Bilde 1 av Skogveien 5CBilde 2 av Skogveien 5C
Digital salgsoppgave
Skogveien 5C

1358 Jar • Bærum kommune

Prisantydning

kr 26 500 000

Omkostninger: kr 160 450Totalpris: kr 26 660 450
NY, STOR (381 KVM BRA), TIDLØS & LEKKER FUNKIS ENEBOLIG M/ HØY STANDARD - HYBEL - 5 SOV - DOB.GAR - TAKTERRASSE - UTSIKT
Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Eierseksjon
2
Antall soverom
5 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
338 m²
Bruksareal (BRA)
381 m²
Prisantydning
kr 26 500 000
Omkostninger
kr 160 450
Totalpris
kr 26 660 450
Byggeår
2024
Tomt
Fellestomt 2160 m²
Oppdragsnummer
36220704
card-default

Edvard Chapsang

Eiendomsmegler / Partner
Les om Edvard
card-default

Marketa Nigg

Eiendomsmegler
Les om Marketa
Visninger
Søndag 18. aug.
12:45 - 13:30
Meld deg på visning
Prisantydningkr 26 500 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 6 000 000,-)kr 150 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
  
Totalpris kr 26 660 450
Eiendom
Skogveien 5C, 1358 Jar

Matrikkel
Gnr. 38 Bnr. 256 Snr. 2 i Bærum kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 381 kvm består av:

P-rom 329 kvm
BRA 381 kvm
BRA-i 338 kvm
BRA-e 43 kvm

Areal
Primærrom: 329 kvm, Bruksareal: 381 kvm, BRA-i: 338 kvm , BRA-e: 43 kvm , TBA: 137 kvm
Vedlagte plantegninger ikke er målbare og det kan forekomme små avvik på arealene som er satt opp for hver etasje på plantegningene. Forpliktende arealer fremkommer i vedlagte arealrapport fra takstmann Harald Poulsen

Antall soverom
5

Byggeår
2024

Tomt
Fellestomt 2160 kvm
Meget pent opparbeidet tomt med gressplen, busker, trær og annen beplantning. Det er opparbeidet flere fine utomhus arealer med blant annet balkonger, terrasser m.m.

Den store takterrassen med utgang fra kjøkkenet og stuen i øverste plan gir boligen en ekstra dimensjon. Her er det plass til flere sittegrupper og det er pergola, utsikt og gode solforhold. Terrassen oppleves som meget privat og usjenert. Fra terrassen er det videre utgang til hagen på øvre del av eiendommen.

Også en romslig, lun og fin terrasse med utgang fra stuen i mellometasjen. Også her er det god plass til sittegrupper og annen utemøblement.

Prisantydning
26 500 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Takstdato:

Totalpris inkl. omkostninger
kr 26 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 150 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 6 000 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 151 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 26 651 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 26 660 450,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kom. avgifter tilkommer. Kommunale gebyrer for vann og avløp, renovasjon og feiing skal betales to ganger i året. Henvend deg til Bærum kommune for nærmere informasjon, samt utregning av disse.

Eier
Nord West Eiendom as.
Ved spørsmål om boligen ta kontakt med Per Espen Musæus. tlf. 900 90 499 v/ Nord West Eiendom AS.

Beskrivelse
Velkommen til Skogveien 5C, presentert av eiendomsmegler Edvard Chapsang ved Eie eiendomsmegling avdeling Sandvika.

Stor, nyoppført, lekker og stilren funkis enebolig beliggende i et meget ettertraktet, populært og barnevennlig boligområde på Jar. Bebyggelsen på tomten er hensiktsmessig plassert i terrenget, dratt opp fra veien og smart plassert med tanke på maks utnyttelse av tomten i tillegg til å få gode uterom. Nettopp dette er noe som går igjen i hele tankesettet til utbygger, nemlig å kombinere gode arealer med mye plass men samtidig beholde en funksjonalitet i den minimalistiske stilen som er hoved forankringen til hele boligen og eiendommen for øvrig.

Boligens arkitektur og materialvalg speiler også en høy standard. Det er også her lagt vekt på å ha et helhetlig og gjennomført uttrykk i form av materialvalg, farger og løsninger. Det samme gjelder den gjennomtenkte og gode planløsningen som skal ivareta de fleste behov en moderne familie måtte ha. Det er god størrelse på soverommene, badene er hensiktsmessig plassert, stort en-suite soverom med garderobe og eget baderom, flere stuer og et kjøkken som i kombinasjon med spisestuen og stuen i øvre plan bør tilfredsstille selv de mest kresne. Kjøkkeninnredningen er levert fra Studio Sigdal på Skøyen. Det er rikelig med skap og skuffeløsninger, godt med benkeplass og fine arbeidsflater, integrerte hvitevarer og kjøkkenøy som både definerer kjøkkenet ift. resten av etasjen, men som også skaper en bedre arbeidsflate. I kombinasjon med den store takterrassen vil denne etasjen bli boligens hovedattraksjon under sosiale sammenkomster med venner og familie.

Videre så byr boligens alle etasjer på åpne, store og luftige løsninger, store vindusflater som slipper inn godt med lys og tar inn i rommet den flotte utsikten, umettelig vakkert og som et levende maleri.

Unn deg selv og dine litt ekstra luksus og litt mer av det gode, hver eneste dag, året rundt!

Ved spørsmål om boligen ta kontakt med Per Espen Musæus. tlf. 900 90 499 v/ Nord West Eiendom AS.

HØYDEPUNKTER:

- NYOPPFØRT, ELEGANT OG STILREN FUNKIS ENEBOLIG
- HELE 381 KVM BRA
- GJENNOMTENKT OG GJENNOMFØRT
- MEGET INNHOLDSRIK MED EN GOD PLANLØSNING
- GJENNOMGÅENDE HØY STANDARD
- FINE UTOMHUSAREALER MED TERRASSER, GRØNTAREALER OG EN UNIK TAKTERRASSE
- MANGE FINE OPPHOLDSSONER MED 3 - 4 STUER
- 5 SOVEROM
- 3 BAD + 2 SEPARATE TOALETT
- PRAKTISK VASKEROM
- MASTERBEDROOM MED EGET BAD OG GARDEROBE
- STOR, INTEGRERT GARASJE MED GOD LAGRINGSPLASS
- MULIGHET FOR PRAKTIKANTDEL / UTLEIE
- JAR SKOLEKRETS
- KORT OG TRYGG VEI TIL JAR SKOLE
- KORT GANGVEI TIL JARHUSET MED MENY (DAGLIGVARE), KAFE, FRISØR OG HUDPLEIER M.M
- KORT VEI TIL OFFENTLIG KOMMUNIKASJON MED T-BANE (5 MIN), BUSS, LYSAKER STASJON (FLYTOGET) M.M.
- KORT VEI TIL OSLO SENTRUM
- KORT VEI TIL IDYLLISKE JARMYRA TUROMRÅDE
- LAVE KJØPSOMKOSTNINGER

Boligen er meget innholdsrik med en meget god planløsning som inneholder:

1.etg.: Romslig entré/hall og mellomgang, stue, soverom, garderobe, bad/wc, separat toalettrom, mellomgang og teknisk rom.

2.etg.: Trapperom, stor og hyggelig stue inndelt i to soner, mellomgang, en-suite hovedsoverom med eget bad/wc og walk in closet, soverom 2, soverom 3, soverom 4, bad/wc 2, vaskerom. Det er fra stuen utgang til en flott terrasse.

3.etg.: Trapperom, stue og spisestue, innholdsrikt og lekkert kjøkken, mellomgang, toalettrom. Fra stuen og kjøkkenet er det utgang til en herlig takterrasse, stor og med flott utsikt. Dette uterommet utgjør i kombinasjon med kjøkkenet og stuerommet kanskje hjertet i denne ellers fantastiske funkis Fra villaen.

Parkering
Parkering i dobbelgarasje med god lagringsplass. Det er elektrisk leddport med fjernkontroll.

Beliggenhet
Særdeles attraktiv beliggende eiendom på Jar. Området er kjent for å være et veletablert og attraktivt villaområde og det er fra eiendommen  det umiddelbar nærhet til trikk og T-bane. Det går også buss fra Vollsveien, samt flytog fra Lysaker. Kort gangavstand til Jarhuset som byr på et rikt utvalg av butikker og servicetilbud. Det kan blant annet nevnes stor Meny dagligvarebutikk, Floriss blomsterbutikk og Vitus apotek. I Jarhuset finner du også en hyggelig kafe, frisør, tannlege og hudpleier.

Er du glad i og opptatt av å ha enkel tilgang til fine turmuligheter er det kort vei til flotte turområder på Jarmyra og langs Lysakerelven. Lysakerelven ligger like i nærheten og er en perle med gode badeplasser og turmuligheter mens Jarmyra er et park/naturområde med en egen liten innsjø ( Tjernsruddammen) hvor det er ender og andre fugler om sommeren. Det er veldig hyggelig å gå tur med barna dit. Det er også en tilrettelagt (løype med demping) "joggeløype" rundt Jarmyra. I tillegg er det idrettsanlegg med fotballbaner på Jarmyra.

Det er et variert og bredt tilbud av fritidsaktiviteter i nærområdet med blant annet fotballbaner, tennisbaner og golfbaner. Nadderudhallen og flere idrettsanlegg, samt fine turmuligheter i området. Stabekk og Bekkestua har utviklet seg til moderne og aktive handelssentre med et godt utvalg av forretninger og servicetilbud, samt spisesteder og kaféer. Oslo International School på Bekkestua er noen få minutter unna med bil.

Bebyggelse
Området består for det meste av villabebyggelse og er å anse som et veletablert område.

Tomt
Fellestomt, 2160 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med Eie-skilter ved fellesvisninger.

Skole/barnehage
Jar skolekrets
Jar barneskole
Ringstabekk ungdomsskole
Det er flere barnehager i umiddelbar nærhet til eiendommen

Offentlig kommunikasjon
Både T-bane, trikk og bussholdeplass er i kort avstand fra boligen.

Standard
Boligen er svært gjennomført med en gjennomgående høy standard og det er også lagt vekt på høy grad av finish og utførelse. Det er gjennomtenkte og gode løsninger hele veien. For nærmere teknisk beskrivelse av leveransen henvises det til de ulike punkter lenger ned i dette avsnittet eller vedlegg vedlagt salgsoppgaven.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredningen er levert fra Studio Sigdal på Skøyen. Det er rikelig med skap og skuffeløsninger, godt md benkplass og fine arbeidsflater, integrerte hvitevarer og kjøkkenøy som både definerer kjøkkenet ift. resten av etasjen, men som også skaper en bedre arbeidsflate.

Baderom (kjeller):
Hybelbadet i kjelleren er designet med et moderne preg. Gulvet er kledd med fliser i District 60x60 grå Rett, med SB Grå fugemasse som fremhever det stilrene uttrykket. De markerte veggene har samme fliser som gulvet, mens de øvrige veggene er malt i 5452 Nordic Breeze fra Jotun, som gir en frisk kontrast til de grå flisene. Toalettet er en V&B O'Novo veggskål med sete, og betjeningsplaten er av typen Tece Loop. For speil er det valgt en kombinasjon av Ada Thin 60, Mie 60 i hvit matt, og Oda 60, noe som gir en harmonisk lyssetting. Armaturen er fra Veni, og dusjsystemet er et Rainshower Vilde rund, som sammen med dusjkabinettet Liam 90x90 i krom med klart glass, gir en komplett og elegant look.

Separat toalett (kjeller):
Det separate toalettet i kjelleren har også gulvfliser i District 60x60 grå Rett, med samme SB Grå fugemasse for et sammenhengende utseende. De markerte veggene opp til 120 cm (inkludert toppen av sisternen - se vedlegg for nevnt illustrasjon) har de samme flisene, med en tynn eikelist for å markere overgangen mellom flisene og de malte flatene. Vegger over 120 cm og øvrige vegger er malt med 5452 Nordic Breeze fra Jotun. Toalettet er en V&B O'Novo veggskål med sete, med en Tece Loop betjeningsplate. Servanten er Copenhagen 50 Nordland, og speilet er et Pia 50 speil. Veni armatur er valgt for å komplettere det moderne og funksjonelle uttrykket.

Hovedbad (1. etasje):
Hovedbadet i første etasje er utstyrt med elegante fliser på gulvet, Jewels 60x60 jw 16 nat raymi, med fugemasse i SF Manhattan som gir en raffinert finish. De markerte veggene er kledd med PIGMENTO 6x37 BLU MATT fliser, lagt i fiskebensmønster, noe som gir en unik og stilfull detalj. Øvrige vegger er malt med 2228 Visjon fra Jotun. Toalettet er en V&B O'Novo veggskål med sete, og betjeningsplaten er fra Tece Loop. Armaturen er fra Veni, og servantene er Mie 120 DBL i hvit, kombinert med en Ada DBL servant. Speilet Eva 120 med lys tilfører baderommet en moderne og funksjonell belysning. Dusjsystemet er Rainshower Vilde rett, og dusjkabinettet er Liam 90x90 i krom med klart glass. Det finnes også et Rore 170 badekar, og dusjsettet er Tenge armatur med Felix dusjsett for en fullverdig spaopplevelse.

Barnebad (1. etasje):
Barnebadet i første etasje har gulvfliser i Jewels 60x60 jw 16 nat raymi, med SF Manhattan fugemasse som skaper et elegant uttrykk. De markerte veggene er belagt med Jewels jw 16 luc raymi fliser, og fugene er også SF Manhattan, noe som gir en harmonisk flyt i designet. De øvrige veggene er malt med 2228 Visjon fra Jotun. Toalettet er V&B O'Novo veggskål med sete, med Tece Loop betjeningsplate. Veni armatur er valgt, og servantene er Mie 120 DBL i hvit, kombinert med en Ada DBL servant. Speilet Eva 120 med lys sørger for god belysning. Dusjsystemet er Rainshower Vilde rett, og glassmesterarbeid er gjort på dusjvegger og dører, noe som gir en sikker og stilren innramming.

Vaskerom (1. etasje):
Vaskerommet i første etasje har gulvfliser av typen Jewels 60x60 jw 16 nat raymi, med SF Manhattan fugemasse for et sammenhengende og moderne utseende. De øvrige veggene er malt med 12182 Gentle Whisper fra Jotun, noe som gir en dempet og behagelig atmosfære. Det er opplegg for utekjøkken med både varmt og kaldt vann, noe som gir ekstra funksjonalitet. Servanten er VK 50 med Veni armatur, og kjøkkenkranen er Miri i krom, noe som bidrar til et praktisk og stilrent vaskerom.

Separat toalett (2. etasje):
Det separate toalettet i andre etasje har gulvfliser i District 60x60 grå Rett, med SB Grå fugemasse for en enhetlig stil. Den markerte veggen opp til 120 cm (inkludert toppen av sisternen - se vedlegg for nevnt illustrasjon) har de samme flisene, mens de øvrige veggene er malt med 6315 Jade fra Jotun, noe som gir en myk og harmonisk fargetone. Toalettet er en V&B O'Novo veggskål med sete, og betjeningsplaten er Tece Loop. Servanten er Copenhagen, og speilet er Pia 50, mens armaturen er fra Veni, som gir et gjennomgående moderne design.

Overflater:
Parkett: Boen Eik Live Pure 1-stavs parkett, Børstet Crescendo
Ytterdører: Hovdeby fra Bygg1 i farge sort innvendig og utvendig.
Innerdører: Line 1 fra Harmonie i farge dempet sort. Karm med dempelist i farge dempet sort.
Listverk: Eik glattkant ubehandlet 15x70 mm.

Lys:
Boligen er primært belyst downlights og spotskinner. Det er også store vindusflater flere steder i boligen som gir rikelig med lysinnslipp.

Trapp:
Stryntrappa Horisont.
Tett trapp fra 1. - 2. etg. Åpen trapp fra 2. - 3. etg.
Trinn og stusstrinn i eik med hvit lasur.
Vanger og håndløper i farge dempet sort.
Spiler av børstet stål i farge dempet sort.
Spilevegg mot kjøkken i eik med hvit lasur.

Gasspeis: Vision Line Superior 650 B fra Peisselskabet.

Oppvarming:
Vann-vann varmepumpe med vannbåren gulvvarme og gasspeis.

Ventilasjon:
Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ferdigattest foreligger.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kom. avgifter tilkommer. Kommunale gebyrer for vann og avløp, renovasjon og feiing skal betales to ganger i året. Henvend deg til Bærum kommune for nærmere informasjon, samt utregning av disse.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune.

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Ventilasjon:
Det benyttes balansert ventilasjon med varmegjenvinning i husene. Ventilasjonsaggregatene krever ingen service utover filterbytte to ganger i året og generell vedlikehold/inspeksjon - f. eks støvsuge inne i aggregatet om det er støv eller lign.
Antatt kostnad filterbytte: Kr 1000,- inkl mva. Filterbytte utføres to ganger i året.

Varmeanlegg (vann-vann varmepumpe med vannbåren gulvvarme):
Kreves service én gang i året.
Antatt kostnad årlig service: Kr 7500,- inkl mva per gjennomført service.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Eiendommen overtas fri for økonomiske heftelser. Kjøper må akseptere at det på eiendommen tinglyses ytterligere servitutter/erklæringer som er nødvendig for å gjennomføre prosjektet, pålagt av offentlige myndigheter, eller nødvendige bestemmelser knyttet til naboforhold. Eiendommene overdras med de rettigheter og forpliktelser grunnboken viser. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysinger av øvrige nødvendige erklæringer/avtaler o.l.

Plattingen og oppmurt peis tilhørende gnr. 38 og bnr. 802 snr. 2 ligger med en del på denne eiendommen. Plattingen beslaglegger et område på 185x570 cm på eiendommen til gnr. 38 bnr. 256. Selger står fritt til å tinglyse en avtale før overtakelse som omhandler dette forholdet. Kjøper kan ikke nekte en slik avtale tinglyst. Konf. megler for mer informasjon eller oversending av ytterliggere dokumentasjon.

Det foreligger en muntlig avtale om å bevare grønne buskene/trærne mot trappen til naboen i Skogveien 5B. Disse buskene står delvis på naboens eiendom og delvis på denne eiendommen.

Naboeiendommene innerst i veien har adkomstrett over denne eiendommen.

Tinglyste servitutter

Heftelser tinglyste på eiendommen:

1928/905705-1/100 BESTEMMELSE OM DELEFORBUD TINGLYST
31.08.1928
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser

1929/900365-1/100 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST
16.08.1929
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Felles for bnr. 256, 261 og 329

1930/904865-1/100 ELEKTRISKE KRAFTLINJER TINGLYST
04.09.1930
1937/200-1/100 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST
20.01.1937
Bestemmelse om deleforbud
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser

1949/6699-1/100 SKJØNN TINGLYST
21.11.1949
Avståelse av grunn til Skogveien

1961/305399-1/100 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST
20.11.1961
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1980/16036-1/100 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
30.07.1980
Rettighetshaver: Parsell 1

1980/16037-1/100 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST
30.07.1980
Rettighetshaver: Parsell 1

1980/17497-1/100 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
20.08.1980
Rettighetshaver: Parsell 1 og 2

2013/393796-1/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
16.05.2013
:Knr:3024 Gnr:38 Bnr:802

2022/887163-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST
12.08.2022 21:00
BELØP: NOK 26.300.000
PANTHAVER:SEM & JOHNSEN OPPGJØR OG
Org.nr: 999638996

2022/1322846-1/200 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST
21.11.2022 21:00
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2022/1310800-1/200

2022/887163-2/200 REGISTERENHETEN KAN IKKE DISPONERES OVER UTEN SAMTYKKE FRA RETTIGHETSHAVER TINGLYST
12.08.2022 21:00
RETTIGHETSHAVER:SEM & JOHNSEN OPPGJØR OG
Org.nr: 999638996

2022/1322846-1/200 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST
21.11.2022 21:00
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2022/1310800-1/200

2022/1054698-1/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST
21.09.2022 21:00
Gjensidig rett
Bestemmelse om bruk og vedlikehold
Gjelder denne registerenheten med flere

2022/1213571-1/200 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST
26.10.2022 21:00
:Knr:3024 Gnr:38 Bnr:803
Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Vann-/ og avløpsledning går i tomtegrensen. Se VA- kart vedlagt salgsoppgaven.

Regulering
Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 202101 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.06.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/23424/6403470.docx
Delarealer Delareal 2 160 m
Arealbruk Boligbebyggelse, Nåværende
Delareal 2 163 m
KPAngittHensyn Bevaring kulturmiljø
KPHensynsonenavn H570

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 26 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 150 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 6 000 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 151 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 26 651 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 26 660 450,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.3 895)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 26 500 000,-) (Kr.212 000)
Markedspakke 2- fornying av nybygg annonse- enkelthus fra 15.3.24 (Kr.1 502)
Foto (Kr.5 900)
Markedspakke 1 (Kr.19 900)
Oppgjør (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.2 500)
Tilrettelegging (Kr.12 900)
Totalt kr. (Kr.268 597)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Garantier
Dersom avtale om salg inngås innen 6 måneder etter ferdigstillelse og selger opptrer som ledd i næringsvirksomhet, skal selger stille garanti for oppfylling av avtalen jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtagelse, og minst 5 % av kjøpesummen i fem år etter overtagelse.

Oppdragsnummer
36-22-0704

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges «som den er». Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Uautorisert kopiering eller gjenbruk av all tekst og alle bilder i denne annonse/salgsoppgave er ikke tillatt.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Marketa Nigg
Eiendomsmegler
Mob: 97 89 32 08
[/ E-post: mn@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Skogveien 5C
For mer om objektet
Skogveien 5C

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: