilgang.
- Taktekking av ru betongtakstein med undertak av finerplater uten papp.
- Vindskier av tre med beslag.
- Takrenner, nedløp og beslag i metall utførelse.
- Takstige til pipe.
- Sidehengslede trevinduer og et takvindu med 3-lags isolerglass og lufteventil. Trevindu på bad loftetasje med 2-lags isolerglass.
- Flere vinduer med utvendig solskjerming.
- Ytterdør med 2-lags isolerglass til vindfang.
- Ytterdør med 2-lags isolerglass fra vaskerom og ut.
-Terrassedører av tre med 3-lags isolerglass fra soverom til veranda og fra stue 1.etasje til terrasse.
- Overbygget veranda i trekonstruksjoner med spaltegulv og rekkverk med liggende bord, tilgang fra soverom loftetasje. Delvis overbygget terrasse i trekonstruksjoner med spaltegulv og delvis rekkverk, tilgang fra stue og hage.
- Elektrisk markise og terrassevarmere på terrasse.
- Tretrapp fra nedre nivå til terrasse og murtrapp med skifer fra nedre nivå til gårdsplass.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Boder
Det er 3 boder i kjeller, samt kneloft i andre etasje.

Standard
Første etasje: Vindfang, hall m/trapp, stue, kjøkken, bad og soverom.
Andre etasje: Loftstue, bad og 3 soverom.
Underetasje: Gang, kjellerstue, bad, badstue, vaskerom, soverom og 3 boder.

Entré/vindfang:
Velkommen inn i en velholdt og familievennlig enebolig med innholdsrik planløsning. Boligen har adkomst via et vindfang med laminatgulv fra 2011, lysmalte paneloverflater, åpen garderobeløsning og dør med glassfelt inn til en romslig trappehall.

Hallen har samme overflater, og en luftig, gråmalt trapp med åpne trinn som fører til loftetasjen og gangen i underetasje. Gangen nede har flislagt gulv med gulvvarme, en vedovn og inngang til to boder. Fra hallen oppe er det adkomst til samtlige av etasjens rom, der døren til stuen er av nyere dato og har glassfelt og sidefelt.

Kjøkken:
Kjøkkenet er romslig og lyst med vindu og et stort karnapp langs østveggen. Det er god plass til frokostbord i karnappet, mens den moderne innredningen fra 2011 er plassert innerst i rommet, i en hendig L-form, pluss en halvøy mot spiseplassen. Innredningen har takhøye skap, hvite høyglansfronter og mørk benkeplate i laminat med enkel vaskekum.

Kjøkkenet har godt med skapplass og fin arbeidsflyt langs benkeplater på tre sider. Induksjonstopp, stekeovn, mikrobølgeovn, kjøl/frys og oppvaskmaskin er integrert i innredningen. Det er ventilator over kokesonen og mosaikkfliser i grått og sort over benken.

Hovedstue:
Stuen er stor og luftig med gode vindusflater på tre sider og utgang til en flott, solrik terrasse mot syd. Lysmalte vegger og hvitmalt panelhimling understreker den lette atmosfæren, og gulvet er i brun laminat fra 2011.

Stuen lar seg enkelt møblere i tre romslige soner, med både spisebord, tv-lounge og en ekstra kosekrok. En murt peis fungerer som romdeler og har innsats med glassdører mot den naturlige sofaplassen - et lunt blikkfang. Fra stuen fører en dør med glassfelt og sidevindu inn til trappehallen, og en tilsvarende dør fra spisestuesonen inn til kjøkkenet.

Kjellerstue og loftstue:
Boligen har både en kjellerstue og en loftstue, som byr på ekstra spillerom og privatliv i hverdagen. Loftstuen har vindusrekke mot øst og takvindu i motsatt ende, samt lysmalte paneloverflater og brunt laminatgulv. De lyse veggflatene brytes opp av teglsteinskledd pipe, og det er god plass til tv-lounge.

Kjellerstuen har også østvendte vinduer med dyp karm og lysmalte paneloverflater. Gulvet er i heltre med underliggende gulvvarme, og det er ekstra hygge fra en fin peisovn. Stuen har god plass til møbler og gir et lunt rom å trekke seg tilbake i.

Bad/wc/vaskerom:
Boligen har tre bad, et vaskerom og en badstue. Badene i første etasje og loftsetasjen ble renovert av fagfolk i 2018 og fremstår moderne og smakfullt innredet.

Bad 1:
Badet i første etasje har gråbrune fliser på gulv og vegger, gulvvarme og himling med downlights. Et smalt vindu i endeveggen gir innslipp av dagslys.

Innredningen består av en heldekkende servant på sort skuffeseksjon, sensorstyrt kran, speilskap med overlys og et veggmontert toalett. Dusjhjørnet er stilig med innfellbare glassvegger, hånddusj og behagelig regnfallsdusj. Sisternekasse og gulv i dusjsonen er belagt med matchende stormosaikk.

Bad 2:
Badet i loftsetasjen er familievennlig innredet med både badekar, dusjhjørne med regnfallsdusj og en dobbel servantinnredning. Dusjhjørnet har innfellbare glassdører, og servanten er montert på en hvit skuffeseksjon. Videre er det et veggmontert toalett og et speilskap med integrert belysning. Badet har gråbeige fliser på vegger og gulv, downlights i himling, gulvvarme og dagslys fra et smalt vindu.

Bad 3:
Badet i underetasjen har hvite fliser på gulv og vegger, panelhimling og gulvvarme. Fra badet er det direkte inngang til en badstue med paneloverflater, tregulv, plassbygde brisker og en badstueovn fra Tylö. Innredningen på badet består av en heldekkende servant på servantskap i furu, speil med overlys, et toalett og et dusjkabinett.

Vaskerom:
Vaskerommet har utgang til en skiferbelagt platting mot hagen, og kan fungere som en biinngang til underetasjen. Rommet har innvendig adkomst fra trappegangen og er tilknyttet en romslig bod.

Vaskerommet har lyse fliser på gulv med gulvvarme, sluk i gulvet, mekanisk avtrekk, hvitmalte vegger og panelhimling. Innredningen består av en veggmontert vaskekum og opplegg for vaskemaskin. Det er god plass til garderobeløsninger i selve vaskerommet og i boden.

Soverom og garderobe:
Boligen har hele fem gode soverom, der tre av rommene ligger i loftsetasjen og de to andre er fordelt på første etasje og underetasjen. Soverommet i første etasje ligger vegg-i-vegg med badet og har vindu mot inngangspartiet i vest. Soverommet i underetasjen er ekstra romslig med to østvendte vinduer og adkomst fra trappegangen.

Det største av soverommene oppe har utgang til en sydvendt veranda med overbygg, og de to minste har nordvendte vinduer. De fleste soverommene har laminatgulv, lysmalte vegger og himling i malt eller ubehandlet panel, med unntak av soverommet nede som har ubehandlede paneloverflater og teppe på gulvet. Det er skyvedørsgarderobe på soverommet nede, garderobeskap på flere rom, noen luker i kneveggene oppe og god lagringsplass i tre boder i underetasjen.

Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2:
- Taktekking, grunnet alder.
- Nedløp og beslag, grunnet manglende snøfangere.
- Vinduer, grunnet slitte sprekker i trevirket og vinduer i loftsetasje har utvendig slitasje, samt mangler barnesikring.
- Balkonger, terrasser og rom under balkonger, grunnet åpninger og høyde i rekkverk. Gulv og rekkverk har manglende vedlikehold på veranda i loftetasje, samt gulv på terrasse har noen mindre skader.
- Etasjeskiller, grunnet målt høydeforskjell på mellom 10-20 mm innnefor en lengde på 2 meter. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet.
- Radon, grunnet at det ikke er foretatt radonmålinger eller bygget er utført med radonsperre.
- Rom under terreng, da det sprekker og noen løse flisgulv. Det er også registrert noen saltutslag på åpne murvegger.
- Innvendige trapper, grunnet åpninger i rekkverk, mellom trinn og det mangler håndløper på vegg.
- Sluk, membran og tettesjukt på bad i underetasje, grunnet alder på membran og manglende synlighet av tettesjikt.
- Tilliggende konstruksjoner våtrom, grunnet manglende hulltakning på bad i kjeller, da dette ikke var fysisk mulig.
- Sluk, membran og tettesjikt på vaskerom underetasje, grunnet alder og manglende synlighet på membran. Det er skader på gulvfliser, manglende sokkelflis og alder på membran bør det regnes at membran bør skiftes.
- Ventilasjon vaskerom, grunnet manglende tiluftsventilering.
- Tilliggende konstruksjoner våtrom, grunnet at det ikke var fysisk mulig med hulltakning. Det er ikke observert eller vurdert unormale forhold.
- Overflater og konstruksjon, grunnet at dør til badstue skal slå ut av rommet.
- Utvendig vann -og avløpsledninger, grunnet det er ikke opplyst om ledningsnettet er oppgradert etter byggeår. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg.

Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 3:
- Tretrapper, da det ikke er montert rekkverk og håndløper.
- Overflater gulv underetasje bad, grunnet at de tkan forekomme vannlekkasje på våtrom der hvor vann ikke vil gå til sluk, høydeforskjell fra topp slukrist til synlig topp membran ved dørterskel og sprekker i fliser.
- Overflater gulv med vaskerom, grunnet sprekker i fliser og bom i fliser.

Kommentarer fra selgeres egenerklæringsskjema:
Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller
soppskader?
- Bad i 1. etg. fukt i dusjsone i 2017 og totalrenovering ble gjort.
Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Hvis nei, gå til punkt 3.
- Halvor Sveistrup AS
- Totallrenovering to bad 2018

Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
- Halvor Sveistrup AS.
- Totalrenovering.
Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
- Utfyllende beskrevet i FDV mappe.

Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd, tilbakeslag, tett sluk eller
lignende?
- Lite tilbakeslag i dusjsone i kjeller i 2011 eller 2012.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
- Halvor Sveistrup AS.
- Arbeid i 2018 under totalrenovering av bad.

Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f. eks dårlig trekk, sprekker,
pålegg etter tilsyn, fyringsforbud eller lignende?
- Pipekontroll av feier i august 2024 og alt var i orden.

Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
- Noen små sprekker i mur i kjeller som har vært der siden vi kjøpte.

Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende?
Litt maur bad 1. etg. ifm fukt før totalrenovering.

Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Byggern Aurskog AS.
- Skiftet garasjeporter.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank,
sentralfyr, ventilasjon)? Hvis nei, gå til punkt 14.
- SMS Elektro AS, Slorbak & Thoresen AS, Aurskog Elektriske AS. Aurskog Ventilasjon og
Blikkenslagerverksted AS.
- Nye stikkontakter, kabler, elbillader, sikringskap oppgradert, bad etc etc. Alt dokumentert.

Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om
lavspenningsanlegg)?
- Boligmappa.
Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank,
sentralfyr, ventilasjon)?
- Boligmappa.

Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
- Defa lader til en bil montert av Aurskog Elektriske AS.

Kjenner du til om det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger?
- ifm klage på fargeforskjell fug bad 2etg benyttet vi takstmann og fikk refundert kr. 20000.- fra Halvor Sveistrup AS.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger følgende for eiendommen:
- ferdigattest for nybygg bolig, datert 25.01.1989.
Følgende er anmerket:
- nedløpsrør i vaskerom bør beskyttes.
- Listing av vinduer i kjellerstuen og evt. kledning.
Anmerkningene antas å være ferdigstilt iflg. selger.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 03.04.1986. Det er avdekket noen avvik:
Utvendig fasade:
- det er bygget terrasse på sørsiden.
Fasadeforandring er søknadspliktig og kjøper tar derfor ansvar for dette.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
I 2017 ble det montert balansert ventilasjon i deler av boligen, mens underetasjen har naturlig ventilasjon med mekanisk avtrekk fra bad og vaskerom. Varmtvannsbereder med direkte eltilkobling er plassert i bod underetasjen.

Store deler av elanlegget er skiftet gjennom årene og sikringsskapet har automatsikringer.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 19 734 pr. år De kommunale avgiftene inkluderer renovasjonsgebyr, feie/tilsynsgebyr, abb. gebyr vann og avløp og forbruksgebyr vann og avløp.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til 5908,- pr. år.

Forsikring med polisenummer
KLP Polisenummer: 1986600

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 340 741,- Som sekundærbolig Kr. 5 094 815,-

Tekniske installasjoner
Det er montert Fiber fra VEV-Romerike.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.
Tinglyste heftelser:

1986/4840-2/9  Rettigheter iflg. skjøte  
10.06.1986 
Bestemmelse om anlegg
Formål: Telegrafverket og e-verket har rett til framføring av sine elektriske anlegg.

Utleie
Eiendommen har ingen godkjent utleiedel, men deler eller hele kan fritt leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet vei, vann og avløp.

Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert i reguleringsplan felt L4-5-6 og 7, datert desember 1971.
Regulert til boligbebyggelse.
Reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan for feltene L4, L5, L6 og L7, datert 16.06.1971.

Område:
- Eiendommen ligger i aktsomhetsområde for kvlikkleire, men med ingen risiko eller konsekvens med skred.
- Eiendommen ligger i et område med lav til middels aktosmhet radon.

Odel og konsesjon
Ikke aktuelt for denne eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 122 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 900 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 123 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 023 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 5 041 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.9 444)
Visningshonorar (Kr.3 000)
Provisjon (forutsatt salgssum: 4 900 000,-) (Kr.49 000)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Markedspakke 1 med fotopakke premiun + (Kr.28 400)
Oppgjør (Kr.7 500)
Totalt kr. (Kr.115 756)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
32-24-0240

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges «som den er». Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Uautorisert kopiering eller gjenbruk av all tekst og alle bilder i denne annonse/salgsoppgave er ikke tillatt.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Lørenskogmegleren AS
EIE Lørenskog
Org. nr: 929031334
Snøkrystallen 9
1470 Lørenskog
Tlf: 40 40 35 45

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner Ellen Celine Heireth

Saksbehandlere
Ellen Celine Heireth
EIE Lørenskog
Eiendomsmegler | Partner
Mob: 90 50 85 51 / E-post: eche@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Søbyveien 6
For mer om objektet
Søbyveien 6

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: